Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bandyta Ułamek

IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.03.04, 23:08
    To co dzis wyprawial Ułamek to skandal. Najpierw w pierwszym swoim biegu
    zajechal drogę Robackiemu, a potem spowodowal upadek Krzysia Kasprzaka. Ja
    mysle, ze ten facet powinien stanąć przed komisją GKSŻ
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Re: Bandyta Ułamek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 01:31
        no chyba trochę przesadzasz.....
        zresztą dzisiaj (a raczej wczoraj) słyszałem opinię gościa który siedział obok
        mnie, że Ułamek spowodował upadek Robaciego.... wyśmiałem faceta i tyle!
        a co do upadku Kasprzaka to fakt! przyczynił się do tego....

tylko przychodzi mi na myśl sytuacja z zeszłego roku jak to T.G. blokował Ułomka
        i wtedy był skandal, bo biedny Sebastianek popłakał się przed kamerą....
        • maatti Re: Bandyta Ułamek 22.03.04, 08:16
          Żużel to sport twardy, niech mi ktoś pokaże zawodnika, który nigdy nikogo nie
          zablokował wbrew przepisom.
      • Gość: Adrian Re: Bandyta Ułamek IP: *.telsten.com / *.telsten.com 22.03.04, 08:46
        Drogi Kibiciu. W wykluczeniu Robaka znakomita wine mial Ulamek. Robak jechal
        spokojnie na swojej pozycji brinil sie i tu nagle Ułąmek wjeżza pod niego na
        małej ! zajeżdza mu droge w skutek czego Robak traci panowanie nad motorem.
        Chyba widziałe, lepiej od Ciebie bo siedzialem na wprost tej sytuacji

Matii wiadomo, ze żuzel to sport walki, ale zawodnicy powinni szanowac kości
        rywali
        • Gość: sasiad Re: Bandyta Ułamek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 09:37
          idac tym tropem to nikt by na zuzlu nie mogl wyprzedzac. imo w upadku robaka
          ulamek winy nie mial zadnej, po prostu go wyprzedzil a michal narobil w pory i
          zglupial. kontaktu nie bylo, motocykl mogl z palcem w "d" skontrowac i pojechac
          po malej, itp itd
          co do sytuacji z kasprzakiem to tu watpliwosci nie mam zadnych, bo byl kontakt
          miedzy ulamkiem a kasprzakiem skutkiem czego byla jego jazda w bande. i tu mi
          sie przypomnial mecz bydgoszcz torun, tak samo jak ulamek zrobil wtedy sawina i
          zostal wykluczony... Ci sedziowie by sie mogli w koncu zdecydowac jak sie
          interpretuje przepisy.
        • Gość: kibic Re: Bandyta Ułamek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 10:28
          proponuję, żebyś zaczął kibicował pokerzystom albo szachistom!!! tam nikt nikomu
          kości nie łamie ani nie zajeżdża........

może i widziałeś to lepiej, ale na pewno kompletnie nie znasz się na żużlu....
          • Gość: iks Re: Bandyta Ułamek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 11:46
            Sedzia musial dokonac wyboru i to zrobil. Wykluczyl nieprzytomnego /przy okazji
            niewinnego Kasprzaka/ bo ten nie mogl protestowac. Gdyby wykluczyl winnego
            Ulamka placz i lament poszedlby na cala Polske i od 1go turnieju znow afery.
            Zreszta dziwie sie /jest juz wtroek/ ze jak dotad Rufin S.nie podjal zadnych
            staran aby wykryc spisek BTZ przeciwko Unii, w wyniku ktorego Bydgoszcz chciala
            sobie zapewnic zwyciestwo w najblizszym meczu ligowym. Detektyw Rutkowski czeka
            juz na zlecenie...
            • zinekk Re: Bandyta Ułamek 23.03.04, 21:19
              I Agnieszka Koziołek z Baru czesc 4.
              • Gość: kibic Re: Bandyta Ułamek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 22:38
                na czele z Inspektorem Gadgetem......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka