Gość: MAJCHER IP: *.chello.pl 29.11.09, 14:04 Justynko i tak jesteś wspaniała!!!!!!!Nie przejmuj się niczym!Pozdrawiam !Twój wierny na wieki kibic! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5p-factory Justyna Kowalczyk dla Sport.pl: Upadłam po star... 29.11.09, 14:32 no kurcze - to mogło się przytrafić każdemu! Justyna - trzymaj się - jeszcze wygrasz każdy bieg - tylko się nie poddawaj, walcz i trenuj i idź do przodu - każdemu przytrafia się porażka - ale porażka jest po to aby ją zrozumieć, ochłonąć po niej i wygrywać dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zsxdcf Justyna Kowalczyk dla Sport.pl: Upadłam po star... 29.11.09, 15:10 Widziałem jak się inna zawodniczka w tym miejscu obaliła.Komentatorzy mówili,że zbyt wolno pokonała początek biegu.A tu patrz.Ja ci dam prochy ty pierdoło!Sameś się nażarł i pieprzysz trzy po cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AWA Justyna Kowalczyk dla Sport.pl: Upadłam po star... IP: *.chello.pl 29.11.09, 15:18 Komentatorzy telewizyjni do du...py. Przez cały czas we dwóch pitolili byle co a że JUSTYNA miała upadek to nie wiedzieli i nie przekazali. Zyczę zdrowia pani Jystynie Odpowiedz Link Zgłoś
gigiomi Justyna Kowalczyk dla Sport.pl: Upadłam po star... 29.11.09, 15:27 Justysiu, tobie puchar za twoja osobowosc. Jestes przykladem dla nas jako rodaczka. Do przodu i nie martw sie wojne nie zwyciezamy w jednej bitwie. Jestesmy z Toba, nawet w dalekiej Boliwii. Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Justyna Kowalczyk dla Sport.pl: Upadłam po star... 29.11.09, 15:59 Justyna się nie martwi. Przecież była "tylko" siódma po upadku, który kosztował ją 20 sekund. Poza tym jest przecież bez formy... Do końca życia chciałbym być tak "bez formy" jak Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Justyna Kowalczyk dla Sport.pl: Upadłam po st IP: *.multi-play.net.pl 29.11.09, 16:46 Ja też! Nie pękaj, Justyna, tak czy inaczej jesteś niesamowita;) Wszystkiego co najlepsze zyczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-x Justyna Kowalczyk dla Sport.pl: Upadłam po star... IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.11.09, 16:21 oby ta forma przyszła... bo czym pocieszy się kibic, jeśli nie przyjdzie, albo Justyna przy swoim braku opanowania i nadmiarze dynamuiki znów przewróci się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Justyna Kowalczyk dla Sport.pl: Upadłam po star... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.11.09, 21:36 Nasza krew, nasza duma... nasza Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Ale wstręciucha z niej IP: *.kimsufi.com 29.11.09, 22:36 mogla by grac w Draculi bez charakteryzacji Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A ty możesz.... 29.11.09, 22:54 .. grać idiotę bez przygotowania :) Bo jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skifan Sylwia Jaśkowiec IP: *.kajetany.net 30.11.09, 09:13 Ja kibicuję Sylwii Jaśkowiec , drugiej naszej utalentowanej biegaczce , dwukrotnej młodzieżowej mistrzyni świata z ub.roku.Co prawda nie ma tak dobrych warunków przygotowań jak Justyna ale mam nadzieję że dobrze wypadnie w sezonie i potem na IO w Vancouver .Wczoraj w Kuusamo chyba były problemy ze smarowaniem nart (Justyna upadła być może z powodu źle posmarowanych nart ,Sylwia też miała problemy ) Odpowiedz Link Zgłoś