Gość: Kibic IP: *.home.aster.pl 04.09.10, 09:38 Wyrwal sie chlopak jak Tyson, powodzenia Jacek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eciffo Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym na... IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.10, 10:52 Niesamowity GośĆ. Powodzenia KOLEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym 04.09.10, 13:49 Fajnie, fajnie, tylko ciekawe ilu przez tego małpoluda wylądowało na ostrym dyżurze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4w4 nie no... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 13:52 yntelygent pelna geba,wyrabial sobie szacunek pod dyskotekami,jaki awans spoleczny,bosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz ladna patologia IP: *.chello.pl 04.09.10, 13:52 czyli jesli waze 65 kg to na dyskotece jacus by mna pozamiatal - super!!!! GW promuje patologie. na dyskoteki chodze sie bawic - a dla takiego szczurka kazdy powod bylby dobry zeby mna pozamiatac - koledzy za plecami, wytrenowany. do solowki znalazby sie zawsze powod - a to krzywo ktos spojrzy, powie mu "spadaj" etc. oby redaktorzyny trafialy na takich jackiewiczow na ulicy w barach, pubach ,dyskotekach i silowniach. jak ktos bedzie chcial ci morde obic to zawsze znajdzie powod wg swego mniemania. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
no.to.mamy.problem Re: ladna patologia 04.09.10, 16:11 Dokładnie. GWno promuje patologię, a patologia niestety się rozmnaża. Wyobrażam sobie, jakimi zasadami musi się na co dzień ten troglodyta kierować. Przez takich jak on, w tym kraju jest tak jak jest. Zamiast psychopatę zamknąć, to robią z niego bohatera. No ale dla "ludzi honoru", to on jest "spoko ziomal". Ciekawe ile osób do tej pory cierpi, bo król wiejskich dyskotek musiał się popisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitix czytanie ze zrozumieniem sie kłania IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 16:49 Mysle, ze po uwaznej lekturze artykulu, nie nalezy wyciagac wnioskow typu "Rafał to dyskotekowy oprawca geekow". Zapewniam wszystkim internetowych bulwersantow, ze na "dysce" jest mnostwo kozakow, ktorzy szukaja zaczepki, bo sa przypakowani, a w ich zylach buzuje testosteron (najczesciej tak wstrzykniety). To samo zostalo napisane w wywiadzie - po 1. Rafał nie szukal slabych, malych kolesi, ktorych latwo zastraszyc. Dodam tylko, ze tego typu ofiary sa wybierane wlasnie przez dyskotekowych koksiarzy. Zostalo wyraznie powiedziane, ze bohater artykulu czesto bil sie wlasnie z takimi bysiami, ktorzy zaczepiali go, bo byl mniejszy! Czy naprawde tak trudno zebrac swoje 3 urzednicze komorki nadgnite z braku stymulacji i zastanowic sie 3 razy, zanim sie cos skomentuje? Pochodze z patologicznej okolicy i jestem prawdopodobnie jedyna osoba w zasiegu 3 km, ktora ma wyzsze wyksztalcenie, wiec znam tego typu srodowisko i osoby. Uwazam, ze jesli Rafal mowi prawde i nie zaczepial slabszych od siebie, a tylko draznil napompowanych sterydami kozakow, to nie ma w tym nic zlego. Mentalnosc takiego dyskotekowego bysia jest dla was niebezpieczna. Sterydowe bysie sa duze i czuja sie krolami zycia, kiedy udowodnia zwyklym, szczuplym facetom, ze moga nimi pomatac. Wniosek z tego taki, ze gdy bysio zostanie oklepany przez mniejszego od siebie chlopaczka, to sie 5 razy zastanowi, zanim znowu zaczepi kogos nikczemnej postury;) Znam podobnego kolezke, ale nie boksera, tylko kickboksera/parterowca;>. Za dobrych, studenckich czasow bywal zaczepiany w roznego rodzaju pubach, bo jest raczej drobny, nosi okulary, ale nie przemyka pod sciana, jak "panowie ohroniazowie" sie rozpychaja. Przyznam, ze widok takiej "solówy" "studenciaka" z "koksem" to uczta dla oczu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretko Re: czytanie ze zrozumieniem sie kłania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 17:19 Gość portalu: kitix napisał(a): > Mysle, ze po uwaznej lekturze artykulu, nie nalezy wyciagac wnioskow typu "Rafa > ł to dyskotekowy oprawca geekow". Zapewniam wszystkim internetowych bulwersanto > w, ze na "dysce" jest mnostwo kozakow, ktorzy szukaja zaczepki, bo sa przypakow > ani, a w ich zylach buzuje testosteron (najczesciej tak wstrzykniety). To samo > zostalo napisane w wywiadzie - po 1. Rafał nie szukal slabych, malych kolesi, k > torych latwo zastraszyc. Hm, nigdy nie byłem koksiarzem, ale jestem atletycznie (nie mylić z koksiarsko) zbudowanym, sprawnym i wysportowanym wysokim gościem i zawsze, ale to zawsze na dysce trafi się kilku gości, którzy to "niechcący" popchną, przydepną czy wpadną na ciebie. Czekają tylko na reakcję by w pojedynkę albo z kolesiami mieć pretekst. Po wywiadzie z gościem widzę, ze to ten typ. Pozostaje mieć nadzieję, że po wpadce z takim samym chojrakiem jak on, dochowaniu się rodziny i walk na poważnym poziomie wydoroślał i testosteron upuszcza tylko w ringu. I oczywiście, że życzę mu zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToonArmy Re: czytanie ze zrozumieniem sie kłania IP: *.14-2.cable.virginmedia.com 04.09.10, 17:58 z drugiej strony, pd tym sie jestem w stanie podpisac.. Ja znam niestety 2 przypadki w ktrorych nasi 2 nasterydowani lysi rodacy na wyspach, dostali oklep i dzialo sie to tydzien po tygodniu, oklep byl od drobnych Angoli prawdziwie wysportowanych angoli.. Coz, zagranica juz w ogole nie wiesz z kim sie mozna spotkac, dodam, ze sprawiedliwosc zostala wymierzona 1 na 1 z kurtuazyjna eskorta w samochodzie pod domem.. Wiem tylko ze osoby te do miasta od tamtej pory juz nie wrocily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: czytanie ze zrozumieniem sie kłania IP: 167.247.83.* 11.01.12, 11:14 No i tu kolego masz problem, bo rafałek klepał kogo popadło i nie patrzył, każdy mógł od niego dostać bez znaczenia nawet dzieciaki z podstawówki dostawały po mordzie, a byczków to miał za sobą, a co on wyprawiał to wiedzą wtajemniczeni..., talent ma i miał zawsze ale to był zły człowiek..., i chyba nie zasługuje na to by w tym sprocie być postacią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Pustak jak dla mnie IP: *.chello.pl 04.09.10, 13:55 Dobrze, że mu mordke obijają na ringu czy on innym, a nie na dyskotekach, wsiowy chlopczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: royo historia dresa w gazecie IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.10, 13:55 wspaniała historia. promujmy jego zachowania. gratuluję artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucek Re: historia dresa w gazecie IP: 109.243.25.* 04.09.10, 14:13 Nikt tutaj nie pisze zeby robic tak jak on. Chodzi tylko o przedstawienie jego historii. Chyba lepiej, ze walczy w ringu, gdzie panuja jakies zasady niz bije sie na dyskotekach?Bardzo dobrze, ze ktos ukierunkowal ta jego agresje i checi do walki. Odpowiedz Link Zgłoś
michal0307 jesteś klasycznym przykładem buraka idącego tylk.. 04.09.10, 14:03 .. w jednym celu na dyskotekę. Takich jak ty powinno sie trzymac w klatce i spuszczac tylko do walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daw Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym na... IP: *.4-4.cable.virginmedia.com 04.09.10, 14:03 Idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carhartt Kolejny bandyta w ringu-Polska zaczynaZnichSlynac IP: *.ust.tke.pl 04.09.10, 14:04 Kolejny ex? bandyta w ringu! Golota,Pudzian-teraz nastepny-bo jak to nazwac- kiedys sie rodzice nie przylozyli czy rodzina do wychowania-byl zwyklym sukin... na ktorego kazdy z nas mogl sie nadziac wracajac do domu-teraz slyszymy- ''zmadrzalem, dojrzalem-wiara w Boga, dzieci kochajaca zona'' jakos nie szanuje takich wyrobnikow jak ten Pan-prawdziwi bokserzy to byli kiedys na Kubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Kolejny bandyta w ringu-Polska zaczynaZnichSl IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.10, 14:33 Ale z was są ćwoki.. Pozdrowienia Rafał, od swojego ucznia. Jak patrzę, co te Ludzie piszą to aż mnie krew zalewa. Was naprawdę za krzywe spojrzenia powinno się napier.... W pracy mam to samo wyścig szczurów, jeden drugiego by zjadł za awans, niewiadomo komu zaufać ( i to jest niby normalne według mnie to jest patologia). Czasami chciałoby się niejednemu zapier.... A tu Rafał pokazuje proste zasady, jak coś do mnie masz to spróbujmy się, wygrywa lepszy. Z tego, co wiem to za niewinność rzadko kogo uderzył, ale ludzie wiedzą lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Kolejny bandyta w ringu-Polska zaczynaZnichSl IP: *.chello.pl 04.09.10, 15:26 "Z tego, co wiem to za niewinność rzadko kogo uderzył, ale ludzie wiedzą lepiej." Rzadko to jest raz na tydzień, raz na dwa tygodnie czy raz na miesiąc??? Tacy ludzie to nawet nie muszą nikogo bić bo wystarczy że psychicznie będą upokarzać tych słabszych od siebie i czerpać z tego satysfakcję. "A tu Rafał pokazuje proste zasady, jak coś do mnie masz to spróbujmy się, wygrywa lepszy." Tą prostą zasadą prawie przeniósł się na cmentarz. Jeśli wpoił ci taką zasadę to gratuluję bo w końcu się nadziejesz na kogoś ze sprzętem i historia się powtórzy. Mnie uczono że najlepszą zasadą jest unikanie walki a nie jej szukanie na siłę. A trenować powinienem po to żeby się obronić kiedy zostanę ja zaatakowany a nie po to żeby się sprawdzać na wiejskich dyskotekach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Kolejny bandyta w ringu-Polska zaczynaZnichSl IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.10, 16:09 Po pierwsze to nikt mi nie wpajał takich zasad. To życie jest najlepszą nauczycielką zasad, a nie choćby najlepszy mistrz. Po drugie to śmierci możemy się spodziewać choćby za rogiem, np. przechodząc przez ulicę, co jest bardziej prawdopodobne niż to, że jego historia się powtórzy. Po trzecie to gratuluje, że Cię nauczyli unikać bójek, mnie też tego uczono, ale życie nie zawsze jest takie różowe i piękne, że da się wszystkiego uniknąć. Uwierz na słowo, że nie ma lepszego nauczyciela dla kogoś, kto się nie umie lub zachowuje się nieelegancko jak dobry wpier... To dobry nauczyciel pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Kolejny bandyta w ringu-Polska zaczynaZnichSl IP: 109.243.105.* 04.09.10, 16:47 Widać po tobie Max że jesteś słabo wykształcony. Twoje słowa to zdradzają więc na przyszłość ci poradze nie zabieraj zdania w dyskusji bo nie masz mądrych argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Kolejny bandyta w ringu-Polska zaczynaZnichSl IP: *.chello.pl 04.09.10, 16:59 Tylko że takie nauczanie pokory ciągnie za sobą jeszcze dwie poważne konsekwencje jedna to taka że dysponując o wiele wyższymi umiejętnościami od przeciwnika możesz go trwale okaleczyć lub nawet zabić a druga to to taka że możesz odpowiedzieć za to prawnie. Sąd w skrajnych przypadkach może to nawet uznać za próbę morderstwa a użycie technik walki na równi z użyciem broni. Więc doprowadzenie do takiej walki jest także kompletnie nieopłacalne z tego punktu widzenia. Bo złamanie dwóch nóg czy rąk jakiemuś burakowi nie da mi żadnej satysfakcji a jemu w przypadku sprawy w sądzie może dać niezły zastrzyk gotówki z odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Kolejny bandyta w ringu-Polska zaczynaZnichSl IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.10, 20:07 Za przeproszeniem gó...... wiecie o życiu. Ale jak mówią pożyjemy zobaczymy kto miał racje. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 14:26 haha odezwalo sie stado zakompleksionych chlopaczkow oburzonych napinaczy forumowych :-D moze to bedzie dla was zniewiesciale ciotki szok, ale w boksie wielu czolowych zawodnikow to nie sa grzeczni ministranci ze szkolki niedzielnej to ze was od kobiet odroznia to ze macie tylko nieco wiecej testosteronu i jajka miedzy nogami nie oznacza, ze wszyscy tacy sa :-D gosciu obijal sie z roznymi wsiowymi kozaczkami na dyskotekach i sila rzeczy nabral doswiadczenia w mordobiciu - dobrze, ze w rezultacie przekul to w boks i legalny zarobek, a nie zszedl na zla droge koles to niezly kozak i ma serce do walki - powodzenia dzisiaj w ringu! Odpowiedz Link Zgłoś
pryszcze.duszy Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym na... 04.09.10, 14:32 życzę wpierniczu dyskotekowy bokserze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym na... IP: 178.73.48.* 04.09.10, 14:33 to fakt przychodził na dyskoteki tylko po jedno ale zadko bywalo zeby sam zaczynal i kogos prowokował to z regoly jego zaczepiali i potem sie ostro zdziwlili ja sam kiedys dostalem od niego (ale to tylko moja wina pijany bylem i to roznie bywa) teraz to moge byc dumny ze od mistrza europy dostalem w pape:D:) a moze i od przyszlego mistrza swiata trzymam za ciebie kciuki:) pozdrawiam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym IP: *.wejherowo.vectranet.pl 04.09.10, 14:41 zaraz pęknę :-) naprawdę nie masz lepszych powodów do dumy niż zebranie w pysk na wiejskiej dyskotece ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkras Re: Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 04.09.10, 15:03 hehe Widocznie nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym IP: *.e-wro.net.pl 04.09.10, 15:16 To w Simsach mozna dostać w pysk na dyskotece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym IP: 109.243.105.* 04.09.10, 17:22 Czy gdybyś stracił wszystkie zęby to też byś był dumny że zrobił to mistrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym na... IP: 217.8.165.* 04.09.10, 14:36 Wspaniała historia o tym jak głupi prostak zmienił się w prostaka. Niemniej trzymam kciuki :). Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym na... 04.09.10, 14:37 czemu on sie tak chwali,ze byl bandytą? tylko dla mądrego inaczej,moze to byc powod do dumy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta nie wiedziałam, że są tacy debile którzy trenują IP: 188.33.111.* 04.09.10, 14:49 cały tydzień po to żeby bić się na dyskotece.niezły musi być z niego matoł, ciekawe co za laska takiego pustaka chciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: nie wiedziałam, że są tacy debile którzy tren IP: *.chello.pl 04.09.10, 15:15 Pustym laskom imponuje bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwie serce no az szkoda ze przezyl !! IP: *.netrun.cytanet.com.cy 04.09.10, 15:01 mam nadzieje ze Dejan go nastuka. Burak sfajdany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyK Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 15:06 Cwaniaczek straszny, wiem, bo chłopak z mojego miasta. Ale co było a nie jest... Skończył z tym i tyle, każdy w życiu robi głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hen Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym na... IP: *.centertel.pl 04.09.10, 15:20 To że on bandyta i prostak to trudno, tak bywa, ale że dziennikarz gazety tak łatwo to łyka i publikuje to jest dopiero patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepijacy Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym na... IP: *.range86-131.btcentralplus.com 04.09.10, 15:26 no to powodzenia. jak wygrasz to sie upije.i tak sie stanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Jestem akademickim belfrem i chcę pogratulować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 15:47 Gratuluję CHARKTERU! Można być silnym fizycznie, czy uzdolnionym intelektualnie, ale jak się nie ma charakteru, to jest niczym. Dostał Pan od Opatrzności drugą szansę i jej Pan nie marnuje. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym na... IP: 188.33.215.* 04.09.10, 15:51 Jako bokserowi kibicuję mu, bo jest Polakiem i chciałbym żeby wygrywał. Mogę być dumny, że dziś będzie walczył o pas mistrza świata. Ale... jego historii, przed wejściem na ring, nie powinno się publikować w takich gazetach jak wyborcza, to zły przykład dla młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym IP: *.kosnet.pl 04.09.10, 16:18 świetna historia trochę taka amerykańska powodzenia chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsmroden Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym na... IP: 178.73.48.* 04.09.10, 16:03 Nie cierpię takich ludzi, powinno się im jaja obcinać i trzymać w izolacji, a nie dawać szanse walki o tytuł mistrza w boksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitix ty juz ich nie masz? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 16:58 Silni, pewni siebie faceci nie zaczepiaja slabszych, co zostalo wyraznie powiedziane, wiec sie nie boj;) Na dyskotece albo na ulicy mogliby zaczepiac cie raczej ci, ktorych on pobil - dyskotekowi koksiarze 2 metry na 2, uwielbiajacy slabszych od siebie, bo moga poszpanowac wpompowana w siebie "sila". Czy tego chcecie, czy nie, jest pelno ludzi z "patologii", ktorzy maja w sobie duzo agresji i potrafia ja bardzo zle wykorzystac. Nie kazdy mial bogatych rodzicow, ktorzy podtykali Kanta pod nos w podstawowce, glaskali po glowce i kazali "isc do pani", zamiast oddac. Wiec chwala chlopakowi, ze zamiast jak wiekszosc "zlych" chlopakow zajmowac sie napadami, laniem slabszych na ulicy dla popisu i straszeniem studentow, wykorzystywal swoja sile walczac z tymi, ktorzy podobnie jak on, szukali afery, zeby moc sie popisac swoja samczością;) Agresja nieuprzywilejowanych zazwyczaj skierowana jest przeciwko tym, ktorych widza jako nieslusznie uprzywilejowanych - zazwyczaj chodzi o utrzymywanych przez rodzicow studentow, ktorzy nie musza nic robic, zeby miec co zjesc i gdzie mieszkac, a sa przeciez doroslymi ludzmi i od dyskotekowych zadymiarzy rozni ich wylacznie status spoleczny rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro1999 Re: Boks. Rafał Jackiewcz: z dyskotekowych zadym 04.09.10, 16:39 Tylko idiota moze sie podniecac widokiem dwoch polglowkow obijajacych sobie mordy Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Ale burak ! Obciach dla polskiego boksu.Psychopata 04.09.10, 17:04 Znam się na tym zawodowo. To typowy przypadek psychopaty, czy jak się obecnie mawia - osobowości patologicznej, antysocjalnej. Taki ludzki śmieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo chwalipięta !!! IP: 109.243.105.* 04.09.10, 17:14 Też miałem przyjemność spotkać takiego idiote na wiejskich baletach. Tyle że jak wychodziłem z nim na solo dołączali jego znajomi, niektórzy nie wytrzymali i ledwo wyszedłem a już powalili mnie na ziemie i skopali w 20-stu albo i więcej, kto sie dopchał to kopał. Mój kolega wstawił sie za mną i też został skopany. Gdyby nie miejscowy dziewczyny, które zaczęły krzyczeć i powstrzymywać najbardziej krewkich, to nie wiem jakby się to skończyło. A tak tylko podarta koszulka,cała w krwi i złamany nos. U kolegi podobnie ale nos ma cały do dziś na szczęście. Aniołkiem nie byłem, ale nawet wtedy na nikogo krzywo nie spojrzałem i nie wiem za co dostaliśmy. Dodam tylko że nikogo z naszych znajomych na dyskotece nie było, więc z perspektywy czasu głupotą było pójście na tą dyskotekę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToonArmy Jedyny polski bokser na arenie swiatowej.. IP: *.14-2.cable.virginmedia.com 04.09.10, 17:48 .. ktoremu, zycze jak najgorzej,. Zwykla menda, szczur i do tego jeszcze sie tym chwali heheh Bleeeeeeeee.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy w dresie W internecie pełno frajerów i zer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 18:06 Takich co to mają pełne pampersy na widok chłopaka w dresie. Nic dziwnego, że wyładowują swoją frustrację na forach Odpowiedz Link Zgłoś