Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polonii

IP: *.wsm.szczecin.pl 23.02.04, 15:39
    myslalem ze po stracie gollobow dzialacze nie polelnia juz zadnego bledu,
    ale sie pomylilem!! to jest gwozdz do trumny dla poloni!!jak bedzie 2tysiace
    ludzi na meczu to niech sie dzialacze ciesza!!!tragedia!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: student2 Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: 82.145.83.* 23.02.04, 15:59
        Rzeczywiscie oni chyba na glowe upadli...
        • rok1978 Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo 23.02.04, 16:27
          to ja wole iść na Astorie. Są ulgowę - a porażki będą porównywalne (-30) :)
          • Gość: LFC Apeluję o rozsądek! IP: *.awacom.net 23.02.04, 16:59
            Rozumiem, że każdemu jest ciężko w obecnych czasach, także części kibiców może
            nie stać na wejściówki, ale bądzmy, też obiektywni- kasa klubowa jest pusta i w
            cięzkich chwilach także jest miejsce na naszą, czyli kibiców pomoc. Dołóżmy
            swoją cegiełkę na ratowanie żużla w Bydgoszczy. Nie mają racji ci, którzy nie
            kryją oburzenia, bo chcieliby wejść na stadion za frajer. Z drugiej strony
            władze sekcji muszą udowodnić swoją postawą, że nie dojdzie do nadużyć jak w
            poprzednich latach a wtedy kibice będą widzieli sens zapełniania klubowej kasy
            z zakupionych biletów.
            • Gość: p :) IP: *.iweb.pl 23.02.04, 18:11
              no to nie dosc ze mamy slaba druzyne w tym sezonie to jeszcze beda jezdzili
              przy pustych trybubnach !!!!!!!! 15 zl na mecz bez bileto ulgowych ???? ja
              jestem studentem na zuzel chodze od zawsze ale oni troszke przesadzili ja
              pewnie ponarzekam ale i tak pojde na mecz lecz pomyslcie o innych !!!! jak sie
              wybiera jakas 4-osobowa rodzinka na mecz to juz jest 60 zl :((((( porazka !!!!!
      • Gość: Domi Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 22:10
        No to powodzenia... panowie dzialacze. Jeleni szukacie??
      • Gość: kibicstudent Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: *.tvgawex.pl 24.02.04, 10:48
      • Gość: smutnywiernykibic Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: *.tvgawex.pl 24.02.04, 10:57
        to tragedia dla kasy klubu bo mało kto przyjdzie i smutek bo całe życie
        chodziłem na żużel no a teraz to już chyba nie będzie mnie stać. SZKODA.
      • Gość: Zrzędy jestescie! Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 22:03
        Co by nie było zawsze zle... :) Ja tam sie nie przejmuje... Nigdy wam sie nie
        dogodzi! Czy my Polacy musimy zawsze zrzedzic??? Nie stac was to nie chodzcie!
        Nie jest to obowiazkowe!
        Ciagle tylko nie ten sklad, nie ta cena biletow, nie ta widocznosc, za daleko
        na stadion... itp., itd.
        Ludzie... czy wy musicie tylko ciagle zrzedzic???
        • Gość: igrek Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.02.04, 07:42
          To akurat nie zrzędzenie, tylko wołanie o zdrowy rozsądek.
          • Gość: Antek Boryna Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 08:15
            No, no, no - teraz to się działacze mocno zagalopowali. Nie wydam 15 złotych na
            mierne widowisko w dodatku w tak żenującej obsadzie( bez braci Gollobów ). Może
            3 tysiące ludzi na stadionie ich otrzezwi. Pójdę na 2 mecze. Na Apatora i
            Tarnów i wiecie co? Będę dopingował zespoły gości - bo z Polonią po tym co
            zrobili działacze nie czuję się już emocjonalnie związany, a chodzę na żużel od
            ponad piętnastu lat. 15 zł to kpina z ciężko pracujących ludzi, ze studentów,
            którzy chcieliby zobaczyć już nie dobry żużel, ale po prostu chociaż łupankę,
            jaką gwarantuje nam Kowalik Mirosław czy Robacki Michał, o innych asach nie
            wspominajac. Do widzenia Polonio, wy złodzieje i oszuści!
            • Gość: igrek Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.02.04, 08:37
              Mocno powiedziane. Niestety pazerność działaczy jest nieskończona. Niczego się
              chyba nie nauczyli i wniosków żadnych z ostatnich wydarzeń nie wyciągnęli.
              Szkoda szkoda szkoda. Gdyby mieli trochę oleju w głowie mogli mieć wszystkich
              kibiców po swojej stronie. Wbili sobie samobója. Panowie działacze dziękuję
              bardzo. Jest jeszcze czas aby zweryfikować te ceny. Czy jest to możliwe?
          • Gość: iks Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 09:24
            Wiesz Igrek, latwo jest wolac o zdrowy rozsadek gdy ma sie pelny brzuszek.
            Karwan i kolesie zadbali o to, zeby zaden rozsadny sponsor nie podpisal umowy z
            BTZ przynajmniej do 10 lutego, a i teraz wielu boi sie skierowania sprawy do
            trybunalu. Matacze od kontraktu z telewizja tez maja tu swoje zaslugi. Dlatego
            nie dziwie sie dzialaczom BTZ, iz przynajmniej probuja ratowac budzet
            domniemanymi przychodami ze sprzedazy biletow. Moze przyszla pora na to, abysmy
            MY, prawdziwi kibice zuzla w Bydgoszczy zdali egzamin, w przeciwienstwie do
            tego, co na swoim egzaminie zrobil pewien znany bydgoszczan.
      • Gość: maks Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 25.02.04, 14:35
        Nie plakac tyle tylko zbierac pieniadze na wyjazdy do miast gdzie bedzie
        prawdziwy zuzel, a nie dziadostwo
      • Gość: jackaz Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 22:35
        Jeśli ustalono takie ceny biletów to na stadionie nie będzie praktycznie dzieci
        i młodzieży, a w efekcie takich działań za kilka lat nikogo.Koszt wyjścia na
        mecz żużlowy wzrósł praktycznie o 100%, koszt biletów dla mojej rodziny będzie
        wynosił 45 zł. To chyba lepiej iść do Multikina. Działacze pomyślcie 15 zł za
        bilet dla dziecka. W Częstochowie dzieci do lat 10 wchodzą GRATIS.
        • Gość: Antek Boryna Re: Ustalono ceny biletów na mecze żużlowców Polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 10:07
          Co by jednak nie powiedzieć, to poprzedni działacze choćby nie wiadomo jak
          byliby umoczeni w różne aferki, choćby zostali skazani na 150 lat - to jednak
          dbali o mniej zamożnego kibica, o dzieci, młodzież, studentów. Bilet ulgowy
          koszstował zdaje się 8 zł - a kibice mieli braci Gollobów, Protasiewicza,
          Lorama i przede wszystkim skład gwarantujący emocje i zwycięstwa przynajmniej u
          siebie. Teraz kibice nie mają już nikogo. Ten obecny zarząd to jakieś
          nieporozumienie. sami kopią grób żużlowi w Bydgoszczy.
      • Gość: Scorpio Bez komentarza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 12:38
        Większość ludzi ma (powiem dobitniej) nasrane! No bo jak wytłumaczyć te brednie
        co wy "kibice żużla" wypisujecie!!! Ludzie.. Nie chodźcie na żużel!! Obejdziemy
        się bez takich kibiców! Którzy jak są zawodnicy to chodzą jak nie ma to nie...
        Co to za kibice??? Ile mają kosztować bilety??? Ile kosztuje kino???
        No powiedzcie... 17 zł. ulgowy 15..
        To zuzel ma kosztować 10 zł i paść??? Nie chodźcie... a my prawdziwi kibice
        Poloni poradzimy sobie...
        I nie przekonuje mnie że mamy beznadziejny skład...
        Bydgoski żużel w każdej postaci dla mnie jest wyjątkowy...
        Nie można ciągle wygrywać!
        Trzeba też od czasu do czasu powalczyć o utrzymanie!
        I ja mam zamiar w tym naszej Poloni pomóc... a wy zostawcie ją na lodzie tak
        jak ją zostawili działacze którzy "dbali o kibica"...
        Miłego krytykowania mnie!!! :)
        I tak mam to... gdzieś!
        Takie jest moje zdanie i go nie zmienię...
        :)
        • Gość: Antek Boryna Re: Bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 14:02
          Zeby tak jeszcze cos było widać na tym stadionie, ale gdzie tam, bez okularów
          ani lornetki ani rusz! Te idiotyczne reklamy na srodku murawy powodują, że nie
          widać startu. Widoczność łuków szczególnie siedząc na wirażach jest też
          fatalna. Piła, Gorzów, a nawet Wrocław mają duzo, dużo lepsze rozwiązania.
          I za to mam im płacić 15 zł? Zuzel zuzlem, ale oglądanie "widowiska" tej marki
          przy takich skandalicznych warunkach do tego za takącenę - no wybacz - beze
          mnie. Mógłbym jeszcze się zmusić i tam przyjśc, gdyby coś zrobili z tymi
          warunkami ogladania meczów, albo ponumerowali miejsca na stadionie, ale nie, te
          ławki zostaną na najbliższych 6 dekad.... Życzę Polonii powodzenia.
          • Gość: yamaha Re: Bez komentarza scorpio m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:17
          • Gość: yamaha Re: Bez komentarza scorpio ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:23
            Słuchajcie to ,że nie ma ulgowych biletów to wina Polaków cwaniaków i
            oszustów,w zeszłym sezonie dwie trzecie ludzi wchodziło na bilet ulgowy,więc
            nie dziwcie się działaczom,co to jest 15zł,bilet do multikina na godzinny film
            niewiadomo jaki,jakie koszty ma multi a jakie polonia,jeden żużlowiec kasuje
            tyle co utrzymanie kina przez tydzień,a dzieci zawsze na polonie wchodziły za
            darmo i w tym roku pewnie też tak będzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka