Gość: Bacha Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odbiło? IP: 83.2.158.* 11.03.10, 11:01 Prezes Nurowski jako osoba przewodząca całej naszej ekipie powinien przemyśleć swoje wypowiedzi! po pierwsze przed zakończeniem Igrzysk wypowiedział dosyć dziwne zdanie na temat m.in. łyżwiarzy, za co powinien przeprosić Brązowe Medalistki (jeśli to zrobił to nie zauważyłam i przepraszam)! Owszem ma prawo do swojej opinii na temat występów Polskich sportowców, ale dopiero po zakończeniu Olimpiady, wróceniu do Polski i napisaniu raportu z całego wyjazdu! A po drugie do końca powinien wierzyć w niewinność Kornelii Marek a nie wyrażać się słowami "Co jej odbiło?". Po Jego wypowiedziach wnioskuję, że to jemu odbija!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outlaw pete Nurowski to ciul.Biathlonistek też nie przeprosił. IP: 193.22.252.* 11.03.10, 11:04 To taki Czuma w PKOL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efer Niedobrze się robi od tej obłudy! IP: *.toya.net.pl 11.03.10, 11:10 W kolarstwie koksują wszyscy i wszyscy o tym wiedzą, a mimo to nikt nie złapał zadnego wielkiego mistrza (Armstrong) za rękę, bo nikomu nie przyniesie pożytku zniszczenie wielkiego biznesu generującego wielką kasę. Obawiam się, że w biegach narciarskich może być podobnie. Prawdopodobnie bierze cała stawka, bo nikt nie chce dobiegać godzinę po czołówce. Nie chce mi się wierzyć, że dziewczyna zdobywa i bierze te środki na własną rękę. Od tego są lekarze i trenerzy. Dlatego święte oburzenie prezesa Nurowskiego powoduje, że rz**ać mi się chce. Dziewczyna będzie teraz kozłem ofiarnym a inni umyją rączki. Też wydaje mi się, że ta afera jest ostrzeżeniem dla Kowalczyk, żeby nie gadała za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odbiło? IP: *.multimo.pl 11.03.10, 11:13 Ładna narciarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b jedno jest pewne - nie jest chora na astme... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 11:17 moze ktos jej wklul igle jak spala? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: jedno jest pewne - nie jest chora na astme... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 11:31 tez mysle, ze myslala, ze sie oczysci z epo. A nie zdazyla. Co to w Polsce sami dobrzy ludzie sa? Przyzwyczailismy sie do krysztalowego Adama i ciezko uwierzyc, ze dziewczyna wziela doping. Zal mi jej w sumie. Troche pracy i mysle, ze kiedys by cos z niej bylo. A tak to w obliczu tego, ze jako jedyna zostala zlapana, bedzie miala pokazowa dluga dyskwalifikacje. Wszystko przepadlo. Raczej druga probka potwierdzi tylko pierwszy wynik. To, ze trener jej wierzy - moze i chce wierzyc. Moze nie wiedzial. Nie musial wiedziec. A ona zalamana prsychicznie - a co ma zrobic - powiedziec: oh trudno, zlapali mnie? Zreszta o czym myt um mowimy - czy kolarze od razu zgadzaja sie z wynikiem probek? NAjpierw zawsze jest placz i lzy.Bo jak to: JA?? Niemozliwe. A potem przychodza lzawe wywiady, przpeorsiny - ewentualnie w przypadku tych bardziej 'fair' oskarzenia innych - wydanie sitek dopingowych etc , a potem znajdowani sa martwi wpokojach hotelowych. Lub jak pilkarze - dostaja zapasci. Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanga Re: sama sobie wyprodukowala i lyknela IP: *.pools.arcor-ip.net 11.03.10, 11:33 no i kupila, jak red bula albo pyfko w kiosku na rogu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b a teraz poważnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 11:34 Nurowski, Tajner, Lato, Listkiewicz....co to w ogóle są za kreatury?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
nojuzjuz Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odbiło? 11.03.10, 11:21 Rzeczywiscie ten specyfik moze spowodowac ze bedzie ona bardziej Markiem niz Kornelia!Nie liczylbym na wynik drugiej probki bo ona z zasady jest ;be;.Ale oburzenie prezesa jest fascynujace!Ty cholerny hipokryto!Skad sportowcy ktorzy trenuja non stop maja czas na przyswojenie tak szczegolowej wiedzy o chemii,farmakologii,fizjologii itd!Skad wogle maja dostep do takich specyfikow!?Czesto bardzo drogich!!Prezesuniu ta dziewczyna powinna rzucic ci w twarz:I ty Brutusie...?A swoja droga pan Malysz mial ;dzien konia;mowiac ze otwiera puszke z Pandora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 12:34 Ale nieuki w tej Polsce.Pisze sie ,kmiotku, "ze otwiera puszke OD Pandory " .Pandora mu DALA te puszke , ona nie siedziala w jej srodku ,bo bylaby to beczka a nie puszka. nojuzjuz napisał: A swoja droga pan Malysz > mial ;dzien konia;mowiac ze otwiera puszke z Pandora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 12:48 Nie mówi się "puszka od Pandory", a "puszka Pandory", nieuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: bezmozga doroto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 13:22 nie potrafisz nic pomyslec? Takie sa wlasnie polskie babska. piszac " puszka OD Pandory" CHCIALEM DAC TEMU TA I TOBIE - glupkom w mowie polskiej do zrozumienia ,ze Pandora nie siedziala w tej puszce.Babsztyl -nieuk do potegi.Mam wszakze watpliwosci ,czy cos z tego logicznego tlumaczenia dotrze to twojego mozdzku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMCIO Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odbiło? IP: *.lze.lodz.pl 11.03.10, 11:29 BEZCZELNY STARY DZIAD A CO POWIE JAK SIĘ ZARZUTY NIE SPRAWDZĄ ZWYCZAJNA ŚWINIA Odpowiedz Link Zgłoś
jagra290955 Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odbiło? 11.03.10, 11:30 Faktycznie wstyd i hańba! Czy ona jest aż taka głupia, czy ma pecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 11:40 Moja babcia cierpiac na ostra anemie byla w programie epo. nic trudnego dostac taki lek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zesek Ładna buzia IP: 78.133.192.* 11.03.10, 11:40 Taka ładna buzia, po co to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Ładna buzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 11:59 Bidoku ,cos takiego okreslarz mianem ladnej buziiii?Kowalczyk cos ostatnio chorowala,czytalem o tym w szanownej GW . Mozna duzo myslec o powodach tej choroby,ta zaraz po olimpiadzie. I to osoba , okaz zdrowia ,sportsmenka .Dziwne ,dziwne. Na szczescie co pobrano z zyly i uryny to jest pewnie zabezpieczone.Jak dyskwalifikowano Rosjanki ,tez nie posiadano wynikow badan OD RAZU . To trwaaaaa.Jak to sie mowi ,sprawiedliwosc nierychliwa ale sprawiedliwa.Wir werden sehen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek nie da się tak nieświadomie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 11:52 EPO podaje się w formie zastrzyków a nie da się zrobić komuś zastrzyku tak aby od o tym nie wiedział. Może ktoś Kole okłamał przy robieniu zastrzyku i wmówił jej, że to np. witaminy. Ale albo wiedziała co bierze albo potrafi wskazać osoby które ja kuły strzykawką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: nie da się tak nieświadomie IP: *.ists.pl 11.03.10, 22:48 Masz rację - podaje się w formie zastrzyków, jeśli ma działać dopingująco, ale czy podanie doustne pozostawia ślad w organizmie - czy ściślej we krwi i moczu? Bo jeśli ktos zrobił jej świństwo, to nie zależało mu na zwiększeniu wydolności, tylko na tym, aby kontrola wykryła zakazany specyfik. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Osieckiej "Okular ... astmatycy" 11.03.10, 11:54 Co lat cztery, Na Mistrzostwach, Pojedyńczo lub grupami, Zwyciężają astmatycy, Z inhalatorami ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nojuzjuz Re: Osieckiej "Okular ... astmatycy" 11.03.10, 12:27 Ha,ha,ha,ha uuuuuuhhhhhh!Oj bo nie wyrobie!!!!!!Ha,ha,ha!!!Mam do tego druga i trzecia zwrotke,ale niestety nie mam czasu!!!Pozdrawiam! Hahahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
nojuzjuz Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odbiło? 11.03.10, 11:57 Po co sie czarowac!Laboratoria ktore pracuja nad nowym doladowaniem i te ktore niby to wykrywaja+trenerzy +dzialacze to ten sam lancuch pokarmowy!Jest popyt,jest podaz.I tyle!Wszelkie gadki o czystosci i szlachetnosci w sportowej rywalizacji to nigdy nie istniejace pierdoly!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odbiło? IP: *.multi-play.net.pl 11.03.10, 11:57 Może to było dla Justyny , a kozlem stała sie Marek? Konkurencja nieśpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Sport to głupoty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 12:08 dla telewizorowego bydła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grasant Szefowi nie odbiło? IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.03.10, 12:09 może ktoś porozmawia z dziewczyną spokojnie? Szefa nie było w Vancouver? Co tam robił???????????? Niech sie tłumaczy za każdą godzinę i dzień Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi zawsze sukcesy są załuga działaczy, 11.03.10, 12:11 tylko gdy zawodnik skrewi to jest to tylko jego zasługa... a działacze nie szczedzą wtedy słów potępienia... "sukces ma wielu ojców..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk patrzac na jej pryszcze na twarzy to ona IP: *.acn.waw.pl 11.03.10, 12:13 dodatkowo jeszcze koksuje jak nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odbiło? IP: *.uznam.net.pl 11.03.10, 12:16 Trener C(czytaj K)empa mówi ktoś podłożył i tak jak Kempa w komisji : to nie my to napewno PO. Odpowiedz Link Zgłoś
gonder Szef PKOl o zarzutach wobec Marek: Co jej odbiło? 11.03.10, 12:17 Dziewczyna faktycznie zrobiła głupio - jeżeli to prawda - ale z drugiej strony może to że "wyleci" z kadry uratuje jej życie. Będzie sobie biegać dla przyjemności i uprawiać prawdziwy sport a nie komercję, która z olimpiadą nie ma już nic wspólnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbnm Wstyd to za Nurowskiego IP: *.skynet.org.pl 11.03.10, 12:17 Ile można słuchać jego komentarzy? Wszystkie są poniżej poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wstyd Wstyd POLSKA IP: *.customer.poda.cz 11.03.10, 12:23 Peking doping Adam Seroczyňski, Vencover Kornelia Marek, Justyna Kowalczyk MS 2005 - Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwik Jakby brała leki na astmę to może... IP: 130.138.227.* 11.03.10, 12:24 Jakby brała leki na astmę to może dopingu nie dałoby się wykryć :P Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Pudzian ja przelecial i zrobil jej iniekcje....... 11.03.10, 12:26 ....dopochwowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Na pewno jej dosypali 11.03.10, 12:37 żeby przestała wygrywać wszystkie zawody. Zazdrosne koleżanki, ofkorz. Ale ma top dobrą stronę - będzie mogła spokojnie uprawiać swoje hobby - po pracy oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaa Re: Na pewno jej dosypali IP: 217.198.33.* 11.03.10, 12:46 He he he .......... jak zasugerowałam, że ją zarazili brudną strzykawką na poprzednim pobieraniu krwi to mi posta usunęli! .... Cwaniacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Na pewno jej dosypali IP: 94.254.238.* 11.03.10, 12:50 szkoda, ale co zrobić wykryto i nie ma odwołania, trudno trzeba z tym się pogodzić. Uważam, że mowa jest złotem a milczenie srebrem. Nie należało krytykować astmy, tylko robić to co do kogo należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Zalegalizujmy doping i po sprawie IP: *.wzieu.net 11.03.10, 12:43 Rozwiązanie problemu jest proste - zalegalizujmy doping i po sprawie. Jak jeden z drugim dostaną zawału czy zatoru w wieku 20-30 lat to może się opamiętają. Dla niektórych pewnie będzie za późno, ale może do pozostałych coś dotrze. Tu nie chodzi o sport, ale o zdrowie i życie. Odpowiedz Link Zgłoś