kardasik0 12.01.04, 07:37 Wchodzcie tam naprawde wyj.. manager. I tu mozna tez o tym dyskutowac:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermanowy Re: www.managerzone.com 12.01.04, 14:03 Tu nie mozna , tu jest forum Piłkarzyków, a najlepszy i tak jest Hattrick ( www.hattrick.org) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
qter.com Re: www.managerzone.com 01.03.04, 22:39 HT jest po prostu najlepszy a co to ten mz taki motor czy jak ot o chodzi?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
andchud Re: www.managerzone.com 01.03.04, 23:16 Gralem zarowno w HT jak i w MZ, z tym ze z MZ juz zrezygnowalem bo przy HT jest po prostu cienkie i za wszystko jeszcze trzeba placic, czy to jakis puchar czy cos. HT rzadzi !!! Serdecznie wszystkich zachecam do gry w HT - jest nas juz ponad 10000 !!! Pozdrawiam Wonski Odpowiedz Link Zgłoś
andchud Re: www.managerzone.com 01.03.04, 23:18 P.S. Nie napisalem tego wyraznie ale te ponad 10000 to tylko sami Polacy, a wszystkich graczy z calego swiata, hoho !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anfield77 Re: www.managerzone.com 02.03.04, 11:04 ..nie chcę przepisywac slow kolegi...ale takze gram w MZ i HT...i popieram poglad kolegi...Hattrick jest duzo lepszy...(latwiejszy, ciekawszy, bezplatny, lepiej rozbudowany..itd..) Odpowiedz Link Zgłoś
piter19 Re: www.managerzone.com 02.03.04, 16:30 ja zacząłem grac w HT i managerzone mniej wiecej w tym samym czasie, ale z managerzone dosc szybko zrezygnowałem a HT jest po prostu ni8esamowity. strasznie wciaga. I uzupełniajac słowa poprzednika na swiecie jest juz ponad 250 000 aktywnych uzykowników HT. Sa nawet ludzie z Dominikany:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qter.com Re: www.managerzone.com 02.03.04, 20:59 piter19 napisał: > 250 000 aktywnych uzykowników HT. Sa nawet ludzie z Dominikany:))) Taaa, chyba 2 osoby :P Odpowiedz Link Zgłoś
karptychy Re: www.managerzone.com 03.03.04, 01:20 Nikt wam nie kazal sie tu odzywac o HT. Nie widzicie jaki jest teamat. Herman i ty przeciwko mnie !!!!!!!!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
matysiuk Re: www.managerzone.com 04.03.04, 18:27 W ManagerZone jest 333 521 użytkowników, więc nie porównujcie ManagerZone do jakiegoś badziewnego HT. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek09 Re: www.managerzone.com 05.03.04, 09:49 Ja też gram w mz i ht , ale wg. mnie mz jest lepszy :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: www.managerzone.com 06.03.04, 17:12 karptychy napisał: > Nikt wam nie kazal sie tu odzywac o HT. Nie widzicie jaki jest teamat. Herman i > > ty przeciwko mnie !!!!!!!!!!! :( Widocznie kiepsko mnie nawracasz ostatnio!!! Ot co :) Odpowiedz Link Zgłoś
makumba22 Re: www.managerzone.com 05.03.04, 10:04 a ile tam mozna miec druzyn lacznie??tzn czy jak wybiore jedna lige to moge prowadzic tylko te jeden zespol czy w innych ligach tez?PYTAM O HATTRIKA Odpowiedz Link Zgłoś
piter7878 Re: www.managerzone.com 05.03.04, 10:40 tylko jeden. Jak złapia na oszustwie i wiekszej ilosci druzyn to zabieraja wszystkie druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
antekmks Re: www.managerzone.com 06.03.04, 11:10 makumba22 napisał: > a ile tam mozna miec druzyn lacznie??tzn czy jak wybiore jedna lige to moge > prowadzic tylko te jeden zespol czy w innych ligach tez?PYTAM O HATTRIKA nie to nie jest jak w MZ nie można mieć po 5 drużyn, w HT nie ma jak w MZ że nie logując się przez pół roku można wszystko wygrywać i dalej posiadać drużyne, w HT nie jest jak w MZ że przy ustalaniu skałdu można stracić pół dnia przez "kozackie" serwery, w HT nie trzeba płacić za gre w Pucharze Polski jak w MZ (aż sie dziwie że za samą gre tam nie trzeba płacić) a teraz przypadek z autopsji: Założyłem drużyne jakieś 7 miesięcy temu, zalogowałem sie 2 razy ustawiłem skład (po 2h mękkach z tą stroną) i dziś sobie wszedłem dla zabawy i co........drużyna dalej jest i to nawet awansowała bez rzadnego treningu kupna nowych graczy niczego....... powiem tylko że w HT to jest NIE REALNE Odpowiedz Link Zgłoś
bobeeer Re: www.managerzone.com 06.03.04, 14:49 HT niema sensu wogóle porównywać do MZta. HT to wielki badziew - nieprzejrzyste ustalanie składu, taktyki oraz opis umiejętności graczy bardzo szybko zniechęca do tej gierki. P.S. Nie piszcie że MZ tak ciężko chodzi, ostatnio przy ponad 12000 zalogowanych osób stronka śmigała całkiem przyzwoicie. Pozdro dla MZtowców :) Zapraszam na spary BoBeeR Odpowiedz Link Zgłoś
okeciak Re: www.managerzone.com 06.03.04, 15:17 masz calkowita racje nie ma co porownywac ht do mz Odpowiedz Link Zgłoś
r.t Re: www.managerzone.com 07.03.04, 00:59 masz racje nie ma co porównywaćbo mz nie dorasta do pięt HT tylko nie wiem co jest nieczytelne w opisach cech że są opisane słowami a nie piłeczkami i trzeba umieć czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
mariohh Re: www.managerzone.com 07.03.04, 15:57 moim zdaniem HT jest cienki jak junior w MZ Odpowiedz Link Zgłoś
r.t Re: www.managerzone.com 07.03.04, 16:15 no niestety w HT od razu w pierwszym sezonie jest problem żeby wyjśćz ligi co pewnie cię zniechęciło (jak i pewnie nieznajomość zasad) a w mz dużo wygrywasz bo większość drużyn jest porzuconych Odpowiedz Link Zgłoś
bobeeer Re: www.managerzone.com 07.03.04, 16:38 Problem z wyjściem ?? Chyba niewiesz o czym piszesz, po przydzieleniu mi drużyny ustaliłem skład i bez kombinowania z taktyką (to było dla mnie najbardziej nieprzejrzyste)nie robiłem żadnych transferów, ani zmian w składzie. Logowałem sie co jakiś czas z ciekawości jak grają moje patałachy, i o dziwo zająłem 2 miejsce w lidze z 4 pkt. straty. Przedchwilą zajrzałem na HT i wygrałem na wyjeździe 0:3 bez 3 kontuzjowanych zawodników z 1 składu - hehehe Jedyne plusy w porównaniu do MZta to możiwość zmiany składu do 15 min przed meczem oraz lista zalogowanych użytkowników. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś