Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rutkowski i Wujec: Doktor Frankenstein

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:05
    Gdzie są żydzi z tamtych lat? Już ich nie ma, kominami poszli w świat.
    Obserwuj wątek
      • Gość: PaniZnawca Re: Rutkowski i Wujec: Doktor Frankenstein IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 19:13
        Ostatnimi czasy poważnie się zbłaźniłam co do zagadki i Wallace'a.Dzięki za
        sprowadzenie do pionu.Myślałam,że to Gordan i mól powinno być poprawnie.
      • Gość: kos Do znawców MBA IP: 62.233.164.* 29.02.04, 23:41
        kiedy do gry wróci Malone??
        • Gość: RZnAwca Re: Do znawców MBA IP: *.barbara.ds.polsl.gliwice.pl 29.02.04, 23:57
          5 marca coś słyszałem...
          • Gość: z-nawca Re: Do znawców MBA IP: *.mlyniec.gda.pl 01.03.04, 01:15
            5 marca to by chcial wrocic. To taka najbardziej optymistyczna data, bardziej
            realna jest druga dekada marca...
      • Gość: Kobe Bryant Dziennik Kobe'ego IP: *.laczpol.net.pl 01.03.04, 12:25
        Cóż , ostatni tydzień znowu gralo mi sie niezle , ale jest pare rzeczy , ktore
        moglbym poprawić .Jakie? Nie mam pojęcia , ale zawsze tak mówię.
        Ostatnio grałem mecz przeciw LeBronowi , zagrał nieżle , niektórzy mówil , że
        dokładnie tak samo , fakt rzucilismy po trzydzieści pare pt , po pare zbórek ,
        tylko że chłopak miał 1 asystę a ja 10...zabronili mu podawać, czy co?
        Moim bohaterem w tym tygodniu jest Jason Capono...z Nowego Orleanu , raz mieli
        ciężki mecz , przegrywali 25pt , i wygrali - Jason Capono rzucił 9 razy , z
        tego 5 razy za 3 , trafił wszystkie trójki.
        Ps. "Dalsze losy genialnego transferu Detroit"
        czyli występy Rasheeda Wallece'a i Mike'a Jamesa w meczu przeciw Minessocie ,
        chciaż tylko jedna połowe , to jednak warte według władz ligi 200 tyś dol, za
        gre nieuprawnionych zawodnikow (nie mieli jeszcze stosownych
        certyfikatów ),mecz nota bene został przegrany 87 - 88 .
        czyli debiut Rasheeda - 4 na 13 rzutów z gry... no i nasz geniusz Mehmet Okur
        znalazl sie na liście konuzjowanych.
      • Gość: spabloo odnośnie Giricka IP: *.it / 62.233.189.* 01.03.04, 12:39
        "W swoim pierwszym meczu w barwach Utah Jazz Gordon Giricek spudłował wszystkie
        dziesięć rzutów."

Błąd - to był 3-ci mecz Giricka w barwach Utah. Jeśli już to można było
        napisać, że w pierwszym meczu w Delta Center.
        • Gość: vonski Re: odnośnie Giricka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.04, 15:11
          Jakbym mial grac w Utah, to bym chyba zadnego rzutu wiecej w zyciu nie trafil ;-)
          • Gość: Woyek Re: odnośnie Utah IP: *.me.emse.fr / *.rain.fr 01.03.04, 17:04
            hmm typowa odpowiedz - teraz zacznij sie nabijac z Hornacka
            to byl zazwyczaj nastepny punkt w wypowiedziach takich miskow jak ty
            • Gość: vonski Re: odnośnie Utah IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.04, 23:35
              1. nie znamy sie, wiec informuje ze nie jestem "miskiem"
              2. nic nie mam do Hornacka, tylko odnosze sie do najnudniejszej i najbardziej
              schematycznej ( choc nie przecze ze skutecznej ) koszykowki na swiecie, jaka
              grala druzyna Utah Jazz w latach '90
              3. cale szczescie ze gracze pokroju Kirilienki zmieniaja troche oblicze tej
              stetryczalej druzyny.
              4. Znak ":D" oznacza ze wypowiedz byla zartem, co jednak nie kazdemu daje sie
              zauwazyc
              • Gość: Woyek Re: odnośnie Utah IP: *.me.emse.fr / *.rain.fr 02.03.04, 01:05
                Ad 1.a wiec poznajmy sie Woyek jestem ;)
                Ad 2. stwierdzeniem ze w Utah nic bys nie trafil albo:
                - zaprzeczyles jej skutecznosci ( mimo ze cytuje: "nie przecze ze skutecznej" )
                - albo wyznajesz w tym miejscu gleboka i szczera samokrytyke swoich
                umiejetnosci w rzucaniu do kosza ale to oznaczaze nie tylko w Utah ale i gdzie
                indziej tez bys nic nie trafil
                - swoja droga to oni te schematy grali juz w latach 80;) tez im niezle szlo;)
                Ad 3. Tetrycy? wole stwierdzenie - doswiadczeni gracze ;)
                Ad 4. sprawdz sobie postawiles znak ":-)" a nie jak piszesz ":D" moze powolamy
                bieglych do stwierdzenia ktory ze znakow jest "mocniejszy" i co dokladnie
                oznacza?;)

PS (nie zwiazane z tematem): Jegoprezesencja Isiah znow sie nie odezwal wiec
                nudy na forum
                PS2 (zwiazana z tematem): Monsieur Vonski zaloze sie ze mi odpiszesz ;) z tym
                ze ja wybywam na tydzien w 3 doliny (wiem chwalipieta ze mnie) wiec kolejne
                ciecia tej slownej szermierki musimy odlozyc na jakis czas ;)

a pozatym to POZDRO Panie Vonski ;-) / :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka