Gość: obs IP: 5.5D* / *.wp.shawcable.net 17.02.04, 21:12 p....y te nasze pilkarze i boniek tez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obs Sloneczko mu zaswitalo puknij sie w leb IP: 5.5D* / *.wp.shawcable.net 17.02.04, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Sloneczko mu zaswitalo puknij sie w leb IP: 213.76.136.* 17.02.04, 22:25 sam sie puknij w leb :p ja w niego wierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśliwy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 21:18 chyba jakis alfons nie ajax z amsterdamu sie interesuje.taki ladny niedzielanek pewnie mialby dobre wziecie wsrod sexturystow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japi czy musimy zawsze gnoic ludzi... IP: *.fmco.com 17.02.04, 21:21 ktorym sie powodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: czy musimy zawsze gnoic ludzi... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 22:05 oczywiscie, to nasza jebana polska mentalność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: czy musimy zawsze gnoic ludzi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.04, 22:21 nie lubie go bo zostawil groclin.mowi,ze brakuje mu krizanaca,a kriznac tez mogl edejsc ale powiedzial ze dal slowo ze zostaje i go dotrzyma.Ja sie w sumie ciesze z tych jego bramek,ale skoro tak wierzy w swoje umiejetnosci nie mogl do konca sezonu zostac w Grodzisku,przeciez skoro jest taki zajebisty to i tak ktos dobry by go kupil?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek bardziej debilska niż polska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 10:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 21:34 bravo andrzej!!!!!!!! tak trzymac na pohybel cholernym zazdrosnikom... Odpowiedz Link Zgłoś
taroon Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśl 17.02.04, 22:04 Powinniscie sie cieszyc, ze Niedzielan strzela bramki bo bedzie z niego pozytek w reprezentacji!!! A wy potraficie tylko bluzgac na czlowieka. Czyste kretynstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśl 17.02.04, 23:28 nie wszyscy bluzgamy , normalni sie pogodzili z tym ze pilkarze odchodza bo tam zarobia to normalne ze o sobie mysla , brawo Andzrej , tez sie cieszylem jak strzelil te dwie budy , pierwsza byla klasa , tzrymamm kciuki , a jak jest szczesliwy to tylko lepiej bedzie jeszcze lepiej gral Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśl 18.02.04, 14:43 mahoney napisał: > nie wszyscy bluzgamy , > normalni sie pogodzili z tym ze pilkarze odchodza bo tam zarobia to normalne ze o sobie mysla , Slusznie, z tym ze mala poprawka : pieniadze to rzecz drugorzedna na tym etapie. Chodzi przede wszystkim o kariere, pieniadze przyjda potem same. A kariere sie robi ciezko pracujac i zmieniajac kluby na coraz lepsze. Zyczmy Andrzejowi z calego serca powodzenia :) pozdrowienia dutchman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljs Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 17.02.04, 23:29 Nigdy nie zapomnijcie tego; zaczyna sie najwspanialszy paragraf w historii polskiego footballu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety IP: *.chello.pl 18.02.04, 01:26 Gość portalu: ljs napisał(a): zaczyna sie najwspanialszy paragraf w historii polskiego footballu. a co, Listkiewicz idzie do ciupy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerad Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety IP: *.bmts.com / *.xlccorp.com 18.02.04, 04:12 gwoli sprawiedliwoci tak powinno być, i to razem z jego wsółkompanem, towarzyszem stolcmanem. Swoją drgą talmudzkie elementy zawsze szkodziły Polsce. Musimy zlikwidować chroniący ich obecny zapis,odnośnie kary śmierci. Czyli jest jak w tym zlowiszczym talmudzie: Przestępcę rozlicza sie i karze po śmierci. Pominięto tam zapis potrzeby jej przyspieszenia. W jednym czasie wyskoczyła potrzeba korekcji konstytucji i talmudu. Dopiero potem można doprowadzić do cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Niedzielan jesteś dobry ale mierzysz za wysoko IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 01:28 dobrze (dla ciebie i dla kadry, dla groclinu nie) ze odszedles do lepszej ligi... tam sie wypromujesz a w nienajsilnieszym klubie nie bedziesz sie musiał martwic o miejsce w skladzie (chyba ze cos spieprzysz jak wiekszosc naszych za granica), moze nawet przejdziesz do ajaxu czy psv... ale real i barca to bądz co badz za wysokie progi.... choc obym sie mylil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyl Re:Niedzielan to chyba straszny burak? IP: 200.72.161.* 18.02.04, 02:00 Nie ma jezyka holenderskiego,jest flamandzki!Ale jak sie mieszka w holandii to mozna nie wiedziec bo nic nie rozumie co do niego mowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re:Flamandzki IP: *.telia.com 18.02.04, 02:22 Czy niderlandzki i flamandzki to to samo ? A moze Niedzielan bedzie sie uczyl fryzyjskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zy Re:Flamandzki IP: *.cs.vu.nl / *.cs.vu.nl 18.02.04, 12:33 od pol roku ucze sie holenderskiego i jaks nie wiedzialem ze to jest flamadzki :), bo akurat wszyscy holendrzy ktorych znam twierdza ze mowia po holendersku ... Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re:Niedzielan to chyba straszny burak? 18.02.04, 14:45 Gość portalu: tyl napisał(a): > Nie ma jezyka holenderskiego,jest flamandzki!Ale jak sie mieszka w holandii to > mozna nie wiedziec bo nic nie rozumie co do niego mowia Nie gadaj glupot Tyl ! pozdrowienia dutchman amsterdam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sjesta Re:Niedzielan to chyba straszny burak? IP: *.lublin.mm.pl 18.02.04, 19:24 Jest jezyk holenderski, a flamandzki to dialekt Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re:Niedzielan to chyba straszny burak? 19.02.04, 15:15 Gość portalu: sjesta napisał(a): > Jest jezyk holenderski, a flamandzki to dialekt No niezupelnie : Het Vlaams in enge zin is een verzamelnaam voor de dialecten van de Belgische provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Deze provincies vallen overigens samen met het oude graafschap Vlaanderen (o.a. de steden Brugge en Gent liggen in deze provincies). De twee bovengenoemde provincies Vlaanderen hadden een grote invloed op de beweging om het Nederlands als tweede taal in België te erkennen; om de afstand met Nederland aan te geven werd meer en meer de naam Vlaams als algemene term voor Belgisch Nederlands gebruikt. Het Vlaams in ruime zin is dus een verzamelnaam voor het Nederlands gesproken in België. Czyli flamandzki to jest ZBIOR dialektow jezyka holenderskiego uzywanego we wschodniej i zachodniej Flandrii (Belgia). pozdrowienia dutchman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerad ANDRZEJU WYHAMUJ IP: *.bmts.com / *.xlccorp.com 18.02.04, 03:54 Twój csenariusz już jest napisany. Nie ma w nim Twego występu w hiszpańskich klubach, chyba tych niskich klas. Tam byś się dostał po dwóch latach, i to prosto z Polski. Niestety, sam ostro przygasiłeś realną wizję własnej kariery, a przy okazji, też naszej kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśl IP: *.proxy.aol.com 18.02.04, 06:46 Juz mu sie skowronki w glacy pierdola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gps Re: BURAKI !!! IP: 213.199.233.* 18.02.04, 08:41 Wszyscy, którzy krytykują Niedzielena gówno potrafią i gówno w życiu osiągnęli. Sorry, potrafią krytykować. W swojej masie my Polacy jesteśmy wielkimi burakami, ściągającymi wszystko do dołu, najlepiej 2 metry do ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qubak Re: BURAKI !!! IP: *.tau.com.pl 18.02.04, 09:47 Fakt, nasze polskie buractwo zaiste jest ogromne... wszyscysmy w swojej masie jeno marną rośliną okopową. hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gps-pizdeczko Re: BURAKI !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.04, 14:38 moze TY jestes burakiem sciagajacym do dolu czy ciagnacym od dolu, mniejsza z tym.Co to za prawidlowosc idioto,ze ci co krytykuja niedzielana nic nie osiagneli.Mam prawo go krytykowac i bede to robil bo jest sprzedawczykiem i sam dobrze o tym wie,a osiagnalem podejrzewam juz wiecej niz ty matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pizdeczki Re: BURAKI !!! IP: 213.199.233.* 21.04.04, 13:29 A co osiągnąłeś pierdolony baranie? Nawet pisać po polsku nie potrafisz? Nie potrafisz przeczytać paru zdań i wyciągnąć właściwych wniosków, choćby takich,że kutafonie jebany nie obrażałem nikogo, w przeciwieństwie do CIEBIE, cwelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśl IP: 195.187.74.* 18.02.04, 11:02 Pod tytułem jest napisane tak: Ajax Amsterdam już się mną podobno interesuje - mówi Andrzej Niedzielan A w treści wywiadu tak: Pięć meczów ligowych, trzy gole - niezła średnia. Holenderska prasa pisze, że interesuje się Panem Ajax Amsterdam. - Nie słyszałem, ale to byłaby rewelacja. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśl IP: 217.153.110.* 18.02.04, 12:35 Masz racje, GW w stylu Przegladu Sportowego. Po prostu pogratulowac dziennikraskiej rzetelnosci! Do Redakcji: Jak bede szukal sensacji i polprawd to siegne po PS!!! GW kupuje z innych wzgledow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIKERZ OBY TAK DALEJ!! IP: 213.155.188.* 18.02.04, 12:10 moment, moment...czegoś tu nie rozumiem!! chłopakowi sie udało a tu taki najazd na niego?? fakt, troszke żal, że opuścił groclin w takim momencie, ale na jego miejscu tez bym chyba tak zrobił- w końcu chodzi tu o jego karierę - to jest jego praca - jak każda inna - jeśli ktoś ma możliwość zarabiać więcej, podnosić kwalifikacje to łapie się czegos lepszego prawda? życzę mu jak najlepiej - OBY TAK DALEJ!! czy to coś złego jak ktoś spełnia swoje marzenia?? nie sądze... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedawczyku niedzielan daje dupy za $ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.04, 14:44 a co ty pieprzysz,gdyby dogral uefe i odszedl nawet do Emiratow nikt by mu nie jechal,ale skoro pierwszy raz od wielu lat polski klub mial szanse na sukces w Europie i zebral doskonaly sklad to frajerow-sprzedawczykow,ktorzy tak szczytny pilkarski cel zamieniaja na pieniadze bede wyzywal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Nie cieszyłem się, ale popierałem IP: *.tt / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 15:46 Szkoda mi było, że Groclin zagra w PUEFA bez Niedzielana (wierzę, że Niedzielanowi też zskoda), ale popierałem jego decyzję. Groclin powinien być jak dawny Widzew: bez Bońka zaszedł w Pucharze Mistrzów dalej niż z Zibim w składzie i w półfinale potknął się dopiero o Zibiego! Być gwiazdą ligi holenderskiej - to mieć możliwość przeskoczenia do Liverpoolu (J. Dudek), a być gwiazdą ligi polskiej - to góra wypożyczenie do słabiutkiego Kaiserslautern (K. Kosowski). Kariera piłkarska nie trwa wiecznie i dobrze, że Niedzielan nie przesypia swojej szansy. Marek Citko przegapił swoje 5 minut! A co by było, gdyby było...np. Blackburn ... kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent wijchen Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśl IP: *.adsl.wanadoo.nl 19.02.04, 23:23 andrzej dziekuje na dwie gola do utrecht kochamy cie w nijmegen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent wijchen Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśl IP: *.adsl.wanadoo.nl 19.02.04, 23:25 pozdrowam andrej w www.nec-nijmegen.nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśl IP: 217.153.143.* 20.02.04, 00:54 heh jaki to fajny jezyk ten holenderski , czlowiek rozumie :) Niedzielan gola , brawo chlopie , jestes zajebisty , zuraw sie do ciebie nie umywa , Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Andrzej Niedzielan dla Gazety: Jestem szczęśl 20.02.04, 11:10 Cytat ze stron NEC: Polen verslaat Slovenië, Niedzielan scoort (18/02/2004) Andrzej Niedzielan speelde vanavond met het Poolse nationale elftal zijn 9e interland. In Spanje werd de vriendschappelijke wedstrijd tegen Slovenië met 2- 0 gewonnen. Niedzielan kwam na rust in het veld voor Wisla Krakow spits Zurawski en scoorde in de 65ste minuut de 2-0 voor Polen, het was de 5e treffer in de interlandcarrière voor de 24-jarige spits. Aanstaande zaterdag speelt Polen opnieuw een vriendschappelijke interland. Tegen de Faroër Eilanden zal bondscoach Pavel Janas het dan zonder Andrzej Niedzielan moeten doen, hij keert morgen namelijk terug naar Nijmegen om zich met N.E.C. voor te bereiden op de competitiewedstrijd tegen FC Zwolle, aanstaande zaterdag om 19:30 uur in het Oosterenkstadion in Zwolle. Ależ oni się cieszą, że Niedzielan u nich gra... A swoją drogą, to gdybym robił niezłą robotę w jednej firmie, a znalazłaby się trochę gorsza firma, ale dająca mi realną perspektywę szkoleń i kariery oraz o wiele więcej kasy za robotę u nich - nie wahałbym się długo, żeby zmienić pracę. To nie jest kwestia zmiany paszportu, tylko pracodawcy. Więc Niedzielan miał rację, że się przeniósł. Tak jak on myśli o sobie, a nie o sukcesie swego byłego pracodawcy, tak samo ja w imię wydumanych ideałów nie stawiałbym ponad swoje dobro dobra firmy, w której pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś