Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań - Amica Wronki 0:0

IP: 142.52.81.* 19.03.04, 23:14
    Reiss na fladze? Gdzie Jakobczak? Roman Jakobczak byl najwybitniejszym
    pilkarzem lecha w latach 70tych. Reiss moze byc popularny ale nie jest i
    nigdy nie bedzie wybitny.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Flagowiec Symbole LECHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 23:33
        Coś z tą flagą nie za bardzo wyszło. Jest Reiss, jest Czapczyk, a gdzie jest
        Krzysztof Pawlak i Roman Jakóbczak!!!!!!!!!!!????????????? Dyskutować można by
        też nad obecmością Łukasika i Napierały. Kto decydował o takim
        wyborze????????????????
        • Gość: vivacee Re: Symbole LECHA IP: *.cgs.poznan.pl 20.03.04, 07:16
          o takim wlasnie wyborze decydowali kibice za pomoca ankiety, dostepnej na
          stronie e-Lecha. Wygral taki wlasnie sklad. Vox populi, vox Dei.
          • Gość: Flagowiec Re: Symbole LECHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 22:15
            Forum Lecha to trochę mało. Ograniczono w ten sposób do minimum ilość
            głosujących. Jestem też przekonany, ze ktoś inspirował i chyba nawet sugerował
            skład na fladze. Bo proszę obiektywnie porównać dokonania Henryka Czapczyka do
            osiągnięć (pierwszy i jedyny dotąd grający Lechita na Mundialu!) Krzysztofa
            Pawlaka. Obrażono się na działacza Jakóbczaka, zapomiano jednocześnie o graczu,
            trenerze... Gdyby wybierano trenerów i działaczy byłby na fladze Łazarek,
            prezes Drab. Wybierano jednak piłkarzy!! Spytajcie kiboli z lat 70-tych. Dla
            nich właśnie symbolem Lecha był Roman Jakóbczak. Większość z głosujących nie
            widziała za pewne na boisku ani Anioły, Białasa, Słomy czy Napierały, a jednak
            się zdecydowali na nich. I dobrze. Większość też za pewne nie widziała bomb
            Jakóbczaka, dzielnej postawy Pawlaka i też zdecydowali. Szkoda!
            Vox populi, vox Dei. Czy jak Lepper jakims cudem zostanie prezydentem RP
            wszyscy uznamy, że to nasz wybór??????????????????????????????
            • Gość: Mirek z Kanady Re: Symbole LECHA IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 21.03.04, 17:49
              Brawo Flagowiec. Nic dodac nic ujac !!!
            • Gość: polishAM Re: Symbole LECHA IP: *.nas37.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 22.03.04, 02:42
              Absolutnie Roman Jakóbczak. Jakub był symbolem Lecha. Nie należy zapominać o
              Okońskim, który był prawdziwym wirtuozem. Pawlaka też pamiętam.
              • Gość: Flagowiec Jakóbczak i Pawlak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 14:39
                Polonusi! Ciesze się, że podzielacie moje zdanie, ale cóż z tego kiedy decyzje
                już zapadły. Mamy więc na fladze chocby Czapczyk, nie mam Pawlaka i Jakóbczaka!
                Pytanie do organizatorów tej akcji. Ile osób dokonało tego wyboru ??????????????
                Skąd u Was taka awersja do Jakóbczaka i Pawlaka????????????
                Sam pomysł był naprawdę wyśmienity. Moze jednak nalezy uderzyć się w piersi???
      • Gość: poznaniak Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.04, 08:40
        i gdzie ta rzekomo wspaniala forma zawodnikow lecha za co oni biora tyle
        pieniedzy to co oni wczoraj pokazali to byla tragedia
        • Gość: Grubol_KKS Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: 213.17.204.* 20.03.04, 08:54
          a goline powinni zawiesic na trzy mecze! moze wtedy damian n. bedzie wiecej
          gral!!!
      • Gość: Boria Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.promax.media.pl 20.03.04, 09:59
        na tej fladze widnieją symbole Lecha ,a do takich Reiss z pewnością należy, co
        innego Jakóbczak, piłkarz z niego rzeczywiście był wybitny ale to co później
        zrobił jako działacz dyskredytuje go w oczach kibicow Lecha na dlugie lata
      • Gość: wielkopolanin Poziom meczu był żenujący!!!Szkoda mi tych 20 tys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 10:17
        Moglibyście napisać w końcu obiektywnie całą prawdę.Mecz stał na żenująco słabym
        poziomie.Nie dość że polskie drużyny grają bardzo mało, w porównaniu z innymi
        krajami Europy(liga tylko 14 zespołów,z pucharów UEFA szybki wypad),to jeszcze
        po 70 minutach pierwszego meczu w sezonie kilku zawodników chwytaja skurcze (tj.
        w tym meczu Reissa czy Grzelaka )KATASTROFA
        • Gość: lech Re: Poziom meczu był żenujący!!!Szkoda mi tych 20 IP: *.echostar.pl 20.03.04, 10:46
          Hehe przesadzasz,sam jestes zenujacy.Pewnie wcale na meczu nie byles,a teraz
          opowiadasz glupoty.
