Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA. Grali Polacy

IP: 217.153.123.* 04.03.04, 10:03
    dołączam do klubu narzekających na błędy - Knicksi grają na wschodzie - o ile
    mnie pamiec nie myli
    buahahaha
    no ale w koncu im sie udalo wygrac - 6 meczy to niezly streak
    hail to the Knicks
    rzepka
    Obserwuj wątek
      • Gość: Arti Re: NBA. Grali Polacy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 10:17
        No to witamy w klubie, bo jestem jego kolejnym wielbicielem. Przecież każde
        dziecko wie, bo czasem mówią o tym nawet w TV, że New York to największe i
        najsłynniejsze miasto na zachodnim brzegu zjednoczonych stanów północnej (a
        może południowej) Ameryki!!! :) Nie wiem czy to też jest problem, ale
        niektórych baaardzo interesuje drobniutki fakcik, czy mecz nie zakończył się
        czasem po dogrywce (patrz: LA Clippers-Indiana, Nowy Orlean-Chicago). Byłoby
        miło ujrzeć czasem dwie literki (OT) po wyniku i sprawa załtwiona. No ale
        cóż...
        • Gość: Grecki Lampe Trybanski IP: *.ny325.east.verizon.net 04.03.04, 13:33
          Lampe przynajmniwej probowal rzucac, Trybanski przestraszony jak male dziecko,
          gosc nie moze sie znalezc strasznie spiety szybkie 2 faule i to byl koniec.
          Trybanski ty grasz w Knicks w MSG ... czego tu sie bac :)))
      • Gość: skorupa Re: NBA. Grali Polacy IP: 80.51.236.* 04.03.04, 17:28
        nie moge już czytać o tych dwóch naszych gwiazdach i te ciągłe liczenie sekund
        które spędzilim na parkiecie, na koniec sezonu będą mieli średnią 0'000002 pkt
        na minute.Żenada.
        • Gość: tg Re: NBA. Grali Polacy IP: *.lauderhill-fl.gov 04.03.04, 18:18
          Az tyle chcesz im dac??? Jestem niepoprawnym optymista.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka