Dodaj do ulubionych

Towarzystwo Wzajemnej Adoracji!

27.08.02, 09:51
Członkowie i miłośnicy TWA! Łączcie się!

Co powiecie na propozycję, aby spotkać się na pieczonkach?

Wiem co powiecie - ucieszycie się!

Proponuję więc dalej:

termin - np. sobota 14 września
miejsce akcji - Polska centralna, konkretnie północna część woj. śląskiego,
bo tu wszyscy mają mniej więcej jednakowo daleko (a ja wybitnie blisko).

Piszcie, czyście są za, czy przeciw, czy jedno i drugie naraz ;))))))))))

Piasia
Obserwuj wątek
    • jerzy.wozniak Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 27.08.02, 21:37
      Witam na forum Adoratorów!
      Jasne, że chcemy - BARDZO!!!!!!!!!Ja, Jadę w ciemno, tylko napisz gdzie i po
      ile się składamy!!!!
      Termin mi odpowiada niezwykle!!!
      Nie mogący się doczekać,
      Jurek
    • ptasik Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 27.08.02, 22:05
      Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      W ten dzień nie mogę
      Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      Zaplanowana od dawna impreza rodzinna
      Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      Jaki mi smutno
      Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ale jestem za oczywiście
      • ptasik Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 27.08.02, 22:21
        A swoją drogą witam Cię Jurku po przerwie !
        Urplopowej?
        Już miałam rozesłać listy gończe
        Katula
        • jerzy.wozniak Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 31.08.02, 21:00
          Jakiej przerwie Katula!
          Ja nie miałem wakacji od 15 lat!!!
          Wariat pracuś Juruś
          • mjot1 Przepraszam, że się wtrącę... 31.08.02, 22:25
            A co na to PIP?
            A prawo pracy tak żmudnie i w mękach uchwalane przez naszą izbę?
            Toż masz Pan jeszcze urlop niesłuszny, bo z czasów komuny!
            No i nie wiem czy dobrze Pan postąpiłeś przyznając się tak beztrosko i
            publicznie! Toż to łamanie prawa!!!

Najniższe ukłony!
            Bardzo prawomyślny M.J.
    • antares777 Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 28.08.02, 01:17
      :)))))))))))):)))))))))))))):))))))))))))

Przeczytałem:
      >>Zapraszam TWA do wątku "TWA"<<
      Więc jeśli MA zaprasza mnie do "TWA" to... wybaczcie, nie wypada tego odebrać
      inaczej, jak tylko być zaszczyconym i wykonać.

Czy jestem za?

Jestem za, a nawet....
      zobowiązuję się robić za taryfę dla wszystkich przyjeżdżających koleją. PKSem
      też

Pomachiwajki w częstochowskie, dolnośląskie, bieszczadzkie (i okoliczne)
      strony! Czy widać tam pod krzakami?

Stary zgred

• piasia Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 28.08.02, 07:57
        Mało nas, mało nas do pieczenia... ziemniaków!

Na razie zgłosił się Ekspert (jestem zaszczycona!) i Antarres. Ptasik vel
        Katula nie może ( a kiedy możesz???????????) a gdzie reszta???????

Mjot, do Ciebie mówię! ;))))))))

I do kilku innych też! Mkhj, Dana, Tula, przepraszam, Tula to w Norwegii...
        Odezwijta się ludzie, czasu mało, a trzeba poustalać pewne drobiazgi
        organizacyjne, jak transport, aprowizację, ewentualny kwaterunek itp. niewarte
        wzmianki szczegóły. ;)))
      • piasia Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 28.08.02, 07:59

Mało nas, mało nas do pieczenia... ziemniaków!

Na razie zgłosił się Ekspert (jestem zaszczycona!) i Antarres. Ptasik vel
        Katula nie może ( a kiedy możesz???????????) a gdzie reszta???????

Mjot, do Ciebie mówię! ;))))))))

I do kilku innych też! Mkhj, Dana, Tula, przepraszam, Tula to w Norwegii...
        Odezwijta się ludzie, czasu mało, a trzeba poustalać pewne drobiazgi
        organizacyjne, jak transport, aprowizację, ewentualny kwaterunek itp. niewarte
        wzmianki szczegóły. ;)))

Czekamy!
        • antares777 Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 28.08.02, 11:13
          W wirze walki PiAsi zaczęło się czkać postami :)))

PiAsiu, czy będzie coś niestosownego, jeśli dodam, że oprócz osób przez Ciebie
          wymienionych, sprawa dotyczy wszystkich członków i sympatyków TWA?

Z pomachiwajkami
          Stary zgred
          • piasia Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 28.08.02, 11:47
            Ależ oczywiście, że swój apel i zaproszenie kieruję do WSZYSTKICH członków i
            sympatyków TWA (Ti-Dablju-Ej)!

Te wymienione przeze mnie osoby to po prostu nicki, które pamiętałam. Ale
            zaproszenie ma charakter otwarty, jako to brama, co "gościnna i wszystkich w
            gościnę zaprasza".

Ptasik, zabieraj całą rodzinę i przyjeżdżaj ;)))
    • mjot1 Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 29.08.02, 19:16
      Nie odzywałem się tak długo, bo... kombinowałem.
      Niestety z tego mojego dumania nici wyszły! (A nie dumka)
      A co gorsza piszę to w nie tylko swoim imieniu, ale i Dany -ksywka „danam”!
      (Ona, co prawda ostatnio nic tu nie pisuje, ale czytuje wszyściutko.)

Niestety nie możemy! Każde tłumaczenia będą tu bez sensu. Wiem! Więc
      przyjmijmy, że strach nas obleciał przed ujawnieniem się. Chociaż i tak wiele
      zdradziłem nieprawdaż?
      Pamiętajcie, że będziemy na pewno z Wami duchem! A jeżeli pogoda pozwoli to też
      rozniecimy w tym samym czasie ognisko, lecz bynajmniej nie w ramach konkurencji
      a przeciwnie w ramach solidarnej z Wami więzi... Ufff! Ale manifest wygłosiłem!
      Jeżeli natomiast kogoś z Was los niechcący lub chcący rzuci w kierunku Polski C
      (czy D?) to pamiętajcie śmiało! ...dajcie tylko „cynk”.

Najniższe ukłony!
      Proszący o wyrozumiałość Dana i M.J.
      • antares777 Do MJota i Danusi 29.08.02, 21:28
        Mógłbym długo i zawile - wszak wiecie - ale powiem króciutko, cytatem z barda
        (czy On musiał umrzeć?), w języku oryginalnym - choć posłużę się transkrypcją:

A wsio taki żal'

Stary zgred (odmłodniały lecz przygaszony)

A może jednak? Odbiorę Was ze stacji Jaworzno-Szczakowa i zawiozę tam, gdzie
        trzeba :)))))
        • tassman Pierwszy taniec z KATULĄ !!!!!!!!!! 30.08.02, 08:29
          Piasia,

No jak mogłas zapomniec o mnie w swoim zaproszeniu? Wiem pewnie chciałas dobrze
          wypać w oczach towqarzystwa z Kółka Różańcowego "Ogród". Ale mnie to nie rusza.
          Rozumiem Cie chciałaś mieć i zachowac twarz z dwóch stron głowy. No i udało
          się. Pewnie że jadę. Dawno nie byłem na żadnym zlocie odjazdowców. Tylko nie
          bedzie najwiekszej atrakcji tego zjazdu: Katuli. Pewnie nieboraczka pisze w
          pocie czoła kolejne działkowe wypracowanie np. o tym jak dziwnie nad jej
          działeczką chmury na niebie płyną. A tekstem, że ma zjazd rodzinny w tym czasie
          (pewnie cała pielgrzymka przydrepcze na jej działeczke podziwiać bocinaki i
          mrówki w jej morwie)- próbuje wykiwać resztę forumowiczów.....
          A może by sie tak wybrac do Katuli, zlustrowac jej poletko, zobaczyc na własne
          oczy te dziwy i cuda przyrody, te niesamowitą suszę - o której tak chetnie i
          czesto pisze swoje opowiadania.....
          Katula szykuj wiadro bimbru (prawdziwego trunku prawdziwego działkowicza),
          kawał wołu na grila no i dobra muzę, bo nie bedziemy przeciez siedzieć na
          działeczce i wsłuchiwac sie w rapowanie kukułki na drzewie sąsiada......
          Zamawiam sobie pierwszy taniec z Katulą słyszysz Jurek???
          Rozumiemy się, nooo - jak mawiał Anioł z "alternatywy 4".

tassman:)
          • preta Re: Pierwszy taniec z KATULĄ !!!!!!!!!! 30.08.02, 23:55
            Jesli jedzie tassman:) to ja tez!
            • antares777 Re: Pierwszy taniec z KATULĄ !!!!!!!!!! 31.08.02, 00:04
              preta napisała:

> Jesli jedzie tassman:) to ja tez!

To sie umów z Tassmanem, abyscie się nie pogubili.
              Przydadzą się Wasze ręce, bo trzeba drwa porąbać - Tassman jest w tym dobry i
              ziemniaki obierać - to bedzie Twoja działka.

Stary zgred
              • preta Re: Pierwszy taniec z KATULĄ !!!!!!!!!! 01.09.02, 22:36
                antares777 napisał:

> To sie umów z Tassmanem, abyscie się nie pogubili.
                > Przydadzą się Wasze ręce, bo trzeba drwa porąbać - Tassman jest w tym dobry i
                > ziemniaki obierać - to bedzie Twoja działka.
                >
                > Stary zgred

Stary Zgredzie!
                Nie jestes zbyt goscinny. Dlaczego nie zapraszasz mnie z otwartymi ramionami?
                Jakos nie zauwazylam, zebys rozdzielal rownie ciezkie prace innym swoim
                znajomym z TWA. No coz, chyba nie bede mile widziana, wiec sorki - rezygnuje.
                Nie bedziesz plakal, prawda? Zegnam - preta
                • antares777 Do prety 02.09.02, 01:57
                  Nie możesz się dziwić!

Pojawiasz się jak cień Tassmana. Zarówno podczas poprzedniego napadu jego
                  choroby jak i teraz, nie kryjąc przy tym sympatii do tego indywiduum. Chęć
                  uczestnictwa w tej imprezie również warunkowałaś obecnością Tassmana. Nie
                  możesz mieć pretensji o to, że traktuję Cię jak osobę towarzyszącą Tassmanowi.

Tassman nie czuł się wymienionym wśród zaproszonych gości - sam to napisał z
                  wyrzutem, choć PiAsia zapraszała zarówno członków jak i sympatyków Towarzystwa -
                  a mimo to się wprosił. Jako osobom niezrzeszonym w Towarzystwie ani nie
                  sympatyzującym z nim, a mimo to chcącym uczestniczyć w imprezie, pozostają Wam
                  prace kuchenne (i inne pomocnicze).

Jaką funkcję przewidujesz dla siebie, skoro Tassman poza Katulą świata nie
                  widzi? Przyzwoitki? Chcesz koniecznie zwrócić na siebie jego uwagę? A może
                  chcesz go ustrzec od złego? Przecież w kuchni łatwiej uchronisz go przed
                  Katulą - będziesz go miała stale na oku - nie rozumiem Twego rozgoryczenia.

Stary zgred.

P.S. Jeśli coś źle pojmuję - w oparciu o teksty wypowiedzi Piasi, Tassmana i
                  Twoje - pokaż, gdzie czynię błąd w rozumowaniu, a nie obrażaj się.

• tassman Re: Do antaresa 02.09.02, 11:25
                    antares777

Nie wcinaj sie miedzy kielonek a zagrychę.
                    Nic ci do tego co bedę robił z Preta a co z Katulą na zjeździe "świroteka 2002"
                    Rozumiemy się, noooooo!!

• tassman old pryk 02.09.02, 11:22
                antares777
                >
                > > Jesli jedzie tassman:) to ja tez!
                >
                > To sie umów z Tassmanem, abyscie się nie pogubili.
                > Przydadzą się Wasze ręce, bo trzeba drwa porąbać - Tassman jest w tym dobry i
                > ziemniaki obierać - to bedzie Twoja działka.
                >
                > Stary zgred

A Twoją działką zgredzie bedzie najpierw zjeść wszystkie obierki, a potem
                baczyć by ognisko nie przygasło jak bedziemy sie bawić....

