Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TVP znowu olewa kibiców!

09.02.02, 17:52
    Włączyłem TV, żeby pooglądać Olimpiadę i co widzę?
    Zamiast jednej z 3 trwających właśnie konkurencji, patafiany pokazują powtórkę
    ceremonii otwarcia.
    Nie mogli puścić tej ceremonii wcześniej, kiedy jeszcze nie było zawodów?
    A przed Olimpiadą zapowiadali jak to wspaniale będą relacjonować na żywo.
    Na żywo na razie widziałem tylko Babiarza prowadzącego dyskurs z
    exolimpijczykiem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Al Bundy Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 20:19
        Ręce opadają przy tych matołach... Zwycięstwo Belmondo i skoki do kombinacji
        obejrzałem sobie elegancko w drugim programie telewizji ...czeskiej, oczywiście
        na żywo. Debile z Woroniczej za transmisję na żywo uważają chyba rozmówki
        gejowatego Babiarza z przypadkowymi gośćmi w studiu. Może Małysza dadzą na
        żywca, a może i nie...
        • Gość: bogum Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.starostwo.nowy-sacz.pl 11.02.02, 08:20
          ja mialem też szczęście bo oglądałem sobie na żywo te konkurencje na drugim
          programie telewizji Słowackiej.
          • gleszek Re: TVP znowu olewa kibiców! 12.02.02, 21:09
            po olompiadzie w sydney myslałem że gorzej już nie może byc, ale jednak może.
            przecież jest tvp3 gdzie można by puścic olimpiadę 24h jak to robia czesi lub wlosi
            ale chyba ze strony kierownictwa tvp nie ma dobrej woli
            • balaam obowiazek :nie placic 24.02.02, 13:27
              Każdy kto probował obejrzeć w TVP olimpiadę ma takie samo odczucie
              totalna amatorka. Brak jakiej kolwiek spojności w transmisjach , żenujący
              komentatoży, goście którzy pojawiali się w studio nie mieli pojęcia co
              komentują.
              Osobiście żadko oglądałem studio oloimpijskie tvp bo żenady nie cierpie
              najbardziej. Eurosport to na czym bazowałem w tym roku.
              A jeżeli chodzi otvp to nie wolno płacić im abonamentu bo takich olimpiad w
              przeciwnym wypadku będzie nas czekać jeszcze nie wiem ile.
              Osobiście szlag mnie trafił w czasie transmisji z Seulu od tamtej pory
              powiedziałem sobie że nie zapłacę im już ani grosz do konca mojego albo ich!
          • Gość: DZIWNY? czy mogę obejrzeć cos więcej niż tylko skoki? IP: *.tomaszow.mm.pl 13.02.02, 11:53
            ...w momencie gdy tyle można by było zobaczyć ciekawego te palanty z TV
            opowiadaja w studio w jakich godzinach Adas robi kupkę...to czaczyna być juz
            chore...nie zauważaja czasem gdy startuja Polacy...ciesze sie z sukcesów
            Małysza ale nie może byc tak że o mały włos by sie spoźnili na występ łyziwarzy
            szybkich, mówie tu o polakach w momencie gdy rozprawiali na temat nieudanego
            związku małżeńskiego zagranicznego sportowca..
          • Gość: Piotr Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.telefony.com.pl 14.02.02, 20:35
            Ja też nie wytrzymałem i obróciłem antenę na południe - odkąd pamiętam STV2 w
            czasie olimpiady inne programy nadaje tylko wtedy, gdy nic nie dzieje się na
            arenach olimpijskich. Brava dla słowackiej TV!!!
            • Gość: Olek Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:02
              placcie dalej abonament!!!!!
              jak widac forsa idzie na pensje prezesow a nie na jakosc programu,ja juz
              przestaje placic-miarka sie przelala!!!!
              • Gość: jusup Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.acn.waw.pl 16.02.02, 12:07
                Ja nie płacę abonamentu od roku i niczego już od TVP nie oczekuję. To najgorsze
                matoły i debile
                • Gość: JOHAN Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.pkobp.pl 20.02.02, 11:06
                  TVP JEST NIEREFORMOWALNA! NIC NIE UMIEJĄ POKAZYWAĆ. IGRZYSKA SĄ RAZ NA CZTERY
                  LATA, ALE "KLAN" JEST NAJWAŻNIEJSZY. MASA IMPREZ ROZGRYWANA JEST OD GODZ. 17.00-
                  18.00 NASZEGO CZASU... SZCZĘSLIWI CO MAJĄ EUROSPORT ALBO TV ARD! TYCH
                  PATAŁACHÓW POWINNO SIĘ GONIĆ!!!!! A CI "GOŚCIE" W STUDIO... ŻENADA! NA
                  SZCZĘŚCIE ISTNIEJĄ INNE KANAŁY ZA KTÓRE NIE TRZEBA PŁACIĆ HARACZU. JA NIE
                  PŁACĘ.POZDROWIONKA!!!
        • Gość: joker Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.ny5030.east.verizon.net 12.02.02, 05:01
          trza se kupic satelite to se zobaczysz wszystko
        • Gość: Konrad G Olimpiada jednego narodu w TVP ?! IP: 10.0.221.* 14.02.02, 12:28
          Igrzyska w Salt Lake miały przejść do histotii jako niezwykłe. I tak napewno
          będzie. Jednak my tego nie dostrzeżemy. Oczywiście... mamy medale Adama Małysza,
          ale co poza tym. TVP obiecywała, że będziemy mnieli dużo więcej godzin relacji
          z igrzysk. To prawda jest ich więcej, ale ponad połowa z nich to te same
          materiły powtarzane po kilka razy.Muszę przyznać, że goszczę u siebie
          przyjaciół z USA, Kanady i Francji; aby umożliwic im dostęp do rzetelnych
          informacji i zapewnić mozliwośc oglądania relacji, kupiłem dekodery telewizji
          cyfrowych. Jest chańbą dla naszego narodu, że posiadamy TV, która pokazuje
          tylko ułamek tego wspaniałego wydarzenia.
          Należy się tu ztrzymać i spytać: "Gdzie się podziała idea igrzysk".
          Czy nie powinny one buć czasem pokazywane w TV kodowanych.
          • Gość: Eliot Re: Olimpiada jednego narodu w TVP ?! IP: 213.134.159.* 18.02.02, 01:07
            Nie przesadzajmy z tym pokazywaniem Igrzysk w telewizjach kodowanych. Widać co
            się dzieje z polsatem już jest bardzo bliski odsprzedania części praw do MŚ w
            piłce nożnej tv publicznej. Zorientowali się już że umoczyli cholernie dużo
            kasy, Polskie społeczeństwo nie jest burżujskimi szwabami, francuzami itp. i
            nie stać go nha płacenie ok 800-1000 zł za obejrzenie jednego turnieju.
            Wracając do pracy tzw. "studia olimpijskiego", zgadzam się z tym że publiczna
            pokazuje praktycznie same powtórki, a i prowadzenie pozostawia wiele do
            życzenia, szczególnie w tvp2 działalność rodzinki dowborów. Zapraszanie do
            studia aktorów przy całej sympatii dla nich równierz mija się z celem (równie
            dobrze mogliby mnie zaprosić - też jestem kibicem). Jedyne co dobrego można
            powiedzieć o ich pracy to zapraszanie Gabryiela Samoleja, Bohdana
            Tomaszewskiego, Mari Miller, Anny Rechnio, Waldemara Matuszaka lub innych
            sportowców, sędziów i dziennikarzy "klasyków".
      • wodzunio Re: TVP znowu olewa kibiców! 09.02.02, 20:24
        Ale i tak będziesz dalej płacił abonament...
        Poraz kolejny nasza kochana TVP pokazała swój brak wyobraźni.
        Powtórka otwarcia popołudniu? Eurosport pokazywał to rano.
        Brawo TVP!

PA.
        • Gość: Kosa Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.acn.waw.pl 09.02.02, 21:03
          Tyle było gadania, ile godzin transmisji jak będzie pięknie.
          A co mamy skróty, pożlizgi i nudnych gości w studio.P A D A L C E!!!!
          Niemiecka publiczna ARD cały czas na żywo!!!
          Pozdrawiam.
      • Gość: dżeJ GAZETO! PROSZĘ NIE POPUŚCIE TYM SKURWYSYNOM!!! IP: *.he.net 09.02.02, 22:02
        Sobotni wieczór, jedynka nędzny film "DNA" chyba jakaś tania kopia predatora,
        dwójka jakieś kabarety, bardzo śmieszne ale pewnie ma dużą oglądalność co z
        tego że transmisje sportowe MUSZĄ być na żywo, a kaberet MOŻNA odtworzyć z
        taśmy. Kogo to obchodzi. Ja w tym czasie na ARD obserwowałem oczywiście bieg na
        30 km, który w polskiej TVP właśnie teraz, ok. godz 22:00 leci. Po co dać biegi
        łyżwiarstw szybkiego które teraz trwa? Pewnie wystarczy tylko pokazać bieg 13 w
        którym startuje Zygmunt. Po co reszta!!!??? Dajmy retransmisję biegu!
        Hurraaaaaa!

TVP WSADŹCIE SOBIE W DUPSKO TE RETRANSMISJE! JA WIEM ŻE OK. 10 MILIONÓW TO
        PRZYGODNI KIBICE KTÓRZY CZEKAJĄ TYLKO NA MAŁYSZA A CO DOSTAJE 5 MILIONÓW
        PRAWDZIWYCH KIBICÓW? Retransmisje w trakcie trwania konkurencji a potem
        retransmisje tych konkurencji które trwały gdy teleszmata retransmitowała
        wcześniejsze? CO TO MA BYĆ???
        Jak rozumiem tylko starty Polaków zasługują na transmisje na żywo... Gratuluję
        inteligencji. A PÓZNIEJ SŁYSZĘ PŁACZLIWE WYPOWIEDZI KWIATKOWSKIEGO ŻE LUDZIE
        NIE PŁACĄ ABONAMENTU. A gówno! W mojej rodzinie, z tego co wiem nikt nie płaci
        tym oszustom z TVP ani grosza.

Gazeto, nie popuśccie im. Pytajcie dlaczego nie pokazali transmisji na żywo a
        jak odpowiedzą że inne wydarzenia mają większą oglądalność to wyśmiejcie w
        Gazecie taką postawę teleszmaty. I jeszcze jedno - podajcie imiona i nazwiska,
        nie Bogu ducha winnych komentatorów, a ludzi odpowiedzialnych za ramówkę TVP.
        Także tych ekspertów z redakcji sportowej którzy zadecydowali o położeniu
        nacisku na pokazywanie gadających łbów! Kibice chcą znać personalia PRAWDZIWYCH
        WINOWAJCÓW!!!

OBSMARUJCIE ICH JAK TYLKO SIĘ DA!!!

(sorry za formę tego posta ale jestem ostro wkurzony!!!)
        • Gość: dżeJ SKANDAL! na 5000 m. już 12 bieg, a TVP przerywa!!! IP: 216.218.230.* 09.02.02, 22:11
          www.saltlake2002.com/x/f/frame.htm?u=/r/2/sch/spt_SS.htm

Kończy się 11 bieg niedługo startuje Paweł Zygmunt (13 bieg) a teraz jadą jego
          konkurenci do czołowych pozycji. No ale TVP oczywiście PRZERYWA TRANSMISJĘ!!!.
          Co ja bym zrobił gdyby nie niemiecka telewizja państwowa, tam właśnie jest
          łyżwiarstwo. Bo P. Zygmunta NIE ZOBACZYMY W PUBLICZNEJ TELEWIZJI! WG. MOICH
          OBLICZEŃ JEGO BIEG NASTĄPI OK. 22:20 A KOLEJNE WEJŚCIE TVP O 22:30!!!
          • Gość: dżeJ szkoda że państwo tego nie widzą... IP: *.he.net 09.02.02, 22:22
            DUPA! ARD przerwało transmisję. Nie zobaczymy na żywo biegu Pawła Zygmunta!!!
            Nawet na stronie SaltLake2002 jakiś lag czy coś takiego. Szkoda. NA TVP
            ważniejsze jest oczywiście TOUR DE TŁUSTA MARYLA które MUSIAŁO KONIECZNIE BYĆ
            AKURAT O 22 W SOBOTĘ, NIEPRAWDAŻ???
            • Gość: dżeJ chyba im się upiekło, ale... IP: *.he.net 09.02.02, 22:37
              Jednak bieg na szczęście będzie rozegrany w ramach tansmisji w TVP. To bardzo
              dobrze, ale uwaga... najlepsze jest to że zaraz po biegu Pawła TVP - uwaga -
              kończy transmisję! Gdyby Polak był pierwszy po swoim biegu i miał szanse na
              medal to I TAK NIE OBEJRZYMY BIEGÓW JEGO RYWALI! CHWDTVP!!!
          • Gość: wrzep Re: SKANDAL! na 5000 m. już 12 bieg, a TVP przerywa!!! IP: 158.75.57.* 14.02.02, 16:26
            To samo (przerwanko transmisji) było z biathlonem. Sikorze i reszcie co prawda
            nie poszło ale pokibicować i pooglądać miał człowkiek (nieczęstą, przyznaję)
            ochotę a tu połowa zawodów i informacja, że następne studio olimpijskie za c.a.
            godzinę. Wyniki podamy, oczywiście. Bardzo śmieszne! Ale w sumie- nie chcą,
            żeby ich oglądać to nie.
        • Gość: stranger Re: GAZETO! PROSZĘ NIE POPUŚCIE TYM SKURWYSYNOM!!! IP: *.proxy.aol.com 09.02.02, 22:14
          Nie marzekaj pal jakbys choc pare minut zobaczyl transmisje z igrzysk w
          amerykanskiej TV to pial bys z zachwytu nad tym co mozesz zobazcyc w TVP.
          • Gość: zasada Re: GAZETO! PROSZĘ NIE POPUŚCIE TYM SKURWYSYNOM!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 11.02.02, 15:13
            oh to prawda w usa to jest syf dopiero
            • freezer Re: GAZETO! PROSZĘ NIE POPUŚCIE TYM SKURWYSYNOM!!! 14.02.02, 19:51
              no ok. ale ludzie czemu wy porownujecie nas do amerykanow???????? tzn ze jak
              oni robia chale to my tez mamy?????? czemu pierdolicie takie bzdury? przeciez i
              tak wszyscy wiedzą jaką chałe odstawia TVP!!!!!!!! lepiej poogladac cos na
              zachodnich stacjach ktore nie przerywaja relacji w polowie
            • Gość: idiakez Re: GAZETO! PROSZĘ NIE POPUŚCIE TYM SKURWYSYNOM!!! IP: *.acn.waw.pl 16.02.02, 12:13
              Śmieszny jesteś. U nas też nie pokazuje się SuperBowl na zywo, bo emocje z tego
              dla nas żadne. Amerykanie interesują się po prostu innymi sportami i tego robia
              fantastyczne transmisje (inna sprawa, że im też przydarzają się numery jak
              przerwanie decydującego meczu w finale NBA na rzecz pościgu za O.J. Simpsonem,
              ale to już ich sprawa, poza tym oba "wydarzenia" były na żywo i cieszyły się
              ogromną popularnością). Porównuj naszą telewizję ze stacjami europejskimi.
          • Gość: Marek Re: GAZETO! PROSZĘ NIE POPUŚCIE TYM SKURWYSYNOM!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 21:31
            Dzięki Bogu oglądam igrzyska w czeskiej i niemieckiej tv. Wyrazy współczucia
            dla tych którzy są skazani na Babiarza i Dowbor. Moim zdaniem komentatorzy tvp
            powinni natychmiast wrócić do kraju, w studio na Woronicza byłoby im wygodniej
            a dla tvp taniej . Zupełna prywata i kompromitacja, jak długo jeszcze panie
            Kwiatkowski !
          • Gość: maciek Re: GAZETO! PROSZĘ NIE POPUŚCIE TYM SKURWYSYNOM!!! IP: *.cae.bellsouth.net 22.02.02, 04:22
            popieram. igrzyska rozgrywane w stanach a relacje tylko po 19-20. masakra. usa
            usa usa!!!
            szkoda mi tych amerykancow
        • Gość: MOSQITO Re: GAZETO! PROSZĘ NIE POPUŚCIE TYM SKURWYSYNOM!!! IP: *.iz.uj.edu.pl 12.02.02, 14:54
          aBSOLUTNIE ZGADZAM SIE Z DZEJ-EM.
          nIESTETY, NAWET JESLI KOMU SPRZYJDZIE DO GLOWY POCIĄGNĄĆ ZA TO
          ODPOWIEDZIALNYCH, DAWNO JUŻ BĘDZIE PO iGRZYSKACH.
          GAZETO!!! ZOSTAŁO JESZCZE TROCHĘ IGRZYSK.
          NIE DAJ TYM DEBILOM ZEPSUĆ ICH DO KOŃCA!!!
          M
        • Gość: Teodor Re: GAZETO! PROSZĘ NIE POPUŚCIE TYM SKURWYSYNOM!!! IP: *.anat.am.poznan.pl 12.02.02, 15:09
          Gazeto Wyborczo wescie sie za telewizje, potroficie nad skorami, Jedwabnem
          zrobic "burze" czemu nie ruszyc "teleszmaty".Gazeta milczy albo bardzo
          nieśmiało,wręcz bojażliwie podchodzi do sprawy.Czy nie widzicie co sie dzieje.
          a)sport liga mistrzow w polsacie, MŚ w polsacie a w TV gala boksu z psiejwulki
          b)widomosci Durczok iKolenda na bezpłatnym urlopie, ale i tak długo wytrzymali
          w "Dzienniku telewizyjnym"
          c)sprawa Kaczynskich jawne obrzuceniem gnojem braci
          itditditditditditditditditditd.Trzeba wziąść TV za mordę. Rzepa podchwyciła
          temat a wy co wstyd.
        • Gość: jackson Re: GAZETO! PROSZĘ NIE POPUŚCIE TYM SKURWYSYNOM!!! IP: 192.168.1.* 19.02.02, 12:35
          W pelni popieram tego goscia, tvp olala prawdziwych kibicow
          podobnie jak to caly czas czyni tepsa. Powtarzanie na okraglo
          ceremonii otwarcia, potem konkursu Malysza (jestem pelen
          podziwu dla niego), jednak nie tylko on wystepuje na olimpiadzie.
          Totalne olewanie transmisji na zywo ! Po prostu skandal !!!
          Powinno poleciec za to pare glow (sorry tzn. zakutych łbów)
          Wystarczy spojrzec na czeska dwojke, sam transmisje na zywo
          ogladam w stacji wegierskiej ("m2" czy cos) oraz stacje wloskie
          typu RaiDue itp. TVP powinna wziasc przyklad z tych stacji.
          Pozostaje tylko nadzieja, ze przyszle igrzyska beda lepiej
          transmitowane.
      • Gość: Kiler Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 22:42
        Wlaczylem tvp o godz. 17.30, aby obejrzec transmisje z olimpiady. Interesowaly
        mnie szczegolnie skoki do kombinacji. Jak wiadomo trwal wtedy rowniez bieg na
        15 km, wiec obawialem sie, ze trudno bedzie pogodzic te dwie konkurencje. Moje
        obawy okazaly sie bezpodstawne. Na poczatek tvp zaserwowala nam pieprzenie bez
        sensu w wykonaniu czterech debili (chyba tylu ich bylo). Nastepnie nasza
        kochana telewizja publiczna chciala zaprezentowac relacje z wlasnie trwajacych
        konkurencji. Na szczescie jednak tvp przypomniala sobie o biednych kibicach,
        ktorzy nie ogladali otwarcia igrzysk, wiec zaprezentowala godzinna relacje z
        tej uroczystosci. Po transmisji tej, ktora ogladalem z reszta z zapartym tchem
        nastapilo pieprxenie w studiu. W tym momencie bylem juz na prawde wkur...iony.
        Nastepnie, kumojemu zdziwieniu pokazali 10-minutowa relacje z biegu. Potem jak
        sie wszyscy domyslaja znowu bylo pieprzenie. Nastepnie pokazali okolo 10 skokow
        z pierwszej serii. Na zakonczenie tvp postanowila sprawic nam wszystkim dla
        odmiany niespodzianke w postaci pieprzenia w studiu, do ktorego konca nie
        dotrwalem.
        Podsumowujac, w programie trwajacym poltorej godziny bylo 15, w porywach do 20
        transmisji z zawodow. Teraz wyraze swoje uczucia na ten temat: k***a m*c! P***e
        takie transmisje. To byla ostatnia relacja z igrzysk w tvp, ktora ogladalem.
        Teraz ogladam Eurosport, w ktorym do 1.15 pokaza w calosci wszystkie
        konkurencje, a o 6.00 mecz hokeja (chyba NIemcy-Slowacja). To rozumiem!!!

Pzdr
      • bigbrada Re: TVP znowu olewa kibiców! 09.02.02, 23:02
        Ale czad! Z całej olimpiady na żywo pokazali na razie dwa biegi łyżwiarskie, a
        na retransmisję dalszej części biegu na 5000 m w łyżwiarstwie szybkim red Szulc
        zaprosił na ... 2:35.
        Poza tym wyniki biegu pokażą się w formie napisów w trakcie filmu w TVP1.
        Kosmiczne jaja!
        • Gość: jup Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 11:27
          To rzeczywiscie szok!!!Panowie pieprza sobie w studio pogadanki,od czasu do
          czasu pokazujac jakis fragmencik z magnetowidu.Po biegu Zygmunta mialem ochote
          popatrzec na mastepnych,ale oczywiscie kupa....Nic to,przespalem sie,wlaczam
          rano i co?powtorka dwoch (2!!!)programow krotkich par sportowych,przerzutka do
          studia i retransmisja skrotow z otwarcia olimpiady(ktora to juz?).Przerzucam
          sie na Eurosport i stacje niemieckie,przestaje tez placic abonament dla
          TVP,koniec!
          • Gość: grego Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.waw.cdp.pl 10.02.02, 13:18
            Niestety nasza telewizja jest niereformowalna. Wczorajsze pseudotransmisje z
            Lake Placid to koszmar. Czy Ci ludkowie nie potrafią zrozumieć, że sport jest
            piękny tylko na zywo. Wczoraj żadnej konkurencji medalowej nie transmitowano
            fachowo, wszystko skrótowo, wiekszość z odtworzenia. Głupkowate, amatorskie
            komentarze przypadkowych ludzi typu Pani Dowbor z synem, Babiarz o maślących
            oczach. Na szczeście są inne telewizje i ja cały wieczór spedziłem przy ARD,
            momentami Eurosport. To paranoja ale ja również dzisiaj bedę ogladał skoki na
            ARD, bo nie chcę sie denerwować, że w którymś momencie transmisja zostanie
            przerwana, ze zamiast kilku skokow bede zmuszony słuchac i oglądać
            dyskusje "fachowców" w studio. Gazeto bardzo proszę juz jutro napiszcie duzy
            artykuł o pseudotransmisjach w TVP. Nie za bardzo wierze, ale moze jednak choc
            troche pomoże.
      • znafca Re: TVP znowu olewa kibiców! 10.02.02, 14:08
        Dziś już wiadomo, że znowu dadzą ciała. Nie pokażą ani kombinacji norweskiej
        ani zjazdu mężczyzn-jednej z bardziej widowiskowych konkurencji.
        Ale za to może powtórzą ceremonię otwarcia, he he.
        A te ileś tam godzin na żywo transmisji, którymi się chwaliła telewizja przed
        IO, polega na dyskusji Babiarza z leśnymi dziadkami w studiu.
        • Gość: golek Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 195.114.189.* 10.02.02, 16:22
          znafca napisał(a):

> Dziś już wiadomo, że znowu dadzą ciała. Nie pokażą ani kombinacji norweskiej
          > ani zjazdu mężczyzn-jednej z bardziej widowiskowych konkurencji.
          > Ale za to może powtórzą ceremonię otwarcia, he he.
          > A te ileś tam godzin na żywo transmisji, którymi się chwaliła telewizja przed
          > IO, polega na dyskusji Babiarza z leśnymi dziadkami w studiu.

nie, chyba juz po raz 4 nie pokaza ceremoni otwarcia ale za to ( w ramach
          rekompensaty ) pokazany zostanie mecz naszej reprezentacji ( wersja rezerwowa ) z
          jakze silna druzyna z Wysp Owczych.
          Jak sądzicie, ile ktoś musiał myśleć, żeby stwierdzić, że ten mecz o nic jest
          ważniejszy niż zjazd mężczyzn na olimpiadzie?
          ale nie ma sie co matwić. TVP pokaże 5 minutowy skrót z przejazdu 3 madalistów
          gdzieś około północy. Qurcze!! I najgorsze jest to że mam pewnie rację....
          Rozpacz.................
          • Gość: misza Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 16:40
            Śmiech. Rzeczywiście ARD ma 100 razy lepiej zorganizowane studio olimpijskie,
            ale co zrozumiałe skupiają się na Niemcach (za to jak!- wywiady prawie zaraz po
            zawodach itp). Eurosport też niewiele lepiej, bo z tego co do tej pory
            widziałem serwują non stop powtórki tego samego (skoki do kombinacji chba już
            cztery razy)+wiadomości olimpijskie. Może w nocy dają na żywo?
            Najbardziej podobała mi się miotająca się Kasia z Maciejem Dowborem w sobotę-
            uosobienie chaosu. Na razie totalna porażka, ale co się dziwić? Dla TVP
            olimpiada to tylko skoki narciarskie. Za to komentatorów to pojechało chyba
            tylu co zawodników
      • Gość: Bubu CIEKAWE PO CO TVP MA TRZY PROGRAMY? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.02.02, 17:11
        Ciekawe po co TVP ma łącznie z lokalną telewizją trzy programy. I tak pokazuje
        IO w jednym i to LIVE jedynie gdy Polacy startują.

tvp=polsat=WIELKIE GÓWNO
      • Gość: tak Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.stacje.agora.pl 10.02.02, 20:43
        Tez mam ich dosyć! Chcemy żywca!

bigbrada napisał(a):

> Włączyłem TV, żeby pooglądać Olimpiadę i co widzę?
        > Zamiast jednej z 3 trwających właśnie konkurencji, patafiany pokazują powtórkę
        > ceremonii otwarcia.
        > Nie mogli puścić tej ceremonii wcześniej, kiedy jeszcze nie było zawodów?
        > A przed Olimpiadą zapowiadali jak to wspaniale będą relacjonować na żywo.
        > Na żywo na razie widziałem tylko Babiarza prowadzącego dyskurs z
        > exolimpijczykiem.

• Gość: Jezzo Re: A gdzie hokej????? IP: *.radom.pl 10.02.02, 21:25
          Transmisje na TVP i Eurosport to kpina!
          NIe ma na zywo tylko z powturki wszytko i to fragmentami.
          I gdzie hokej????????
          W TVP nawet bramek s****** nie pokazali(pokazali jedna).
          Czekam rano na hokej!
          A tu powtorka otwarcia a hokeja bylo tyle ile podali wyniki meczow
          !!!!!!!!!!!
          To jakis koszmar!
          Tak wspanialy sport jak hokej i narciarstwo alpejskie sa pomijane!!?
          Miklas nie umie komentowac jak zreszta cala reszta tych niby-dziennikarzy
          Po prostu farsa!
          • Gość: Anka Re: A gdzie hokej????? IP: *.chojnow.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 12:35
            Czy nie mozna w calosci powtarzac tych nocnych transmisji??? Padlam na twarz
            czekajac na hokej chyba gdzies do 2 w nocy, a na drugi dzien nie powtorzyli ani
            fragmentu:((( Cos jest nie tak...
          • Gość: piobon Re: A gdzie hokej????? IP: *.zlotow.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 13:19
            NIESTETY MUSZE SIE Z TOBA ZGODZIC HOKEJA I WIELU INNYCH DYSCYPLIN WCALE NIE
            POKAZUJA. WIDAC TYLKO DOWBORKE Z SYNKEM. JEDYNE CO MI SIE PODOBALO TO TO, ZE W
            OSTATNIM DNIU IGRZYSK POKAZALI W CALOSCI MECZ KANADA-USA. JAEDY MECZ POKAZANY
            NA ZYWO I W CALOSCI. GDYBY NIE ARD ZDF I EUROSPORT TO BM SIE CHBA POCHLASTAL.
            EUROSPORTOWI MOZNA MIEC TYLKO ZAZLE ZE NIE POKAZYWALI NICZEO NA ZYWO.ALE ZA TO
            WSZYSTKIE DYSCYPLINY.NIE PLACMY ABONAMENTU!!!!!!! NIECH WIEDZA ZE MAMY ICH W
            DUPIE. GNOJE CZEPIA KASIORE A MY BIEDNI ABONAMENCI NIC Z TEGO NIE MAMY.
        • Gość: ipacoxt Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 23:03
          wszystko pokazuja w eurosporcie i to jest jedyne wyjscie trza miec kabel, wtedy
          widac wszystko. i tyle tylko po co placic abonament?????
      • bigbrada Re: TVP znowu olewa kibiców! 10.02.02, 21:21
        www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=683318&dzial=0202039309

Fajnie teraz porównać rzeczywistość do tych farmazonów.
        Podejrzewam, że trzon relacji na żywo z igrzysk będą stanowić pasjonujące
        dyskusje w studiu przerywane puszczanymi z magnetowidu urywkami.
        Jedynie skoki pokażą jak trzeba.
      • Gość: Domingo W USA jest jeszcze gorzej!!!!! IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 23:14
        Mieszkam na stale w USA i nienawidze NBC. Stacja ta jest jedyna, ktora
        transmituje olimpiade i jest BEZNADZIEJNIE. NIC nie ma na zywo, pokazuja tylko
        Amerykanskich sportowcow. Dzieki Bogu, ze mam tez kanadyjska stacje CBC i
        moglem ogladac Malysza na zywo. Mowie wam, TVP wcale nie jest takie zle.
        • Gość: gruby Re: W USA jest jeszcze gorzej!!!!! IP: *.public.svc.webtv.net 11.02.02, 00:44
          masz racje to co oni tu wyprawiaja to przechodzi ludzkie granice przez te NBC to omalo nie wyrzucilem telewizora.jestem polakiem czasowo tu mieszkajacym. razem z czechem zmiezylismy w czoraj czas transmisji pokazywali /oczywiscie nic nie ma na zywo/bieg kobiet na 15km czas jaki pokazali to dwie i pol minuty po czym reklama 4minuty i tak bez przerwy no nie idzie ogladac reklama ma wiecej czasu w telewizji niz olimpiada.gdybym nie mial internetu to bym do tej pory nie wiedzial jak skakal malysz,naprawde nie maja nic na zywo podejrzewam ze jak beda grac amerykance w hokey to wtedy bedzie sa to dupki ktorzy pokazuja tylko ten sport w ktorym jest ich amerykanska dupa wczoraj jak ten ich lyzwiasz pobil rekord to omalo sie nie posrali jeszcze dzisij go za kazdym razem pokazuja. rodacy nie macie czego zalowac jabym chcial byc w polsce i mogl zobaczyc chociaz jakas 1 dyscypline.
          • Gość: A. Re: W USA jest jeszcze gorzej!!!!! IP: *.50.24.59.chcg.grid.net 12.02.02, 03:54
            NBC jest do dupy! Nie da sie tego ogladac. Mecz gwiazd NBA mial wiecej miejsca
            w ramowce niz caly dzien olimpijski!
            A co z MS w pilce noznej tutaj zrobia?

• Gość: stasiu Re: W USA jest jeszcze gorzej!!!!! IP: *.ipt.aol.com 15.02.02, 16:14
              jest gorzej chociaz nie mam porownania z polska . 3 godziny w NBC to malo i
              jeszcze nic na l;ive. ale przeciez jest ntsc (platna ) w ktorej jest 24 h
              live. i co wy na to . tu NBC ogladaja tylko polacy ktorzy nie maja pioeniedzy.
      • Gość: karol Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.elektrownia-lagisza.com.pl 10.02.02, 23:24
        stary masz racje dlaczego niemiaszki na ARD moga pokazywac wszystko na zywca a
        u nas musimy 6 razy ogladac otwarcie po 2 dniach na zywo byly tylko skoki no
        ale jak to tez by olali to ludzie wzieli by chyba budynek telewizji szturmem
      • Gość: maR Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 03:52
        Zgadzam sie z przedmowca! W kazdym wejsciu antenowym niewiele swiezych relacji,
        tylko same powtorki!!!!!! Szkoda olimpiady dla TVP.
      • Gość: Aga Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 07:14
        Tak jak wszyscy moi przedmówcy jestem również delikatnie mówiąc wkurzona.
        TVP ma gdzieś relacje na żywo, mimo że chwali się, że chyba tylko 10 godzin to
        będą powtórki.
        Tak jak inni oglądam Eurosport (relacje nie na żywo) oraz niemieckie ARD, a w
        tym tygodniu (od poniedziałku) ZDF. Niemcy mają to do siebie że imprezy
        sportowe pokazują do upadłego ale za to profesjonalnie. Również telewizja
        francuska (TF 2) pokazuje olimpiadę. Zamiast oglądania w niedzielę pogawędki
        red. Babiarza z gośćmi w studio oglądałam wspaniałą walkę w zjeździe mężczyzn,
        a kiedy przyszło do skakania Małysza, to Francuzi od razu sie przełączyli na
        skocznię i relacjonowali ostatnich 4 skoczków (począwszy od Ahonena do Ammana).
        Co ciekawe sygnał z TV franc. dochodził o 2 sek. szybciej niż polski, tak więc
        wiedziałam że Amman ma złoto o 2 sek. szybciej niż w Polsce.

Pozdrawiam
      • campo Re: TVP znowu olewa kibiców! 11.02.02, 08:32
        Wczorajsza retransmisja biegu zjazdowego mężczyzn była zajebista, trzy czy
        cztery pourywane przejazdy i łączny czas przekazu ok 8 minut!
        Gratuluje TVP, złoty medal jak nic!

Na szczęscie posiadam czeską CT2.
        Tam transmisje są z prawdziwego zdarzenia.

Pzdr.
      • Gość: w szoku? Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 217.153.127.* 11.02.02, 09:46
        Telewizja olała relacje na żywo z Olimpiady, bo niby co ma pokazywać. Przecież
        nie ma na tej imprezie najważniejszej osoby, przyjaciela sportu i sportowców,
        wielkiego eksperta Aleksandra K. Trzeba wykazać trochę zrozumienia. Na pewno są
        w szoku.
      • Gość: Mr_Pr EUROSPORT i TVP-wnioski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.02, 10:17
        EUROSPORT nie pokaże nic na żywo bo nie wykupili praw do transmisji na
        żywo ,mogą pokazywać tylko retransmisje!A gówniana TVP chwali się że pokaże 130
        godzin na żywo,a tylko 30 retransmisji,z czego 10 będzie na żywo(skoki i starty
        niektórych polaków),30 retransmisji z pozostałych konkurencji olompiady i
        pozostałe 120 godzin na żywo to będzie transmisja ze studia w Warszawie:(
        • Gość: kp Re: EUROSPORT i TVP-wnioski IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 17:30
          Gość portalu: Mr_Pr napisał(a):
          > EUROSPORT nie pokaże nic na żywo bo nie wykupili praw do transmisji na
          > żywo ,mogą pokazywać tylko retransmisje!
          O ile na Eurosport nie mamy wpływu, to na TVP- powinniśmy mieć - płacimy ten
          pieprzony abonament i co w zamian dostajemy?
          Tylko jak to zmienić?
      • Gość: ibz Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.bajm.com.pl 11.02.02, 12:56
        Nie ma sie co podniecac. TO przeciez nie nowina ze TVP mozna sobie jedynie
        tylek podetrzec. Cale szczescie ze nie dostali mistrzostw w korei bo ze wzgledu
        na roznice czasu bysmy obejrzeli final zamiast o rano to wieczorem...
      • Gość: Znajomy Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 14:01
        Nie ma powodu się dziwić, wszak tego się można - a nawet trzeba - było
        spodziewać.

Szefem sportu w TVP jest niejaki Robert Wichrowski. Przyniesiony do Warszawy z
        Bydgoszczy, szybki awans, duża kasa i nie ma się co dziwić, że mu odbija.
        Merytorycznie jest on bardzo mierny, ale za to wierny. Liże dupę związanym z
        SLD swoim przełożonym i trzyma się na stanowisku, mimo tego, że sport w TVP
        przeżywa największą degrengoladę od kilku lat
        • Gość: jocek Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.02.02, 08:05
          a gdzież to przebywa pan Wichrowski? oczywiście w Salt Lake ... i wszystko moze
          sobie obejrzeć na żywca. a kto beknie? no przecież, że nie on. bo on był
          nieobecny. ma wielkie zaufanie do zastepców ...
      • Gość: góral Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 213.76.16.* 11.02.02, 14:51
        bigbrada napisał(a):

> Włączyłem TV, żeby pooglądać Olimpiadę i co widzę?
        > Zamiast jednej z 3 trwających właśnie konkurencji, patafiany pokazują powtórkę
        > ceremonii otwarcia.
        > Nie mogli puścić tej ceremonii wcześniej, kiedy jeszcze nie było zawodów?
        > A przed Olimpiadą zapowiadali jak to wspaniale będą relacjonować na żywo.
        > Na żywo na razie widziałem tylko Babiarza prowadzącego dyskurs z
        > exolimpijczykiem.

Masz rację, to co robi TVP to drwina z Olimpiady.
        Ja na szczęście mieszkam blisko granicy z Czechami - oni nadają prawie wsztsko i
        to naa bieżąco.

Góral z Beskidów

• Gość: golek Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 195.114.189.* 11.02.02, 18:34
          hurra!!! było coś na żywo!!!! przez chwilę już myślałem że zobaczę zjazd
          kobiet.... he he he he ( to śmiech dość gorzki..) ale nie ma się co martwić,
          zapowiedziano relację okolo 23 -ciej ( pewnie jak wczoraj zjazd mężczynz 6
          minut i trzech medalistów ) To po cholerę ta baba pojechała komentować
          konkurencje alpejskie? Dla 6 minut transmisji? Fajnie, też bym tak chciał......
          I na koniec retoryczne pytanie: co stało na przeszkodzie pokazać o godz. 19:00
          biathlon kobiet?
          A w środe zamiast olimpiady będą transmisje z trzech meczów ( 6 godzin pomiędzy
          20 a 2 - gą ) Spotkania towarzyskie są oczywiście ważniejsze niż jakaśtam
          olimpiada........wszak TVP musi się odkuć za stracone mistrzostwa świata.....
          chyba telewizor wylacze , z igrzyskami dam sobie spokój i pojde na piffo
          a kochana telewizjo pozegnaj się z abonamentem ChWTVP
      • Gość: Kan Przeczytane we "Wprost". IP: 157.25.84.* 11.02.02, 15:29
        sport.wprost.pl/?sid=PGfULtmZRlsAAQhLFXY&d=2&id=2733

• Gość: Jacek Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 217.153.88.* 11.02.02, 15:30
        A gdzie transmisja z biegu zjazdowego? To skandal!!
      • magda6 Re: TVP znowu olewa kibiców! 11.02.02, 15:51
        Niby miało być dużo godzin transmisji z olimpiady, a to co było do tej pory to
        chyba żart. Człowiek miał nadzieję na pooglądanie w całości biegów, zjazdów...,
        a oferuje mu się nędzne resztki. Za co my płacimy abonament?! To skandal.
        Przecież relacje mogłyby ( i tak powinno być ) trwać całe popołudnie.
      • Gość: szymon Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.pbpolsoft.com.pl 11.02.02, 15:57
        Gdzie jest hokej? No mmili paaaaństwo. Do połódnia jakieś badziewie pokazują
        zamiast powtórki z nocy. Nie każdy ma czas żeby po nocach slęczeć. Powtórke
        otwarcia 2 razy zapodali. Pytam się po co i na co to komu.? Chce chociaż skróty
        ze spotkań hokejowych.
      • Gość: All Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 16:31
        Paweł biegł w jednej z ostatnich par i przerwanie transmisji po jego występie
        było beznadziejnie przykre i denerwujące:((Aha, przykry był też komentarz
        towarzyszący jego biegowi-,,z dużej chmury mały deszcz" to przesada- przecież
        on cholernie ciężko trenował i możnaby sobie darować te słowa. Jeśli na 10km
        będzie lepiej (a będzie) to znów stanie się dobrym chłopcem,taak???
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka