Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.net.autocom.pl 13.02.02, 11:21
    Czuję niesmak po obejrzeniu fotografi do tekstu "Małysz wygrał kwalifikacje!
    Dziś walczy o złoto - korespondencja". Jest uśmiechnięty Adam Małysz i jest
    leżący Sven Hannawald z podpisem "Hannawald - długi lot, twarde lądowanie". Też
    chciałbym by Adam wygrał. Ale wcale nie staram sie dokopać Hannawaldowi.
    Hannawald - cokolwiek by o nim sądzić - jest konkurentem Adama a nie
    przeciwnikiem. To jest sport a nie wojna. Przywykłem do różnych opinii
    wyrażanych na formu ale od Gazety oczekuję obiektywizmu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tonia Re: Niesmak! IP: 192.168.50.* 13.02.02, 13:18
        Bo Gazeta ostatnio niestety pretenduje do miejsca brukowca w kraju.
        • Gość: Kosa Re: Niesmak! IP: 10.10.15.* 13.02.02, 13:41
          Czuję to samo, wredne podgrzewanie nastrojów, szczególnie w GW choć ostatnio
          również w TVN, taki debilny prowincjonalizm.Redakcje mają w d... ducha sportu.
          Kaszalot serdecznie Cię pozdrawiam. Ciekawe ilu z nas Polaków myśli podobnie?
          Niestety prawdopodobnie bardzo mało?
          • Gość: paweltg Re: Niesmak! IP: *.medicomp.com.pl 13.02.02, 14:42
            Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Czuję to samo, wredne podgrzewanie nastrojów, szczególnie w GW choć ostatnio
            > również w TVN, taki debilny prowincjonalizm.Redakcje mają w d... ducha sportu.
            > Kaszalot serdecznie Cię pozdrawiam. Ciekawe ilu z nas Polaków myśli podobnie?
            > Niestety prawdopodobnie bardzo mało?

Na szczęście prawdopodobnie bardzo dużo, tylko na szczęście nie chce im się
            odpowiadać na "idiotyzmy wypisywane przez rasistowskich oszołomów" (cytat z
            rozmowy z zaprzyjaźnionym Austriakiem biegle mówiącym po polsku). Dam mu ten
            fragment do przeczytania może trochęzmieni opinię io nas.
            Paweł
          • Gość: diablo Re: Niesmak! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 16:25
            mam podobne zdanie o Wyborczej ostatnio. zniża sie do poziomu superexpressu,
            podgrzewajac rywalizacje narodową polsko-niemiecką. wstyd, panie Michnik, wstyd!
            • Gość: :-D Podobno z GW odchodzi leszek talko IP: *.nationalparts.com 13.02.02, 17:21
              (Specjalnie napisalem malymi literami, bo on same zawsze pisze swoje male nazwisko wylacznie wielkimi :D )

W kazdym razie jesli naprawde odchodzi, to jest nadzieja - bo IMO to wlasnie ten typ, jego kretynskie paplanie o przezyciach z ogladania pig brothera itd., tepe tekscidla z cyklu "lamer odkrywa Inet i probuje udawac eksperta", jego prostackie "gazety na plaze" - to wlasnie zaczelo przeksztalcac GW w brukowiec, a reszta dziennikarzy podazyla za nim. Takie wlasnie mialem odczucie - ze GW zaczela schodzic na psy wkrotce po tym, gdy talko sie do niej zwalil. Mam wiec nadzieje, ze naprawde odchodzi...
      • Gość: Anka Re: Niesmak! IP: *.tnt7.b2.uunet.de 13.02.02, 13:38
        Gazeta prowadzi taka sama nagonke jak " Bild", z tym,ze "bild" czytaja
        polanalfabeci.
      • hihihihi jestem z wami 13.02.02, 16:39

• mary_rozowa Re: Niesmak! 13.02.02, 17:35
        Gość portalu: Kaszalot napisał(a):

> Czuję niesmak po obejrzeniu fotografi do tekstu "Małysz wygrał kwalifikacje!
        > Dziś walczy o złoto - korespondencja". Jest uśmiechnięty Adam Małysz i jest
        > leżący Sven Hannawald z podpisem "Hannawald - długi lot, twarde lądowanie". Też
        >
        > chciałbym by Adam wygrał. Ale wcale nie staram sie dokopać Hannawaldowi.
        > Hannawald - cokolwiek by o nim sądzić - jest konkurentem Adama a nie
        > przeciwnikiem. To jest sport a nie wojna. Przywykłem do różnych opinii
        > wyrażanych na formu ale od Gazety oczekuję obiektywizmu.

Zgadzam sie z Toba calkowicie. Trzeba bylo jeszcze zobaczyc wczorajsze wydanie
        Wiadomosci o 19.30 w TVP1, ktore to byly zdominowane "zwyciestwem" Malysza w
        klasyfikacjach. POtem kilkusekundowe info o procesie Milosevica, pozniej dobre
        pare minut o nominacjach POLAKOW do Oscarow aby na koncu podac o katastrofie
        lotniczej w I. Nastepnie, oczywiscie, wydanie sportowe i od poczatku o sukcesie
        Adama. "Zle sie dzieje w panstwie (dunskim) polskim" (W.Szekspir).
        Mimo wszystko biegne (a raczej stapam ostroznie) aby obejrzec skoki.
        Mily i fajny dzien dzisiaj, mam nadzieje, ze dla wszystkich POlakow i nie tylko.
        Pozdrowienia sportowe.

MR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka