Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Błoński: Polacy tłem dla gwiazd Realu i Barcy

IP: 195.85.196.* 09.06.10, 10:52
    Teraz nagle wiedzą jak wiele ich dzieli? A wcześniej tego nie wiedzieli i nie
    mieli kogo podpatrywać? Ludzie święci, w dniu meczów naszej reprezentacji ja
    się już boje telewizor włączać, a ktoś tu mi jeszcze chce wkładać debilne
    kawałki, że w obecnym systemie da się coś zmienić. Nie da się. To gniazdo os
    trzeba wypalić żywym ogniem i zacząć od zera. Wtedy jest jakaś szansa na to,
    że urodzi się choć jakiś piłkarzopodobny produkt.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Akraw Błoński: Polacy tłem dla gwiazd Realu i Barcy IP: *.starachowice.vectranet.pl 09.06.10, 11:20
        I jak przy tym wygląda przedmeczowa naszej gwiazdeczki Lewandowskiego,
        (który ma w nogach sprężyny zamiast kleju) no i co z tego ze grają w
        lepszych klubach. Gzie jego sławetna szybkość, kiedy przy nim każdy
        obrońca Hiszpański to sprinter. mam nadzieje że ktoś z Niemiec to
        oglądał i dadzą sobie z nim spokój.On jest wart 5 mil euro wolne żarty
      • Gość: blek Błoński: Polacy tłem dla gwiazd Realu i Barcy IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.10, 11:22
        wstyd i hanba.Do tego te idiotyczne komentarze sprawozdawców tlumaczáce tych
        grajków!
        • Gość: skrzat boiska odiedlowe sa puste IP: *.ORG 09.06.10, 18:33
          a w hiszpanii pekaja w szwach...nie mamy dobrych pilkarzy bo mamy
          zasiedziala mlodziez.
      • Gość: kiks Błoński: Polacy tłem dla gwiazd Realu i Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 12:01
        realna przebudowa może zacząć się dopiero po euro 2012, kiedy
        wysadzi się w powietrze pzpn, który wszystkich szantażuje uefą
      • Gość: rush Re: Błoński: Polacy tłem dla gwiazd Realu i Barcy IP: *.net.autocom.pl 09.06.10, 12:33
        Polska dla Hiszpanów była tym co Tanzania dla Brazylijczyków i Węgry dla Holandii, tylko że zarówno Węgry, jak i Tanzania potrafiły strzelić po jednym golu... Polacy nie pokazali NIC - jedyna dobra sytuacja to strzał Peszki w 1. połowie. Tak złego meczu, a było ich wiele, naprawdę nie pamiętam... I jak ktoś wierzy jeszcze, że na euro2012 będzie lepiej, że chociaż wyjdziemy z grupy, to jest w błędzie.. Polska i Ukraina skończą jak Austria i Szwacjaria na euro 2008..
      • Gość: kermit.dolomit Błoński: Polacy tłem dla gwiazd Realu i Barcy IP: *.chello.pl 09.06.10, 13:35
        w polsce pilka jest kwadratowa a bramka jest jedna !!!
      • Gość: slawekp Re: International level IP: *.europe.hp.net 09.06.10, 13:47
        Witam,

Czy po wczorajszym spotkaniu, ktoś jeszcze miał wątpliwości co
        oznacza słynne określenie Leo Benhakera "Interantional level"?
        • Gość: gaw99 Re: International level IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 14:08
          A no właśnie.. Czy trener osiągnął "international level"? Wszyscy czepiamy się
          graczy a zawinił trener. Miejmy tylko nadzieję że wystawiając ustawienie 4-3-3
          przeciwko Hiszpanii czegoś się nauczył Pomysł na to żeby grać tylko do przodu
          jest dobry na Finlandię, może nawet Serbię - jest szansa że uda się strzelić
          bramkę więcej niż przeciwnik. Ale na naprawdę klasowe zespoły potrzebna jest
          druga linia - dwóch dobrych defensywnych pomocników potrafiących rozgrywać +
          kreatywne skrzydła. Pomysł Smudy by dobrać zawodników do swojej koncepcji gry
          a'la Brazylia wczoraj został ośmieszony - po prostu brak nam takich zawodników.
          Czas zejść na ziemię i dobierać koncepcję gry do umiejętności zawodników. Wtedy
          może Jeleń w reprezentacji będzie grać jak w klubie..
      • Gość: wicked Błoński: Polacy tłem dla gwiazd Realu i Barcy IP: 85.222.87.* 09.06.10, 14:32
        Nie wystarczą ani dwa, ani trzy lata, ani nawet osiem. Polscy
        piłkarze po prostu nie potrafią grać w piłkę. Dopóki nie będzie u
        nas trenerów, którzy mają pojęcie o szkoleniu technicznym piłkarzy,
        dopóki na wuefach dzieciaki będą rzucać piłką lekarską, truchtać
        dookoła boiska i skakać przez kozła, nic się nie zmieni. Bez
        umiejętności dryblingu, zwodów, dokładnych podań, szybkiej wymiany
        piłki, gry głową, precyzyjnych strzałów nie będziemy liczyć się w
        piłkarskim świecie. W nowoczesnym futbolu wola walki, a nawet
        gryzienie trawy to za mało, żeby zaliczać się do średniaków.
        Technika to fundament. Bez niej taktyka, żelazna dyscyplina,
        wytrzymałość i nawet sprinterskie umiejętności na niewiele się
        zdadzą.
      • Gość: 100% Wy denne polskie gwiazdeczki!!! zacznijcie ćwiczyć IP: *.167.156.252.threembb.ie 09.06.10, 14:47
        grę w football, a nie w to co wy tam teraz gracie! Bo przynosicie wstyd Polsce! Piłka nożna to taka prosta gra! A wy dopatrujecie się tam jakiejś filozofii! Idioci! Dzieci na podwórku prezentują wyższą kulturę gry niż wy!! Chaos! Harmider! Burdel!!! Do tego się sprowadza określenie waszej gry! Nie potraficie podać celnie piłki do kolegi 2 metry dalej!!! Nie umiecie mocno i celnie kopnąć! Nie mówię już o przewidywaniu ruchu przeciwnika! A to są rzeczy, które się na podwórku ćwiczy!! Wyjazdy do zagranicznych klubów to koniec waszej kariery! O ile słabszym zawodnikiem stał się Błaszczykowski przez tych pare lat gry w Niemczech! To cień samego siebie sprzed 3 lat! Jedyną metodą jest to żeby najlepsi Polscy piłkarze grali w polskiej lidze! Patrz Meksyk! Tam grają niemal wszyscy reprezentanci kraju i co? Italy - Mexico 1:2! A Polska kiedy miała najlepszych graczy? Jak grali w Polsce! Początek końca był wtedy, jak kluby zaczęły sprzedawać! Bez odpowiedniego poziomu rodzimej ligi nie ma prawa być mocnej reprezentacji i to jest FAKT!! Kiedy Polska zakwalifikowała się na Mistrzostwa po długiej przerwie?? Wtedy kiedy Wisła pociągnęła tę reprezentacje, mając silną drużynę i ogrywając niemieckie i włoskie gwiazdy!! Otwórzcie oczy wkońcu, bo mnie w żołądku ściska na tę kompletną beznadzieję i bezmyślność!
        • Gość: robi Re: Wy denne polskie gwiazdeczki!!! zacznijcie ćw IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.10, 15:12
          trochę wywracasz kota ogonem, Błaszczykowski prezentuje się teraz gorzej, bo gra
          przeciwko o wiele lepszym graczom, to że ktoś błyszczy na tle polskiej ligi, nie
          znaczy że będzie tak samo błyszczeć na poziomie europejskim...
      • Gość: BydlakzKrakowa Błoński: Polacy tłem dla gwiazd Realu i Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 17:25
        1. Kluby wyłącznie prywatne. Żadne przedsiębiorstwo państwowe lub
        takie w którym skarb państwa ma choć 1/2 akcji, NIE MA prawa
        sponsorować żadnego klubu, dyscypliny sportowej lub sportowca.
        2. Do przejścia na zawodowstwo, każdy grający w piłkę płaci z własnj
        kieszeni za wszystko. To tyczy wszystkich naturalnie dyscyplin.
        Wysokość opłaty ustala klub.
        3. Trener szkolący dzieci od 6 do 16 lat zarabie ok. 20.000 - 30.000
        miesięcznie.
        5. Do momentu kupna ( wybudowania własnego) stadionu, za korzystanie
        ze stadionu samorządowego, opłata każdorazowo. Za wynajęcie na
        imprezę. Opłata za ochrone Policji także. Słona !!!
        4. Reszta jak w MU i w Anglii. Koniec.
        A poza tym twierdzę, że Płatfołma winna być zdelegalizowana.
      • Gość: wacek Błoński: Polacy tłem dla gwiazd Realu i Barcy IP: 78.149.188.* 09.06.10, 17:29
        O czymon tam pie..., czy ktos zrozumial chociaz jedno zdanie z tego belkotu?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka