Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WING TSUN KUNG FU ŁÓDŹ

10.03.10, 00:03
    Witajcie
    Wiele lat czekałem na tę wiadomość i jako mieszkaniec Łodzi chcę oznajmić, że nieoficjalnie dowiedziałem się, iż w naszym mieście będzie sekcja Wing Tsun Leung Tinga. :))
    Dzwoniłem kiedyś bardzo dawno do wawy w tej kwestii i dostalem informacje, że nie wiadomo czy kiedykolwiek otworzą sekcję Wing Tsun w Łodzi.
    Jak się okazuje prawdopodobnie JUŻ w poniedziałek 15 marca ma być pierwszy trening. Nie wiem jeszcze gdzie i o której godzinie ale jak się dowiem na pewno poinformuję zainteresowanych.
    Tak więc jeżeli ktoś chce więcej info niech pisze w razie czego na mój portalowy email.
    Już nie mogę się doczekać pierwszego treningu!! :)))

pozdro
    Obserwuj wątek
      • kungfufan Re: WING TSUN KUNG FU ŁÓDŹ 10.03.10, 14:22
        kungfufan napisał:

> Witajcie
        > Wiele lat czekałem na tę wiadomość i jako mieszkaniec Łodzi chcę oznajmić, że n
        > ieoficjalnie dowiedziałem się, iż w naszym mieście będzie sekcja Wing Tsun Leun
        > g Tinga. :))
        > Dzwoniłem kiedyś bardzo dawno do wawy w tej kwestii i dostalem informacje, że n
        > ie wiadomo czy kiedykolwiek otworzą sekcję Wing Tsun w Łodzi.
        > Jak się okazuje prawdopodobnie JUŻ w poniedziałek 15 marca ma być pierwszy tren
        > ing. Nie wiem jeszcze gdzie i o której godzinie ale jak się dowiem na pewno poi
        > nformuję zainteresowanych.
        > Tak więc jeżeli ktoś chce więcej info niech pisze w razie czego na mój portalow
        > y email.
        > Już nie mogę się doczekać pierwszego treningu!! :)))
        >
        > pozdro

ok, już wiem gdzie będą treningi! :)

Poniedziałek 15 marca,
        SP nr 175, ul.Pomorska 27,
        godz. 18.30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka