Gość: Romek IP: *.tktelekom.pl 16.10.09, 08:48 Trener z niego beznadziejny, z tym potencjałem piłkarskim, to powinien awans mieć w kieszeni pół roku temu. Jak zostanie na MŚ, to nie wyjdą z grupy z tą grą którą za jego kadencji prezentują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Akrok Re: Maradona: Możecie mi possać IP: *.tktelekom.pl 16.10.09, 09:25 Spokojnie jak nie wyjdą z grupy w 2010 r, odpadając np. z Serbią i jakąś RPA. Wtedy on będzie ssał :) Odpowiedz Link Zgłoś
newsnews Re: Maradona: Możecie mi possać 16.10.09, 10:06 Maradona jest cienki jak dupa węża. Żadna jego zasługa w tym awansie, jak by drużyna się nie spięła, to by płakał rzewnymi łzami, a nie zdradzał swoje ukryte marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml;m[ Re: Maradona: Możecie mi possać IP: 212.87.3.* 16.10.09, 12:39 No kolego dupa wołowa to cienka nie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Re: Maradona: Możecie mi possać 16.10.09, 13:50 Cienki jak francuski kondom- jak mawiał mój Naczelny. Będzie kastrowany po pierwszej rundzie finału. Odpowiedz Link Zgłoś
newsnews Re: Maradona: Możecie mi possać 21.10.09, 11:32 Gość portalu: ml;m[ napisał(a): > No kolego dupa wołowa to cienka nie jest! A ja pisałem o dupie wołowej? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Maradona: Możecie mi possać IP: *.awf.wroc.pl 16.11.09, 01:10 sam jestes cienki jak dupa węża... "que la chupen, que la sigan chupando" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Maradona: Możecie mi possać IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.10.09, 10:23 Coś często wielcy piłkarze nie nadają się na trenerów. Tym bardziej nie nadają się na prezesów związków (choćby w Polsce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Wulgarny Maradona atakuje dziennikarzy IP: 91.123.222.* 16.10.09, 11:21 Będą jaja, jak w tym samym stylu wygra mundial w RPA, wystarczy tylko, albo aż nie przeszkadzać grać swoim zawodnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory&muchomory Boshe jaki z niego burak IP: *.siedlce.vectranet.pl 16.10.09, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Maradona IP: *.aster.pl 16.10.09, 12:33 wielki piłkarz, mały człowiek (nie tylko wzrostem) i beznadziejny trener. Ta drużyna łatwiej by awansowała, gdyby wogóle nie miała trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_gw1 Brawo Maradona! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:25 Mniej więcej to samo powinien powiedzieć Majewski lub jakikolwiek inny trener polskiej kadry do dziennikarzy i "kibiców" po sukcesach, które już niebawem wrócą i do polskiego futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Maradona: Możecie mi possać IP: 78.41.226.* 16.10.09, 12:28 Diego bedzie mistrzem swiata w poludniowej afryce. Opacznosc nad nim czuwa. Maradona to swietny gosc, bo ma jaja zeby mowic co mysli. Co prawda do wielkich intelektualistow nie nalezy, ale nie szkodzi. A nieudacznicy gryzipiorki? Niech sie odgrywaja jak chca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrr Re: Maradona: Możecie mi possać IP: 91.199.246.* 16.10.09, 15:31 No właśnie widać, że Diego to niedobry trener, bo jakby był pewien awansu to by wcale tak nie mówił, bo by już wcześniej wiedział, że wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pol-serio Maradona, człowiek o ego Jowisza, a mózgu szpilki 16.10.09, 13:34 Maradona, człowiek o ego Jowisza, a mózgu szpilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Wulgarny Maradona atakuje dziennikarzy IP: 213.17.144.* 16.10.09, 14:00 do parchów (dziennikarzy) tak powinno się odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP-4 Wulgarny Maradona atakuje dziennikarzy IP: *.chello.pl 16.10.09, 14:04 Jedynie gorsze zachowanie zaprezentował pan Zanussi nazywając 13 latkę prostytutką,takich ludzi skreślam z mojego horyzontu zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
jab-77 Wulgarny Maradona atakuje dziennikarzy 16.10.09, 14:52 Z taką grą to na MŚ on będzie mógł sobie po... Marnować taki potencjał, szkoda. Gdzie Tevez gdzie Riquelme? Na ławce albo w domu przed telewizorem, bo to Maradona musi być przecież najważniejszy. Piłkarzem był genialnym (najlepszym w historii), ale trener z niego żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic_Fai Wulgarny Maradona atakuje dziennikarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 09:31 Nie okrzykiwałbym najlepszym piłkarzem kogoś, kto miał zasady Fair Play za nic, bo jak n=inaczej można mówić o dopingu i finale MŚ wygranym dzięki ręce. Zostawmy ten tytuł komuś innemu, np. Cruyff albo Pele. Odpowiedz Link Zgłoś