• antares777 Re: old pryk 02.09.02, 17:42
                  tassman napisał:

>
                  > ************************
                  > A Twoją działką zgredzie bedzie najpierw zjeść wszystkie obierki, a potem
                  > baczyć by ognisko nie przygasło jak bedziemy sie bawić....
                  >
                  > tassman:)

Ptaszku, jesteś w błędzie!
                  Po pierwsze: tam, gdzie będzie impreza, panuje zawsze porządek, a więc obierki
                  pozostają w kuchni,
                  Po drugie: Już preta zadba o to, abyś nosa z kuchni nie wystawił. Ty sobie
                  nawet nie wyobrażasz, do czego bywają zdolne zakochane i odtrącane kobiety. Ona
                  ma nóż i jest szybka, szybsza od Ciebie. Nawet nie zdążysz sięgnąć po trzonek
                  od siekierki. Brrrrrr - otrzepało mnie,
                  A po trzecie: gdybyś cobą COŚ reprezentował, tobys wiedział, że pilnowanie
                  ognia jest najbardziej zaszczytnym prawem i obowiązkiem.
                  Tylko skąd byś się tego biedaku mógł dowiedzieć?

Stary zgred

P.S.
                  1/ jeśli idzie Ci o wciskanie się...itd. : nie zrozumiałem, jestem z innego
                  świata niż TY,
                  2/ Opowiedz nam, proszę, jakie stosunki łączą Cię z pretą? To Twoja mama czy
                  siostra - bo kochanka chyba nie, jeśli sobie przypomnieć twoje zachwyty nad
                  przyjemnościami płynącymi z kontaktów z poszukiwaczami glist. Tak, czy inaczej,
                  sprawia wrażenie osoby zakochanej, lecz ignorowanej przez Ciebie. Zastanów sie
                  nad tym.
    • tula Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 31.08.02, 16:58
      Piasiuniu!

Ja mam "troszeczke" dalej niz inni TWA czlonkowie do tej centralnej Polski,
      buuu.

Ale sercem jestem z wami i MUSICIE opisac czy wam sie to spotkanie udalo.

Juz chyba niestety jesienne pozdrowienia Tula
    • danam Witajcie Wszyscy!!! 31.08.02, 18:58
      Piasiu!!
      Serdecznie dziękuję, że wymieniłaś moją skromną osobę w zaproszeniu na
      spotkanie. Jestem na Forum tylko od czasu do czasu i właściwie tylko wtedy,
      kiedy coś mnie wyjątkowo zachwyci i chcę szybko podzielić się tym zjawiskiem z
      Wami, więc tym bardziej dziękuję za pamięć!!
      Żałuję, że fizycznie nie będę z Wami!
      Jeśli kogoś z Was los zechce „rzucić” w te „dzikie ostępy leśne” (zapraszamy),
      to zrozumie, dlaczego tak trudno jest „wyrwać” nas z domu. Na Forum byłoby za
      dużo opowiadania!
      Mamy nadzieję, że kto, jak kto, ale Stary Zgred wcześniej czy później zechce
      sprawdzić nas „dzikusów”.
      Sercem i duchem jesteśmy z Wami!

Z poważaniem. Danuta.
      • piasia Spotkanie duchów 02.09.02, 07:48
        Wygląda na to, że będzie to spotkanie duchów przy ognisku ;)))

Z realnych osób - Antares, Jurek i ja. I być może Tassman z Pretą, chociaż to
        za duże ryzyko.
        Tym bardziej, że Zgred proponuje by jedno z nich rąbało drzewo a drugie
        obierało ziemniaki.
        Zgredzisko najmilsze!!! Czy przemyślałeś swoją propozycję??? Czy zdajesz sobie
        sprawę, co może się stać, gdy Tassman dostanie w swoje łapy siekierę, a przy
        boku będzie miał niewiastę uzbrojoną w nóż kuchenny?

Ja tego nie widzę. Nawet Ty uzbrojony w piłę łańcuchową i Jurek z kosą mogą nie
        dać im rady. I moje dwa psiska też nie mają szans.

No i chyba nic z tego nie wyjdzie... za mało nas, za mało...

• antares777 Co się stanie? 02.09.02, 10:20
          PiAsiu!!

Stanie się to, co w piosence. Nie pamiętam do końca, ale początek na pewno jest
          taki:
          "Pozabijają się nawzajem!
          Siekierą on zarąbie ją...."

A później go posadzą na długie lata, bo czapy u nas nie dają, a my w swoim
          Ogródkowie - Zachwytowie będziemy z całą wioską żyli długo i szczęśliwie :))))

Z pomachiwajkami
          Stary zgred
          • tassman Re: Co się stanie? 02.09.02, 11:31
            antares777

Rozumiem, że zapomniałeś dziś rano łyknąć swoich tabletek......No i to widać

• tassman Re: Spotkanie duchów 02.09.02, 11:29
          piasia

Zastanawiam sie czy nie napisac do Admina po tym twoim tekscie o mnie z
          siekierą. Przeciez to pomówienie. Spytaj Antaresa on jest oblatany w kodeksie
          karnym. Tak chyba założe ci sprawę o zniesławienie....A jak odszkodowanie
          zarządam abys przez 10 lat pieliła i dbała o moją działeczkę....A do Admina nie
          napiszę bo nie jestem najgorszym typem człowieka - donosicielem

• mjot1 TWA a... Tassman 02.09.02, 17:32
      Pewnie narażę się tu wielu. Ale niech tam...

Przecież Tassman jest nierozerwalnie związany z TWA! Ba On jest swego rodzaju
      ojcem chrzestnym TWA im „Kółka różańcowego”!
      Toż to jak biel i czerń! Wszak gdyby nie było zła nie byłoby i dobra! (Co jest
      czym niech każdy sobie wstawi w miejsce niewiadomych)
      Gdyby nie było Tassmana... Aż strach pomyśleć!

Najniższe ukłony!
      Kładący łeb pod topór M.J.
      • preta do TWA a przede wszystkim Starego Z. 02.09.02, 20:03
        Drodzy ToWArzysze!
        Rzeczywiscie Tassmana lubie. Mam odwage to przyznac, choc moja postawa jest
        skrajnie niepopularna w Waszym kolku. Nie czuje sie obrazona (jak to stara sie
        mi implikowac Stary Zgred) tym, ze bede musiala na imprezie obierac ziemniaki.
        Ja nie lubie pracowac w czasie weekendow - wiec moja rezygnacja wynika tylko i
        wylacznie z lenistwa.
        Nie jestem rowniez osoba towarzyszaca Tassmanowi. Wiem, ze ponad zycie kocha
        Katule i nawet nie probuje wchodzic w ich cudownie patologiczny zwiazek! Nie
        wiem za to, na podstawie jakich przeslanek Stary Zgred uwaza, ze jestem
        zakochana w Tassmanie, ignorowana czy odtracona przez Niego?!!! Skad ma takie
        paskudne podejrzenia? Czyzby zbyt wybujala erotyczna wyobraznia? Fuj fuj
        staruchu! I jeszcze ta jego ciekawosc - -"opowiedz nam prosze, jakie stosunki
        lacza cie z preta". Stary Zgredzie! To jest forum pt. "Ogrod", a nie "Zycie
        Erotyczne Obywateli". Podpatrywanie ptaszkow i szerszeni nie wystarcza?
        Konkludujac. Byla fajna okazja spotkac sie i poznac, ale za bardzo boicie sie
        mojej obecnosci (te mrozace krew w zylach wasze opowiesci o zabojstwie pilą
        tarczowa, nozem, kosa i siekiera, a wszystko to w blasku ogniska - oprocz
        romansidel uwielbiacie horrory?!), wiec oszczedze Wam mocnych wrazen. Bawcie
        sie sami - sennie i spokojnie, podziwiajcie nadchodzaca jesien (brrr) w
        doborowym towarzystwie. No chyba, ze Was za malo i nic z tego nie wyjdzie...
        (slowa piasi!) Towarzystwo sie sypie? Czlonkowie nawalaja? Szkoda by bylo :-(
        • antares777 Stary zgred do prety 02.09.02, 20:32
          :)

W moich oczach - postawiłaś na niewłaściwego konika, stąd tak pechowo wyszło.
          To naprawdę nie moja wina, że kojarzę Twą obecność na tym forum z obecnością
          tego indywiduum.

Moja starcza ciekawość też nie odnosi sie do spraw ludzkich, lecz do pewnej
          formy podpatrywania przyrody - zwróć uwagę, że mój post skierowany był do
          ptaszka.
          Nie powinno Cię to dziwić, że zapytałem o tamte szczegóły. Ty nie chcesz mi
          (nam) powiedzieć , dlaczego łazisz za nim jak cień, a nawet bierzesz go w
          obronę - tym bardziej rośnie ciekawość. Liczę na to, że ptaszek będzie bardziej
          wylewny.
          A skąd te morderczo-erotyczne nuty - same wyszły. To tylko zabawa w
          skojarzenia, nic poza tym.

Stary zgred
          • preta Preta do Starego Zgreda 02.09.02, 21:56
            No, nie zabrzmialo to milo - lazisz jak cien [za tassmanem]. Ty, Stary
            Zgredzie, przyklaskujesz Katuli, piasi i innym czlonkom, wiec widac gusty sa
            rozne. I nikt ci nie wytyka palcem, ze przyjaznisz sie z nieodpowiednimi
            osobami. Wybacz wiec i pozwol ze sama bede decydowac, kto jest dla mnie
            odpowiednim towarzystwem. To moja sprawa na jakiego konika postawilam. Moja
            obecnosc na tym forum nie wiaze sie z osoba tassmana. Moze niezbyt wnikliwe
            czytasz poszczegolne watki, ale pojawilam sie pare razy, bynajmniej nie w
            kontekscie tassmana. Jestem tu od dawna :-))) ale siedze przyczajona i ze
            zdumieniem odkrywam nowomowe przyrodnicza. Czasem tylko tassman doprowadza mnie
            do rownowagi - ot i cala tajemnica. Jesli nie zaspokoilam twojej starczej
            ciekawosci, to odsylam do bardziej pikantnych tematycznie forow. - preta

PS. zwróć uwagę, że mój post skierowany był do
            > ptaszka.
            Zgredzie! Wiele podtekstow umiem odczytac z Waszych mawiedzonych przenosni i
            skojarzen ale tu juz sie pogubilam :-(
            • antares777 Do prety jeszcze raz 03.09.02, 00:04
              Autor: preta@NOSPAM.gazeta.pl
              Data: 30-08-2002 23:55
              --------------------------------------------------------------------------------
              Jesli jedzie tassman:) to ja tez!

To cytat z tego wątku. O co masz pretensje?

Dokąd Tassman się wybierał? Na forum, czy na pieczonki?
              A Ty dokąd? Na Forum?

Czy nie warunkowałaś udziału w pieczonkach JEGO obecnością?
              Po co ten dramat?

Stary zgred

• preta Re: Do prety jeszcze raz 03.09.02, 16:45
                Dramat? Pretensje? Szkoda slow na tlumaczenie ci wszystkiego od poczatku. To
                nawet nie skleroza! To juz kleroza!
          • tassman tassman do Starej dziadygi 03.09.02, 07:28
            Stary dziadu,

Widzę czytając twoje posty że przez ciebie przemawia zwykła starcza zazdrość.
            Lubisz też jak widzę świntuszenie. Tak bardzo napierasz na Pretę. Tak bardzo
            chcesz wiedziec o niej jak najwięcej. A ona ponoc stawia na niewłasciwego
            konika....Naprawde we łbie ci sie poprzewracało stary pryku od tego ciagłego
            gapienia sie ptakom pod ogony hehe.....

• malinarak Re: tassman do Starej - DO TASSMANA 03.09.02, 12:17
              tassman napisał:

> Stary dziadu,
              >
              > Widzę czytając twoje posty że przez ciebie przemawia zwykła starcza zazdrość.
              > Lubisz też jak widzę świntuszenie. Tak bardzo napierasz na Pretę. Tak bardzo
              > chcesz wiedziec o niej jak najwięcej. A ona ponoc stawia na niewłasciwego
              > konika....Naprawde we łbie ci sie poprzewracało stary pryku od tego ciagłego
              > gapienia sie ptakom pod ogony hehe.....
              >
              To na prawdę robi się niesmaczne. Robisz się niegrzeczny .Niegrzeczni chlopcy powinni opuscic to forum. Tutaj pisze się o zakladaniu ogrodow.Ja w Twoich postach nie wyczytalam jeszcze nic o ogrodnictwie.Węze i gady powinny isc na forum do ogrodow zoologicznych.Serdecznie pozdrawiam. Malinka
              • tassman DO malinarak 04.09.02, 09:39
                malinarak napisała:

> To na prawdę robi się niesmaczne. Robisz się niegrzeczny .Niegrzeczni
                chlopcy
                > powinni opuscic to forum. Tutaj pisze się o zakladaniu ogrodow.Ja w Twoich
                > ach nie wyczytalam jeszcze nic o ogrodnictwie.Węze i gady powinny isc na
                forum
                > do ogrodow zoologicznych.Serdecznie pozdrawiam. Malinka

Nic nie stoi na przeszkodzie żebys zmieniła miejsce pobytu. Mozesz iśc od
                ogrodu zoologicznego, do lasu czy gdzie tam cie oczy poniosą....Ja tu ZOSTAJĘ
                na stałe czy to sie wam grzebaki ziemne podoba czy nie.....
                Proponuje ci przed wyruszeniem na tę podróz w jedna strone zaopatrzyc się w
                słowniczek ortograficzny....Na pewno ci to ułatwi życie....

