Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu...

15.02.10, 21:18
    To bylo jasne od poczatku, ze na 10km łyzwa faworytka jest Kalla. Miejsce
    Kowalczyk w dziesiatce nalezy uznac za wynik satysfakcjonujacy. W sprincie tez
    nie nalezy oczekiwac medalu. Gdyby sie przytrafil trzeba by bylo to uznac za
    mila niespodzianke. Kowalczyk faworytka na pewno bedzie w biegu łączonym i w
    biegu na 30km i tam mamy prawo pomarzyc o zlocie nawet.
    Obserwuj wątek
      • progics Nie wierze polskojezycznym mediom... 15.02.10, 21:26
        ... bo sieja nierealna propagande,
        sa niefachowo pisane. Apel do polskich
        skroboli sportowych. O szanse Justyny
        w pozostalych konkurencjach zapytajcie
        dziennikarzy innych krajow.
        • dalton78 Re: Nie wierze polskojezycznym mediom... 15.02.10, 21:42
          dziennikarze powinni się zamknąć i nie wk...ć ludzi. Adam i Justyna są dla mnie
          mistrzami a te psy szczekające (bez urazu dla czworonogów) marne pismaki i
          dziennikarzyny tylko wkurzać potrafią. Justyna czekamy Adamowi dziękujemy i
          czekamy. Pozdrawiam zdrowo myślących i nie rządnych sensacji. Dziękujemy tvp za
          za pokazanie śmierci saneczkarza. Zapłacę abonament napewno. Żenada media.
          • jureker Fajnie,że mamy taką Justynkę... 15.02.10, 21:55
          • Gość: jjiki Re: Nie wierze polskojezycznym mediom... IP: 89.167.78.* 15.02.10, 22:13
            Masz świętą rację.Jak tylko Justyna skończyła bieg,wiedziałam,że
            popłyną na nią w internecie i nie tylko pomyje.Justyna dała z siebie,co
            mogła,jest aż 5 na kilkadziesiąt startujących,a to sukces,mali ludzie i
            tak tego nie podważą.A jeśli chodzi o pokazanie śmierci Gruzina-żenada
            to łagodne określenie.Nawet moi nastoletni synowie byli tym
            przerażeni.Wstyd.
            • Gość: piss tv Re: Nie wierze polskojezycznym mediom... IP: 87.204.10.* 15.02.10, 23:00
              Chłopaku, ja mam prawie 50 lat i nie patrzyłem, mnąc po cichu bardzo brzydkie
              słowa, bo byłem w dobrym towarzystwie. To zwykłe, pieprzone qrestwo ludzkie.
              PISS TV.
        • hetmanwiechu a mialy byc wywiady, wizyty w zakladach pracy 15.02.10, 21:46
          progics napisał:

> ... bo sieja nierealna propagande,
          > sa niefachowo pisane. Apel do polskich
          > skroboli sportowych. O szanse Justyny
          > w pozostalych konkurencjach zapytajcie
          > dziennikarzy innych krajow.

eh... co to sie ku... probilo
        • Gość: realista Re: Nie wierze polskojezycznym mediom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:06
          A jak słyszę pana Macieja K., który zaprasza po raz kolejny na złoty wieczór, sztucznie pompując atmosferę, to cieszę się, że mam do wyboru oglądanie transmisji na innym kanale. Żenada!
          • Gość: antymyszka a co może powiedzieć kurzajka z kalisza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:51
            no co? pytam? takie małe cóś co od lat ma ten sam usmiech idioty na
            facjacie i głupio mądre komentarze...
            • one-joanna Re: a co może powiedzieć kurzajka z kalisza? 16.02.10, 08:56
              oraz program dla debili Kocham cię Polsko żenada popieram
        • donek.com a ja wierzę 16.02.10, 00:07
          i jestem przekonany, że na tej olimpiadzie zdobędziemy 10 złotych
          medali (Kowalczyk i Małysz zdobędą) i staniemy się sporową potęgą, a
          nawet POTENGOM!!!! No i spodziewam się także 4000 km autostrad do
          2012 (Donald Tusk zbuduje).
      • Gość: barnaba Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie s IP: *.lodz.msk.pl 15.02.10, 21:36
        Prawdę mówiąc - liczyłem na brąz na 10 km łyżwą. Złoto i srebro należałoby uznać
        za niespodziankę, 5 miejsce to jednak pewne rozczarowanie.
        Sprint co prawda jest loterią, ale w tym roku jest rozgrywany klasykiem. Jeśli
        nie będzie kolizji/wywrotki liczę na podium (choć bardziej na brąz i srebro niż
        na złoto).
        Bieg łączony- cóż, pamiętajcie, że końcówka jest rozgrywana łyżwą. Jeśli Justyna
        zgubi rywalki na trasie- może być złoto, jeśli nie- może być nawet 8 miejsce.
        30 km klasykiem - tam rzeczywiście każdy medal poza złotym będzie porażką.
      • Gość: Jaaa Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie s IP: *.siedlce.domtel.com.pl 15.02.10, 21:38
        Również tak uważam. Sprint może wygrać, ale to sprint. Zawodniczki biegną ramię w ramię. Wszystko może się zdażyć ( zachwianie na zakręcie, zjeżdzie, nadepnięcie przeciwniczki na nartę itd), a biegów jest kilka i w każdym takie zagrożenie istnieje. Bieg łączony - będzie medal, bo Justyna jest wszechstronna i biegną razem, a Justyna to lubi. 30 km - może być trudniej niż w łączonym, ale Justyna jest wytrzymała i jak dobrze posmarują narty będzie minimum brąz.
      • Gość: ASKA Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... IP: *.nyc.res.rr.com 15.02.10, 21:42
        gratuluje PANI JUSTYNO ...
      • Gość: Rico no i zaczyna sie,,,hehehe IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.10, 21:49
        bo trasa za szybka,rzecze trener, do jutra jeszcze "cus" dolozy z
        cyklu:gdyby nie....to Justyna wygrywa w cuglach,hehehe
        • czterdziestyiczwarty Re: no i zaczyna sie,,,hehehe 15.02.10, 21:57
          Gość portalu: Rico napisał(a):

> bo trasa za szybka,rzecze trener, do jutra jeszcze "cus" dolozy z
          > cyklu:gdyby nie....to Justyna wygrywa w cuglach,hehehe
          >
          Oj Rico,Rico - rozumu to ty nie masz za grosz.
        • Gość: tede Re: no i zaczyna sie,,,hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:04
          sugerujesz debilu że jesteś znawcą biegów , pewno takim samym jak
          polskie media , które zrobiły z Kowalczyk robota do zdobywania
          medali na wszystkich dystansach biegowych , a normalni obserwatorzy
          i znawcy biegów wiedzą że to nieprawda , trzeba oglądać więcej
          zawodów pucharu świata , a nie tylko przy okazji olimpiady .Nie
          jestem zawiedziony miejscem , dlatego że znam czołwkę światową , a
          miejsce Justyny jest jej sukcesem .
          • Gość: Rico Re: no i zaczyna sie,,,hehehe IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.10, 22:22
            prawdziwi sportowcy sukcesem nazywaja 1 miejsce, o 2 i 3 miejscu
            cos przebakuja o pocieszeniu, 4 przeklinaja o reszcie milcza,
            znafco
            • Gość: a! Re: no i zaczyna sie,,,hehehe IP: 87.204.10.* 15.02.10, 23:08
              Gość portalu: Rico napisał(a):
              > prawdziwi sportowcy sukcesem nazywaja 1 miejsce, o 2 i 3 miejscu
              > cos przebakuja o pocieszeniu, 4 przeklinaja o reszcie milcza,

Gość portalu? O to przepraszam, bo miałem napisać coś naprawdę, a do gości tak
              nie wypada. Zatem wy... a jak już nie będziesz gościem, to ci powiem :-)

Ciekaw jestem, jak uzasadnisz, po co w biegu na olimpiadzie startuje 80 osób,
              skoro jest jedno pierwsze miejsce? A w takim zjeździe na przykład, po co ich
              tylu jedzie, jak większość i tak nie ma szans? Nawet startują na trasie
              rozjeżdżonej przez najlepszych, byle pojechać. Jak myślisz (...) po co?
              Your ambitions kills you baby.
              • Gość: ... Re: no i zaczyna sie,,,hehehe IP: 82.160.24.* 16.02.10, 00:08
                nie ma co sie przejmowac czlowieczkiem, pewnie ma z 12 lat i siano w glowie, bo
                jezeli to dorosły "osobnik" to juz niech sobie lepiej strzeli w glowe bo szkoda
                marnowac powietrza innym.
            • Gość: wl Do Rico "znafcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 23:54
              Czy wiesz kto to jest Northug? Pewnie nie, bo i skąd? Lider PŚ. A
              wiesz które miejsce zajął na 15km? W 5 dziesiątce. A które zajęła
              Justyna? 5. Czy Liderzy PŚ nie są prawdziwymi sportowcami "znafco"?
              Dajmy Justynie szanse i pogadajmy po 3 nastepnych konkurencjach.
            • Gość: ... Re: no i zaczyna sie,,,hehehe IP: 82.160.24.* 16.02.10, 00:04
              kolego piszesz bzdury ...
              kazdy sportowiec sobie zaklada swoje wlasnce cele. oczywiscie ze czolowka ma
              duze aspiracje ale co powiesz o tych co zajmuja 50 miejsca ze strata 4 minut?
              dlaczego biegaja, twoim tokiem myslenia Oni sie wrecz kompromituja i nie sa
              prawiwymi sportowcami, a uwierz mi wiele z nich za sukces uznaje 15, 20 czy 30
              miejsce ... jest ono jak dla takiej Kalli złoto.. a Kowalczyk doskoanel sobie
              zdaje sprawe ze faworytka nie jest tego dystansu, o takim profilu i taka
              technika. Baaa o ty doskonale wiedzieli bukmacherzy , najpierw moze tam zajrzyj
              zanim posluchasz dziennikarzy i bedziesz ocenial innych za ich miejsca
              ...Justyna ma jeszcze 3 starty i 1 na jej koronnym dystansie, wtedy mozesz o
              zawiedzeniu dyskutowac jak zajmie 5 miejsce.

Rico jestes po prostu zrzędą pokojowa siedzaca przed klawiaturą. ze sportem
              mialem tyle doczynnienia co na lekcjach w-f pewnie, nie mowiac juz o uprawianiu
              jakiejkolwiek dyscypliny w czasie wolnym, dlatego nie rozumiesz istoty Igrzysk...

• Gość: Jojo Re: "trasa byla za szybka" IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.10, 10:04

darujcie sobie "wycieczki osobiste" obroncy,tematem jest sposob
                pieknego wytlumaczenia "wtopy"
                Wczoraj w tv ,trener juz cos "bulgotal" o loteri na 10 km
                klasykiem.
      • gniewkosynrybaka Justyna, wspaniale pobieglas, powodzenia!!! 15.02.10, 21:53
        Nie patrz na tych pismakow i malkontentow, rob swoje!
        Serdeczne pozdrowienia.
      • Gość: Yut Justyna jest wielka i będą jeszcze medale! IP: *.home.aster.pl 15.02.10, 21:53
        Justyna jest wielka i będą jeszcze medale! Prawdziwi kibice mówią małym zawistnym sk...nom jasno i wyraźnie: WALCIE SIĘ.
        • Gość: Johann Re:Jestescie wpuszczani jak dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:20
          Jako narod czujecie swoja malosc historyczna, ze zawsze dawaliscie
          dooopy ,no to probujecie sie dowartosciowac w czyms takim jak
          osiagniecia sportowe.To ,co dla innych dojrzalych narodow jest tylko
          zabawa,dla was staje sie smiertelnie powazna sprawa.No ,wlasno
          miernote ogolna probuje duzo z was przykryc duma z CUDZEGO
          osiagniecia sportowego.Oj , Polaczki,Polaczki.
          • Gość: Zre Re:Jestescie wpuszczani jak dzieci IP: *.home.aster.pl 15.02.10, 22:26
            Wal się na ryj szwabska dziwko
            • Gość: Johann Re:Jestescie wpuszczani jak dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:33
              albo nic nie zrozumiales z tego ,co napisalem o was albo zrozumiales
              i w ten sposob wyrazasz swoj polski gniew? Mysle jednak ,ze pierwsze
              jest dla ciebie wlasciwe.Hehe.Gość portalu: Zre napisał(a):

> Wal się na ryj szwabska dziwko

• Gość: ... Re:Jestescie wpuszczani jak dzieci IP: 82.160.24.* 16.02.10, 00:18
                oj Johann Johann. nie ma co odpowiadac na Twoje posty ale z tego co wiem to
                Niemcy, Norwegowie czy Szwedzi nie traktuja sportu jako zabawe ... ladujac w to
                tyle pieniedzy. ja tam jestem zaa niech sobie buduja stadiony pilakrskie i
                trenuja 4000 skoczkow, a w Polsce niech te pieniadze ida w edukacje, w ktora i
                tak malo idzie w porownaniu z innymi krajami, ale to nasi inzynierowie sa
                rozchytywani w wielu dziedzinach ;) jestem z tego bardzij dumny niz z 10
                Justynek , 100Malyszy razem wzietych.
          • vouyou Re:Jestescie wpuszczani jak dzieci 15.02.10, 23:00
            Johann, czy ty aby chory nie jesteś? Bo jakby akceptuję Twoją wypowiedź, co mi
            się dotąd nie zdarzało.
            • Gość: Johann Re:Jestescie wpuszczani jak dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 23:10
              Jakbys w moich postach odsial plewy dla glupkow ,zgadzal bys sie ze
              mna czesciej.Czuje sie dobrze,czego i tobie zycze.vouyou napisał:

> Johann, czy ty aby chory nie jesteś? Bo jakby akceptuję Twoją
              wypowiedź, co mi
              > się dotąd nie zdarzało.
      • kubissimo Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... 15.02.10, 22:07
        gratuluje piatego miejsca i zycze powodzenia w srode :)))
      • Gość: siekiera-live Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:22
        Kurzajewski niech wypie... ze studia i robi programy z dodą i rutowicz.
      • Gość: marcinp Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:31
        mówiąc szczerze to nie zdziwiłem się. jak to jest Małysz może mieć srebro i na małej i dużej skoczni a biegaczka ma tylko jeden koronny dystans..... a od porównań z Małyszem nie ucieknie bo to on jej zawiesił poprzeczkę i to ona swoją buta i buta jej trenera pokazali że są pępkiem świata tej reprezentacji. Życzę ciepłej kurtki mniej wywiadów i spojrzenia w lustro .Justyna napompowała balon jeżeli wyjdzie z tego pojedynku z Adamem przegrana to będzie miała niezły medialny bigos :) już i tak pokazała parę razy na co ją stać i dlatego nie kibicuje tej Pani mimo dobrych życzeń
        • Gość: Kolażżż Re: Justyna Kowalczyk przegrała... ale co tam oly IP: *.chello.pl 15.02.10, 22:42
          Następnej baletnicy przeszkodził rąbek spódnicy...
        • Gość: o! Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie s IP: 87.204.10.* 15.02.10, 23:12
          Gość portalu: marcinp napisał(a):
          > jeżeli wyjdzie z tego pojedynku z Adamem przegrana

Ten pojedynek jest tylko w twojej głowie (no teraz jest też w twoim poście,
          śmiecącym na forum).
          Ludzie, leczcie się, będzie łatwiej żyć i wam i innym!
          • Gość: marcinp Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 23:27
            Niestety miesiąc czy dwa temu ktoś kazał komuś zamilknąć. ale wszyscy to
            zapamiętali. A teraz po efektach oceniamy a te są widoczne
        • Gość: vero Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie s IP: *.nplay.net.pl 15.02.10, 23:41
          Matko, skąd biorą się tacy debile. Ale adres "*.neoplus..." mówi chyba sam za
          siebie. Aż niedobrze się robi widząc, że połowa naszego społeczeństwa to tacy
          sfrustrowani ludzie.
          Co do Justyny - bardzo dobrze że wystartowała, że oswoiła się klimatem
          tegorocznej olimpiady, a wynik to w sumie taki jaki miał być, raczej mało który
          fachowiec spodziewał się medalu.
          Do Justyny - trzymaj się, większość kraju (tych normalnych Polaków) kibicuje Ci
          z całego serca. Obyśmy mogli wszyscy cieszyć się z medalu/medali.
          • Gość: marcinp Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 23:52
            jak to skąd drogi Panie z normalności.
            Obrażać można zawsze.Tak jak Justyna Kowalczyk i jej trener jechali po innych.
            Ale jaki kibic taka zawodniczka prawda ?
        • ereta Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie s 16.02.10, 06:44
          marcinp; butę ro Ty prezentujesz, butę głupoty.
      • zbycho52 Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... 15.02.10, 22:32
        Gratulacje i powodzenia w nastepnych startach,ktore napewno
        dostarcza nam wiele wrazen i powodow do radosci.
      • Gość: 4ad Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 15.02.10, 22:38
        Zuch dziewucha:))Czapki z głów,swoje zrobi:)))).Powodzenia Pani Justyno!!!!!!!
      • Gość: ZNAWCA Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... IP: *.chello.pl 15.02.10, 22:39
        TAK JAK WIEKSZOŚC TUTAJ KOMNETUJACYCH ZGADZAM SIE Z OPINIA ZE 5 MIEJSCE TO JEST BARDZO DOBRA POZYCJA NA TYM DYSTANSIE DLA JUSTYNY. PO PIERWSZE JEST ONA ZAWODNICZKA SILOWA I TA TRASA ZDECYDOWANIE JEJ NIE LEŻY. PO DRUGIE TO JAK ZDOBEDZIE TUTAJ MEDAL TO BEDZIE DOBRZE.A DLACZEGO? bO TO NIE JEST TA TRASA KTÓRA LUBI, NIE MA PODBIEGÓW, JEST ZAWODNICZKA SIŁOWĄ I CHYBA CO NAJWAZNIEJSZE ,ABY ODPOCZAC PRZED IGRZYSKAMI JAK TO ROBILI INNI TO ONA STARTOWAŁA W PŚ.
        • Gość: egon i puszka pandory a'la małysz otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:53
          zamiast medali będzie ch...nia z grzybnią,
      • Gość: narciarz Bzdury IP: *.proxy.aol.com 15.02.10, 22:49
        Jeszcze godzine temu pani Kowalczyk byla zla, zawiedziona i
        rozgoryczona
        (wg. redaktorow tej gazety).
        Teraz jest usatysfakcjonowana?

Prosze redaktorow GW o wyjasnienie - czy klamie pani Kowalczyk, czy
        to panowie manipulujecie?
      • maz-46 Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie s 15.02.10, 22:59
        Tak, o ile z Kallą miała prawo przegrać, bo tydzień temu też przegrała, to
        jednak w Canmore różnica wynosiła tylko kilka sekund. Dziś już ponad 20!
        Trasa i warunki były dla wszystkich jednakowe, więc nie można zwalać wszystkiego
        na złą trasę.
        Justyna traci formę!
        Niestety...
        • mamagra Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie s 15.02.10, 23:19
          maz-46 napisał:

> Tak, o ile z Kallą miała prawo przegrać, bo tydzień temu też przegrała, to
          > jednak w Canmore różnica wynosiła tylko kilka sekund. Dziś już ponad 20!
          > Trasa i warunki były dla wszystkich jednakowe, więc nie można zwalać wszystkieg
          > o
          > na złą trasę.
          > Justyna traci formę!
          > Niestety...

maz-46, napisz to samo po zakończeniu IO. Narazie przypominasz mi jasnowidz
          gdybacza. Ale jest fajnie, że wybitni specjaliści wypowiadają swoje zdanie na
          tym forum.
        • Gość: bubu Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie s IP: 194.181.195.* 16.02.10, 06:28
          Tak, specjalnie zrobiła wszystkim na złość i nie wygrała.To co media wyprawiają to jakaś szopka! To spirala już nawet nie oczekiwania tylko żądań. Pewnie teraz będą ją niszczyć, bo brak medalu to klęska narodowa. Na o2 albo wp zapewne zaproponują jej koniec kariery! Oczywiście trener też jest do wymiany, no bo co, złoto miało być. Zaraz, zaraz, 4! ŻAL..
      • Gość: marcinp Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 23:02
        Bez przesady proszę bez obrażania.Ale jak ktoś walił na oślep w prawo i lewo a to w Małysza a to w PZN a to trenerowi nie podoba się boks a to kurtki nie takie to niech teraz się nie dziwi ,że sporo osób delikatnie mówiąc odczuwa rozczarowanie :)
        Jest takie słowo pokora Wierietielnemu i Justynie ostatnio tego znacząco brakowało. a skoro tak pompowali ten balonik to bez złota może być wielki huk jak pęknie :)
        • dr_pitcher Re: Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie s 15.02.10, 23:11
          Gratuluje 5-tego miejsca. Szkoda, ze nie wyzej. Ale na milosc Boga, Pani Justyno
          - najwyzszy czas przestac narzekac:

Wypowiedz J. Kowalczyk dla kanadyjskiej TV:

After placing fifth in the 10-kilometre freestyle race, Justyna Kowalczyk of
          Poland told reporters, "the track is not for me, the track is not for the
          Olympics.''

She complained there were a lot of corners, and a lot of "dangerous downhills,''
          and she said, "it was the first time in my life I see a track like that in the
          Olympics.''
      • krzyszsienk_1985 Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... 15.02.10, 23:25
        Zawsze jest szkoda szansy, ale nie poddajemy się. Szczecin pozdrawia
      • krzyszsienk_1985 Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... 15.02.10, 23:43
        Nic się nie stało Pani Justyno. Szczecin pozdrawia
      • Gość: kibic kanada Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... IP: *.258.popsite.net 15.02.10, 23:48
        Gratuluje Pani Justyno. Godnie Pani reprezentuje Malopolske na
        igrzyskach. Dziekuje ze Pani ciezka prace w PS i zycze sukcesow w
        kolejnych startach.
      • Gość: kaszeba Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... IP: 212.37.116.* 15.02.10, 23:57
        I TAK TO SZWEDKA KALLA ZWINELA NAM MEDALA ;) Miejmy nadzieje, ze w
        nastepnych konkursach bedzie "pudlo", chociaz Kalla piekielnie mocna
        i przygotowana, niestety.
      • savrin Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... 16.02.10, 00:05
        No ta kobieta mi szczególnie imponuje, rzeczowa, konkretna, z pasją i bez
        głupich pretensji. Albo będzie deszcz albo nie będzie :)
      • Gość: ja Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... IP: 212.180.157.* 16.02.10, 00:20
        Taaaa 4 lata temu jak zeszła z trasy bo nie dała rady też wszyscy wieszali na
        niej psy. A potem co dla takich nie wierzących w nią ludzi zdobyła medal. Ale
        o tym mało kto pamięta. Szczególnie gdy jest się wielkim znawcą tylko przez te
        kilkanaście minut przed tv :/

• Gość: waa Vancouver 2010. Justyna Kowalczyk: Kto mnie słu... IP: *.connecta.pl 16.02.10, 01:02
        niech sie inni wykażą, czas na większa ilość polskich sportowcow na
        podiach zawodów. Oprocz Małysza nikt ze skoczków dobrze sie nie
        prezentuje, ciagłe porażki. Zmieniać kadre i stawiać na nowych a nie
        na tych którzy nie potrafią sie zaprezentować. Stale tylko liczenie na
        2, 3 sportowców i presja która na nich ciąży.
      • Gość: uuuuuuuu nie pierdulta IP: *.c194.msk.pl 16.02.10, 01:08
        nie pierdulta farmazonow
        przed olimpiada wszyscy prognozowali 3 zlote a nawet 4 !!!
        takie byly powszechne oczekiwania po jej wyczynach w PS i zadne zaklecia tego
        nie zmienia
        jezeli nie zdobedzie ani jednego zlotego (a inne sie w jej przypadku nie licza)
        to najzwyczajniej po powrocie trener zostanie powieszonty za j...a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka