casii 21.06.07, 12:50 Witam, Co posadzic w dużych donicach ktore będą stały na balkonie?Zaznaczam, iż chodzi mi o roślinki całoroczne i mało wymagające.Mile widziane wszelkie życzliwe sugestie :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleopatryx Moja lista 21.06.07, 15:19 Ja mam: - pieris japonica - klon palmowy (w zimie zrzuca liście, ale wart zachodu) - bukszpan - bluszcz zimozielony. Całość fantastyczna, zwłaszcza jak roślinki są już w drugim sezonie, trochę wyrośnięte.... Odpowiedz Link Zgłoś
casii Poszukiwania trwaja... 22.06.07, 22:57 Oooo dzieki serdeczne za odzew.Moze inne ktos podrzuci propozycje... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szperacz9 Re: Poszukiwania trwaja... 24.06.07, 22:48 Cześć,były liściaste to może coś z iglaków? Np.: świerk srebrzysty,daglezja ,jałowiec,tuja (żywotnik),cyprys groszkowy. Skoro ma stać w donicy i na zewnątzr to dobrze wybrać gatunek z naszej strefy klimatycznej lub dobrze zaaklimatyzowany. Odpowiedz Link Zgłoś
casii Re: Poszukiwania trwaja... 26.06.07, 13:29 Serdeczne dzięki za podpowiedzi ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś