Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Briatore i Symonds odchodzą z Renault

IP: *.superkabel.de 16.09.09, 13:41
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gosc Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 13:52
        Teraz zajmie się tym co lubi najbardziej, czyli molestowaniem psiutek.
      • Gość: maciek Re: Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.mis.ed.ac.uk 16.09.09, 13:53
        nikt renault niczego nie udowodnil. To ze Piquet jr jest takim sobie kierowca to
        wie kazdy. To ze zaczal pyskowac jak go zwolili za brak wynikow to byla
        niespodzianka, widac stwierdzil ze do F1 wiecej nie wraca wyrabiajac sobie taka
        reputacje. Jak dla mnie to udowodnienie ze ktos kazal mu sie rozwalic to jakas
        bzdura bo to jest jego slowo przeciwko renault. Prosze o dowody.

To ze FIA moze wszystko w F1 juz wiadomo od dawna. Jak powiedzial niedawno
        ktorys z kierowcow (Alonso? Button?) - ktos w FIA chce glowy Briatore. No i
        osiagneli swoje, tak samo jak z Dennisem z Maclarena....

zalosna jest cala ta organizacja splatana prywatnymi niesnaskami i polityka
        • Gość: r. Re: Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: 193.41.230.* 16.09.09, 14:06
          > Jak dla mnie to udowodnienie ze ktos kazal mu sie rozwalic to jakas
          > bzdura bo to jest jego slowo przeciwko renault.

Tak odpowiada
          ktoś, kto nie ma nic do ukrycia (tu Symonds)

r.
          • Gość: tir Re: Kierowca tira . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 16:18
            Czy kierowca tira jest lepszym kirowcą
            od Kubicy ???
            Ja myślę że tak .
        • Gość: znawca tematu Re: Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.chello.pl 16.09.09, 14:33
          dowodem jest tu zapis z telemetrii z samochodu Piqueta to tak jak czarna
          skrzynka w samolocie w pewnym momencie zakrętu Piruet robi przegazówkę i po
          chwili jest już rozbity na ścianie zadanie wykonane
          • Gość: maciek Re: Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.mis.ed.ac.uk 16.09.09, 14:56
            a jakiz to dowod? jak dla mnie to dowodzi niekompetencji kierowcy.
            o ile nie ma zapisu radiowego kogos z renault mowiacego "piquet, rozbijasz sie
            tu i tu na tym lapie" to telemetria z samochodu to zaden dowod.
      • Gość: removedor Re: Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.acn.waw.pl 16.09.09, 13:53
        Spie...j przyglupie.
      • Gość: McLarenka Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 13:57
        Z pewnoscia to zaden merytoryczny argument, ale Briatore stal sie
        dla mnie "niewiarygodny moralnie" po tym jak wyparl sie dziecka z
        Heidi Klum. Wiem, wiem, to glupie, "babskie" itp. Ale po takim
        facecie spodziewc sie mozna wszelkich kantow. ... Przykry jest tylko
        smrodek w F1, najwyrazniej wszedzie szwindle i kasa rzadzi ....
        brrrr
      • Gość: Tomek P Briatore i Symonds odchodzą z Renault IP: 91.203.248.* 16.09.09, 14:08
        powinien zapłacić astronomiczną karę, adekwatną do jego portfela. Przykładne
        ukaranie za ten ... występek powinien zapobiec podobnym pomysłom w innych
        zespołach.
      • guru133 Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś 16.09.09, 14:20
        potworki na czterech kołach kręcą się w kółko wyjąc, smrodząc i wyrzucając
        tony spalin w powietrze bez żadnego sensu?
        • dogbono166 Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś 16.09.09, 15:18
          Jesli tego nie pojmujesz to swiadczy o twoim IQ. Nawet Doda rozumie.
          • guru133 Nie ubliżaj Dodzie. To t.zw. sport dla przygłupów. 16.09.09, 15:45
            Co prawdziwym sportem to nie ma nic wspólnego.
            • Gość: Michael Re: Nie ubliżaj Dodzie. To t.zw. sport dla przygł IP: *.range86-139.btcentralplus.com 16.09.09, 16:06
              sie nie podoba to nie ogladaj.
              • Gość: ja Re: Nie ubliżaj Dodzie. To t.zw. sport dla przygł IP: 195.90.102.* 16.09.09, 16:42
                Gość portalu: Michael napisał(a):

> sie nie podoba to nie ogladaj.

Ale 'guru133' robi z siebie kawałek gówna i ogląda nawet to, co mu się nie podoba :D
        • Gość: dex Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś IP: *.ltv.se 16.09.09, 15:24
          > potworki na czterech kołach kręcą się w kółko wyjąc, smrodząc i
          wyrzucając
          > tony spalin w powietrze bez żadnego sensu?

To taka metafora życia: Potworki na dwóch, albo czterech nogach,
          albo całkiem bez, wyją , smrodzą i wyrzucają tony gazów w czasie
          swojego wyścigu od urodzin do śmierci:) Tak jak Ty i ja, całkiem bez
          sensu.
          • billy.the.kid Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś 16.09.09, 15:37
            te-dogbono-=doda to argument.
            postawcie 20 takich samych samochodów. gamonie niech losują.i mogą
            się ścigac-bedzie wiadomo który lepszy.
            a tak -wygrywają auta-kierowca ma kręcic kierownicą.
            • Gość: phalgyp Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 21:19
              odpal sobie rFactor - niby tylko gra ale jednak mysle, ze troche w nia wlozyli
              pracy by byla realistyczna. Wylacz wspomagacze i zobaczymy czy krecac kolkiem
              przejedziesz chocby jedno okrazenie toru bez kraksy i ponizej 5 minut.
        • Gość: gość Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś IP: *.acn.waw.pl 16.09.09, 23:00
          Za to sens ma na pewno jak dorośli faceci przez półtorej godziny kopią balon
          obszyty skórą :D
          • billy.the.kid Re: Co to za sport gdzie podczas zawodów jakieś 17.09.09, 21:04
            tem balonikiem też się nie podniecam.
            jeździłem kiedyś w takim symulatorze maluchem. co chwila miałem
            stłuczkę.
            a swoim jeżdże już 20 lat-i jakos pcham się do przodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka