Gość: Ragnar Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka przez ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 12:40 Jeśli to była walka stulecia to przykro, że nic się ciekawszego nie działo w ostatnim stuleciu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasu Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka przez ... IP: 83.238.23.* 25.10.09, 12:45 Kolejne zwycięstwo pajaca na sterydach. Jak bym był na tylu środkach dopingujących co Adamek to wygrałbym z każdym mimo iż nie trenowałem nigdy boksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wambar Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka przez ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 12:45 Gołota to nieudacznik,tak to może na podwórku boksować i to raczej ze słabym cwaniakiem..,hmmmmm "walka stulecia",raczej klozetowego ciecia.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryabor Adamek wkrótce dostanie to, na co zasługuje! 25.10.09, 12:55 Adamek to wielki bokser wagi ciężkiej. Pod warunkiem, że bracia Kliczko i paru innych przejdą na emeryturę. I oczywiście nie będą mieć godnych siebie następców. Bowiem Adamek to nawet nie Adam, a właśnie zaledwie Adamek! I niestety, ale w najbliższym czasie Adamek dostanie wszystko to, co na co zasługuje! Odpowiedz Link Zgłoś
relmih Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka przez ... 25.10.09, 13:21 Gołota mógł dostać wstrząsu mózgu - gdyby go miał ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Adamek...........!!!!!!!!!!;***** IP: *.cdma.centertel.pl 25.10.09, 13:48 Adamek naj naj naj !!! ;* Adamek jest zawsze naj!!!!!!!!!!! ;******* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal wiem co krzyczała żona Andrzeja IP: 95.178.8.* 25.10.09, 14:08 Żona Gołoty krzyczała do niego Endriu myslał że będziesz z nim rozmawiał a ty zacząłeś go bić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka przez ... IP: 194.156.44.* 25.10.09, 14:46 Ciekawe czy Wałujewa też by tak skosił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest_skalski Tryumf_Polaka_Nad_Lewactwem__! :)))))))))))))))) IP: 218.108.6.* 25.10.09, 14:52 Brawo wierzący Polak Tomasz Adamek !!!!! pokonał łże-media, PO-komunę i mafię !:))) .................................................................................. Z jednej strony uczciwy Polak genialny pięściarz, wierzący, skromny i praktykujący z drugiej tabuny lewactwa, kryptokomunistów i POmyleńców :) reperezentowane przez mafię w pierwszym rzędzie przy ringu, tudzież infantylną noblową piewczynię Stalina oraz lewackiego pisarczyka-alkoholika, mafijnego, wilczookiwgo folksdojcza przy korycie, masy wykształciuchowego lewactwa - potomków powojennych uboli z zaesbeczonej Wa-wy oraz żydo-komucho-szwabskie łże-media itd. itd. .......................................................... NA KONIEC TRYUMF CHRZEŚCIJANINA I JEGO POLSKOŚCI !!!!!!!!! CHAWAŁA ZA TO BOGU !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murka22 Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka przez ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 16:49 Miło było patrzec jak moherowy konus sadza na zadku napuszonego wała.Cała elitka wokól ringu az narobiła w gacie,że zlali jej idola. Osobiste błogosławieństwa Tuska i Kwacha nie pomogły.Tak pycha zebrała od sprytu, uporu i wiary.Dobry przykład dla bulterierów Jarka i Lecha, tyz chwycą za ja..ja i wytarmoszą kogo trzeba. Dla nas, dla Polski i naszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massa Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka przez ... IP: *.acn.waw.pl 25.10.09, 17:08 Mi Gołota zawsze przypominał polską reprezentację piłki nożnej. Dużo nadziei, wygrane walki ze słabszymi przeciwnikami, niesamowite zapowiedzi i wieszczenie mistrzostwa, wiele buńczycznych wypowiedzi co to się nie wydarzy i