krista57 15.05.09, 10:02 budkę malutką 2,50 x 2,50.Radość ogromna.Centralne miejsce zajmuje kosiarka. Tylko dlaczego nadgarstek boli okrutnie od dwukrotnego malowania wewnątrz i na zewnątrz.Czekam aż przejdzie bo trzeba jeszcze raz machnąć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Mam bude... 15.05.09, 10:03 Pokaż budę :) Pojęcia nie mam, dlaczego nadgarstek... Odpowiedz Link Zgłoś
krista57 Re: Mam bude... 15.05.09, 10:12 Umysliłam sobie,ze od malowania. Boli pewnie od wyrywania chwastów na trawniku i kopania i pielenia i wynoszenia itp. Jakies rady na bolący nadgarstek? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mam bude... 15.05.09, 10:19 Pracuj całą ręką, nie samą dłonią :) Posmarować czymś typu dip rilif albo maść z diabelskiego korzenia, dostępna w sklepach zielarskich, i zawinąć w bandaż elastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Mam bude... 15.05.09, 11:45 nadgarstek- usztywniacz dla sportowców- w kazdym sklepie sportowym.. a buda warta usztywniacza:)- zaraz będziesz mogła w niej zadomowić narzedzia:)... a na wierzch buty- puścisz pnącze? a jaki kolor? a ma okienko? a jaka jest? :):) bei- pytalska:) Odpowiedz Link Zgłoś
krista57 Re: Mam bude... 15.05.09, 17:41 Usztywniacz stosuje ale spróbuj to...to włozyc do rękawicy gumowej. E tam narzędzia...wole leżaki,hamaki i inne wygody. Z pnączy puszczam rdest Auberta coby migiem zarosła a jesienią jak się odpowiednio dostawi jakies pergole...obowiązkowo winorosl z gronami tylko do jedzenia. Kolor budy teak/mam nadzieję/,ma okienko jedno z boku i dwa w trzwiach. Jaka jest? Cudna ...bo moja. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Mam bude... 15.05.09, 15:05 mnie też nadgarstek zawsze boli, nawet od chodzenia:) Usztywniacz sportowy czyni cuda, do tego maść, np. końska, chyba, że są widoczne zmiany typu opuchlizna- wtedy Altacet w żelu + coś przeciwzapalnego, witamina B też nie zaszkodzi(zwłaszcza, że komary nie lubią jej użytkowników) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mam bude... 15.05.09, 16:38 Witamina B jest na takie różne? A warto wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
leloop Re: Mam bude... 15.05.09, 20:54 zeby komary i takie inne nie zarly trzeba przez kilka tygodni regularnie lykac vit. B, po pewnym czasie skora zaczyna pachniec ta witamina a tego une ponoc nie lubieja ;) podobnie dziala czosnek, trzeba jesc codziennie co najmniej zabek :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mam bude... 15.05.09, 22:13 Że na komary, to wiem, że na bolące gnaty, to nie wiedziałam. Lubię czosnek. Odpowiedz Link Zgłoś
krista57 Re: Mam bude... 15.05.09, 17:45 Dzięki. Znalazłam Fastum żel witaminę B,chociaż nie jestem lekomanką. No i jeszcze na moich nogach takie małe meszki zrobiły sobie ujadanie. Swędzi jak diabli,nie mówiąc o stronie estetycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mam bude... 15.05.09, 17:52 Jest takie dobre coś, żeby nie swędziało, tylko nazwa mi wyleciała z głowy. Może ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Mam bude... 15.05.09, 18:36 Fenistil, taki bezbarwny żel w tubkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Mam bude... 15.05.09, 20:20 Możesz mieć uczulenie na meszki:( Wtedy oprócz Fenistilu zarzuć jakieś calcium. PS. Naprawdę nie jestem lekomanką:)Mam tylko bolący nadgarstek i alergię na meszki. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Mam bude... 15.05.09, 22:24 Nadgarstek od chodzenia? To tak, jak u tej pani, co się żaliła, że na przyjęciu u znajomych mąż tak się schlał, że jej podeptał ręce... Odpowiedz Link Zgłoś