Gość: aki IP: *.superkabel.de 16.09.09, 13:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 13:52 Teraz zajmie się tym co lubi najbardziej, czyli molestowaniem psiutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.mis.ed.ac.uk 16.09.09, 13:53 nikt renault niczego nie udowodnil. To ze Piquet jr jest takim sobie kierowca to wie kazdy. To ze zaczal pyskowac jak go zwolili za brak wynikow to byla niespodzianka, widac stwierdzil ze do F1 wiecej nie wraca wyrabiajac sobie taka reputacje. Jak dla mnie to udowodnienie ze ktos kazal mu sie rozwalic to jakas bzdura bo to jest jego slowo przeciwko renault. Prosze o dowody. To ze FIA moze wszystko w F1 juz wiadomo od dawna. Jak powiedzial niedawno ktorys z kierowcow (Alonso? Button?) - ktos w FIA chce glowy Briatore. No i osiagneli swoje, tak samo jak z Dennisem z Maclarena.... zalosna jest cala ta organizacja splatana prywatnymi niesnaskami i polityka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: 193.41.230.* 16.09.09, 14:06 > Jak dla mnie to udowodnienie ze ktos kazal mu sie rozwalic to jakas > bzdura bo to jest jego slowo przeciwko renault. Tak odpowiada ktoś, kto nie ma nic do ukrycia (tu Symonds) r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tir Re: Kierowca tira . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 16:18 Czy kierowca tira jest lepszym kirowcą od Kubicy ??? Ja myślę że tak . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.chello.pl 16.09.09, 14:33 dowodem jest tu zapis z telemetrii z samochodu Piqueta to tak jak czarna skrzynka w samolocie w pewnym momencie zakrętu Piruet robi przegazówkę i po chwili jest już rozbity na ścianie zadanie wykonane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.mis.ed.ac.uk 16.09.09, 14:56 a jakiz to dowod? jak dla mnie to dowodzi niekompetencji kierowcy. o ile nie ma zapisu radiowego kogos z renault mowiacego "piquet, rozbijasz sie tu i tu na tym lapie" to telemetria z samochodu to zaden dowod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: removedor Re: Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.acn.waw.pl 16.09.09, 13:53 Spie...j przyglupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 13:57 Z pewnoscia to zaden merytoryczny argument, ale Briatore stal sie dla mnie "niewiarygodny moralnie" po tym jak wyparl sie dziecka z Heidi Klum. Wiem, wiem, to glupie, "babskie" itp. Ale po takim facecie spodziewc sie mozna wszelkich kantow. ... Przykry jest tylko smrodek w F1, najwyrazniej wszedzie szwindle i kasa rzadzi .... brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek P Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: 91.203.248.* 16.09.09, 14:08 powinien zapłacić astronomiczną karę, adekwatną do jego portfela. Przykładne ukaranie za ten ... występek powinien zapobiec podobnym pomysłom w innych zespołach. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś 16.09.09, 14:20 potworki na czterech kołach kręcą się w kółko wyjąc, smrodząc i wyrzucając tony spalin w powietrze bez żadnego sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
dogbono166 Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś 16.09.09, 15:18 Jesli tego nie pojmujesz to swiadczy o twoim IQ. Nawet Doda rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie ubliżaj Dodzie. To t.zw. sport dla przygłupów. 16.09.09, 15:45 Co prawdziwym sportem to nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Nie ubliżaj Dodzie. To t.zw. sport dla przygł IP: *.range86-139.btcentralplus.com 16.09.09, 16:06 sie nie podoba to nie ogladaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie ubliżaj Dodzie. To t.zw. sport dla przygł IP: 195.90.102.* 16.09.09, 16:42 Gość portalu: Michael napisał(a): > sie nie podoba to nie ogladaj. Ale 'guru133' robi z siebie kawałek gówna i ogląda nawet to, co mu się nie podoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś IP: *.ltv.se 16.09.09, 15:24 > potworki na czterech kołach kręcą się w kółko wyjąc, smrodząc i wyrzucając > tony spalin w powietrze bez żadnego sensu? To taka metafora życia: Potworki na dwóch, albo czterech nogach, albo całkiem bez, wyją , smrodzą i wyrzucają tony gazów w czasie swojego wyścigu od urodzin do śmierci:) Tak jak Ty i ja, całkiem bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś 16.09.09, 15:37 te-dogbono-=doda to argument. postawcie 20 takich samych samochodów. gamonie niech losują.i mogą się ścigac-bedzie wiadomo który lepszy. a tak -wygrywają auta-kierowca ma kręcic kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phalgyp Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 21:19 odpal sobie rFactor - niby tylko gra ale jednak mysle, ze troche w nia wlozyli pracy by byla realistyczna. Wylacz wspomagacze i zobaczymy czy krecac kolkiem przejedziesz chocby jedno okrazenie toru bez kraksy i ponizej 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś IP: *.acn.waw.pl 16.09.09, 23:00 Za to sens ma na pewno jak dorośli faceci przez półtorej godziny kopią balon obszyty skórą :D Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś 17.09.09, 21:04 tem balonikiem też się nie podniecam. jeździłem kiedyś w takim symulatorze maluchem. co chwila miałem stłuczkę. a swoim jeżdże już 20 lat-i jakos pcham się do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś