Gość: Zżyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:41 Niezły zżyn www.eurosport.pl/tenis/wta-indian-wells/2010/apogeum-radwanskiej_sto2252039/story.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cg9sd72o Radwańska wyżej już nie podskoczy? 12.03.10, 21:35 Nawet idiota wie że 8 miejsce to ścisła czołówka i trudno o awans.Szkoda mi was w tej redakcji.Ciekawe czy ten dziennikarzyna trzymał kiedykolwiek rakietę tenisową w ręku.Fajnie jest siedzieć przy kawie,jeść pączki i pisać bzdury.Małysz był spisany na straty ale poznał odpowiednich ludzi którzy wykorzystali jego talent.Kliczko gdy zmienił już w późnym momencie kariery trenera to zdobył mistrzostwo świata.Słaby ten Fox nius. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: *.chello.pl 14.03.10, 00:40 drabinka drabinką, ale Radwa ma szczęścia kupę, Dulko pokonała 6-2 1-6 6-4 J.Henin na której według tego experta miała sie nadziać Agnieszka, a mam nadzieje ze Dulkową zniesie z kortu, wiec będzie dobrze...nastepna może być ktoś z dwójki Bartoli-Craybas więc jest dobrze, potem schiavone-dementieva...czyli tez nie źle! go radwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evvelinda Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 21:58 Też mi znawca się objawił w serwisie FOX News. Wystarczy spojrzeć w drabinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: 74.9.205.* 12.03.10, 22:15 Gość portalu: evvelinda napisał(a): > Też mi znawca się objawił w serwisie FOX News. Wystarczy spojrzeć w > drabinkę. Dodajmy, ze ten znawca zapomnial sie podpisac. Nie wiem na powaznie moze traktowac, kogos kto wyraza swoje opinie anonimowo. Ten Gall Anonim jakos nie za bardzo zna sie na tenisie. W porownaniu z ubieglym rokiem tylko Agnieszka zrobila postep (maly ale zawsze postep). Co nie zmienia faktu, ze Agnieszka musi zaczac grac agresywniej jesli chce utrzymac pozycje bo Henin, Clijsters i Szarapowa na powaznie mysla o powrocie na szczyt rankingu a Pawliuczenkowa i Wickmayer tez by chcialy to pierwszej dziesiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gobelin Re: Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: 83.238.19.* 12.03.10, 22:37 Typowy artykuł w stylu Szadkowskiego - "Jak napisał felietonista Foxnews". Ciekawe, czy ten felietonista istnieje tak samo jak ci wszyscy "angielscy dziennikarze zajmujący się klubem X" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrzej Ekspert Foxa nie umie liczyć. IP: *.chello.pl 13.03.10, 04:22 W Indian Wells rozstawione są 32 zawodniczki, a nie 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tennisfan Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 13.03.10, 05:46 Zgadzam sie ze Radwanska wyzej nie podskoczy bo po prostu na tyle Ja stac. Zycze Jej jak najdluzej pozostac w pierwszej dziesiatce. Powinna byc dumna z tego co zrobila do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALISTA Re: Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: *.chello.pl 13.03.10, 13:20 "Zgadzam sie ze Radwanska wyzej nie podskoczy bo po prostu na tyle Ja stac" 1)a skad mozesz wiedziec na ila ja stac? tyle osiagnela do tej pory, ale to nie znaczy ze na tyle ja stac!. 2) Gdy sie wychodzi z takiego zalozenia, ze na wiecej nie stac, to nigdy sie wiecej nie osiagnie, wiec zalozenie jest zwyczajnie samo w sobie glupiutkie i dowodzi slabosci umyslowej, kompleksow etc 3) gdy Agnieszka zacynala kariere fachowcy ( patrz Sidor) smieli sie gdy Radwanscy mowili o TOP 10, i nikt wtedy nie dawal na to Agnieszce szans i wszyscy juz o tym zapomnieli a teraz TOP 10 uwazaja za oczywista rzeczywistosc i tak samo moze byc z TOP 5 etc 4) nikt nie wie na co go stac, trzeba poprostu wierzyc w siebie i zawsze walczyc o zwyciestwo, a zycie samo pokaze na co kogo stac, ja wierze ze Agnieszke stac nawet na nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia711 Re: Radwańska wyżej już nie podskoczy? 13.03.10, 10:29 Ja uważam,że spokojnie do pierwszej trójki światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gspnstr Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: *.dyn.optonline.net 13.03.10, 21:38 To samo mowili o Dementiewej roznej masci "eksperci" 6-7 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: *.ss.shawcable.net 13.03.10, 21:38 Jezeli poprawi swoj serwis to moze byc nie tylko nr 3 ale i nr 1. A swoja droga to televizja FOX jest nietylko beznadziejna i skierowana do amerykaniskiego prymitywa (przepraszam inteligentow ogladajacych te kanaly) ale jest rowniez anty Polska z wiadomych powodow. Pozdrowienia dla tych co rozumieja sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twinner Żałosny artykuł IP: *.aster.pl 13.03.10, 21:56 Naprawde nie ma sie czym podniecać panie redaktorze. Zapewniam Was i pana że żaden ekspert tego nie napisał. Pisał to taki sam amator jak ten który taki artykuł podłapał. Gdyby to był ekspert napewno podpisał by się swoim imieniem. BTW "to hit the wall" znaczy przestać robić postępy z braku np, motywacji lub przetrenowania. Polecam oryginał: www.foxnews.com/sports/2010/03/11/young- womens-contenders/ cheers twinner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aRad Re: Żałosny artykuł pisal IP: *.phlapa.east.verizon.net 14.03.10, 01:19 Artykul na Fox News web site pisal Matt Kronin, ktory prowadzi sekcje komentarzy tenisowych i ma swoj dziennikarksi blog. Zadko kiedy jest obiektywny, szczegolnie, jezeli chodzi o zawodniczki z Europy Wschodniej. Niestety, wiekszosc fachowcow z Ameryki podchodzi do Agnieszki z duzym uprzedzeniem, raczej dziwiac sie, ze ona wciaz odnosi sukcesy, niz ja podziwiajac. Aga z pewnoscia jeszcze niejednego zaskoczy, rowniez antykibicow z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aRad Re: Żałosny artykuł pisal IP: *.phlapa.east.verizon.net 14.03.10, 01:23 msn.foxsports.com/writer/Matt_Cronin www.tennisreporters.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Agnieszla czknij na wypociny "eksperta" i graj 13.03.10, 22:17 tak jak najlepiej potrafisz a będzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Wyborcza osłabia... 13.03.10, 22:24 Po co cytować cymbała?? To jest nasza słabość ...nikogo nie wypuścić z polskiego piekiełka, no nie pismaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc To się nazywa plagiat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.10, 22:38 Ale czego się spodziewać po wybiórczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wir.sind.wahr Re: Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 22:48 Cóż, nie chciało się słuchać Fibaka... Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Ano nie podskoczy 13.03.10, 23:05 Nie ma znaczenia ze autorem opinii jest anonimowa osoba. Niestety ale z perspektywy np USA czy innego kraju gdzie tenis jest sportem a nie atrakcja typu Adam Malysz widac jasniej i bez nadecia. Agnieszka osiagnela juz szczyt swoich mozliwosci i w tenis nie bedzie grala juz lepiej. Trudno przekonac o tym polska publike ale o tym fakcie wie i sam Radwanski. Niemniej jako udany biznesmen ale nie tak udany trener bedzie staral sie kapitalizowac na tej sytuacji na rynku polskim, rosnacym ale dziewiczym, tutaj Radwanska ma status Malysza. Malo kto sie zna na sporcie ale w reklamie czekolady mozna wystapic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Ano nie podskoczy IP: *.chello.pl 14.03.10, 00:50 bling bling czy rzniesz tylko glupa czy piszesz te madrosci ( czytaj idiotyzmy ))z cala swoja glupiutka powaga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Dziwna przypadłosc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 03:24 Uprawiasz stosunki z idiotami ( rzniesz głupa). To zmykaj na inne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_miejski Re: Ano nie podskoczy 14.03.10, 11:28 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > bling bling czy rzniesz tylko glupa czy piszesz te madrosci ( czytaj > idiotyzmy ))z cala swoja glupiutka powaga? Radwanska wyleci z Top10 jeszcze w tym sezonie. Jest najwieksza fuksiara w historii tenisa, bo akurat trwal 4-letni zastój w tej branzy. Teraz wszystko wraca do normy, czyli Radwanska na wysokie 17 miejsce, w nastepnym sezonie wypada z Top25. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Ano nie podskoczy IP: *.chello.pl 15.03.10, 09:21 josef-niejski wracaj do szamba kretynie, za glupi jestes by cie traktowac powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha..ha..ha... Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: 80.185.160.* 13.03.10, 23:29 pierwsza 3-ka ...szkolna chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abosolwent AWF niestety to prawda... IP: 120.18.162.* 14.03.10, 00:08 ...z takim dzieciecym serwisem wyzej nie podskoczy. Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 00:16 Zastanawiam sie po co cytuje sie jakiegos amerykanskiego pierdziela?Czy ma redakcja jakies kompleksy?Mam gdzies zdanie tego anonimowego felietanisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WACEK Buaaaaaaaaaaahahaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.03.10, 00:20 Hamerycanski t.j. Parchaty expert zawsze ma racje.....doputy, dopuki sie nie nadzieje na chinczykuw. BUUUUUUUUUUUAAAHAAAAAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert FOX News i Ekspert? Buhahahaha!!! IP: *.tylda.net 14.03.10, 00:21 Dlaczego się kompromitujesz, Gazeto? Odpowiedz Link Zgłoś
weasel_wiesel Fox-Murdoch-neocon-news wyżej już nie podskoczy... 14.03.10, 02:28 ...może rozpęta następną wojnę z Żelaznym Wilkiem, albo aferę finansową która zmiecie nastepną Grecję... ale ręce precz od Polki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacusa Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.03.10, 03:57 Agnieszka jest swietna, miejsce w pierwszej dziesiatce - rewelacja. czyta sie o niej nawet w lokalnych gazetach w USA. Aga - we love you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert? Re: Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: *.chello.pl 14.03.10, 05:07 co to za ekspert? od czego? nawet nie wie ze to nie skok wzwyz ani o tyczce tylko niejaki tenis i chociaz na korcie jest siatka to nie sluzy ona do skakania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Radwańska wyżej już nie podskoczy? IP: *.chello.pl 14.03.10, 05:30 A skąd jakiś żydek wie że nie podskoczy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Radwańska wyżej już nie podskoczy? 14.03.10, 07:00 Agnieszka może grac znacznie lepiej, ale pod warunkiem że przetnie pepowine łączącą ją z tatusiem. Musi mieć trenera, który wymusi na niej odpowiednis posób trenowania i grania. Odpowiedz Link Zgłoś