Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małysza...

IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 23:27
    Małysz?
    W Igrzyskach w Soczi reprezewntować Polskę będzie tylko klan
    LIGOCKICH!
    Obserwuj wątek
      • Gość: ??? Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małysza... IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.10, 23:29
        zwariował...... jak będą wyglądały stawy Małysza po takim wysiłku w tym
        wieku... chociaż - gdyby zrobił sobie przerwę - na trenowanie młodszych (od
        skoków on się nie uwolni, wiele razy pokazywał, że to jego nałóg) i potem
        wrócił na kilka konkursów w sezonie olimpijskim... kto wie.....
      • Gość: xxx Re: Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małys IP: *.static.xcore.pl 20.02.10, 23:32
        ktorzy narobia nam wstydu i beda cigle sie przewracali...chyba pojechali tam na
        ferie a nie walczyc o najlepsze lokaty.
      • Gość: nadzieja Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małysza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 23:35
        Może pani Iza się odezwie i coś nam zdradzi...
      • Gość: goralnizinny Re: Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małys IP: *.ed.shawcable.net 20.02.10, 23:36

Brawo Malysz i jego trener Lepistoe.
        Tajner juz zapomnial w jakim stylu pozbyl sie Hannu w ubieglym sezonie. Sukces
        ma wielu ojcow, teraz Poldek chce na Adamowym karku dojechac do nastepnych
        wyborow i olimpiady.
      • Gość: jas Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małysza... IP: *.c3-0.elm-ubr1.qens-elm.ny.cable.rcn.com 20.02.10, 23:36
        a my wolelibysmy go jak najszybciej zobaczyc jako nowego prezesa PZN.
        • Gość: Sołtys Re: Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 23:49
          A Piotra Żyłe jako rzecznika PZN
      • Gość: wierny Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małysza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.10, 23:46
        ADAM, szacunek dla Ciebie.Jesteś wielki.
        • Gość: skorpios Re: Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małys IP: *.haye.cable.virginmedia.com 21.02.10, 00:20
          Zgadzam sie z przedmowca :) Adam jest wiekszy niz wielki :D
      • pregierz Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małysza... 20.02.10, 23:48
        Jakbym był prezesem też bym chciał, bo w końcu ktos ten wózek musi
        ciągnąc a ze Stocha i reszty to raczej kasy nie bedzie
      • morfeusz_1 Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chciałbym Ma... 21.02.10, 00:17
        Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!®
      • Gość: wlodek Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chciałbym Ma... IP: *.icpnet.pl 21.02.10, 00:31
        Adam oczywiście mógłby skakać, pod warunkiem, że będzie chciał i że to on
        będzie dyktował warunki - kto go ma trenować, kiedy chce startować, a kiedy
        nie wtedy oczywiście może spróbować pociągnąć do Soczi.
      • Gość: S. Matusz ałysz za 4 lata IP: 94.254.141.* 21.02.10, 01:12
        Noriaki Kasaki pokazuje, że starsi zawodnicy mogą skakać daleko - choć nie
        miał takich sukcesów jak Małysz.
        Jeśli Małysz jest w formie, to powinien skakać dalej. Następny sezon może być
        znowu jego, z szansami na Puchar Świata.
        Jeśli stać go będzie na dobre występy za 4 lata, to powinien wystartować.
        Dlaczego nie?
        Będzie miał szanse na medal, ale nawet 5 czy 6 miejsce na Olimpiadzie też
        będzie sukcesem - ładnym zakończeniem kariery wielkiego mistrza!
      • Gość: weasd Małysz w Soczi będzie złoty!!! IP: 94.254.135.* 21.02.10, 03:41
        "z 99 medali w konkursach indywidualnych, które były do zdobycia na igrzyskach
        w latach 1924-2010, zaledwie trzy padły łupem skoczków, którzy ukończyli 30
        lat". W tym dwa Adama, jednego z najwybitniejszych skoczków wszechczasów.
        Kasai ma 37 lat i najlepszy wynik na igrzyskach na dużej skoczni osiągnął w
        Vancouver.
      • Gość: Zygmunt Prusiński Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chciałbym Ma... IP: *.p3.InterArena.pl 21.02.10, 06:57
        Zygmunt Jan Prusiński

ORZEŁ ZE SREBRNYMI SKRZYDŁAMI

- Leć Adam, leć ! -
        I poleciał jasnym lotem.
        I dla Polski i dla Polonii -
        szczególnie dla Polaków za Oceanem.
        Tak im tego lotu orła brakowało.

Vancouver - tam serce Adama.,
        ucałował kanadyjską ziemię. -
        Łzy ze szczęścia spadły na śnieg.

Niech w tym miejscu wyrosną
        dorodne dwa drzewa,
        niech orzeł wzbije się nowiną
        i narysuje skrzydłami na niebie
        dwa znaki: Adam Małysz !

21.02.2010 - Ustka
      • Gość: snajper19 Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chciałbym Ma... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 16:10
        Póki daleko skacze niech próbuje. Muszą młodzi mieć jakiś wzór, ideał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka