Dodaj do ulubionych

Debile, idole debili

20.09.12, 09:45
katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,12517445,Szalency_na_ulicach_Katowic__Policja_tropi_ich_w_sieci.html
"Pierwszym świadkiem przesłuchanym w tej sprawie będzie Dawid D., realizator filmu (...) "Nikt nie ma prawa wyznaczać granic czyjegoś życia, twórczości i rozsądku..."
Chcialbym to skomentowac ale takiej glupoty nie da sie skomentowac.
Obserwuj wątek
    • sebcioo Re: Debile, idole debili 20.09.12, 09:49
      Dobre sa tez niektore komentarze jak np:
      forum.gazeta.pl/forum/w,760,139046720,139047830,Po_pustej_ulicy_i_po_pustym_rondzie_.html
      Autor: von_seydlitz
      "Po pustej ulicy i po pustym rondzie.....
      Gdzie tu szaleństwo? "
      Naprawde debile, idole debili.
    • marecki-34 Re: Debile, idole debili 20.09.12, 15:40
      Wyjedź w góry albo nad morze na sobotę bo ci serce pęknie ze wściekłości czy zazdrości albo innej bezradności.
      Morze będzie zdecydowanie super, szum fal uspokaja ;-)
      • sebcioo Re: Debile, idole debili 20.09.12, 15:48
        Czy mam rozumiec ze nie widziesz nic zlego w zachowaniu bohaterow filmu z linku?
      • magdalii Re: Parafrazując pewien nik, 21.09.12, 15:54
        marecki-34 napisał:

> Wyjedź w góry albo nad morze na sobotę bo ci serce pęknie ze wściekłości czy za
        > zdrości albo innej bezradności.
        > Morze będzie zdecydowanie super, szum fal uspokaja ;-)

Morze, to zły pomysł :) rozumiesz....brak wyraźnej granicy horyzontu :) dla daltonisty masakra
        I góry też nie za bardzo, bo jego wzrok nie siega zbyt wysoko :) a śnieg w środku lata? Debilstwo, no debilstwo i nic więcej, P:)

PS.
        Przepraszam sebcia za "głupie pytanie", ale......jaki związek ma ta sprawa z Bielskiem? często
        sam zadajesz takie pytanie więc mam nadzieje że potrafisz teraz to logicznie wyjaśnić.
        • sebcioo Re: Parafrazując pewien nik, 22.09.12, 20:54
          magdalii napisała:

> PS.
          > Przepraszam sebcia za "głupie pytanie", ale......jaki związek ma ta sprawa z B
          > ielskiem? często
          > sam zadajesz takie pytanie więc mam nadzieje że potrafisz teraz to logicznie wy
          > jaśnić.
          Ciesze sie ze zadalas to pytanie (BTW uwazaj bo oskarze cie o przesladowanie mnie i zbanuja ci nicka).
          Moge udzielic dwoch odpowiedzi tzn normalnej ze nie ma zadnego zwiazku ale skoro inni moga to dlaczego ja nie. Badz druga odpowiedz w stylu niektorych forumowiczow - ze ma wielki zwiazek bo to samo dzieje sie / mogloby sie dziac w Bielsku.
    • wiosennynik Re: Debile, idole debili 21.09.12, 18:10
      Podwójna ciągła i :
      www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=REGION06
      Komentować ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka