bei Re: Pozdrowienia ze Wsi 27.05.09, 11:55 :):) ahoj......tu też wieśśśś- zimna i deszczowa... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Pozdrowienia ze Wsi 27.05.09, 12:22 To do nas idzie, rano był upal. Chodziło mi o to, że zonlajnowałam się na Wsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Pozdrowienia ze Wsi 27.05.09, 17:31 Podlało już? Bo u mnie trochę, ale jednak za mało. Pocieszam się, że znów chmury wyglądają na deszczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Pozdrowienia ze Wsi 27.05.09, 17:39 Podlało, podlało... akurat musiałam iść pod gołym niebem obwieszona elektroniką. NAd Mokotowem teraz całkiem jasno. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Pozdrowienia ze Wsi 27.05.09, 19:41 U mnie też się chmury rozeszły. I przyszła ogródkowiczka z sąsiedniego budynku po porcję roślin. Kiedyś zobaczyłam, jak sadzi coś u siebie i okazało się, że chętnie weżmie to i owo. Dziś była już drugi raz - i bardzo dobrze. A po tych ostatnich deszczach to rośliny się wściekły, zwłaszcza od północy. Musiała dzwonić po syna, bo nie dała rady wszystkiego udźwignąć. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Pozdrowienia ze Wsi 28.05.09, 14:55 u nas się lekko przejaśnia ale już zdążył ogród porosnąć "rzęsą"...Szkoda, Horpyno, że Ty aż w Warszawie:-(Też bym Cię chętnie odciążyła z tego i owego:) Odpowiedz Link Zgłoś