hanryc1 18.02.06, 09:24 czy ktos wyrazi dobra chec i zechce podzielic sie ze mna jakimis cebulami kwiatow ogrodowych badz domowych ... a moze ktos ma na zbyciu klacza kanny, sa strasznie drogie ... pozdrawaim hanryc@wprost.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olek73 Re: CEBULE 18.02.06, 09:47 szkoda że dopiero teraz znalazłam to forum....ale na jesieni będę miała do oddania masę cebul tulipanów(różne odmiany),krokusy,korony cesarskie i cebule szachownic ,jeśli będzie ktoś zainteresowany będę mogła przesłać.... Odpowiedz Link Zgłoś
aja9 Re: CEBULE 21.02.06, 19:36 Witam, oto cebule jakie ci mogę zaoferować,oczywiście za darmo.Więc jeśli chcesz to podaj swoje namiary do wysłania paczki. Ceble nie są duże, są to moje nadwyżki. 1.Kanna -czerwona 2.Kanna - żółta 3.Sprekelia formosissima 4.Zantedeschia czerwona 5.Zantedeschia żółta 6.Galtonia 7.Amaryllis belladonna 8.Crinum powellii 9.Lilium Black Beauty 10.Sauromatum Venosum 11.Eucharis grandiflora pozdrawiam Ania ania@imax.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna1221 nowo narodzona ogrodniczka 21.02.06, 19:42 Aniu! A czy ja moge też liczyc na te ślicznotki"? - bardzo bym prosiła. atot@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorota751 ja tak nieśmiało też się przyłączę... 22.02.06, 12:31 ... ale wolałabym nikogo nie narażać na dodatkowe koszty przesyłki. Jeśli ktoś jest z Warszawy lub często tu bywa to chętnie mogę takie cebule odebrać osobiście. Wolę rośliny ogrodowe cebulowe niż takie z nasionek - sama posadziłam jesienią jakieś krokusy, cebulice, irysy - to takie może pospolite rośliny ale nie drogie na szczęście. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka5 Re: CEBULE 23.02.06, 15:27 Dzień Dobry!!! Mam prosbe do Ani, właśnie sie przeprowdziłam do nowego domu, jest kawełek ziemi wiec chciałam założc ogródek. Więc jesli to jeszcze aktualne to też prośiłabym o przesłanie tych cebulek.Namiary na mnie podaję w mailu z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aja9 Re: CEBULE 23.02.06, 17:46 Witam ponownie.Ogłaszam ,że już skończyły mi się nadwyżki,rozdałam 6 zestawów część Pań juz dostała odemnie maile.Moniczko5 też się załapałaś. dorota751niestety nie jestem z Warszawy.Do Warszawy mam 420 km, ale podaj na maila Twój adres to Ci wyślę rośliny. Jednocześnie uprzedzam, że nie są to wielkie okazy. Ania Odpowiedz Link Zgłoś