yoma 08.03.09, 19:25 dokładnie rok temu o tej porze miałam już balkon pełen kwiatków, a na Wsi kwitły krokusy i robiliśmy pierwsze ognisko. Gr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: Robię stare zdjęcia 08.03.09, 20:23 normalnie o tej porze z krokusow zostaja nedzne resztki a zonkile koncza kwitnac. w tym roku dopiero zakwitaja a pigwowiec japonski w ogole odmowil wspolpracy, wypuszcza jeno liscie, normalnie od stycznia obsypany jest kwiatami :? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Robię stare zdjęcia 08.03.09, 21:21 u nas dzisiaj było odśniezanie- takie prawdziwe, jak to zimą, gdzie po godzinie machania łopatą pełną sniegu zaczyna robic się ciemno w oczach... Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Robię stare zdjęcia 08.03.09, 21:22 a ja dopiero dziś, w Dzień Kobiet, się pokapowałam, że coś nie tak, bo spanikowane męskie towarzystwo zostało bez kwiatka, a zawsze dotąd coś "wygrasowało"... mój pigwowiec NIC nie wypuszcza, właśnie dwa dni temu robiłam porządki wokół niego. Prawdę mówiąc, jeśli chodzi o drzewka, wszystkie smacznie śpią:-( Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Robię stare zdjęcia 08.03.09, 21:50 No to na pociechę: tawliny pchają się na świat img22.imageshack.us/my.php?image=p1000027s.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Robię stare zdjęcia 10.03.09, 09:45 pączki słodsze, niz z cukierni:) ..a u mnie znowu grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr padał snieg:( Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Robię stare zdjęcia 10.03.09, 10:40 U mnie też. Ale jest na plusie. Zacięło się parę stopni nad zerem i ani chuchu dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Robię stare zdjęcia 10.03.09, 11:09 U mnie od strony północnej jest w tej chwili +6 stopni, ale mokro jak cholera. Jeszcze tam nie właziłam po zimie, chociaż powinnam uprzątnąć. Przynajmniej śmieci. Trudno, poczekają jeszcze dwa dni... Odpowiedz Link Zgłoś