Dodaj do ulubionych

Zakup roślin

02.07.12, 21:06
Witam,
Chciałam z Wami się podzielić nowym odkryciem sklepu internetowego z nasionami i przeróżnymi roślinami w dobrej cenie. Co prawda nigdy nie byłam przekonana do zakupu przez internet roślin do mojego ogrodu, natomiast duży wybór mnie przekonał, w sklepie nasionaswiata.pl
Obserwuj wątek
    • bez19 Re: Zakup roślin 03.07.12, 05:38
      W dobrej cenie ?
      Przecież ten sklep jest strasznie drogi !
      Co taniego udało Ci się tam kupić ?

bez
      • wrexham Re: Zakup roślin 03.07.12, 06:20
        bez - przez ciebie cała reklamę szlag trafił :)))
        • dar61 zakupkontrolowany-zakupkontrolowany-zakupkontra... 03.07.12, 10:44
          Stworzenie reklamy dobrze udającej niereklamę to trudna sztuka, tu wręcz nieosiagalna.
    • babcia47 Re: Zakup roślin 03.07.12, 10:48
      ee tam..ja mam naturalny sklepik koło cmentarza, gdzie maja dobre sadzonki tylko nie maja chęci i czasu by się nimi opiekowac..jak cóś im przekwitnie to sprzedają pod hasłem "wszystko za złotówke..i wtedy kupuje badylki (które wczesniej kosztowały nawet ponad 10,-), którym wystarczy oberwac przekwitłe kwiatostany, zmienic ziemie i podlac nawozem a kwitna jak durne całe lato, do mrozów..w ten sposób zapewniłam sobie w zeszłym roku dekorację tarasu za całe kilkanascie złotych..w tej cenie kupiłam tez sporo bylin, równiez zimujacych w domu tzw. tarasowych..w tym roku ich potomstwo lub one same, przezimowane na strychu, zdobi mój ogródek..za przysłowiowa złotówkę..w tym roku kupiłam, gazanie, kocanki włochate (nie były przekwitłe ale teoretycznie "zdechłe", czemu szybko zaradziłam), werbeny długopędowe i pełne petunie
      • roseanne Re: Zakup roślin 03.07.12, 15:52
        tez tak czesto robie - wyprzedaz na koniec sezony, czyli teraz
        wszystko poprzerastane i z lekka wyblakle co prawda, ale przy dobrej opiece w dwa tygodnie metamorfoza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka