Gość: go IP: *.popieluszki.lublin.pl 16.04.10, 08:13 yyyyyeeeeeeaaaaahhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawelf1 Filmik z wypadku IP: 212.244.62.* 16.04.10, 08:39 Sam wypadek Buemiego wyglądał niesamowicie poniżej link FILMIK Z WYPADKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Filmik z wypadku IP: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net 16.04.10, 10:57 to nie był wypadek - nikt nie zginął... Odpowiedz Link Zgłoś
actchris F1. Treningi w Chinach: Kubica 6. i 9., Buemiem... 16.04.10, 10:18 Tamten filmik mi nie działa .. tu alternatywa: www.just4fun.pl/life-is-brutus/automoto/sebastien-buemi-crash-free-practice-china-81.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forka Re: F1. Treningi w Chinach: Kubica 6. i 9., Buemi IP: 212.244.62.* 16.04.10, 13:28 Działa tamten nie wiem dlaczego tak spamujesz Odpowiedz Link Zgłoś
maykon GP Chin. Na treningu latały koła... 16.04.10, 10:35 Ale Wy dobieracie te tematy na artykuł! Przecież to jest katastrofa! Nie daj Boże ktoś by dostał takim kołem? No naprawdę! Już wasza powaga się skończyła? Już zaczynacie sobie jaja robić? Ja wiedziałem że tak będzie! A co do Kubicy to obstawiam że trafi w kwalifikacjach w 5 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bo-y Re: GP Chin. Na treningu latały koła... 16.04.10, 10:44 maykon napisał: > No naprawdę! Już wasza powaga się skończyła? Już zaczynacie sobie jaja robić? > Ja wiedziałem że tak będzie! A co, mamy się zachlastać z rozpaczy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phalgyp Re: GP Chin. Na treningu latały koła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 11:05 Nie musimy sie chlastac, ale fakt, ze wypadek nieprzyjemny, bo: 1. Bylo to na koncu tej dlugiej prostej, gdzie predkosc bolidu to okolo 310km/h - wolalbym nie tracic wtedy przednich kol, a co za tym idzie, mozliwosci sterowania bolidem. 2. Jedno kolo polecialo za ogrodzenie, gdzie mogliby stac ludzie, wiec dobrze, ze nie wydarzylo sie to podczas wyscigu, gdzie byloby zdecydowanie wiecej kibicow. Tym razem nikt nie zostal trafiony ale w przeszlosci byl przynajmniej jeden taki przypadek, ze kibic zginal od uderzenia oderwanym kolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Re: GP Chin. Na treningu latały koła... IP: *.chello.pl 16.04.10, 10:53 Wez idz gosciu sie przespij bo ci tentno podskoczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: F1.GP Chin. Najszybszy Button, Kubica 6. IP: 83.238.95.* 16.04.10, 10:35 fajna ta tabela, szczególne wrażenie robią godziny w części dotyczącej czasu przejazdu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calcinus Wytłumaczcie mi redaktorki... IP: *.hsi4.kabel-badenwuerttemberg.de 16.04.10, 10:54 ...jak mozna "wygrac trening"??? Rozumiem, ze mozna miec na treningu najlepszy czas, ale jak mozna go "wygrac"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phalgyp Re: Wytłumaczcie mi redaktorki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 11:10 Trening wygrywa ten kierowca, co najszybciej umyl zeby, ogolil sie i posprzatal ladnie w kokpicie bolidu kolegi z zespolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex_pert Naprawde ? Serio ? IP: 82.160.25.* 16.04.10, 12:47 Jakie lokaty - przecież to dopiero 1. i 2. sesja TRENINGOWA !!! Nikt tu się z nikim NIE ŚCIGA (często widać, jak zawodnicy przepuszczają się wzajemnie) , zespoły na tym etapie treningów zazwyczaj mają diametralnie RÓŻNE programy rozwojowe bolidów. Co najwyżej można mówić o kolejności uzyskanych czasów, ale to o niczym szczególnym nie świadczy. Co innego 3 trening, gdzie często robiona jest symulacja jazdy w kwalifikacjach lub dłuższego przejazdu (stintu) wyścigowego, ale to też tak do końca nie odzwierciedla faktycznej formy WYŚCIGOWEJ pojazdów i kierowców. Najlepszy przykład to właśnie pozycje Kubicy z ostatnich 3 weekendow wyścigowych... poczekajmy do soboty i niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grgr bledna klasyfikacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.10, 13:04 Dlaczego osoby z czasem ponad poltorej minuty sa na czele stawki jezeli zdaniem redakcji kierowcy podkrecili tempo i az szeciu zeszlo poniezj 36 sekund. Swoja droga musieliby jechac z predkoscia okolo 600 km/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Mała Mi Re: Kto jedzie na Kubice do Hiszpanii? IP: *.icpnet.pl 22.04.10, 12:49 Grand Prix Katalonii muszę zobaczyć. 5 maja wyjeżdżam z właśnie Funclubem :) Odpowiedz Link Zgłoś