Gość: rzepka IP: 217.153.123.* 04.03.04, 10:03 dołączam do klubu narzekających na błędy - Knicksi grają na wschodzie - o ile mnie pamiec nie myli buahahaha no ale w koncu im sie udalo wygrac - 6 meczy to niezly streak hail to the Knicks rzepka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arti Re: NBA. Grali Polacy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 10:17 No to witamy w klubie, bo jestem jego kolejnym wielbicielem. Przecież każde dziecko wie, bo czasem mówią o tym nawet w TV, że New York to największe i najsłynniejsze miasto na zachodnim brzegu zjednoczonych stanów północnej (a może południowej) Ameryki!!! :) Nie wiem czy to też jest problem, ale niektórych baaardzo interesuje drobniutki fakcik, czy mecz nie zakończył się czasem po dogrywce (patrz: LA Clippers-Indiana, Nowy Orlean-Chicago). Byłoby miło ujrzeć czasem dwie literki (OT) po wyniku i sprawa załtwiona. No ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grecki Lampe Trybanski IP: *.ny325.east.verizon.net 04.03.04, 13:33 Lampe przynajmniwej probowal rzucac, Trybanski przestraszony jak male dziecko, gosc nie moze sie znalezc strasznie spiety szybkie 2 faule i to byl koniec. Trybanski ty grasz w Knicks w MSG ... czego tu sie bac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorupa Re: NBA. Grali Polacy IP: 80.51.236.* 04.03.04, 17:28 nie moge już czytać o tych dwóch naszych gwiazdach i te ciągłe liczenie sekund które spędzilim na parkiecie, na koniec sezonu będą mieli średnią 0'000002 pkt na minute.Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: NBA. Grali Polacy IP: *.lauderhill-fl.gov 04.03.04, 18:18 Az tyle chcesz im dac??? Jestem niepoprawnym optymista. Odpowiedz Link Zgłoś