Gość: sete85 ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, ze m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 13:18 Trzeba było mu jeb...c panie trenerze ...szacuneczek dla was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z kontynentu Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, ze IP: 86.111.114.* 23.01.10, 13:25 siedź tam na tej swojej wyspie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomkli72 ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, ze m... IP: *.152.151.238.dsl.dynamic.eranet.pl 23.01.10, 13:27 My zawsze musimy iść na solo by coś wygrać!mamy charakter i wspaniałą drużynę!skazani jesteśmy na sukces, który zdobędziemy,bo wiara czyni cuda i ten cud będzie bo my zdobędziemy mistrzostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: wenta jest kozak ;) IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.10, 15:08 z remizy strazackiej po 2 beltach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, ze IP: 109.243.193.* 23.01.10, 13:29 Wróć do kibicowania piłkarzom nożnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: press vienna p.wenta IP: 213.47.93.* 23.01.10, 13:45 i tak musi zawsze byc. polska gra ,pan jest swietnym trenerem i basta. mordy w kubel slowency Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 13:48 Echo Dnia jako źródło informacji? Przecież to jest tytuł o zerowej wiarygodności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAro ale jakie chamy są w kopanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 13:52 jak potrafią zrobić krzywdę na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, ze IP: *.net.inotel.pl 23.01.10, 13:52 Żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkhk Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, ze IP: *.116.202.23.kutno202.tnp.pl 23.01.10, 13:53 brawa dla trenera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremix ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że m... IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 13:57 a jak jest "sprzedaj mu plombe" po slowenskiemu?:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłumacz Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 14:21 Gość portalu: jeremix napisał(a): > a jak jest "sprzedaj mu plombe" po slowenskiemu?:] Spirda laj glombie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremix Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 15:01 a to mogl zrozumiec :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kksk ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że m... IP: 188.93.162.* 23.01.10, 14:42 taaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Wenta: to wstyd IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.10, 14:51 na arenie miedzynarodowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Wenta: to wstyd IP: *.adsl.wanadoo.nl 23.01.10, 15:02 i maniery bliskie kopanej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55-vogell Re: Wenta: to wstyd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.10, 12:51 nastepny bez jaj chciolbych cie widziec za trenera .widac ze nie mozesz byc ,tu kurtuazji nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55-vogell Re: Wenta: to wstyd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.10, 12:48 wstyd to mosz zakryty ty ofermo ,trzeba byc twardy i nie dac sie sprowokowac tak jest bw pilce recznej brawo trenerze i tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że m... IP: *.kalisz.mm.pl 23.01.10, 15:01 tja... wstyd... pewnie powinien dac sie obrazac i nadstawic drugi policzek. to faceci prawdziwi sa, nie dziewczynki. nie ronia cichutko lez, bo ktos im sprawil przykrosc, tylko wyjasniaja sprawe na biegu. poza tym na tym meczu, byly takie emocje, ze az iskrzylo w powietrzu. wielkie brawa, chlopaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.10, 15:05 poczytaj wiecej wywiadow z tym wcieklym szowinistom a nie tlumacz buca nerwami,na arenie miedzynarodowej obowiazuja inne zasady niz w remizie strazackiej na dyskotece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 15:21 jojo, jak ci sie nie podoba to przełacz sobie na mistrzostwa europy w jezdzie figurowej (z całym szacunkeim dla tej dysypliny) jak nie wiesz co to emocje, albo idz do kosciola.. To gra dla twardzieli, blizej im do boksu na pewno niz do skoku o tyczce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.10, 15:35 nie rozumiesz ze kompromituje nas? W sporcie nie ma miejsca na chamstwo, spytaj Diego dlaczego nie byl na losowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 23.01.10, 17:04 Idz juz pol niemiaszku poplacz na jakies niemieckie forum.Nawet pisac po polsku nie umiesz junie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Tomek Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że IP: *.chello.pl 23.01.10, 17:58 Widzimy dialin.net i wszystko jasne. Na ziemię chamie i łba nie podnoś bo wybatożyć każę. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.10, 18:46 cos ci sie wszechpolaku w lbie zagotowalo,"4 litery" w zaspe proponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że IP: *.kalisz.mm.pl 23.01.10, 15:46 nadal sie bede upierac, ze to poteznie meski sport z potezna dawka testosteronu i takie rzeczy w recznej po prostu sie zdarzaja. Ty masz swoje zdanie na temat trenera, ja swoje, takie nasze prawo. co nie zmienia faktu, ze ja zauwazam, ze to on zostal obrazony i zareagowal, a Ty, poniewaz go nie lubisz, uwazasz, ze jego obrazic wolno, i to jest zgodne z zasadami, ale jemu zareagowac juz nie wolno, bo to buc. wybiorcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
enem54 Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że 23.01.10, 17:31 Jojo,ty spadaj stąd na TzG w iti albo jeszcze lepiej na tzw paradę równości.Handball to męski sport,to nie miejsce na twoje dziewczęce komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handballer Hahahahahahahahaha IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.10, 15:16 Kilka razy miałem okazję Wentę na żywo przeżyć - w hali i poza nią. To największy głupek wśród trenerów i każdy to może potwierdzić. Musi uważać bo nie dostanie pracy w żadnym cywilizowanym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: airier do jojo i handbala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 15:37 panowie, skoro to taki kiepski trener i cham, to jakim cudem odnosi nejawieksze sukcesy w histrii polkiegoi handballu,,, buraki jstescie i tyle.. ciekawe jakie wy sukcesy macie poza kuflem piwa przed tv.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: do jojo i handbala IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.10, 15:45 gdzie napisalem ze kiepski trener? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sib Re: Hahahahahahahahaha IP: *.kalisz.mm.pl 23.01.10, 16:52 Kilka razy mialam okazje Wente na zywo przezyc - w hali i poza nia. To bardzo bystry, pelen pasji i bardzo spontaniczny czlowiek. I kazdy to moze potwierdzic. Musimy uwazac, bo niejeden cywilizowany klub bedzie chcial nam go podkrasc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicvarsavianista Re: Hahahahahahahahaha głupki głosowały na hitlera IP: *.aster.pl 24.01.10, 19:17 i to największe głupki głosowały na hitlera kmiotku z de. żal wam de. ściska że jesteście kiepscy i tylko bełkot wam został Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BulBul ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że m... IP: *.dial-up.dsl.siol.net 23.01.10, 15:21 Hahaha, "sprzedaj mu plombę" - czy ktos tutaj naprawde mysli, ze słowenscy szczypiornisci mowia po polsku? :-) Pan trener, ktory JEST bez cienia watpienia swietnym trenerem, ma jednak troche nayzbyt bogata lingwistyczna wyobraznie. :-) W słowenskiej frazeologii wymieniony wyraz nie wystepuje, wiec na skutek nerwow i adrenaliny do uszy dotarło cos, co z ust nie wyszlo. :-) No, sam meczyk był "miodzio". Odpowiedz Link Zgłoś
qast puryści czy hipokryci ? 23.01.10, 17:02 bulbule, joja i inne ciumcie - pytanie : czy to puryści czy hipokryci ? Wenta jest W PORZO ! I takiego go lubię . A zwroty są smaczne i tyle... a Miodek byłby pewnie zachwycony inwencją PS. czy wy naprawdę nie macie innych problemów ? w temacie piłki ręcznej zajmijcie się raczej kibicowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że m... 23.01.10, 15:50 Ależ jadu, ależ zazdrości w niektórych postach. No, to kogo wybieramy na trenera, kto jest wystarczająco cichutki i grzeczniutki ?. Może jakiś baletmistrz ?. Może dyrygent ?. Tylko nie pan Maksymiuk, bo też jest narwany. Najlepiej prof. Miodka - nikt nie będzie mógł, do słownictwa się przyczepić. Bogdan Wenta jest sobą. Nikogo nie udaje, w przeciwieństwie do wielu forumnowiczów. Taki podoba się, mnie i wielu kibicom, a co najważniejsze swoim chłopakom. Takiego go lubię i niech taki pozostanie do końca swiata i jeden dzien dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andri ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 16:09 Trener Wenta to wzorcowy "fighter" - nie kalkuluje - działa. Nie chciałbym, żeby moje dziecko uczyło się od niego kultury osobistej, ale pasji dlaczego nie?!? Bronią go nie tylko wyniki ale również postawa jego zespołu. Gdyby nasi "kopacze nożni" zostawiali na boisku tyle potu to zamiast nadwagi mieli by wdzięczność kibiców a może i wyniki :) A co do wstydu... Jest impulsywny, ale koniec końców sprowokować się nie dał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że m... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.10, 17:02 wentas - niby taki szkop, a nie popisał się ani kulturą ani siłą militarną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kole ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że m... IP: *.aster.pl 23.01.10, 17:19 buraki w grze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, ze IP: *.acn.waw.pl 23.01.10, 17:21 no masakra jak sie czyta 3 glowne niusy: wyjsc na solo, trzeba zapier.., zamknij morde...swietny obraz pilki recznej:) tyle, ze to tylko sport i emocje, a wszyscy cytowani sa normalnymi ludzmi, a nie chuliganami. troche dystansu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadu1 Re: ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, ze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.10, 19:04 kolego "hehe" jeśli uważasz, że to są ostre wypowiedzi to chyba nigdy na meczu nie byłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 DNI TYGODNIA ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że m... IP: 67.159.44.* 23.01.10, 17:46 HEJ HEJ - Zagadka na Twoją głowę??? Myślisz że dasz radę? w w w . 7dnitygodnia . pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Jak się komuś nie podoba... IP: 188.33.63.* 23.01.10, 19:15 to niech przyjrzy się meczom. To jest sport dla mężczyzn, a nie upudrowanych ciot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert ME Piłkarzy ręcznych. Wenta: Powiedziałem, że m... IP: *.147.203.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.10, 20:26 niech sie cioty dają obrażac ,Wenta MA JAJA !!!!!!!!!! A tym co nie odpowiada jego postawa niech ogladaja tv trwam i słuchaja rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś