Gość: piotrus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:39 zrobilem sobie dzis test na inteligencje i wyszlo 56 uwierzycie w to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrus Re: JESTEM ZALAMANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:43 pomylilem sie mialo byc 5,6 uwierzycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perwersyjny murzyn Re: JESTEM ZALAMANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:50 Piotrusiu, Piotrusiu Bardzo przykro mi. Zalej sie dziś w trupa (bo wynik masz zły) A gdy wytrzeźwiejesz pomyśl sobie że chłop i tak jest głupi i to każdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: JESTEM ZALAMANY 24.10.04, 23:54 Stary, wywal ten test! A potem go spal, żeby nie wpadł nikomu w ręce :)))) No powiedz sam, czy Ty się czujesz na IQ = 56 ? Nigdy w życiu, no nie? ... :)))) No, to słuchaj sam siebie i zapomnij o teście :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
acoetzer Re: JESTEM ZALAMANY 24.10.04, 23:56 No co ty?! Nie wierz testom na inteligencję. One dobrze wychodza albo geniuszom albo farciarzom albo tym co ćwiczą sobie te teściki (zapewne codziennie, a potem chwala się swoim "geniuszem"). Nawet nie próbuj sobie powtarzać tego testu czy jakiegokolwiek innego... Strata czasu! Ważne jak sobie radzisz w życiu, w różnych dziedzinach. Życie sprawdzi twoją inteligencję. Wiary w siebie, głuptasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś