Gość: haribo IP: *.lodz.mm.pl 06.05.10, 22:13 "Malboro"?! Chyba "Marlboro"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: que Re: Ma(r)lboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 23:11 specjalnie włazłem na forum, żeby zwrócić na to uwagę. ; ) błąd pojawia się kilkakrotnie. widać, że autor prowadzi zdrowy tryb życia ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No-tyt Re: Ma(r)lboro IP: 82.177.65.* 06.05.10, 23:19 Właśnie. Chyba, że autor kurzy "Camle" : > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaHorse Re: Ma(r)lboro IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.05.10, 00:26 Się wezmę i z Wami zgodzę Panowie - aż wyciągnąłem paczkę z kieszeni żeby się upewnić czy mi się coś nie pokiełbasiło ;) Martwi mnie to szczerze mówiąc - od dawna czytam (czytałem) Wyborczą i portal Gazeta.pl ale niestety niekompetencja autorów sięga dna, po prostu rzal i bul... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudinho Re: Ma(r)lboro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 12:06 Nie zwykłem się czepiać literówek, ale w tym przypadku literówką tego nie można nazwać. Autor nie ma pojęcia jak napisać nazwę jednej z najpopularniejszych marek na świecie! Co on robi w ogóle w takim portalu, gazeto żal. I nic go nie tłumaczy niepalenie, ja też nigdy nie paliłem, ale takie rzeczy się po prostu wie. Marlboro, to marlboro. A dodatkowo jeszcze dwa razy autor napisał boildach zamiast bolidach. Dramat. Odpowiedz Link Zgłoś