kim to nie będzie. Człowiek trzymał kciuki, siedział po nocach by obejrzeć koleją walkę "wielkiej nadziei białych" (swoją drogą skąd ten idiotyczny przydomek). Potem przychodził prawdziwy sprawdzian i tak jak w przypadku polskich piłkarzy okazywało się, że te wszystkie przepowiednie i pokazywanie zębów to było dmuchanie kolejnej wydmuszki i maskowanie giganta na glinianych nogach. Naczęściej po tym wszystkim był tylko zawód, czasami wstyd. Adamek jak do tej pory mnie nie zawiódł i dostarzczał prawie zawsze pozytywnych emocji. Myślę, że jego próba ataku na wagę ciężką i na rynek amerykański to dobra decyzja, przynajmniej z mojego punktu widzenia jako kibica. Inaczej skończyłby tak jak Michalczewski. Byłby bardzo dobrym zawodnikiem klasy europejskiej, dorobiłby się niezłych pieniędzy i mógłby żyć spokojnie, ale nie zaistniałby na ringu światowym. To, że zaryzykował mnie cieszy, bo podejrzewam, że może nam dostarczyć wielkich emocji. Czy mu się uda - nie wiem. Będę trzymał kciuki. A komentarze szydzące i obrażające Adamka z tego względu, że jest katolikiem i się z tym nie kryje są po prostu żenujące mili państwo i świadczą tylko o przedmówcach i o ich skręconej psychice. Sam jestem niewierzący, ale wiara Adamka i jego poglądy mi nie przeszkadzają. A najbardziej śmieszą mnie wypowiedzi, twierdzące już po fakcie, że wszystko było wiadome, że walka była ustawiona, że Adamek pobił biednego staruszka. Jakoś przed walką bukmacherzy i eksperci nie mogli wskazać faworyta i obstawiano szanse 50-50, a na forach praktycznie nie dawano szansy Adamkowi, który miał paść po pierwszym ciosie Gołoty. Teraz ci sami geniusze obśmiewają Adamka, twierdzą, że nic nie pokazał, że wszystko było oczywiste, i że właściwie to Gołota sam się poprzewracał o swoje nogi. Prawda jest taka, że Gołota był bardzo pewny siebie, miał Adamka za cherlawego chłopca na jeden strzał, to miały być nie tylko "easy money" ale też satysfakcja z łatwej wygranej i obicia znienawidzonego przeciwnika. Jak było.. cóż.. wszyscy widzieli. Dostał chyba największe baty swojego życia i to nie ze względu na siłę otrzymanych ciosów ile na rozmiar porażki, został zhańbiony i ośmieszony jak nigdy. Przez, jak to wielu pisze, cieniasa. Osobiście żałuję, że Gołota nie stawił czoła i że nie obejrzałem wyrównanej, dłuższej, bardziej ekscytującej walki. Jedyna zaleta to to, że wcześniej byłem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raikkonen Re: Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka prze IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.09, 16:49 idz w pizdu popaprancu twój prymitywny mózdzek przetwarza nie tak jak trzeba informacje i niemogłes zobaczyc tego co naprawde sie wydażyło,proponuje jeszcze raz dokładnie obejżec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomercy Re: Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka prze IP: *.acn.waw.pl 26.10.09, 19:29 Gość portalu: raikkonen napisał(a): > idz w pizdu popaprancu twój prymitywny mózdzek przetwarza nie tak jak trzeba in > formacje i niemogłes zobaczyc tego co naprawde sie wydażyło,proponuje jeszcze r > az dokładnie obejżec "Niemogłes", "wydażyło" i "obejżec" i wszystko jasne :)) Cud, że udało mu się zalogować :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka przez ... 25.10.09, 18:30 Wystarcza Jaroslaw Kaczynski, dodatkowo Golota to juz za duzo. O dwoch podobnych za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka przez ... IP: 212.106.24.* 25.10.09, 19:19 Ale nie wiem czy zauważyliście, że Gołota wygrywał kiedy miał tyle lat co Adamek, więc to jest jakaś farsa porównywać ich skoro różni ich taka różnica wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Polska walka stulecia. Zwycięstwo Adamka przez ... IP: *.146.4.191.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 21:19 a wie ktoś może jaki tytuł ma ta piosenka w rytm której Adamek wchodził na ring będę bardzo wdzięczna za odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacky Polska walka stulecia. Adamek znokautował Gołot... IP: 188.33.92.* 26.10.09, 00:39 Tomasz Adamek pokazał,że ma wielkie serce do walki!!! Malkontenci niech lepiej zamilkną i gdzieś indziej wyrażają swoje frustracje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azal nasz mistrz! IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.09, 17:07 www.dziennik.pl/opinie/article466665/Chwala_Golocie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef_socjopata Re: Niestety Adamek ma słaby cios-jest cieniasem IP: 85.222.87.* 25.10.09, 01:03 Słuchaj, trochę racji masz. Ale generalnie podchodzisz do tego jak moja babcia. Co do Gołoty. Mistrzem to mógł nie być. Ale kimś to jednak był. Jak to w kabarecie mówili - "biały co bije czarnych". Kaman, wcześniej Kliczków i Wałujewów na rynku nie było. Co do Tysona. Technicznie możemy się spierać, kto jest debeściak. Jednak patrząc na wideo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef_socjopata Re: ale As !!! hi hi hi IP: 85.222.87.* 25.10.09, 01:06 Nas, miastowych, naprawdę takie różnice nie obchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia trafana ocena IP: *.hsd1.in.comcast.net 25.10.09, 02:16 Dla 41-letniego Gołoty porażka byłaby kolejną plamą na honorze. Czy ostatnią? Zapewne nie, jeśli jeszcze raz ktoś zechce mu dobrze zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Dzidzia idź na loda do beemy:))) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.09, 02:37 jak ci nadmiar plastiku przeszkadza na mózgu to nie powód pisać na forum GW że wiesz ile kto ma lat i lepiej dalej czytaj Fucka sunia:))))Gołota ośmieszył dzidka tomeczka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Dzidzia idź na loda do beemy:))) 25.10.09, 04:44 Gołota jest chory na zespół Downa!! A takowego nie należy wyśmiewać! Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo Gołota zlekceważył Adamka i ciężko zapłacił 25.10.09, 05:05 za tą głupotę. Nigdy nie lubiałem Gołoty ale myślałem ,ze wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Adamka Re: Gołota zlekceważył Adamka i ciężko zapłacił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 07:32 Tomek nie chciał od razu rozwalić Gołoty, chciał trochę dać kibicom walki. Dzięki Tomku za takie podejście do Andrzeja-rodaka. Do spotkania w Katowicach! Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Podsumowanie-Adamek to pomyłka i kiepski żart... IP: *.wroclaw.mm.pl 25.10.09, 08:11 1. Adamek jest totalnym burakiem, skakał jak palant po walce i krzyczał "Adamek jest mistrzem"-to ma być mistrz?Chyba zawodów w remizie, albo oczywiście Champion of Polsat:) 2. Szczytem głupoty i buractwa było ominięcie Gołoty (przypominam, że faktem powszechnie znanym jest, że to Gołota pomógł mu kiedyś w rozpoczęciu kariery i nawet jeśli się nie lubią to wypadałoby podać mu rękę) i wskoczenie na liny w jego narożniku, aż się żona Gołoty wściekła, że takiego buraka musi oglądać. Ale cóż tłumaczyć wieśniakowi z gór? 3. Adamek jest słaby. Andrzej, który ledwo ruszał ręką i dawał markowane ciosy po prostu był totalnie bez formy, a jego lewa ręka dalej jest niesprawna-dziwię się, że go lekarze dopuścili, ale wiadomo, kasa:) 4. Adamek zginie w pierwszej poważnej walce, nie takiej o pas Polsatu. Bokserzy królujący dzisiaj w tej wadze jeśli w ogóle dowiedzą się o tej wadze i jakimś cudem ją obejrzą to umrą ze śmiechu i to jedyna szansa na utratę przez nich pasów na rzecz Adamka. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.127 Fakt, Adamek zachował sie jak burak.. 25.10.09, 09:31 ale zostanie wyprostowany, gdy trafi na pięściarza ,nie na Gołote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Dzidzia idź na loda do beemy:))) IP: *.wroclaw.mm.pl 25.10.09, 08:12 A ty jesteś upośledzony w stopniu średnim, dlatego nie wyśmiewam się z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.127 Gołota jest dobry...na taksówkarzy ! 25.10.09, 09:27 do tego, odwróconych tyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Boks - czyli sport dla wyrobinej "elyty".... 25.10.09, 10:36 mordobicie wiejskie ma tyle samo uroku.... Odpowiedz Link Zgłoś
podkaclerzy 1zorro-bis , dostałeś sztachetą po łbie ? 25.10.09, 11:03 1zorro-bis napisał: > mordobicie wiejskie ma tyle samo uroku.... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Właśnie to co napisałeś potwierdziło podejrzenia 25.10.09, 11:52 1zorro:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: 1zorro-bis , dostałeś sztachetą po łbie ? 25.10.09, 17:46 ooooo...! Czyzbys nalezal do tej wsiowej "elyty"? I poczules sie przez to urazony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witia Walka miesiaca IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 11:08 słaby fizycznie ,lekki (jak na wage ciezką ) Adamek pokonał dziadka Gołote Golota juz musi zaczać zarabiac w inny sposób Adamek jak nie nabierze masy i siły to moze Kliczkom co najwyższej muchy oganiać Ogolnie to nawet nie była walka roku moze gala roku -ze wzgledu na dobrą organizacje i dobre walki poprzedzajace,szczególnie Cygana z Soszyńskim,ktorą uwazam za ładniejsze widowisko niz walka głowna I tyle na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsc walka tysiaclecia IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 11:24 dla tych co pisza ze Golota jest skonczony i nikt z nim nie zawalczy Gołota juz z 5 razy mial zamknieta droge do nastepnych walk i nadal walczyl i zzarabial dla siebie i dla sponsorów a teraz jest planowana walka tysiaclecia Gołota -Laila Ali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicho Re: walka tysiaclecia IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 12:01 i golota by dostal wpier... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Gościu KK, kidy czytam pierdoły okraszone 25.10.09, 11:50 rynsztokowym chamstwem, to po pierwsze utwierdza mnie to że boks jest sportem dla chuliganów i bandziorów (niestety to już nie jest szermierka na pięści) a po drugie kiedy faworyt chuligana dostaje po pysku i zostaje ośmieszony przez rywala, to chuligan zamiast stulić dziób obraża tych, którzy cieszą się ze zwycięstwa swojego zawodnika, albo tez obiektywnie oceniają walkę. Tak więc chuliganie s*&^%$#!j z tego forum, bo ci jeszcze ktoś nerwowy skopie tyłek jak ty przedszkolakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsc Re: Gościu KK, kidy czytam pierdoły okraszone IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 13:02 > rynsztokowym chamstwem, to po pierwsze utwierdza mnie to że boks jest sportem > dla chuliganów i bandziorów (niestety to już nie jest szermierka na pięści) a p ha ha - sport ha ha -szlachetna szermierka na piesci to jest widowisko dla gawiedzi i to nie ma nic wspolnego ze sportem szczególnie w zawodowym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Gościu KK, kidy czytam pierdoły okraszone IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 26.10.09, 01:30 Oponenci Adamka sie wkur.wiaja bo ich faworyt dostal wpier.dol,i tlumacza sobi:a to byl za stary(zaraz,zaraz,a Foreman,Holyfield,Tyson wtym wieku toczyli swietne walki)a to byl zle przygotowany(Smiech na sali!Golota przygotowywal sie do tej walki bardzo solidnie i dlugo tak jak i Adamek)a to bialy ktory bil czarnych(dostawal szanse wielokrotnie ale jej nie wykorzystal,czesto osmieszajac sie i przynoszac wstyd) A poza tym jest w ksiedze Guinesa,jako jedyny bokser w histori ktory uciekl z ringu w trakcie walki,oraz pobil wszelkie rekordy w szybkosci padania na deski,w tym jest "miszczem" Odpowiedz Link Zgłoś