Gość: red-wing IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.02.02, 21:50 Misza ty jesteś Rosjanin czy Białorusin? Jeżeli to pierwsze to się tak nie ciesz - dopóki nie zakończy sie mecz z Czechami :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misza Aha IP: *.ic.ru 20.02.02, 22:17 Gość portalu: red-wing napisał(a): > Misza ty jesteś Rosjanin czy Białorusin? Rosjanin, ale jaka to roznica ? Rosjanie i Bialorusy to ten sam narod. Lubie braci Bialorusiow jak naszych. Tak trzynmac chlopaki! > Jeżeli to pierwsze to się tak nie ciesz - dopóki nie zakończy sie mecz z > Czechami :) Masz racje... Chce mi sie posluchac co teraz Fetisow mowi tym idiotom (Bure, Nikoliszyn, Zamnow)... Kurwa, jak mozna tak grac ? :(((( Ale mysle ze 2 tercja bedize lepsza! Pozdr. Misza > > Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Aha IP: *.ic.ru 20.02.02, 22:20 Gość portalu: red-wing napisał(a): > Misza ty jesteś Rosjanin czy Białorusin? Rosjanin, ale jaka to roznica ? Rosjanie i Bialorusy to ten sam narod. Lubie braci Bialorusiow jak naszych. Tak trzynmac chlopaki! > Jeżeli to pierwsze to się tak nie ciesz - dopóki nie zakończy sie mecz z > Czechami :) Masz racje... Chce mi sie posluchac co teraz Fetisow mowi tym idiotom (Bure, Nikoliszyn, Zamnow)... Kurwa, jak mozna tak grac ? :(((( Ale mysle ze 2 tercja bedize lepsza! Pozdr. Misza > > Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Aha IP: *.ic.ru 20.02.02, 22:20 Gość portalu: red-wing napisał(a): > Misza ty jesteś Rosjanin czy Białorusin? Rosjanin, ale jaka to roznica ? Rosjanie i Bialorusy to ten sam narod. Lubie braci Bialorusiow jak naszych. Tak trzynmac chlopaki! > Jeżeli to pierwsze to się tak nie ciesz - dopóki nie zakończy sie mecz z > Czechami :) Masz racje... Chce mi sie posluchac co teraz Fetisow mowi tym idiotom (Bure, Nikoliszyn, Zamnow)... Kurwa, jak mozna tak grac ? :(((( Ale mysle ze 2 tercja bedize lepsza! Pozdr. Misza > > Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red-wing Re: Aha IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.02.02, 22:26 No myślałem że między wami jakieś waśnie ale to rzeczywiście nieważne - na razie Rosja wygrywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Aha IP: *.ic.ru 20.02.02, 22:51 Gość portalu: red-wing napisał(a): > No myślałem że między wami jakieś waśnie ale to rzeczywiście nieważne - na > razie Rosja wygrywa! Tak mowilem ;-))) Max Adinogenow rulez ;-))) Bialorusy rozbili szwedow jak Piotr I Karla ;-))) Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uważna Re: Aha IP: *.acn.waw.pl 21.02.02, 01:04 Gratuluuuje!!! A przy okazji, skąd tak dobrze znasz polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Bo lubie Polske ;-)) IP: *.ic.ru 21.02.02, 05:17 Gość portalu: Uważna napisał(a): > Gratuluuuje!!! Dzieki! Wychodzi ze bracia Bialorusiny wygrali u Szwedow, Bracia Rosjanie wygrali u braci Czechow, i teraz bracia Rosjanie graja z... bracmi Bialorusinami :((( Taki kawal nam zrobili Amerykanie, bo bali sie ze w finale beda Slowianie... Kurde... > A przy okazji, skąd tak dobrze znasz polski? Uczylem sie w Radomiu... swoja droga tez "Olimpijskim" miescie ;-))) I U Know What I Mean :) POzdrawiam Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uważna Re: Bo lubie Polske ;-)) IP: *.acn.waw.pl 21.02.02, 19:37 Misza, mam prośbę. Czy mógłbyś podać mi adresy rosyjskich portali, takich jak na przykład polski Onet albo Wirtualna Polska? A jeszcze gdybyś tak dorzucił adres strony jakiejś dużej gazety, to byłabym Ci bardzo zobowiązana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Sorry za pozna odpowiedz... IP: *.ic.ru 22.02.02, 17:46 Gość portalu: Uważna napisał(a): > Misza, mam prośbę. Czy mógłbyś podać mi adresy rosyjskich portali, takich jak > na przykład polski Onet albo Wirtualna Polska? Najwaznejsze sa: www.yandex.ru www.rambler.ru www.aport.ru www.kulichki.ru > A jeszcze gdybyś tak dorzucił > adres strony jakiejś dużej gazety, www.ntv.tu www.pravda.ru (od "starej" radzieckiej prawde zostala tylko nazwa ;-)) > to byłabym Ci bardzo zobowiązana. > Pozdrawiam Pozdrawiam Misza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uważna Re: Sorry za pozna odpowiedz... IP: *.acn.waw.pl 22.02.02, 18:56 Bardzo, bardzo dziękuję. Życzę wygranej w meczu hokejowym z USA i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Aha IP: *.ic.ru 20.02.02, 22:46 Gość portalu: red-wing napisał(a): > Misza ty jesteś Rosjanin czy Białorusin? Rosjanin, ale jaka to roznica ? Rosjanie i Bialorusy to ten sam narod. Lubie braci Bialorusiow jak naszych. Tak trzynmac chlopaki! > Jeżeli to pierwsze to się tak nie ciesz - dopóki nie zakończy sie mecz z > Czechami :) Masz racje... Chce mi sie posluchac co teraz Fetisow mowi tym idiotom (Bure, Nikoliszyn, Zamnow)... Kurwa, jak mozna tak grac ? :(((( Ale mysle ze 2 tercja bedize lepsza! Pozdr. Misza > > Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś