irenazu 19.03.09, 12:48 Pomóżcie,kiedy można to obejrzeć pracując na I-szą zmianę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziakrys Re: Znowu zmienili godziny "Maii w ..." 19.03.09, 17:51 www.cyfraplus.pl/program/pro/?full/TST-200902250810 Marne szanse, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
tenia44 Re: Znowu zmienili godziny "Maii w ..." 20.03.09, 12:01 Tęsknię za programami ogrodniczymi - angielskimi,jakie były przed paru laty. Ten program prowadził człowiek z wielką pasją, a ogrody marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabula777 Re: Znowu zmienili godziny "Maii w ..." 20.03.09, 14:09 Aktualnie puszczają prowadzony przez anglika (powtórka sprzed kilku lat) w TVP1 godz.10 - czwartek pt."Jak zostać ogrodnikiem" Odpowiedz Link Zgłoś
tenia44 Re: Znowu zmienili godziny "Maii w ..." 20.03.09, 19:05 gabula777 napisała: > Aktualnie puszczają prowadzony przez anglika (powtórka sprzed kilku lat) w TVP1 > godz.10 - czwartek pt."Jak zostać ogrodnikiem" Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
irenazu Re: Znowu zmienili godziny "Maii w ..." 20.03.09, 19:24 Kurcze,znowu mój post poleciał gdzieś w kosmos. W sobotę na kanale DOMO o 9:15 leci "Rok ogrodnika". Odpowiedz Link Zgłoś
brynia2 Re: na TVN Meteo 21.03.09, 08:01 edziakrys napisała: > Marne szanse, niestety... Jakie tam marne? :) W TVN Meteo jest dużo powtórek: www.tvnmeteo.pl/1349428,magazyny.html Odpowiedz Link Zgłoś
szadoka Re: Znowu zmienili godziny "Maii w ..." 20.03.09, 11:15 dosc czesto trafiam na TVN meteo. Tyle, ze moim zdaniem nie warto. Jakos , po obejrzeniu paru odcinkow, nie mam poczucia, ze to dziewcze cokolwiek o ogrodnictwie wie.... Juz wole rok w ogrodzie a i to zalezy kto prowadzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
edziakrys Re: Znowu zmienili godziny "Maii w ..." 21.03.09, 13:58 Eno, Maja Popielarska ponoc konczyla architekture krajobrazu! A co do angielskich programow to rzeczywiscie sa dobre. Alan Teachmarsh jest dobry i Matt James tez, szczegolnie jak radzil odnosnie malych ogrodkow. No ale malo niestety tego w Polskiej TV. Odpowiedz Link Zgłoś
irenazu Re: Znowu zmienili godziny "Maii w ..." 21.03.09, 17:33 Dzięki za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
karo66 Re: Znowu zmienili godziny "Maii w ..." 21.03.09, 20:37 Mam spisane godziny i programy nadawania, ale coraz mniej mnie pociąga oglądanie. To nie jest program dla przeciętnych ludzi tylko dla zasobnych kieszeni. A oni bez tych porad dadzą sobie radę. Interesuje mnie program o problemach przeciętnego działkowicza, który chciałby podejrzeć coś jeszcze do swojego skromnego ogródka. Mając kasę to nie sztuka działać. Pokażcie tych co robią cudeńka swoim pomysłem. Znam taki jeden mini ogródek w Zelowie i odejść od niego nie mogę. Tam nawet z kamerą trudno byłoby wjechać. Odpowiedz Link Zgłoś