Dodaj do ulubionych

Reklama na forach

15.02.14, 18:48
Uprzejmie przypominam, a tych, którzy nie wiedzą - informuję, że reklama na forach Gazeta.pl jest płatna. Należy sie zgłaszać do Biura Reklamy, a dokładnie tutaj:
serwisy.gazeta.pl/Reklama/0,0.html
omówić, zamówić, zapłacić i wsjo.
Jednoczesnie informuję, że każdy link reklamowy, nawet "niby przypadkiem odkopałem wątek sprzed 15 lat..." będzie przesłany do administracji i firma będzie obciążona kosztami reklamy ściśle w/g cennika, bez rabatów, zniżek i innych ułatwień.
Proszę także sprawdzic swoje sygnaturki oraz nicki i nie obrażać inteligencji uzytkowników.
A forumowiczów bardzo proszę o kliki w kosz. Bardzo ułatwiają sprzątanie :)
z szacunkiem i serdecznie pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mirzan Re: Reklama na forach 15.02.14, 21:42
      Czy należy to rozumieć tak: Ktoś podał komuś link,gdzie może kupić ładny kwiatek.Na skutek tego,nawet po 15 latach, redakcja przeprowadzi śledztwo i obciąży:
      1. Tego,który podał link.
      2.Firmę do której link kierował.
      A co będzie,jeśli ta firma nic nie wiedziała o linku?Albo dawno nie istnieje? Albo nie istnieje,
      ten co podał? Albo oboje?
      • kropka Re: Reklama na forach 15.02.14, 21:48
        to sie pochlastam
        Wolisz mieć forum reklamowe czy ogrodowe? Jesli reklamowe - zapraszam na Onet.
        • elam1 Re: Reklama na forach 16.02.14, 09:05
          kropka napisała:

> to sie pochlastam

Jestem jak najbardziej za płatnymi reklamami , ale słowo, które Pani użyła, pozostawia wiele do życzenia. Od administratora forum oczekuję dużo więcej . Co to jest? Czy rzeczywiście zgadza się to z podpisem "z szacunkiem"?
          • mirzan Re: Reklama na forach 16.02.14, 12:03
            Nie przeszkadzaj,niech się chlasta,zobaczymy co to znaczy.
      • kropka Re: Reklama na forach 15.02.14, 21:53
        Tutaj masz idealny przykład. Zobacz date powstania wątku i ostatnie wpisy:
        forum.gazeta.pl/forum/w,309,35420540,35420540,Projektowanie_ogrodow.html
        • mirzan Re: Reklama na forach 16.02.14, 00:33
          Podałaś adres do jakiegoś śmietnika.I kto ma zapłacić,ten śmietnik,czy Ty?
          • mirzan Re: Reklama na forach 16.02.14, 00:34
            Straszysz,tak w czynie społecznym,czy komercyjnie?
    • enith Re: Reklama na forach 16.02.14, 18:28
      Popieram z całego serca. Sama zawsze zgłaszam podejrzane wątki czy posty. Czy jako moderator nie możnaby też zainterweniować u Gazety w sprawie wykopywania archiwalnych wątków? Od kiedy jakiś czas temu zezwolili na to, śmietnik jest na większości forów. A już szczytem są przypadki odkopywania dziesięcioletnich(!) wątków po to, by chamsko się zareklamować, jak to miało miejsce tutaj parę dni temu. Pani w 2005 roku pytała o wycięcie drzew w ogrodzie we Wrocławiu, a przedwczoraj za friko zareklamowała się firma ogrodnicza gotowa wykonać usługę :-/
      • czemublokujecie_mikonto E tam, e tam. To nie jest cała prawda. 27.07.15, 20:34
        Z jednej strony jak ktoś się reklamuje to widać od razu, a większość uważa to za spam i nawet jak jest link to nie skorzysta. Z drugiej strony dlaczego ja jako konsument nie mam prawa pochwalić mojej ukochanej kawy Taylors of Harrogate za kawę Lazy Synday-moją najulubieńszą obok tej z Bali Island, albo nie pochwalić firmy X za zrobienie mi schodów w domu dobrze, w normalnej cenie pomimo, że wszystkie firmy najbliższe uważały, że wycena musi być 30-100% wyższa, a najlepiej jakbym schody zrobił nie tak jak chcę tylko tak jak one mi zaproponują:P A z kolei dlaczego nie mogę pochwalic, że firma zrobiła mi fajnie podłogi z deski drewnianej, ale z terminami jest u nich ciężko, a już z listwą wokół mnie oszukali chociaż obiecywali policzyć tanio, za to w ogóle uważam, że z kolei za inną usługę którą wykonywali to należy im się nagana, a na dodatek są bardzo niesłowni, bo uzgadniają wszystko tylko rozmową, chcą najwyżej telefonnować, mailem jak najmniej, nawet nie odpowiadają na maile, a potem w rozliczaniu się nie ma tego co uzgodniono tylko to co przyjęto z dużym zapasem w początkowej wycenie, co miało być zmniejszone po zmierzeniu, a na dodatek usługi darmowe obiecane, które miały być zadośćuczynieniem nie zostały wykonane i "zapomnieli" o usługobiorcy jak tylko zrobili większość-to co było zamówione i była umowa, uzgodnionego gratisowego nie zrobili nic i nawet wszystkich faktur za usługi zrobione i zapłacone nie wysłali.
        Dlaczego nie mam prawa pochwalić jednej firmy a napisać o drugiej że przestrzegam, gdyż jest to najlepsza firma do polecenia dla kogoś kto ma wroga, aby cierpiał i jeszcze za to cierpienie słono płacił. Uważam że jako klient powinienem mieć do tego prawo! I mam też prawo powiedzieć, że pomimo reklam herbata, która wydaje miliony na reklamy w polskiej tv zupełnie mi nie smakuje i to są zmiotki po innej markowej herbacie tego samego koncernu, która w PL też do picia się nie nadaje:P
      • przemyslaw.jakubowski1973 Re: Reklama na forach 23.10.23, 10:21
        O matko, przestańcie, nie mam nic z tym wspólnego, od 10 lat nie zajmuje się zawodowo ogrodnictwem. Wróciłem na forum z tęsknoty do hobby.
        Serdecznie pozdrawiam,
        Przemysław Jakubowski
    • roseanne Re: Reklama na forach 16.02.14, 20:00
      bardzo by mi sie podobalo, by ten komunikat pokazal sie na wiekszosci forow
      • reto Re: Reklama na forach 16.02.14, 20:36
        Kropka bardzo dobrze, ze o tym zasmiecaniu Forum napisalas, dziekuje.

Dla doswiadczonyczch forumowiczow takich jak Dar to zaden problem rozpoznac takie tematy ale nowi w swojej naiwnosci daja sie czesto nabrac na pisanie.
        Ale siedzi tutaj wiecej grzesznikow i chce sie nawet "chlastac" za przewinienia w przeszlosci.
        Uderz w stol a nozyce sie odezwa:-)
        • elam1 Re: Reklama na forach 16.02.14, 20:46

eto napisał:

> Kropka bardzo dobrze, ze o tym zasmiecaniu Forum napisalas, dziekuje.
          >
          > Dla doswiadczonyczch forumowiczow takich jak Dar to zaden problem rozpoznac tak
          > ie tematy ale nowi w swojej naiwnosci daja sie czesto nabrac na pisanie.
          > Ale siedzi tutaj wiecej grzesznikow i chce sie nawet "chlastac" za przewinieni
          > a w przeszlosci.
          > Uderz w stol a nozyce sie odezwa:-)

Ale to właśnie Pani moderator chce zrobić.
        • dar61 Antyreklama w forach - i nie tylko 16.02.14, 22:29
          Nie chciałbym pobudzać nożyc, ale pytanie tam wyżej, to 2. {mirzanowe}, ma swój ciężar i celność i bardzo ciekawa będzie polityka Nadzorców, co i jak z tym fantem.
          Nie chciałbym zarazem, by co poniektórzy i poniektóre osoby, tu poradą soczystą a konkretną świadczące, jakie mają sygnaturki podejrzliwie obwąchiwane przez Miłościwie nam kropkujących, miały być tak szczelnie wykropowywane. Bowiem takich porad treść jest, była i mam nadzieję, że będzie miała wystarczające, jak na mój gust, stężenie porad, wyraźnie tym górujące nad dozą reklamową i parareklamową. Co, mam nadzieję, będzie przez Litościwie nas tu Goszczących Gospodarzy uczciwie ocenione, nawet docenione - i oby nie tak drogo wycenione.
          Nadmienię, że jestem, Szanowni Gospodarze, wrogiem reklamy jako takiej. Nawet tej, jaką nam serwują właśnie Gospodarze.
          Mam więc ochotę od pamiętnego 4 dnia bm. zadać im pytanie, czy
          a) reklamy przy dowolnej - papier, pdf-parapapier i e-papier - formie prenumeraty Głównych ich Wytworów są n_i_e_o_b_e_c_n_e?
          b) I czy dają - jeśli znikają stale/ znikną na życzenie prenumeratorów - cenowe zróżnicowanie pułapu prenumeraty.
          By to prenumeratorzy byli decydentem, podmiotem, a nie przedmiotem vel kompostową, bezwolną materią.
          Howgh!
          Ale to jest pytanie na inną rozmowę, choć jest pilne, gnębiące i dla mnie ważne.

Wracając do merituma - anons startowy to objaw życzliwości?/ wskaźnik troski dla tego forum, czyż aż tak bombardowanego parareklamą?/ wyróżnik Nowej Ekonomicznej Polityki?
          Padał on w innych zakątkach forumowych?
          ?

Odpowiedź na pytanie od {M} jest ... świetna, choć niekonkretna...

Dar61
          • dar61 wersja sms 16.02.14, 22:33
            Reklamy tu weg-won, ok.
            A reklamy w naszą krwawicą wykupionej prenumeracie też won-weg?
            • mirzan Re: wersja sms 17.02.14, 12:15
              Jak to jest,przeszkadza ludziom niebieski pasek,do którego wcale nie trzeba zaglądać,
              a nie przeszkadza migające i zasłaniające treść,paskudztwo? Rano migała reklama prania
              mózgu,to nie przeszkadza,jeśli ktoś próbuje ratować się przed upadkiem,przeszkadza.Gdyby
              ludzi było stać na to,opłacili by reklamy.
    • yoma Re: Reklama na forach 17.02.14, 13:11
      My tu gadu gadu, a trzy wątki niżej szaleją podkaszarki...
    • mjot1 Dziury w całym szukanie 17.02.14, 18:43
      Ptok Ptokowi nie jednaki…
      No bo jeżeli ktoś (na pomoc praktyków naiwnie licząc) wrzuci temat jakiegoś konkretnego modelu glebogryzarki albo innego nasionka…
      I jeżeli w odpowiedzi ktoś bezmyślnie i charytatywnie czas swój cenny mitrężąc glebogryzarkę ową konkretną zachwalał będzie (wszak na bubel nie wydałby grosza przecie).
      To czy obaj z producentem bogu ducha winnym pospołu za konsekwencje pociągniętymi będą?

Z najniższymi ukłony
      dna poszukujący drugiego M.J.
      • mirzan Re: Dziury w całym szukanie 17.02.14, 19:52
        Narodowemu kundelstwu,oboje narażą się.A co,niech jeden z drugim i trzecim,wie,kto tu rządzi.Może zarobić chce na tym nasionku,no to ja mu pokażę,równaj w dół.
    • kropka Szanowni, 17.02.14, 20:52
      nie obrażajmy wzajemnie naszej inteligencji, bardzo proszę.
      Przeżylismy na tym forum kilka agresywnych najazdów reklamowych i jak pamietam, ostro protestowalismy. Stąd moje tutaj uprawnienia do sprzątania. Kilka osób poprosiłam mailem o zmiany w swoich wpisach i jakoś nikt z nich sie nie obraził i nie protestował. Wymieniliśmy sympatyczne maile i świat sie nie zawalił.
      Jak juz napisałam: jesli ktoś ma ochotę uczestniczyc w słupie ogłoszeniowym - Onet przyjmie Was z otwartymi ramionami. I tyle w temacie z mojej strony.
      • mirzan Re: Szanowni, 17.02.14, 22:58
        Grasował tu pszemo czy coś podobnego.Tak nachalny, aż niemiło,w dodatku bez kwalifikacji,
        bez znajomości roślin, nikomu to nie przeszkadzało.Skoro bezczelność nie przeszkadza, po co
        straszyć na wiwat, walczyć o takie głupstwa, które nikomu nie szkodzą. Wystarczy napisać:
        prosimy nie zamieszczać linków do swojego biznesu, bez straszenia,a szczególnie bez wygłupiania się,że będzie grzebane kilkanaście lat wstecz.To chyba wszystko w tym temacie.
        • ciociaklementyna Re: Szanowni, 30.03.14, 14:19
          pszemo czy coś tam już wrócił pod innym nickiem.
          Ale ostatnio grasuje - w kilku wątkach - niejaki m.insp, zachwalający sprzedawany przez siebie czy swoją firmę nawóz "bezhlorkowy", za każdym razem z tym samym błędem ortograficznym.
          • thea19 to dzialanie celowe 05.04.14, 09:34
            jak w reklamie "co z tym aftem", bo chyba nie mozna byc tak gupim
            • mjot1 Re: to dzialanie celowe 05.04.14, 20:34
              Głupota karalną nie jest przecie
          • kropka Re: Szanowni, 06.04.14, 00:30
            proszę, klikajcie w ikonki z koszem. Po dwóch zgłoszeniach (z róznych IP) taki post pokazuje się w centralnym śmietniku i administracja może go usunąć. A ja tez nie musze nawet wchodzić na forum, żeby smiecia usunąć.
      • czemublokujecie_mikonto Re: Szanowni, 27.07.15, 20:45
        A ty reklamujesz jakiś k-dron-nawet nie chce mi się szukać co to takiego:P

Co to tak nagle się lepiej od onetu poczuliście? Przecież robicie na gazeta.pl dokładnie to samo co robił onet gdy przygotowywał się do sprzedaży tabloidowi-niszczył forum, niszczył onet.pl, zawalał reklamami, wysyłał płatnych trolli byle tylko więcej klików było-niby sztuczny ruch jak wszyscy się pokłócą. Do tego moderatorzy pracowali w sposób urągający zdrowemu rozsądkowi, co też zdarza się gazecie.

Debilizmy trolli są pod każdym artykułem, chociazby te z klikaniem za punkty jakieś żeby sobie kupić telwizor za 30zł i inne głupoty. Jednocześnie wszystkie portale wyświetlają głupoty reklamowe odpłatne typu nauka języka w 3 minuty i nikt debilizmowi wyświetlania nie odmówi co jest szczytem głupoty, byle tylko zarobić. A najbardziej na gazecie.pl jest wkurzające wstawianie "artykułów" reklamowych, często sporządzonych z materiałów zleceniodawcy opiewających ich lokal i wspaniałości w nim plus wasze fotki i tekst urągający inteligencji czytelnika-a wszytko bez dopiska czerwonego -reklama lub tekst sponsorowany.

Z kolei jak klient odkrył, że jest we Wrocku jedyna piekarnia w której jest jadalny chleb to ktoś się będzie pluł, a jednocześnie jak nie zachwycę się pod artykułem w swoim poście beznadziejnym ciastkiem z usilnie reklamowanej cukierni pod trumienką, którą uwielbiają studenci bo mają ją najbliżej a innej/lepszej nie znają to post jest mi wycinany:P
    • mirzan Re: Reklama na forach 24.06.14, 08:08
      Z powodu wyskakujących reklam, przeglądanie gazetowego forum,robi się obrzydliwe.
      Czy da się jakoś zrobić,aby mi nie śmiecili?
      • enith Re: Reklama na forach 29.06.14, 07:10
        Reklamy w postach staram się usuwać na bieżąco. Niestety, z racji różnicy czasu (9 godzin za Polską), czasem posty z reklamami pół dnia powiszą, zanim je znajdę i wytnę.
      • pinkink3 do Mirzana 25.11.14, 20:21
        mirzan napisał:
        > Czy da się jakoś zrobić,aby mi nie śmiecili?

Da.
        Zainstaluj sobie to:www.softonic.pl/s/adblock/polski
        i juz nic Ci nie bedzie wyskakiwac. Z gula wlacznie;))
        Pozdrawiam
        • mirzan Re: do Mirzana 14.07.15, 20:05
          Czy ta dziewczyna z inteligentnym wyrazem twarzy,to pszemo? Występuje on w różnych
          wcieleniach.
          • przemyslaw.jakubowski1973 Re: do Mirzana 23.10.23, 10:25
            Mirzan, przypominam sobie Ciebie, ale ja tu nie byłem z 10 lat minimum,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka