Gość: kasia IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 23:27 Małysz? W Igrzyskach w Soczi reprezewntować Polskę będzie tylko klan LIGOCKICH! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małysza... IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.10, 23:29 zwariował...... jak będą wyglądały stawy Małysza po takim wysiłku w tym wieku... chociaż - gdyby zrobił sobie przerwę - na trenowanie młodszych (od skoków on się nie uwolni, wiele razy pokazywał, że to jego nałóg) i potem wrócił na kilka konkursów w sezonie olimpijskim... kto wie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małys IP: *.static.xcore.pl 20.02.10, 23:32 ktorzy narobia nam wstydu i beda cigle sie przewracali...chyba pojechali tam na ferie a nie walczyc o najlepsze lokaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małysza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 23:35 Może pani Iza się odezwie i coś nam zdradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goralnizinny Re: Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małys IP: *.ed.shawcable.net 20.02.10, 23:36 Brawo Malysz i jego trener Lepistoe. Tajner juz zapomnial w jakim stylu pozbyl sie Hannu w ubieglym sezonie. Sukces ma wielu ojcow, teraz Poldek chce na Adamowym karku dojechac do nastepnych wyborow i olimpiady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małysza... IP: *.c3-0.elm-ubr1.qens-elm.ny.cable.rcn.com 20.02.10, 23:36 a my wolelibysmy go jak najszybciej zobaczyc jako nowego prezesa PZN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sołtys Re: Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 23:49 A Piotra Żyłe jako rzecznika PZN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małysza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.10, 23:46 ADAM, szacunek dla Ciebie.Jesteś wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpios Re: Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małys IP: *.haye.cable.virginmedia.com 21.02.10, 00:20 Zgadzam sie z przedmowca :) Adam jest wiekszy niz wielki :D Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chcę Małysza... 20.02.10, 23:48 Jakbym był prezesem też bym chciał, bo w końcu ktos ten wózek musi ciągnąc a ze Stocha i reszty to raczej kasy nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chciałbym Ma... 21.02.10, 00:17 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!® Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chciałbym Ma... IP: *.icpnet.pl 21.02.10, 00:31 Adam oczywiście mógłby skakać, pod warunkiem, że będzie chciał i że to on będzie dyktował warunki - kto go ma trenować, kiedy chce startować, a kiedy nie wtedy oczywiście może spróbować pociągnąć do Soczi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Matusz ałysz za 4 lata IP: 94.254.141.* 21.02.10, 01:12 Noriaki Kasaki pokazuje, że starsi zawodnicy mogą skakać daleko - choć nie miał takich sukcesów jak Małysz. Jeśli Małysz jest w formie, to powinien skakać dalej. Następny sezon może być znowu jego, z szansami na Puchar Świata. Jeśli stać go będzie na dobre występy za 4 lata, to powinien wystartować. Dlaczego nie? Będzie miał szanse na medal, ale nawet 5 czy 6 miejsce na Olimpiadzie też będzie sukcesem - ładnym zakończeniem kariery wielkiego mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weasd Małysz w Soczi będzie złoty!!! IP: 94.254.135.* 21.02.10, 03:41 "z 99 medali w konkursach indywidualnych, które były do zdobycia na igrzyskach w latach 1924-2010, zaledwie trzy padły łupem skoczków, którzy ukończyli 30 lat". W tym dwa Adama, jednego z najwybitniejszych skoczków wszechczasów. Kasai ma 37 lat i najlepszy wynik na igrzyskach na dużej skoczni osiągnął w Vancouver. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Prusiński Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chciałbym Ma... IP: *.p3.InterArena.pl 21.02.10, 06:57 Zygmunt Jan Prusiński ORZEŁ ZE SREBRNYMI SKRZYDŁAMI - Leć Adam, leć ! - I poleciał jasnym lotem. I dla Polski i dla Polonii - szczególnie dla Polaków za Oceanem. Tak im tego lotu orła brakowało. Vancouver - tam serce Adama., ucałował kanadyjską ziemię. - Łzy ze szczęścia spadły na śnieg. Niech w tym miejscu wyrosną dorodne dwa drzewa, niech orzeł wzbije się nowiną i narysuje skrzydłami na niebie dwa znaki: Adam Małysz ! 21.02.2010 - Ustka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper19 Vancouver 2010. Apoloniusz Tajner: Chciałbym Ma... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 16:10 Póki daleko skacze niech próbuje. Muszą młodzi mieć jakiś wzór, ideał. Odpowiedz Link Zgłoś