akkj Gołota - Adamek 116:97 23.10.09, 21:52 Kogo ta żenada obchodzi? Kilku cwaniaczków którzy chcą zrobić kasę podpuszcza frajerów, którzy się ślinią do walki dwóch obszczymurków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf Gołota znów nie wytrzyma psychicznie... IP: *.icpnet.pl 23.10.09, 22:02 niech się znów ośmieszy ten pacan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.rogoza2 Gołota - Adamek 116:97 IP: *.cable.ubr06.know.blueyonder.co.uk 23.10.09, 22:08 ADAMEK TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI MAM NADZIEJE ZE NIE ZAWIEDZIESZ SWOICH FANOW Z ANGLII RODACY Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Konia z rzędem, kto pamięta walkę sprzed 100 lat 23.10.09, 22:33 prasa zaczyna szaleć :D Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Gołota obyś wyprostował kopyta w I rundzie!!! 23.10.09, 22:33 Jak zadając cios wypadniesz za liny dostając tzw dopalacza od Adamka ! Odpowiedz Link Zgłoś
trudnyrynek Gołota - Adamek 116:97 23.10.09, 23:03 to bedzie farsa a nie walka stulecia-chlopcy chca zarobic na swieta i szkoda tylko ze frajerow placacych za ich ,,walke" znalezli wlasnie u nas..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris dobry tekst IP: 201.124.86.* 23.10.09, 23:14 A mnie się artykuł podobał. Na boksie się nie znam i nie lubię, ale tekst przeczytałem z przyjemnością. Na makaronu trzy kilo to nawet ja mogę zjeść naraz, jesli dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swordman wkurza mnie ze w pierwszych rzedach zawsze siedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 00:19 karki, zamiast isc na resocjalizację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Re: wkurza mnie ze w pierwszych rzedach zawsze si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 00:29 tam siada sie bez kasy a w zwyz sie placi taki nasz zwot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Gołota - Adamek 116:97 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 00:20 andriu mial i ma predyzpozycie do walki o mistrza wagi ciezkiej ale czemu tego nie zrobil on sam to wie faworytow jest dwoch a walka pokaze tomaszz ma charakter takze nic nie wiadomo do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretarzPZPR Gołota - Adamek 116:97 IP: *.dsl.bell.ca 24.10.09, 01:29 Andru ktorego juz nikt nie chce przyjechal zebrac do Polandu gdzie ludziskom wmowiono o WALCE STULECIA. Przeszlosc nie tylko "bokserska" to ten Andru ma jeby tylko w tej ustawionej walce nie polozyl sie na dechy juz w pierwszych 13 sekundach. Ale ludziska przyda bo to oczywiscie Walka Stulecia! Co za prowincja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmiluj sie Gołota - Adamek 116:97 IP: *.bredband.comhem.se 24.10.09, 02:29 Panie Andrzeju niech pan przestanie sie kompromitowac i zostawi boks.......to nie dla pana, wzialby sie pan za stanie na bramce w restauracji......tutaj pan zrobilby cos pozytecznego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze z Hajfy [...] IP: *.bredband.comhem.se 24.10.09, 02:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJ Leniarski fail IP: *.acn.waw.pl 24.10.09, 02:48 Długo powstrzymywałem się przed absolutnie krytycznymi opiniami nt. Leniarskiego ale akapit o Najmanie mnie dobił. Co redaktorowi do tego w jakiej formule będzie się bił ten przeciętny bokser? Nic. Ale Leniarski musiał podkoloryzować jak ma w swoim stylu i przejechać się po MMA, którego nienawidzą wszyscy zatwardziali fani boksu. Cytując byłego premiera "jest pan dla mnie zerem" panie Leniarski. Jest pan Scottem Templetonem redakcji Sport.pl. (Nie) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woodo Gołota - Adamek 116:97 IP: *.aster.pl 24.10.09, 03:13 Mam nadzieję, że Gołota trafi w punkt i z ringu zniosą tego katolickiego bigota razem z jego portretem B16. PS. Religijność jest odwrotnie proporcjonalna do inteligencji, vide moherowe berety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NANA Gołota - Adamek 116:97 IP: *.tktelekom.pl 24.10.09, 08:48 PRZECIEŻ TA WALKA JEST USTAWIONA DLA ADAMKA BO MUSI WYGRAC W CIĘŻKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho Gołota - Adamek 116:97 IP: *.cdma.centertel.pl 24.10.09, 11:44 Gołota to wojownik,zabijaka,rozniesie tego malutkiego człowieczka,Adamek bedzie biegał jak zagubione dziecko po ringu,Całym sercem za Endriu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yet Gołota - Adamek 116:97 IP: *.cdma.centertel.pl 24.10.09, 11:53 Adamek,ale zes sie chłopie załatwił,chciałes przykozaczyc to ci sie udało,wywołałes wilka z lasu,to bedzie jedno trafienie Endriu w twoja twarz lub w ta wklesła klate i cie wynosza,gdzies ty mniał łeb zeby Gołote wyzywac,wescie zadzwoncie do szpitala w łodzi niech szykuja tam dla niego miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endriu Gołota - Adamek 116:97 IP: *.cdma.centertel.pl 24.10.09, 12:00 Co wy pie...cie jaka ustawiona jesli by tak było to Adamek musiałby wygrac,a jak Andrzej mu na stuka ze Adamek bedzie myslał ze jest w górach na rybach i beda go wynosic to tez bedziesz gadał jeden z drugim ze walka była ustawiona młokosie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lanyklusek Leć ADAMEK Leć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 13:03 Oby tylko nie wiało za bardzo w Łodzi dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesiek Goły Kałdun Gołoty to słabizna Gołoty IP: *.acn.waw.pl 24.10.09, 14:22 Parę dobrze ulokowanych prostych i Gołota z kwikiem ucieknie z ringu. Wstyd , że chłop w tym wieku paraduje z takim worem na pomyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plastec Gołota - Adamek 116:97 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 15:56 Golota oklepie Adamka!!! To czarny charakter !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Gołota - Adamek 116:97 IP: *.toya.net.pl 24.10.09, 16:16 Przepraszam, niezorientowany jestem.. O której godzinie Gołota i Adamek mają wyjść na ring? Ktoś wie? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilson Gołota - Adamek 116:97 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 16:17 Ludzie czym tu się zachwycać- jaka walka stulecia? Zwykly wykidajlo i jakiś tam niby bokser,a wszystko skończy się w ciągu kilku sekund-wielkie halo o nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Po co ta walka? przeczytaj to!!!! IP: *.217-171-48.tkchopin.pl 24.10.09, 16:22 Po co ta walka? - retoryczne dla kasy, Gołota przegra na punkty lub przez kontuzję w ostatnich rundach. Dwaj panowie przecież będą otrzymywali pieniądze za reklamy emitowane w przerwach po każdej rundzie, tym sposobem zmęczony Gołota zarobi kasę, nie zablokuje drogi do kariery Adamka, a sam odejdzie z twarzą po "dobrej walce". Wszystko ustalone Gołota nawet się odpowiednio nie przygotowywał do walki sądząc po wynikach ważenia i jego rekordowo dużej wadze!! nie wyleczył kontuzjowanej ręki i już startuje do następnej walki też wydaję się co najmniej dziwne... a dziś od rana biega po komisariatach żeby wypuścili aresztowanego zawodnika, czyli gala powinna być przeprowadzona zgodnie z ustalonym czasem antenowym, ponieważ przekłada to się na wynik finansowy Polsatu i zawodników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.ludwik02 Gołota - Adamek 116:97 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.10.09, 16:35 Jeżeli nie będzie KO Tomasza Adamka, na punkty raczej odwrotnie: gdzieś 100 : 110 dla szybszego i lepszego technicznie Adamka! Odpowiedz Link Zgłoś