Gość: robuś IP: 193.169.148.* 26.10.09, 08:45 bardzo śmieszne ale to dziennikarze z warszawy ciśgle kreują tego piłkarza na rozgrywającego reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiesniak Dlaczego polscy piłkarze nie chcą upodobnić się... IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.09, 08:47 Brawo.Brawo.Nic dodac nic ujac,lub ukroic.Ha Ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Dlaczego polscy piłkarze nie chcą upodobnić się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 08:50 Widocznie woli się upodobnić do Diego Maradony a nie tego Ro... cośtam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Dlaczego polscy piłkarze nie chcą upodobnić s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 09:02 naiwni jestescie po prostu to nie ma znaczenia czy jest garbaty czy ma brzuch itd pilka nozna to jest jedna wielka pralnia pieniedzy i czasem towar - ludzie jest porazka - ale liczy sie biznes a przy tych sumach oblowi sie nie jeden a wy tu mi o estetyce prawicie - jakas troska o futbol polski - wszystko jest dobrae ulozone - federacje pod ochrona FIFA dzialaja jak dobrze zorganiozowane grupy mafijne na ogromna skale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Iwański Dlaczego polscy piłkarze nie chcą upodobnić się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 09:25 Jeśli ktoś myśli, że będę naśladował tego lalusia Krystynę, o upadł na głowę. Oprócz bycia czołowym piłkarze Ekstraklasy jestem też wzorem dla wielu młodych ludzi i muszę dać im wzór jak się odżywiać wg. dobrze zrównoważonej diety. Poza tym, mam bardzo stresującą pracę i muszę jakoś odreagować i ukoić nerwy. Trener na mnie krzyczy (tzn. ostatnio już nie krzyczy, tylko patrzy - pewnie lepiej realizuję założenia), koledzy na mnie krzyczą (a czy to moja wina, że razem z Piotrkiem Gizą jesteśmy najlepsi i reszta za nami nie nadążą?). PS. Legia zostanie mistrzem Polski w tym sezonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeRtO Re: Dlaczego polscy piłkarze nie chcą upodobnić s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 09:41 Nigdy nie zapomnę jak po meczu Groclinu z MAnchasterem City, obok, wielkich rosłych i dobrze zbudowanych Murzynów Wieszczycki zdjął koszulkę...chciałem żeby ta transmisja już się skończyła :D blamaż na całą europę ehehe, Nasi piłkarze chyba troche za dużo piwka na imprezie i kebaba, a na treningu opie...ńsko :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristiano Ronaldo Maćku, co się stao? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 15:45 Widzisz, ja może jestem lalusiem, lubie żel, szybkie samochody i gorących facetów, ale przynajmniej grałem w dobrym klubie, sprzedano mnie za więcej niż paczkę fajek i nie dałem się złapać w siatkę. Ty grasz w jakimś polskim klepisku, a ja mogłem sobie pozwolić na ten luksus, że zrezygnowałem z gry na dobrym poziomie za niezłą kasę i odszedłem do przeciętnego klubu na emeryturę, za jeszcze lepszą kasę. Jeśli chcesz mej rady, to powiem ci tyle. Nie ważne czy laluś czy nie, ale jak to mawia Kazek Węgrzyn, mój serdeczny idol: Sztanga, Sztanga, Sztanga. Ja dodaje od siebie żelu na włoski i na klatę no i kaloryferek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojej Re: Maćku, co się stao? IP: 77.223.209.* 26.10.09, 17:41 He he :)) Usmiałem się Cristioano ;) A ja dodam od siebie, żę ja w moim mieszkanku robiąc po 300 brzszuszków co 3 dzień wyrobiłem sobie mały kaloryferek mimo, że ze sportem nie mam nic wspólnego, a Ty MAciusiu iwański, zwodowy sportowcu, taki kałdun dzwigasz.. Jakie brzucgy tacy sportowcy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
da_markos łazienka jest zamknieta.... 26.10.09, 18:17 jak to zamknięta??? co się... co się... co się stało..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu Węgrzyn Re: Maćku, co się stao? IP: 87.204.10.* 27.10.09, 00:08 Krystian, ale ja mówiłem sztanga, sztanga, sztanga, jak liczyliśmy ze szwagrem ile fajek przyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek.sport Re: Dlaczego polscy piłkarze nie chcą upodobnić s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 09:38 procent tluszczu calkowitego i trzewnego u polskich pilkarzy to odpowiednio 15% i 12% u takich ja R, odpowiedznio 4% i okolo 1% - tyle ile u zawodowych kolarzy i maratonczykow stopien przygotowania wytrzymalosciowego i zawodnikow elity swiatowej przekracza wyobrazenie tak zawodnikow jak i dzialaczylaczy sie z ogromna praca juz nastolatka konczy sie tym ze polscy pil;karze w wiekszosci moga grac 15 minut - ich koledzy - 90 minut i dwie dogrywki - za dwa dni sa zregenerowani imoga to powtorzyc -sa to nieosiagalne mozliwosci dla prawie wszystkich naszych "zawodowcow" im przeszkadza pilka Pumy - sa nawet za glupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeRtO Re: Dlaczego polscy piłkarze nie chcą upodobnić s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 11:07 1 do 4 %? ahah przeciez to jest granica smiertelna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wax Re: Dlaczego polscy piłkarze nie chcą upodobnić s IP: 212.180.147.* 26.10.09, 12:32 Nie są aż tak głupi, żeby korzystać z usług polskich lekarzy sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Jakiś debilny artykuł IP: *.nat.student.pw.edu.pl 26.10.09, 09:44 O co tu chodzi? Dokopać Iwańskiemu, który wcale nie jest gruby? Może postury C. Ronaldo nie ma, ale wystarczy pojsc na mecz Legii i zobaczyć kto najwiecej zasuwa po boisku.Iwański własnie. Na poziomie tej naszej mizernej Ekstraklasy jest to piłkarz wyróżniający się. Do średniego zawodnika z ligi angielskiej czy hiszpanskiej to jeszcze jemu spoooro brakuje. ALe po co się na nim wyżywać? Komuś nie pasuje że dostał powołanie do kadry i trzeba go obsmarować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmiar Re: Jakiś debilny artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 10:59 Tu nie chodzi o Iwańskiego, ale o obraz polskiego piłkarza. Tak jak napisał ktoś wyżej: współczesny profesjonalny sportm ten na najwyższym poziomie, oprócz treningu z piłką wymaga profesjonalnej diety i dużo pracy na siłowni. Polscy "profesjonaliści" zatrzymali się na graniu "gałą" na trawie. Iwański jest tylko symbolem. Skoro tak wygląda największy pracuś w czołowym polskim zespole, to po co wymagać od polskich piłkarzy gry na wyrównanym poziomie z Czechami, Niemcami, Portugalią, Chorwacją, Anglią - i więcej niż jeden mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafałekpedałek a może on po prostu ma taką budowe. IP: *.sgh.waw.pl 26.10.09, 19:09 zobacz se na Adamka. Jego trening jest o wiele cięższy a mimo to ma większy bęben niż Iwański. Może problem leży gdzie indziej. Stecowi się pomysły wyczerpały i wymyśla takie głupoty żeby z redakcji nie wylecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutek Re: Jakiś debilny artykuł IP: 77.223.209.* 26.10.09, 11:34 Dlaczego niektórzy ludzie tak rzadko używaja swych mózgów... Nic dziwnego, że w ogólnoeuropejskich badaniach zrozumienie tekstu przez Polaków kształtuje się na żenująco niskim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z minimalizm IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.09, 15:15 cecha polskich piłkarzy. Ktoś kto doczłapał jakimś cudem do pozycji wymiatacza w naszej 'ekstra'klasie daje sobie spokój z pracą nad sobą. Zapuszcza się. Polscy piłkarze w większości mają paskudne nawyki żywieniowe, oraz treningowe. Co więcej nie przechodzi im kiedy już uda im się grać za granicą - gruby Artur 'bigmac' Boruc. Im wystarczy że sobie pokopią u nas, może wyjadą potem do jakiejś niewymagajacej ligii. Problem w tym, ze miejsc na takie wyjazdy ubywa. Już wkrótce takich polskich wymiataczy z brzuszkiem moga nie chcieć średniacy z Cypru czy Grecji. Co potem zostanie? Czy to się komuś podoba czy nie, piłkarz 'zarabia ciałem'. To jest jego narzędzie, sprawność motoryczna, wytrzymałosc mogą mieć decydujące znaczenie w meczu. Jasne, że taki boski Diego kiedy brzuchol mu się wylewał nadal był niesamowity, ale c'mon, zachowajmy proporcje. Piłkarz w Polsce naprawdę nie ma wiele do roboty. Treningi ma wyjątkowo lekkie jak na Europę, więc naprawdę ma czas indywidualnie zadbać o dwoją formę/dietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posen jakto nei chcą?! żel i kolorowe buciki juz dawno m IP: 212.126.10.* 26.10.09, 10:24 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragility Dlaczego polscy piłkarze nie chcą upodobnić się... IP: *.euro-net.pl 26.10.09, 11:40 bardzo szanuję Pana Rafała Steca, jego wiedzę i błyskotliwość, lecz się trochę zagalopował jak Pani Joanna Szczepkowska w felietonie nt powstawiania szkła z piastku. Mam nadzieję, ze owa niemoc tematyczna skończy się tak szybko, jak zaczęła. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: Dlaczego polscy piłkarze nie chcą upodobnić s 26.10.09, 15:30 Jaka niemoc tematyczna? Przeca felieton jest i dobry i na aktualny temat. Byłoby dobrze gdyby zajęto się tym na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 17:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze nie... IP: *.static.privatedns.com 26.10.09, 17:26 Sportowiec jak się patrzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze nie... IP: *.184-82-b.business.telecomitalia.it 26.10.09, 17:34 No tak, artykul na temat ciekawy i z rozmachem (moze nawet ciut za wielkim) napisany. Tyle, ze przyganial kociol garnkowi - solidna dziennikarska robota nie polega tylko na przelaniu na papier swoich, chocby i niezmiernie blyskotliwych przemyslen. Gdyby tak p. Stec ograniczyl nieco miejsce poswiecone na zabiegi formalne, a popracowal w ciemnym garazu, niekoniecznie do upadlego, nad zebraniem kilku informacji (takich jak chocby cytowana na forum zwartosc tluszczu w organizmie polskich pilkarzy) to zapewne i tak nie dostalby Pulitzera, ale wykazalby sie przynajmniej checia do doskonalenia i profesjonalizmem. Uogolniajac: drodzy dziennikarze - mniej felietonow, wiecej artykulow i niech forma nie zaglusza tresci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babou Re: Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze n IP: *.net.stream.pl 26.10.09, 18:26 Dzięki, dzięki. Od teraz każdy dziennikarz w Polsce będzie wiedział jak ma pisac - wszystko dzieki tobie! Jestes niesamowity! Wez, zacznij moze udzielac jakic porad / warsztaty zrob. Niech sie ucza od ciebie ci marni dziennikarze naszego kraju. W koncu pewnie w przerwie od pracy za 1200 pln na pewno znajdziesz nieco czasu, szczegolnie jak np. szef zapije. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze n 26.10.09, 19:54 A umiesz odróżnić panocku felieton od notki informacyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vive [...] IP: 94.254.187.* 26.10.09, 18:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze nie... IP: *.adsl.wanadoo.nl 26.10.09, 18:35 piwsko zlopie pewnie jak zagloba, i tyle nasze lokalne gwiazdki jak juz sie jakiegos statusu dorobia to mysla ze bog wie kim sa, kaska, fura, panienki, papieroski,dyskoteki - i brzuszek rosnie a potem jak nagle z jakims przeciwnikiem wybieganym graja, to po 15 minutach twarze czerwone jak buraczki, jakby juz maraton przebiegli kiedys zawsze kometowano mecze naszych hokeistow mowiac o przeciwniku ze 'lepiej jedzdzi na lyzwach' a od naszych kopaczy to wszyscy lepiej biegaja..... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze nie... 26.10.09, 19:12 Dzisiaj zajelismy sie brzuchem Iwanskiego,a jutro zajmiemy sie lewym obojczykiem tego pilkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Re: Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 19:55 ode mnie wara, a już zwłaszcza ode mnie obojczyka tamtego nędznego piłkarzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sante Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze nie... IP: 94.254.130.* 26.10.09, 19:28 Może Stec za dużo pali marihuany? O czym ten człowiek pisze i w jakim stylu>? Jak będę chciał powieść obyczajową to do księgarni pójdę. Ogarnij się dziennikarzyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~``~ litości IP: *.chello.pl 26.10.09, 20:13 jak będę chciał czytać jego marne wypociny to wejdę na jego blog... ale ltiości, nie dawajcie tego na główną gazety, bo tego się czytac nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Dlaczego polscy piłkarze są tacy jacy są ? IP: *.213-37-24.mc.videotron.ca 26.10.09, 20:49 prawie wszyscy tutaj trolują i pomstują kolegę steca , ale to co on pisze to jest dobra robota i ......... może to zadziała na ambicje polskich kopaczy piłki nożynej. naszym kopaczom potrzebna jest krytyka bo niestety odstają poziomem sportowym od zawodowców nie tylko w ligach zachodnich , ale obecnie to w burkina faso i na wyspach bergamutach to juz koty lepiej kopia w ciemnych butach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze nie... IP: 85.222.99.* 26.10.09, 21:12 Artykuł wzorowany na włoskim artykule o Ronaldinho. Kopia. Może autor napisze o swoim brzuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzuch1 Chłopie! Co Ty pie....isz???? IP: *.belf.cable.ntl.com 26.10.09, 22:26 Ciekawe czy ktoś mu płaci za pisanie takich pierdołów?! Przeczytałem do połowy, co i tak było wielkim poświęceniem!!! Teraz może coś o lewym pośladku?? Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wed Dlaczego polscy dziennikarze nie myją włosów IP: 94.254.149.* 27.10.09, 00:12 tak jak ich zachodni koledzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze nie... IP: 94.254.149.* 27.10.09, 00:19 Najwyraźniej panu Iwańskiemu nie zależy na tym,żeby pan Stec i jemu podobni onanizowali się na widok jego brzucha.Czy Ryszard Tarasiewicz miał brzuch jak Krysia Ronaldo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zywiec Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze nie... IP: 80.51.34.* 27.10.09, 15:51 Bo ten z lewej to prawie piłkarz ,a z prawej piłkarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
lieft polscy "piłkarze" to tuczniki, jak gołota prawie 27.10.09, 16:12 żreją, piją,palą zero dyscypliny moralno-sportowej, więc nie ma się co dziwić, że efekty są żadne. Na zagranicznych jest miło popatrzeć, fernando torres, ronaldo....są po prostu zarąbiści i mówię to jako facet. Sam chciałbym tak wyglądać, ale nie te lata i poza tym nie uprawiam sportu wyczynowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekumaty Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze nie... IP: *.icpnet.pl 27.10.09, 17:35 Sorry, ale tego nie da się czytać. Napisane wyjątkowo nieprzystępnym językiem. Felieton ma być felietonem, prostą zwykłą rozrywką, a nie sztucznie rozwlekanymi strofami Dantego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas86 Brzuch Iwańskiego. Dlaczego polscy piłkarze nie... IP: *.telpol.net.pl 14.12.09, 13:13 Tylko zobaczcie sobie 88 minutę ostatniego meczu Legii z Arką i sprint Iwańskiego. Bez sensu są tezy dowodzące, że wygląd piłkarza wpływa na jego skuteczność, szybkość, umiejętności. Trochę może. Ale Iwański potwierdza, że można być świetnym piłkarzem jak na polską ligę z takimi warunkami fizycznymi, bardzo szybkim, o świetnej technice. Odpowiedz Link Zgłoś