          Jestes ZENUJACY!!!!
          • Gość: Ambitny Re: Poziom meczu był żenujący!!!Szkoda mi tych 20 IP: *.icpnet.pl 20.03.04, 11:35
            Fakt, twierdzenie że mecz stał na żenującym poziomie jest tak samo prawdziwe,
            jak twierdzenie, że był rewelacyjny. Przeciętne widowisko, ale bywałem już na
            gorszych. A o rzekomo wysokiej formie Lecha nigdy dotąd nie słyszałem? Była
            mowa o czymś takim? Ja raczej czytałem, że w Poznaniu mimo wszystko wszyscy
            obawiali się tego meczu i Amiki
            • Gość: c Re: Poziom meczu był żenujący!!!Szkoda mi tych 20 IP: *.tele2.pl 20.03.04, 12:20
              Proszę mi powiedzieć czy był już w historii mecz bez celnego lub z 1 celnym strzałem przez 90minut gry?? Juz statystyka świadczy o tym, że derby były na beznadziejnym poziomie. Jeżeli chcecie zobaczyć jak sie gra ładnie w piłkę to polecam Groclin
              • Gość: leon Re: Poziom meczu był żenujący!!!Szkoda mi tych 20 IP: *.icpnet.pl 20.03.04, 14:31
                Tylko dla kogo gra ten Groclin?
                • cisy Re: Poziom meczu był żenujący!!!Szkoda mi tych 20 20.03.04, 18:15
                  Dla kogo gra? A jak grali w pucharze to cała Polska ogladała. Jak będzie trzeba to Zbychu Drzymała dobuduje trybune. Pieniędzy mu ani nie brak, ani nie szkoda.
              • Gość: luki Re: Poziom meczu był żenujący!!!Szkoda mi tych 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 17:27
                mówisz, że polecasz Groclin. Kibiców z wczorajszego meczu starczyłoby im na
                całą runde. Gdzie by nas Drzymała pomiescił.
      • Gość: L Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.04, 15:14
        chujowy mecz....jeszcze te glupie poznanskie mordy,myslalem ze bedzie lepiej
        • Gość: SAWIC Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.skk / 212.244.141.* 22.03.04, 00:15
          GŁUPIE MORDY TO MAJĄ WARSZAWSKIE WYMOCZKI. JAK WIDZE FRYZURKI TYPU SAGANOWSKI
          CZY BORUC TO MI SIĘ NÓŻ W KIESZENI OTWIERA!!! NA MIEJSCU TRENERA ZAKAZAŁBYM IM
          GRY W DRUŻYNIE DOPÓKI NIE ZMIENIĄ FRYZURY!!!
      • Gość: Kibic Lecha Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 16:10
        Jedno co mnie cieszy po meczu to że Lech nie strocił wszystkich
        punktów.Pierwsze koty za płoty martwi mnie tylko dlaczego zawodnicy Lecha są
        tak słabi kondycyjnie,siadali w oczach.Ładnie grali obrońcy,może dlatego nie
        padły bramki,aktywny i poprawny był Madej,jeszcze dwóch takich w pomocy a może
        mnapastnicy(napastnik}otrzymywali by jakieś podania wychodząc na dogodną
        pozycję do strzału.Sam Reksio nie okiwa całej obrony na 20 m od
        bramki.Trenujcie dalej chłopy ,może innym razem się uda wygrać.W górę serca.....
      • Gość: DIK Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 16:43
        Pierwsze to gdzie miejsce dla najwybitniejszego trenera w historii Lecha Wojtka
        Łazarka. Jak ktoś zrobi tyle co on dla Lecha to chylę czoła.Druga sprawa jak
        długo w Lechu będzie miejsce dla takiej miernoty jak Świerczewski. To najgorszy
        zawodnik meczu z Amicą.Trenerze Michniewicz nie wierzę że pan tego nie widział.
        Ostatnie 15 min to 8 strat piłki i bezpośrednie zagrożenie dla bramki
        Lecha.Generał czas na emeryturę.My nie chcemy twojej głowy.Graj dla naszego
        klubu.Tym kibicom warto coś dać.
      • Gość: mare Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 16:45
        "Dolina" znów nic własciwie nie pokazał. A po opiniach, które słyszałem na
        temat jego gry w sparingach, byłem pełen nadziei, ze w końcu pokaże grę na
        miarę swegotalentu. Ale niestety wciąż rozmienia go na drobne. Można tylko
        zawturowac Kazikowi: "To dobry chłopkak był i mało, dobry chłopak był..."
      • Gość: wojo wielce szanowny panie redaktorze r.nawrot IP: *.crowley.pl 20.03.04, 17:00
        ja byłem wczoraj na meczu lecha z amicą (mam świadków ) a wielce szanowny pan
        redaktor nawrot jeśli był na tym samym meczu co ja a napisał to co napisał to
        znaczy że albo ja jestem niewidomy (a wtedy należy mi się renta ) albo wielce
        szanowny pan redaktor nawrot " łże jak jakubowska " wojo
      • Gość: jerzy Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.tarnowiec.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 17:00
        Autor chyba nie widział meczu albo jest kibicem Lecha, bo takie "drukarstwo"
        (albo strach przed publiką)jak sędzia zrobił z Diokowiciem i Golińskim to
        nadaje się na cały artykuł. Jestem ciekawy postępowania Kolegium sędziów, jaką
        karę dostanie sedzia i ile meczów kary Goliński, bo nie wierzę żeby za
        uderzenie piłką w twarz Diokovicia nie dostał kary, choc dawniej
        Kolegium "wycinało" rózne numery, ale może teraz są już uczciwi.
        • Gość: woj Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.icpnet.pl 20.03.04, 19:58
          Jest też mozliwość, że nie umiecie czytać, bo ja czytam, że Goliński powinien
          się cieszyć, że nie dostał czerwieni. I faktycznie powinien się cieszyć.
        • Gość: Pcheła Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.icpnet.pl 21.03.04, 00:51
          Drogi Jerzy to chyba jednak Ty nie widziałeś meczu jeżeli widziałeś uderzenie
          piłką w twarz Djokovica przez Golińskiego, bo nic takiego nie miało miejsca.
          Golina zachował się po chamsku ale nikogo piłką w twarz nie uderzył, wygladało
          to trochę inaczej. W tej sytuacji "czerwień" należała się jednemu i drugiemu,
          Djokovicowi za słowną prowokację i zamiar "puszcenie bańki" Golińskiemu, a
          Golińskiemu za chamskie odepchnięcie. A co do "drukowania" to pamiętaj, że
          Kolejarzowi należał się rzut karny za faul na Reisiku a i "czerwień" dla
          Kaczorowskiego była mocno kontrowersyjna. Sędzia był beznadziejny ale
          generalnie wyniku nie wypaczył. Remis sprawiedliwy. Pozdrawiam "uczciwego"
          kibica Amici!
        • Gość: SAWIC Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.skk / 212.244.141.* 22.03.04, 00:22
          TY TEŻ CHYBA NIE WIDZIAŁEŚ MECZU BO GOLIŃSKI NIKOGO PIŁKĄ W TWARZ NIE RZUCIŁ.
          CHWYCIŁA DWOMA RĘKOMA ZA TWARZ DJOKOVICA I PCHNĄŁ GO NA ZIEMIE.OCZYWIŚCIE
          TOWARZYSZYŁY TEMU ZDOLNOŚCI AKTORSKIE DJOKOVICA.WIDZIAŁEM TO NA ŻYWO I
          KILKAKROTNIE W CANAL PLUS WIĘC NIE WIEM SKĄD CI SIĘ WZIĘŁA TA PIŁKA.A CZERWONĄ
          KARTKĘ MÓGŁ DAC SĘDZIA JAKBY CHCIAŁ.ALE UDERZENIA TAM NIE BYŁO TYLKO PCHNIĘCIE.
      • cassius.clay Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 21.03.04, 23:32
        Był spalony czy go nie było??
        Bo siedziałem na 4 trybunie.
        Kto oglądał w canal+ nob sieział na wysokości bramki ten niech powie.
        Ale sędzia nie panował nad piłkarzami.
        A ten dupek z choragiweka to gówno widział siedziałem iodealnie na lini bocznej
        i piłka nie wyszła a ten dupek powiedział, że był aut dla Amicy.
        • Gość: SAWIC Re: Lech Poznań - Amica Wronki 0:0 IP: *.skk / 212.244.141.* 22.03.04, 00:24
          NA SPALONYM BYŁO 3 ZAWODNMIKÓW LECHA. TYLKO SĘDZIA ZA PÓŹNO CHORĄGIEWKĘ
          PODNIÓSŁ I PRZEZ TO KIBICE SIĘ WŚCIEKLI!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka