deep_deep_red 18.02.06, 17:55 podziele sie moim odkryciem. Znalazlam w sieci strone z fajnymi stelażami dla roslin pnacych.Wysylam linkawww.pphmega.com.pl/CMS/clematio/informacje_ogolne.html co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxtrot3 Re: rosliny pnące 18.02.06, 21:26 Fantazji ten producent nie ma za grosz. Kazdy market jest ogrodzony takim czyms:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink Re: rosliny pnące 18.02.06, 22:15 Mnie sie spodobalo. Wlasnie sie za takimi podporkami rozgladam i od wczoraj rozmyslam jakby tu zrobic takie cos 'by myself', bo: --lubie majsterkowac, --nie mam za duzo kasy, Odpowiedz Link Zgłoś
ulako Re: rosliny pnące 19.02.06, 12:10 Daj sobie na wstrzymanie ! jak już te korzenie mu się rozrosną ,to zacznie rosnąć w górę .Niektóre rośliny tak mają . Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink Re: rosliny pnące 20.02.06, 21:33 Juz czekam caly rok. I nic. Wydaje mi sie, ze jest nawet mniejszy niz na poczatku. I listki mu poczerwienialy. Chyba ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
brynia2 Re: rosliny pnące 21.02.06, 09:40 Pinki, rok dla jaśminu w/g mnie to b. mało czasu. On chyba nie rośnie za szybko, nie wyrzucaj go, przecież on pięknie pachnie, musisz uzbroić się w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś