Gość: Dj_KuTeR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 18:10 hurra jestem pierwszy rutkowski na mistrza!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kupon Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 18:29 eh sport dla polaków jak chód czy strongmani :-) jaki kraj tacy sportowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skawa Jak ja sie ciesze, ze Malysz to juz historia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.01.04, 21:08 po ktorwej przyjda zdrowsi , lepsi i mlodsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Jak ja sie ciesze, ze Malysz to juz historia IP: *.chomiczowka.net.pl 31.01.04, 21:56 A historia, historia. Nie kazdy przejdzie do historii i to tak wspaniale!!! I nie martw się człowieku, pokaże jeszcze swój Małyszowy pazur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenzor JA TEZ SIE CIESZE-TO JUZ KONIEC MALYSZA IP: *.dialup.eol.ca 31.01.04, 22:21 to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: JA TEZ SIE CIESZE-TO JUZ KONIEC MALYSZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 21:57 a wszystko dzięki reformie Balcerowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww psi narodek!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.02.04, 02:46 Fuck you all! Macie mistrza i jeszcze kurwysyny narzekacie! Niech was szlag trafi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scholastyk Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 18:30 i tak mistrzem bedzie w czerwcu legia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGyver Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 20:30 Najlepsza jest elokwencja Rutkowskiego, miejmy nadzieje, ze sie wyrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 21:54 Gość portalu: McGyver napisał(a): > Najlepsza jest elokwencja Rutkowskiego, miejmy nadzieje, ze > sie wyrobi... Moze jestes bardziej elokwentny,ale "skoczyc" to mu mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenzor ***TE SKOKI TO NUDY-MALYSZ MI WISI**** IP: *.dialup.eol.ca 31.01.04, 18:55 Ile mozna o tym pisac ? Dajcie juz spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weno Re: ***TE SKOKI TO NUDY-MALYSZ MI WISI**** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 20:19 Już drugi raz czytam to w wydaniu tego gościa. Jest bardzo prosty sposób na twój problem - wystarczy nie otwierać tego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #@ Re: ***TE SKOKI TO NUDY-MALYSZ MI WISI**** IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 31.01.04, 20:56 Chyba nie tylko Malysz Ci wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duncan Re: ***TE SKOKI TO NUDY-MALYSZ MI WISI**** IP: 81.210.119.* 31.01.04, 20:56 dokladnie nie wlaz tu wiecej i nie bedziesz mial problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: ***TE SKOKI TO NUDY-MALYSZ MI WISI**** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 21:59 NARÓD Z PARTIĄ PARTIA Z NARODEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GROMAX nareszcie !!!!!!!! IP: *.crowley.pl 31.01.04, 18:57 Aż miło było oglądać te skoki. Młodzi, żądni krwi, wiele skoków poza 120 metrów. super, jeszcze polska (kadra) nie zginęła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 19:17 A mistrzem tanga zostal Rutkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radu Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.client.comcast.net 31.01.04, 19:17 Nie watpie w geniusz Adama, ale cos mi sie zdaje,ze nie tylko skacze, a rownoczsnie tanczy......dobra Polka , to dobra zabawa. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory skupień się podbudował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 19:19 Słyszeliście co powiedział komentator jak Skupiniowi udało się w drugim skoku wylądować bez wywrotki?- że "to udane lądowanie na pewno go podbuduje psychicznie..." Ale żenua, to już nawet nie jest smieszne jak dużo wymagamy od naszych zawodników (i jak niski poza wyjątkomi jest ich poziom sportowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrab Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.man.olsztyn.pl 31.01.04, 19:24 Czy ktos wie kim jest Polka i czemu Malysz jest jej mistrzem??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Adam mistrzem Polki!? IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.04, 19:27 Adam mistrzem Polki. No to teraz wiemy, dlaczego Adaś miał problemy z formą. Zamiast skakać uczył się tańczyć. Teraz pewnie przyszedł czas na Poloneza i Mazura. A tak na poważnie: Serdeczne gratulacje! Widać wyrasta nam następny talent i godny konkurent. Równie serdeczne gratulacje dla Mateusza i pozostałych skoczków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Adam mistrzem Polki!? IP: 5.5.* / 80.58.1.* 31.01.04, 19:31 dokladnie!!! moze ktos zaczalby sprawdzac literowki na tym portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ran Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 19:30 To super, że pojawił skoczek, który depcze po piętach Małyszowi, brawo Rutkowski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegla28 Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.compi.net.pl / 192.168.0.* 31.01.04, 19:31 Nie skreślałbym Adama Małysza, ale bardzo się cieszę, że pojawił się w Polsce zawodnik, który jest w stanie skakać na wysokim pozimie. Trzeba tylko mieć nadzieję, że będzie się rozwijał i będzie mógł walczyć z najlepszymi na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
hddsyss Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se 31.01.04, 20:10 Brawo Adaś myślę że czas pożegnac si z kliką Tajnerów. Kuttin na trenera. Tajner musi odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.ipt.aol.com 01.02.04, 03:57 Adam potrzebuje swiezej krwi.Mysle ze Rutkowski plus i reszta mlodych skoczkow {nie mam na mysli grupy A squrwiela Tajnera i jego potomkow }wplynela by dodatnio na psychike Malysza a takze moglby porozmawjac na tematy zawodowe {skoki}. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Ale jakiej Polki? :)))))))))))))))) IP: *.vline.pl / 172.16.9.* 31.01.04, 19:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiety Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.acn.pl 31.01.04, 20:44 Jak zostanie jeszcze mistrzem samby to na pewno przejdzie do historii i to nie tylko skoków;)))) Czego ten Tajner go uczy???????:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 20:50 Małysz mistrzem polki Ewy, tak to może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 31.01.04, 21:17 dobrze ze ten wasaty kurdupel ma swojego nastepce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.04, 21:39 Gość portalu: stach napisał(a): > dobrze ze ten wasaty kurdupel ma swojego nastepce! Stach ty jesteś naprawdę kompletne "0" trzeba być kompletnym idiotą żeby nie docenić klasy Małysza to jest historia sportu polskiego. I trzeba go szanować a nie obrażać. Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoe Rutkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 21:51 Rutkowski to ten co detektywem byl, a potem poslem? a teraz na nartach skacze? uniwersalny gostek z niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fax chyba Polski!!!!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.04, 22:10 chyba Polski!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 22:16 Taaaa, fajno, że mamy talent na miarę Adama, ale supertrener Apollo go zgnoi. Bo by zabrał miejsce Toniowi i Wojtkowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoNi Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 22:37 Małysz skoczył 134.5 w pierwszej serii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.aster.pl / 10.69.6.* 31.01.04, 22:44 Małysz zdobył w życiu wiecej niz przypuszczał i dlatego już nie chce ryzykowac zyciem ,czy mozna mu sie dziwić? Raczej nie, postępuje racjonalnie!Kiedy beda mistrzostwa świata.znów bedzie w formie, bo za tytuł mistrza świata skapnie sporo sałaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-sitwa Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: *.rasserver.net 31.01.04, 22:57 Teraz juz chyba widac jak na dloni kto powinien pojechac do USA na nastepne konkursy Pucharu Swiata!!!!!!! Jedno jest pewne: NIE POWINIEN TO BYC NIEUDACZNIK TOMISLAW TAJNER Mam nadzieje,ze w TRENERZE-TATUSIU zostalo jeszcze troche obiektywizmu........ Moze synalek przerzucilby sie na jakies gry stolikowe? na przyklad:warcaby???? Ps.Czy to byly Mistrzostwa Polski w skokach czy w tancu towarzyskim? /patrz tytul artykulu!/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: MP w skokach. Małysz prowadzi po pierwszej se IP: 193.16.255.* 31.01.04, 23:30 Rutkowski nie jeździ na wszystkie konkursy PŚ, bo trenerzy zadecydowali, że na razie najważniejsze są MŚ juniorów. Potem pewnie wystartuje w kilku konkursach. Zwróćcie również uwagę, że Małysz wcale nie przestał odskakiwać polskim skoczkom na kilkanaście metrów.Nadal to robi. Pojawił się tylko obok niego jeszcze jeden zawodnik, który skacze bardzo dobrze. Wystarczy prześledzić wyniki konkursów. wygrał Małysz, drugi - Rutkowski ze stratą 3 pkt, trzeci - Mateja ze stratą 45 pkt. W Karpaczu zresztą było podobnie. Czyli układ jak w poprzednich latach, z jednym wyjątkiem - mamy Rutkowskiego, który może wkrótce stać się skoczkiem światowej czołówki. Chyba więc mamy jakieś powody do zadowolenia. Dotąd dominowal Małysz, teraz dominują Małysz z Rutkowskim. Nie wiem, czy będę dobrym prorokiem, ale coś mi się wydaje, że Mateusz jeszcze w tym sezonie pojawi się w czołówce któregoś z konkursów PŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baarti Tak, tak... Małysz mistrzem POLKI IP: *.piekary.net 31.01.04, 23:36 a świstak siedzi i zawija je w te srebarka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syniu Rutkowski powinien zostac Mistrzem Polki ;D IP: *.acn.waw.pl 31.01.04, 23:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xfghj Oj żeby tylko Rutkowski potrafił sklecić całe jedno IP: *.piekary.net / 192.168.16.* 01.02.04, 01:07 zdanie z orzeczeniem to byłoby cool. Małysz przy nim wygląda dzisiaj jak prof. Miodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyl Re:Małysz mistrzem Polski,a nie Polki IP: *.chello.pl 01.02.04, 05:10 Czy ktos wie ktory byl Tomislaw Tajner?Po ostatnim miejscu w PK w Sapporo zostalem jego fanem Odpowiedz Link Zgłoś