Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Andrzej Szeląg

IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.08.01, 20:07
    Ciekawy mecz, szczęśliwy dla Barcy koniec. Wisła grała ambitnie, ale chyba
    jednak SŁABO zwłaszcza w obronie. Barca też słaba.
    Moją uwagę przykuwa co innego, a mianowicie komentarz tego meczu w TV wybitnie
    nieudolny.
    Dziekanowski ośmiesza się co tydzień w golu, trzeba go już zostawić niech się
    weźmie za prawdziwą robotę. Szczyt wszystkiego to ANDRZEJ SZELĄG. Jego
    nieustające lapsusy były wprost tragikomiczne. Przypomina mi się książka Agaty
    Christie w której Herkulesowi Poirot na pomoc przybywa jego brat. Chyba Szeląg
    też to czytał i na pomoc Arturowi Sarnatowi sprowadził jego tajemniczego brata
    RYSZARDA. Rysiu bronił nieźle to fakt. Po boisku na zmianę z Marcinem
    Baszczyńskim biegał też jakiś Marek Baszczyński (może ktoś o nim słyszał?) W
    Barcelonie też była jedna nowa gwiazda mianowicie XAVIO.
    I jeszcze ciekawy przypadek geograficzny Barca mistrzem Holandii podobno była
    Wpisuję tu tylko te głupoty które usłyszałem a specjalnie się nie wsłuchiwałem
    więc pewnie było ich więcej.
    A że można fachowo komentować udowodnił Partyka w Edmonton. Czy w piłce nie ma
    jakiegoś Partyki???
    idę pić
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Paweł Ryszard Sarnat IP: *.chello.pl 08.08.01, 21:54
        Szeląg nie jest taki głupi, tylko pokolenia mu się pomyliły. Ryszard Sarnat to
        ojciec Artura - dawny gracz Wisły, ale chyba nie bramkarz.
        Pozdr
      • lhp Re: Andrzej Szeląg 09.08.01, 07:54
        Szelag byl zabawny, pare razy nie wiedzial co powiedziec, mylil zawodnikow.
        Otoz w jednej akcji wedlug red. Szelaga na boisku pojawil sie Ronaldo!!!, hihi.
        Byc moze te wpadki byly spowodowane uzyciem zbyt wielu srodkow dopingujacych???

Uwazam, iz byl to ostatni kabaret w wykonaniu red. Szelaga

Pzdr
        • Gość: wak Re: Andrzej Szeląg IP: 165.222.186.* 09.08.01, 11:46
          Dla mnie jednak mistrzem gatunku pozostaje niedoscigniony imiennik red. Szelaga - p. Zydorowicz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka