Dodaj do ulubionych

Domki narzedziowe

09.03.12, 18:40
Ostatnimi czasy nagromadziło się u mnie wszelkiego narzędzia tyle, że miejsca w garażu brakuje. Znajomi poradzili mi by wybudować lub kupić specjalny budynek na nie. Poszperałem trochę w internecie i znalazłem takie domki narzędziowe .
Co o nich myślicie ? Czy ktoś z was jest posiadaczem takiego ? Opłaca sie taki kupić, czy lepiej zrobić samemu.
Ze swoich obserwacji widzę, że to całkiem fajny i zgrabny budyneczek, który estetycznie pasowałby do reszty ogrodu
Obserwuj wątek
    • dar61 Dziabki na Zrzędnika 10.03.12, 00:49
      Comprendo, Don {Raulq7}, człek się w układaniu literek w odpowiedzi nabiedzi, szarpnie na jakieś porównanie, dowcipem okrasi, pierwospy najzdrowsze zmarnuje, a rano i tak już po tym śladu nie będzie - bo tak działa tutejszego zakątka brzytwa beznamiętnego regulaminu.
      Krajanka {Y.} to umie w 2 słowa zawrzeć i wdzięcznie moc ciosu buta zmiękczyć, a ja tu te bajty i bity na darmo ...
      [KLIK].
    • thea19 a siooo 10.03.12, 15:56
      najpierw spamowal gordo a teraz jakis raul z doniczkami, basenami i innym mniej lub bardziej zbednym towarem. jak ktos czegos potrzebuje, to sobie sam znajdzie
    • tomek.sawyer Re: Domki narzedziowe 31.03.12, 19:09
      Mam kupiony w Leroy Merlin tego typu, ale ciut większy (nie mogę znaleźć na ich stronie, ale wiem, że w sprzedaży jest. Jak się go dobrze złoży i dołoży kilka wzmocnień (polecam podwójną podłogę), to będzie spełniał rolę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka