Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

derby Polonia - Apator

IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 13:47
    Biala inwazja nadjezdza. Mam nadzieje, ze wygramy wysoko chociaz z drugiej
    strony boje sie o tor jaki przygotuje bydgoski klub. Czytam na wielu forach,
    ze robia machloje i dosypuja nawierzchni. Nasi powinni zaczac trenowac na
    przyczepnym torze bo bedzie lipa i dostaniemy w dupe od tyfusow. Tylko Apator!!!
    Obserwuj wątek
      • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 28.04.10, 13:40
        przyjeżdżajcie. Potrzebujemy Waszej kasy ;).
      • Gość: ? Re: derby Polonia - Apator IP: *.chello.pl 28.04.10, 16:01
        a co to ten apator?
        bo nic takiego nie istnieje...!?
        • kid_cassidy Re: derby Polonia - Apator 28.04.10, 17:17
          Ilość spotkań: 78
          Wygrane Apatora: 44
          Wygrane Polonii: 32
          Remisy: 2

a bydgoski zrypek nie wie co to ten Apator
          • Gość: heh Re: derby Polonia - Apator IP: 60.191.254.* 28.04.10, 18:47
            nie kompromituj się zakompleksiony toryński rydzolu.
            i ty i ja wiemy, że kibicujesz klubowi unibax, bo klub apator już nie istnieje,
            a po nim została tylko historia!
            ale ty śmieszny kmiocie i tak z uporem maniaka będziesz ludziom wciskał, że
            istnieje klub apator, tak samo jak patron twojego miasta wciska moherowym
            babciom że jest drugi po Bogu!
            żyj dalej ze swoją wiarą i naiwnością :)
            • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 28.04.10, 20:22
              Nie przesadzaj. Zwyczajową nazwą toruńskiego klubu jest Apator. Przedtem była
              chyba Stal ale było to bardzo dawno i młodzi kibice tej nazwy już nie używają.Za
              to Apator jest im bliższy. U nas na szczęście została zapomniana nazwa Gwardia.
              Faktycznie nigdy nie zaniechaliśmy nazwy Polonia. Tak więc tu akurat Kid ma
              rację, a że nieokrzesany to pisze tak jak pisze. Przyzwyczaj się. Ja się
              przyzwyczaiłem, bo mimo że jest najczęściej delikatnie mówiąc niegrzeczny to na
              żużelku akurat się zna.
              • Gość: DD Re: derby Polonia - Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 00:28
                Ten cały wasz k_c Zna się na bluzganiu lepiej jak na żużelku.To tak z gwoli
                wyprostowania.
                • Gość: baca Re: derby Polonia - Apator IP: *.ip.netia.com.pl 29.04.10, 14:15
                  A jo se tak myśla co niech łone sie naparzajom lepi wew tym
                  Jinternecie niźli na ten przykład w krzokach czy kajś.
              • czefan Stal Toruń, Unia Tarnów, Zgrzeblarki Z.G., Sparta 29.04.10, 17:45
                muvon200 napisał:
                Przedtem była
                > chyba Stal ale było to bardzo dawno
                Jak dla kogo dawno to dawno. Dla mnie klub z Torunia to zawsze jest
                STAL.
                Nigdy nie uznawałem, i nie będę uznawał, za nazwę klubu nazwę
                sponsora. Apator to tylko sposor.
                Niech będzie dodatek np. STAL UNIBAX TORUŃ
                To co zrobił Tarnów to już przegięcie. Mało było im jednego sposora
                to do walili drugiego i wycofali nazwę Unia.
                Mnie się wydaje że awans do ekstraligi to wywalczyła Unia Tarnów, a
                to jest jakiś inny klub niż ten który awansował.
                To samo Zielona Góra. Nie pojmuje jak kibice mogli chcieć zmiany
                nazwy na nazwę byłego sponsora, czyli Falubaz. Przecież ich nazwa to
                ZGRZEBLARKI ZIELONA GÓRA i już.
                Tak samo Wrocław, i Atlas, czy teraz Betard.
                Ja rozumiem, że sponsor chce być w nazwie bo płaci, Niech będzie,
                ale jako dodatek, bo dlaczego ma być klub bez nazwy jak Toruń.
                Sądzę, że prawdziwi kibice toruńscy powinni za wszelką cenę dążyć do
                oficjalnego powrotu nazwy STAL TORUŃ. Przynajmniej na meczach
                powinni wykrzykiwać nie nazwę jakiegoś tam sponsora (choćby był i
                100 lat i był najlepszym sponorsem na świecie, to pozostaje tylko
                sponsorem), czyli Apator czy Unibax, ale właśnie STAL.
                I odkrzykiwać na pytanie "kto wygra mecz?" właśnie tak STAL,STAL,
                STAL TORUŃ.
                Oczywiście pewnie tak nie będzie, ale wtedy przyznajcie, że Stal
                Toruń to jakiś inny nie istniejący klub, który kiedyś awansował do
                najwyższej I ligi, i którego miejsce nielegalnie zajął jakiś zakład
                pracy Apator.
                Piszę to wszystko w trosce o tradycje. Pozdrawiam przede wszystkim
                takich własnie kibiców sportu żużlowego. Kibiców wszytkich klubów i
                tych starych i tych nowych (jak Apator/Unibax, Betard, Falubaz,
                Tauron/Azoty) które straciły coś niepowtarzalnego. Oby TO odzyskały.
                • nionio41 Re: Stal Toruń, Unia Tarnów, Zgrzeblarki Z.G., Sp 29.04.10, 20:44
                  Kolego, jakbyś spojrzał na twarze tych krzyczących kibiców, to zobaczyłbyś że w
                  dużej części to licealna młodzież. Jakbyś się zapytał, jaka jest pierwotna nazwa
                  toruńskiego klubu, pewnie zaledwie połowa by odpowiedziała Ci poprawnie. Dla
                  młodych liczy się Apator, bo przez całe ich życie, jak daleko sięgną pamięcią,
                  zawsze ta nazwa funkcjonowała. Prawdziwa nazwa, nienarzucona przez sponsora, to
                  STAL. Młodzi tego jednak nie zaakceptują, bo dla nich to abstrakcja. Niestety
                  nie mieliśmy tego szczęścia co Gorzów, Leszno, Gdańsk, Bydgoszcz i lata temu
                  ktoś "mądry" wpadł na pomysł aby prawdziwą, niezależną od ludzi z zewnątrz
                  nazwę, zamienić na nazwę tymczasową - nazwę sponsora.
                • Gość: DD Re: Stal Toruń, Unia Tarnów, Zgrzeblarki Z.G., Sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 21:41
                  No i znalazł się wielki znawca nie tylko historycznych krain i ustawiania drużyn
                  kto z kim to derby,ale i historycznych nazw klubów.Najlepiej spójrz w ich
                  historię.Zielona Góra to 1-nazwa46r- Unia potem Stal, LPŻ,od 61r-Zgrzeblarki,od
                  72-91Falubaz,potem kolejno Morawski, Beram,Polmos,Qick mix,ZKŻ,Falubaz.Nazwa
                  Zgrzeblarki to inaczej Falubaz (Lubuska Fabryka Zgrzeblarek Bawełnianych)nawet
                  gdyby przyjąć że Zgrzeblarki to pierwsza nazwa klubu,to po pierwsze trwała ona
                  10lat a nazwa Falubaz 20lat,zmieniła się nazwa ale nie zakład sponsorujący
                  dlatego jako historyczną nazwą jest Falubaz
                  • pan_twojego_pana Re: Stal Toruń, Unia Tarnów, Zgrzeblarki Z.G., Sp 01.05.10, 10:30
                    a widzisz nawet takiemu znawcy znawców jak Ty zdarzają się błędy

"potem kolejno Morawski, Beram,Polmos,Qick mix,ZKŻ,Falubaz.Nazwa
                    > Zgrzeblarki to inaczej Falubaz"
                    Nie wiem jak było za Beramu
                    ale w 1998 na 100% klub nosił imię ZKŻ - wtedy był to ZKŻ Polmos,
                    potem ZKŻ Quick Mix, następnie ZKŻ Kronopol
            • kid_cassidy Re: derby Polonia - Apator 04.05.10, 10:50
              no popatrz, to lonijni kibice tez w jakimś matrixie zyja krzycząć
              BKS...
      • Gość: Szlachcianka Re: derby Polonia - Apator IP: *.bb.sky.com 30.04.10, 00:45
        Tutaj widze kolega absolwentem UMK napewno nie jest hehehehe , ale
        sie usmialam , coz zapraszamy ta wasza biala inwazje - czym wiecej
        tym lepiej bedziecie mogli pozniej opowiadac jak niestety przez
        efekt cieplarniany albo cokolwiek innego apatorek przegral ..
        Jakkolwiek mam nadzieje ze derby przebiegna w sportowej atmosferze i
        bez kantow takich jak pod Jasna Gora .. tymczasem koneserom czarnego
        sportu

• muvon200 Re: derby Polonia - Apator 30.04.10, 13:36
          I ja przyłączam się do zaprosin. Im więcej białej inwazji tym więcej kasy w
          klubie. Przyjeżdżajcie. Bilet kupicie a od tego drużyna lepiej nie pojedzie.
          Wygra lepszy. Ja się nie napinam. Będa emocje
          • pan_twojego_pana Re: derby Polonia - Apator 01.05.10, 10:32
            ja też się nie napinam i uważam że będzie bardzo ciężko - 46-44 dla
            Nas uznam za sukces, każdy wynik wyżej za ogromny sukces
            • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 01.05.10, 10:45
              Jonsson 9, Kostek 7, Woźniak 2, Emil 10, Mudzina 6, Giza 2, Walas 10. Tak bym to
              najchętniej widziała ale z nimi nigdy nie wiadomo,. To sport. NIe ma pewnych :)
              • szlachcic Re: derby Polonia - Apator 01.05.10, 12:39
                muvon200 napisał:

> Jonsson 9, Kostek 7, Woźniak 2, Emil 10, Mudzina 6, Giza 2, Walas
                >10. Tak bym to najchętniej widziała ale z nimi nigdy nie wiadomo,.

widziala?
                a czy czasem muvon w innym poscie nie piszesz ze wynik 52:38 na
                Polonie
                Punkty ci nie pasuja i juz tylko 46 ustawiles? :)
                • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 01.05.10, 13:21
                  "a" zostało wkradło się z następnego wyrazu tak sie czasami zdarza.
                  Obstawianie a realne punkty co zupełnie co innego obstawiam wysoką wygraną z
                  tym, że nie wychodzi to z kalkulacji dla zawodników. Tak jak mogą pojechać
                  słabiej mogą i lepiej. Przyjedź troszkę wcześniej i przejdź sie po mieście co?
                  Dobrze to wszystkim zrobi.
                  • szlachcic Re: derby Polonia - Apator 01.05.10, 20:38
                    > Obstawianie a realne punkty to zupełnie co innego

nie rozsmieszaj mnie muvon
                    obstawianie so wynik realnych punktow
                    podales na Poklonia zdobedzie 52 punkty wiec pokaz kto te punkty ma
                    zrobic
                    a ja ci powiem jak jest, bo sie sam nie przyznasz
                    stzeliles 52 co jest czyms nieprawdopodobnym i potem jak przyszlo ci
                    wypisywac kto ile zrobi punktow wylazlo ze przesadziles z realnym
                    wynikiem
                    to bedzie ciezki mecz dal unibaxu bo nasi zawodnicy nie sa
                    rozjezdzeni ale wasi poki co prezentuja sie tragicznie
                    majac to na uwadze stawiajac 52 punkty troche sie osmieszasz bo o
                    ile nie daje 100% wygranajnam to roznica 14 punktow jest roznica
                    duza ale nie odzwierciedla tego obecna sytuacja
                    Zrozumiales to dopiero jak obstawiajac punkty przez przypadek wyszla
                    ci pewna analiza mozliwosci
                    muvon, czy ci naprawde trudno sie jest przyznac ze przesadziles i
                    zmieniasz zdanie? czy musisz zawsze dorabiec ideologie do swojego
                    skrzywionego myslenia?
                    • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 02.05.10, 08:32
                      ie kolego. Gdy się obstawia to zawsze ma się na myśli nawyższą wygraną w
                      zakłądach a nie realny wynik. Kto by obstawiał wygraną wisły i wisła by wygrała
                      wygrałby niewiele. Jednak Ci z których się wszyscy śmiali obstawili przegraną
                      Wisły i zgarnęli duży szmal. Teraz rozumiesz co to za różnica między
                      obstawianiem a typowaniem wyników?
                      A o wyniku pogadamy wieczorem.
                      Nie przesadziłem realia mówią mało a ja obstawiam wysoko i tyle
                      • szlachcic Re: derby Polonia - Apator 02.05.10, 10:11
                        muvon200 napisał:

> gdy się obstawia to zawsze ma się na myśli nawyższą wygraną w
                        zakłądach a nie realny wynik.

hehehehe
                        muvon, nie osmieszaj sie
                        obstawianie to podawanie wlasnie realnego wyniku
                        dlatego jak przyjdzie mecz Unibax - Polonia nikt nie poda wyniku
                        62:28 a taki moglby byc tylko beda wszyscy na forach i w zakladach
                        sportowych podawac SREDNIA mozliwa czyli innymi slowy realny wynik
                        55:35
                        ale jak widac i w tym temacie byle tylko nie przyznac sie do
                        bledu/nie przyznac komus racji tworzysz mity ktore pasuja do twojej
                        chorej ideologii
                        • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 02.05.10, 13:29
                          a nie bład choć jeśli ci to sprawi przyjemność to ok się mogę przyznać. Mówię Ci
                          żeby w naszym obstawianiu zdobyć dużo punktów a w kantorze wygrać kasę to po
                          ciol obstawiać coś na co kurs jest 1:1,2? Nie lepiej zagrać vabank? Wtedy gdy
                          przegrasz mała strata ale jeśli wygrasz jesteś na górkę. Te moje typy realne
                          wcale nie są takie zaniżone. Wystarczy dodać mudziniemu 2 pkt Jonssonowi 1
                          Emilowi 2 i już jest tak jak pisałem wcześniej. Uważasz że nie stać ich na taki
                          wynik?
                          • szlachcic Re: derby Polonia - Apator 03.05.10, 08:39
                            > żeby w naszym obstawianiu zdobyć dużo punktów a w kantorze wygrać
                            kasę to po ciol obstawiać coś na co kurs jest 1:1,2? Nie lepiej
                            zagrać vabank?

nie wydawaloby ci sie niepowazne gdybym typuhjac nastepny wynik
                            meczu Unibaxu w 3 osobnych watkach typowal
                            46;44, 52;38, 60:30
                            a argumentowalbym, 1 wynik bo nie wiem czy nadal beda w slabej formie
                            drugi, drugi bo bedzie realny, a trzeci bo stac ich na to zeby
                            Tarnow rozbic?
                            I do tego zmierzalem w moim poscie

> Te moje typy realne
                            > wcale nie są takie zaniżone. Wystarczy dodać mudziniemu 2 pkt
                            Jonssonowi 1 Emilowi 2 i już jest tak jak pisałem wcześniej. Uważasz
                            że nie stać ich na taki wynik?

Bzdury piszesz muvon
                            czym innym jest na co stac zawodnika indywidualnie a czym innym jest
                            dopasowac ta zdobycz w meczu
                            i dlatego u nas zawodnicy w formie (patrz zeszly sezon) nie
                            zdobwywaja 13 no bo czy Jagusia czy miedzina na to nie stac? tylko
                            zdobywaja po 9-10 bo tak jest jak sie ma taka druzyne
                            tylko mi nie mow ze przewidziales ze unibax bedzie tak slaby bo tego
                            nie mogl przewidziec nikt (stad twoje wyliczenie na 46 punktow)
                            Mysle ze zaskoczyliscie Unibax torem i za pewni byli nasi zawodnicy
                            i na pewno nie sa w formie i co niektorzy bez sprzetu
                            Generalnie strata tych punktow jest strata mniejsza niz wasza w
                            Czestochowie a zimny prysznic jest dobry
                            Mysle ze Gajewski teraz nie bedzie mial watpliwosci ze przyszedl
                            czas odstawienia Warda na MIESIAC
                            Gajewskiego uwazam za jednego z najwiekszych fachowcow ale pod
                            wzgledem probowania i dawania szansy innym jest jednym z najgorszych
                            Coz, stalo sie, Polonia odrobila polowe tego co ztracila w
                            Czestochowie ale i tak nie daje szans na polfinal

• muvon200 Re: derby Polonia - Apator 03.05.10, 11:58
                              :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 01.05.10, 13:23
                  juz się nie mogę doczekać nowych rymowanek i wioskowych przyśpiewek :).
                  Oczywiście czekam też na płchty w stylu rycerze spidłeja :)). Dorośli faceci
                  hahahahahaha . NO będzie śmiechu będzie
                  • szlachcic Re: derby Polonia - Apator 01.05.10, 20:46
                    muvon200 napisał:

> juz się nie mogę doczekać nowych rymowanek i wioskowych
                    przyśpiewek :).

tu znowu pokazujesz jaki jestes prosty
                    sugerujesz ze nasi kibice sa wioskowi a wasi wsopaniali?
                    powiem ci cos muvon co juz mowilem wielokrotnie
                    to bydgoscy kibice sa poki co najwiekszymi wiesniakami bo za
                    najwieksze wiesniactwo do dzisiaj uwazam znienawidzenie golloba i
                    Protasa za to ze odwazyli sie odejsc z Bydgoszczy
                    Pluliscie na nich wyzwywaliscie rzucaliscie lozyskami w waszych
                    zawodnikow tylko dlatego ze odeszli
                    takiego wiesniactwa jeszcze w polskim zuzlu nie bylo
                    Gollob z Protasem narobili wam sukcesow, uratowali od spadku a wy
                    tak sie odwdzieczacie
                    • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 02.05.10, 08:29
                      > tu znowu pokazujesz jaki jestes prosty
                      > sugerujesz ze nasi kibice sa wioskowi a wasi wsopaniali?

Nic takiego nie sugeruję :), ale bardziej wioskowe przyśpiewki od waszych mają
                      tylko z Zielonki :). U nas same pikniki więc rymowanek z przedszkola nie ma :)

> najwieksze wiesniactwo do dzisiaj uwazam znienawidzenie golloba i
                      > Protasa za to ze odwazyli sie odejsc z Bydgoszczy

Tomasz jest nadal w Bydzi kochany. Nie chodzisz u nas na mecze to nie wiesz i
                      tyle. Wiedzę czerpiesz z forum na którym każdy może głupoty pisać. Co do Protasa
                      to nie wieśniactwo tylko pamięć o wyrolowaniu klubu co w efekcie dało spadek do
                      1 ligi. Co innego gdy zawodnik w okresie transferowym mówi że odchodzi a co
                      innego zwodzić do ostatnich dni gdy się jest już dogadany z innym klubem.

> Gollob z Protasem narobili wam sukcesow, uratowali od spadku a wy
                      > tak sie odwdzieczacie

przypomnieć ci jogurty ? aha i nie uratowali od spadków tylko pomogli zdobyć
                      wiele medali w lidze. Ładniej brzmi co nie? I do tego zgodne z prawdą a nie to
                      co piszesz paskudo jedna

tak więc niczego nie sugeruję tylko czekam na kolejne poetyckie teksty kibiców w
                      białych koszulkach. Z zaciekawieniem poczytam elokwentne i mądre hasła na
                      transparentach. To powinno zająć przerwy na równanie toru. Dlatego nie kupię
                      dziś programu :) nie będę miał czasu hahaha
                      • szlachcic Re: derby Polonia - Apator 02.05.10, 09:59
                        > Tomasz jest nadal w Bydzi kochany.

przypomnij sobie 1 sezon po odejsciu

> Co innego gdy zawodnik w okresie transferowym mówi że odchodzi a
                        co innego zwodzić do ostatnich dni gdy się jest już dogadany z innym
                        klubem.

ale takich przypadkow ze zawdnicy sie ociagaja z podpisaniem jest
                        wiele
                        Poki nie podpisal jest wolny
                        • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 02.05.10, 13:26
                          pamiętam. Pamiętam GP wtedy i burzę oklaskó i dobre przyjęcie. A że wielka
                          radość i śmiech była gdy 16 Emil myknął Tomka po dużej pod płotem to już
                          zupełnie inna rzecz

> ale takich przypadkow ze zawdnicy sie ociagaja z podpisaniem jest
                          > wiele
                          > Poki nie podpisal jest wolny

Ale nie śpiewają o wierności klubowi i nie mówią że chcą tu startować do końca
                          kariery. Piotruś z resztą zrobił podobnie z Apatorem. W Zielonce pasuje. Tam się
                          właśnie zbiera tak ekipa złotówek.

No cóz pożiwiom uwidm. o 18 bądź na stadionie :)
                          • Gość: DD Re: derby Polonia - Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 16:16
                            Ekipa złotówek? chyba największa z zielonki poszła do was.Mam jednak nadzieję że
                            szybko mu się wasze judaszowe złotówy na dojedzą?
                            • pan_twojego_pana Re: derby Polonia - Apator 03.05.10, 01:23
                              my życzymy ci równie pozytywnie
                            • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 03.05.10, 11:25
                              czujesz że się ośmieszasz? Jonsson został nawet w 1 lidze bo czuył się winny
                              spadkowi (kontuzje itp), Emil mimo, że miał już duże szanse na sukcesz też
                              został Złotówa Protas poszedł, Mudzina jeździ bo nikt go nie chciał po jego
                              depresjach itp, Giza - nikt ruskiego nie chciał w elidze. U nas dostał szansę.
                              Walasek szukał nowego klubu w którym zaczną go szanować mimo wyższych ofert z
                              innych klubów. Pisać dalej?
                              • szlachcic Re: derby Polonia - Apator 03.05.10, 12:09
                                jak zwykle muvon tworzysz fakty pod twoja chora ideologie
                                jezdze w Bydgoszczy bo tu jest GP
                                jezdze bo to slabszy zespol w lidze i moge byc liderem i trzepac
                                punkty
                                to wszystko ma znaczenie
                                oczywiscie przywiazanie tak jak w przypadku Andreasa tez
                                nie myl muvon z tym ze to najlepszy klub i najlepsze miasto - tak
                                nie jest
                                • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 03.05.10, 12:12
                                  > nie myl muvon z tym ze to najlepszy klub i najlepsze miasto - tak
                                  > nie jest
                                  A czy choć jednym słowem tak napisałem?
                                  • szlachcic Re: derby Polonia - Apator 03.05.10, 21:12
                                    > A czy choć jednym słowem tak napisałem?

to sugeruja slowa jakie napisales
                                    • muvon200 Re: derby Polonia - Apator 03.05.10, 21:45
                                      bleblebleb to że ktoś lubi swój klub i mu kibicuje nie oznacza, że uważa go za
                                      najlepszy sportowo. Do wczoraj też byłeś nastawiony do swojego klubu
                                      optymistycznie a lekceważąco do Polonii. Ja Ci pisałem ... a z resztą . Nie ma
                                      co dyskutowac na ten temat. Zarzucanie mi tworzenia faktów jest podobne do
                                      zarzutów Rydzyka że media manipulują a on jest lekiem na to
                    • Gość: Szlachcianka Re: derby Polonia - Apator IP: *.bb.sky.com 04.05.10, 01:40
                      Hola hola panie szlachcic czytalam i czytalam te twoje dyrdymaly
                      ale teraz to juz lekka przesada.. Firma mojego ojca sponsoruje
                      bydgoski zuzel juz wiele lat , odkad bylam mala dziewczynka zuzel
                      byl u nas w domu , tak sie tez sklada ze moglam osobiscie poznac i
                      Tomka G i bylo mi tez dane poznac P Protasiewicza rowniez .. zarowno
                      jeden jak i drugi nie zostali niczym obrzucani lub potraktowani w
                      jakis nieludzki sposob . Sa pewne sporne kwestie ktore nie do konca
                      zostaly wyjasnione przez P. Protasiewicza wobec klubu i pewnego
                      sponsora ale uwierz mi panie szlachcic ze niestety tylko i na jego
                      wlasne zyczenie wiec .. coz , pozostaje mi tylko pogratulowac panu
                      tych jakze blednych i nietrafnych informacji .Natomiast jesli chodzi
                      o kibicow , gdybym byla z Zielonej Gory (bo rozumiem ze pan panie
                      szlachcic kibicuje temu klubowi ) to naprawde bym sie gleboko
                      zastanowila nad swoimi wypowiedziami .. i to nie jest tylko moje
                      zdanie ale praktycznie calej "koneserskiej " zuzlowej Polski ..
                      tymczasem pozdrawiam - Julia
      • Gość: Phuckas Re: derby Polonia - Apator IP: *.torun.mm.pl 03.05.10, 11:56
        Gratulacje dla Polonii za zwyciestwo.Unibax dno i nedza.Panie prezydencie Z moze
        w zwiazku ze znakomita jazda torunskich gwiazd i ich "profesjonalnym" podejsciem
        do pracy wybuduje im pan nie tylko zadaszenie MotoAreny ale np zasponsoruje
        weekend w SPA gdzies nad morzem?
        • Gość: eeL Re: derby Polonia - Apator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 12:37
          Znalazł się kibic sukcesu,po jednym przegranym meczu.Dno i nędza to tacy kibice.
      • gracz_nr_1 Polonia jedzie po zloto!!! 03.05.10, 16:43
        BKS Polonia!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ASSDFF Re: Polonia jedzie po zloto!!! IP: 109.243.100.* 03.05.10, 16:51
          teraz BKS a kiedyś chyba GKS?
          • Gość: heniekStar Re: Polonia jedzie po zloto!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 17:19
            tak GKS ale zawsze Polonia. A co do złota to daleka droga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka