stetiner 10.09.09, 14:08 Stefan, proszę Cię, błagam! Odmów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dominik Wr. Ło Jesssu... IP: *.chello.pl 10.09.09, 14:09 betonowy pzpn staje się żelbetonowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic tragedia IP: 82.177.67.* 10.09.09, 14:10 Jakim trenerem jest Pan Majewski widzieliśmy na przykładzie Cracovii. Jak zwykle układy i znajomości zamiast rzeczywistego dobra reprezentacji. Szkoda gadać - ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystent Skorża! on ma patent na estończyków ! IP: *.chello.pl 10.09.09, 14:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Tylko nie Majewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:13 bo będzie totalna zapaść Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz Apeluję! 10.09.09, 14:13 Człowieku nie bierz słów Laty na poważnie! On ma takie specyficzne poczucie humoru... on żartował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Co tu jest grane , mafia pzpn się układa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:14 znowu sami swoi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROROK20000 Majewski: Rozważę propozycję Laty IP: *.radom.vectranet.pl 10.09.09, 14:17 tylko nie to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Stefan po co ten pic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:17 wszystko dawno ustalone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość Polska Myśl Szkoleniowa to fikcja!! IP: 194.50.110.* 10.09.09, 14:23 Powiedzcie mi co osiągnęli nasi rodzimi trenerzy? Czy któryś z nich wygrał coś w Lidze Mistrzów? A na tle światowym? Jacy to są wybitni fachowcy? O czym ten PZPN mówi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZnawcaFutbolu Tylko Kasperczak! A Majeweski moze Kasperczakowi.. IP: *.brhm.cable.ntl.com 10.09.09, 14:25 najwyzej teczke nosic! I to z tymi mniej waznymi dokumentami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscgosc Re: Majewski: Rozważę propozycję Laty IP: *.tktelekom.pl 10.09.09, 14:31 Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Majewski: Rozważę propozycję Laty IP: *.echostar.pl 10.09.09, 14:32 Tylko nie Majewski bo bedzie jeszcze wiekszy blamaż, a poza tym trenerem beda kierowac dzialacze PZPN i to oni beda spijali smietanke po wygranych meczach (chociaż watpie by takie były z trenerem Majewskim)a gdy porażki na klatę wezmie Majewski.SMUDA I TYLKO SMUDA trawe beda grysc doczekamy sie stylu i jakosc mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anihilator Re: Majewski: Rozważę propozycję Laty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.09, 16:25 Gość portalu: maciej napisał(a): > Tylko nie Majewski bo bedzie jeszcze wiekszy blamaż, ... > TYLKO SMUDA trawe beda grysc doczekamy sie stylu i jakosc mam > nadzieje Z pierwszym zgoda. Zamiast płacić Majewskiemu, równie dobrze można wybierać kadrę przez losowanie na dzień przed meczem i wtedy nikt nie będzie winien. A na ławce niech siedzi niedo-rzecznik pzpn z komórką przy uchu, żeby miał kto podać zmiany w przerwie. Co do Franza - nie do końca się zgadzam. Franz to typowy trener klubowy, który odpowiada za to, co sam zrobi. Jak mu zaczną na kadrę przyjeżdżać lalunie bez szybkości i wytrzymałości, to w tydzień tego nie nadrobi, a bez tych dwóch cech nie pomoże ani RedBull, ani najlepsza taktyka. Szkoda dobrego trenera z dorobkiem, na kozła ofiarnego dla otłuszczonych, bezmózgich oficjeli. Najlepszy na tę posadę wydaje się Minister Budownictwa. Wysyła na boisku 11 chłopa z kielniami, cegłami i betoniarką, a oni stawiają mur w bramce w 5 minut i potem mogą się wziąć za rekreacyjne kopanie piłki dla przyjemności, w czym od "panów zawodowców" nie będą się specjalnie odróżniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch6j Majewski, Football Manager 2009 odpal IP: 217.98.64.* 10.09.09, 14:32 Bo słyszałem, ze bez laptopa się nie ruszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazon Trzeba nie mieć wstydu, brodaty capie IP: *.chello.pl 10.09.09, 14:36 Nic jako trener nie osiągnąłeś - to właśnie powinieneś powiedzieć, Majewski. Powiedzieć to i odmówić. A nie rozważać. Jeśli zostaniesz trenerem, to ja rozważę, czy w ogóle jest sens oglądać polską reprezentację, skoro dostała się w ręce człowieka nie tylko bez żadnych osiągnięć, ale nawet bez honoru i wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_invades_poland Re: Trzeba nie mieć wstydu, brodaty capie 10.09.09, 15:45 dokladnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco_ravishes_pra Re: Trzeba nie mieć wstydu, brodaty capie IP: *.acn.waw.pl 10.09.09, 16:06 ooo to Ty zajales mi upatrzony nick! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekP Majewski: Rozważę propozycję Laty IP: 195.205.238.* 10.09.09, 14:40 3xLeo why??? Majewski decidedly... nooooooooooooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Majewski: Rozważę propozycję Laty IP: *.icpnet.pl 10.09.09, 14:43 Tylko nie Majewski.... Proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Jedź z nią na spitzbergen i nie wracaj!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:51 Tam rozważaj do woli. Aha!!! Weź ze sobą znakomitą wycieczkę członków PZPN ( wszystkich ). Od tych zmian klimatu podobno misie są coraz mniejsze. Robić możecie za nowe stado. Tylko za dużo nie tupać bo się lód szybki rozmrozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx3 Majewski: Rozważę propozycję Laty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:55 buuuuhahhaaaaaaaaaaa Majewski na trenera kadry !!!???????// a co on wygrał do tej pory jako trener ???/ chyba jakiś mecz ligowy rozgrywany z przeniesienia we środę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima ---Majewski nieudaczniku lapy precz od druzyny---- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:57 won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Majewski: Rozważę propozycję Laty IP: 87.204.245.* 10.09.09, 15:05 Panie Stefanie, był pan dobrym obrońcą (Pamietam pana bramkę w meczu z francją w 1982 w hiszpanii na mundialu)ale jako trener Pan sie nie sprawdza a tym bardziej propozuycja złożona przez PZPN jest delikatnie mówiąc MYLNA. Prosimy, my Polacy, niech sie Pan nie zgadza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deg Stefanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:06 Stefanie! My, kibice piłkarscy, błagamy Cię: Nie obejmuj stanowiska selkcjonera Naszej, i tak już bardzo słabej, kadry! Apelujemy, dla dobra polskiej piłki nożnej- Odmów! Nie odbieraj naszej reprezentacji szansy wydostania się z marazmu! Euro już za trzy lata, czasu co raz mniej! Ze sportowym pozdrowieniem Kibice piłkarscy miast i wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Majewski: Rozważę propozycję Laty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:07 A ja myślałem ze trzeba mieć jakieś osiągnięcia żeby trenować kadrę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Prośba do Stefana Majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:11 Stefan, wypowiem się w imieniu Polaków: Z całym szacunkiem dla Twojej bogatej kariery zawodniczej i trenerskiej, naród polski prosi Ciebie o nieprzyjmowanie tego stanowiska! Sytuacja i okoliczności zmuszają nas, aby poprosić Ciebie, żebyś nie podejmował ŻADNYCH kroków w kierunku objęcia posady selekcjonera reprezentacji Polski. Liczymy, że tak głęboka i szczera prośba tak wielu ludzi, nie pozostanie Ci obojętna! Z poważaniem Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
van-ivan Ja chcę być trenerem !!!! 10.09.09, 15:11 ..... mam wszelkie cechy żeby być trenerem, czyli: 1. nie znam się na piłce nożnej, 2. potrafię robić mądre miny (nawet lepsze niż Leo), 3. w dupie mam czy nasi wygrają czy przegrają 4. potrafię mówić na tematy na których się nie znam..... i obiecuję, że pod moim kierownictwem nadal będziemy się kompromitować i ośmieszać, nic nie wygramy i nigdzie się nie zakwalifikujemy... będzie tak jak jest.... a może przez przypadek strzelimy jakiegoś gola ? (ale tego nie obiecuję)...mnie chodzi tylko o tą kasę... chociaż na 3 miesiące...proszę Odpowiedz Link Zgłoś