• pan_pndzelek Re: DO tassmana 05.09.02, 00:41
                  O matko chopie, pierwszy raz tu wlazłem zwabiony jękami jakieś PISI na FoF,
                  gdzie składała donosy na ciebie a już ze śmiechu się turlam. Choć inni
                  strasznie przynudzają.
                  • tassman DO pana pndzelka 05.09.02, 13:48
                    pan_pndzelek napisał:

> O matko chopie, pierwszy raz tu wlazłem zwabiony jękami jakieś PISI na FoF,
                    > gdzie składała donosy na ciebie a już ze śmiechu się turlam. Choć inni
                    > strasznie przynudzają.
                    > _______________________________________
                    > >>>---
                    Pan Pndzelek,

Nie wolno się smiać na działce. Tu obowiązują reguły i zasady. Złamiesz je raz
                    a mrówki zjedzą ci wszystkie morwy.

Z pozdrowieniami i usmiechem
            • antares777 Re: tassman do Starej dziadygi 03.09.02, 13:22
              tassman napisał:

Re: tassman do Starej dziadygi
              > Stary dziadu,
              >
              > Widzę czytając twoje posty że przez ciebie przemawia zwykła starcza zazdrość.
              > Lubisz też jak widzę świntuszenie. Tak bardzo napierasz na Pretę. Tak bardzo
              > chcesz wiedziec o niej jak najwięcej. A ona ponoc stawia na niewłasciwego
              > konika....Naprawde we łbie ci sie poprzewracało stary pryku od tego ciagłego
              > gapienia sie ptakom pod ogony hehe.....
              >

Rzekłeś, a teraz ja Ci powiem:

Pomyliłem się, pisząc do prety, że postawiła na właściwego konika. Przepraszam
              i biję się w pierś.
              Miało być : niewłaściwego osiołka.

Napisałeś: "tassman do Starej dziadygi"

A powinno być: :Starego dziadygi", jeśli chcesz mnie już tak tytułować.

Pewnie wtedy, gdy o tym mówiono na lekcjach, Ty plułeś pod ławkę. Żal mi Ciebie.
              Ale nic straconego - możesz uzupełnić swą edukację. Zapisz się osiołku jeszcze
              raz do szkoły, a gdy ją zdołasz ukończyć, mnie już nie będzie wsród żyjących.
              A nie zapomnij wytrzeć sobie noska przed każdą lekcją.

Z głębokim, Panaemjotowym ukłonem
              Stary zgred.

(pomachiwajki zostawiam dla przyjhaciół)

• tassman Re: TWA a... Tassman 03.09.02, 07:24
        mjot1

Z długo sie moczyłeś w pieluchy i teraz bredzisz 3 po 3.

• mjot1 Re: ... 03.09.02, 12:51
          Tylem lat krył się skutecznie a Tyś mnie rozszyfrował!
          Jesteś Waść bystrym niemożebnie!
          Ta głębia...

W ukłonach i płonący wstydu rumieńcem M.J.
    • mkhj Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 10.09.02, 11:18
      Przepraszam,że tak długo nie dałam znaku życia, ale "urlopowałam" z dala od
      komputera. Bardzo dziękuję za przewidzenie mnie w imprezie, ale z ogromnym
      żalem musze napisać, że nie mogę. Tak zwane obowiązki słuzbowo-domowe nie
      pozwolą mi wyjechać. Ale tym niemniej będę obecna duchem.
      Trzymam kciuki żeby impreza się udała, w co nie wątpię (o ile nie przyjedzie
      Tassman, który być może z odkrytą przyłbicą nie jest tak ... "dziwny" jak
      anonimowy uczestnik Forum)..

Pozdrawiam wszystkich członków i miłośników TWA

mkhj
    • paciula Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji! 13.09.02, 12:45
      Mojemu ulubionemu Towarzystwu WA życzę miłego spotkania i smacznego! napiszcie
      proszę jak było. Pozdrawiam wszystkich - Paciula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka