Gość: cwiara IP: *.internetunion.pl 21.09.10, 19:49 Taraś ratuj swój stołek!! Do przerwy ledwo 1:0 SŁABIZNA !!!! Naprawde trzeba kimś wstrząsnąc ,może jak Skorża odesłac kilku gwiazdorów do młodych niech sobie przemyślą pare spraw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
switowiecl Re: Świt Nowy Dwór Maz. - Śląsk Wrocław 21.09.10, 20:29 Świt do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieczi Świt Nowy Dwór Maz. - Śląsk Wrocław IP: *.magma-net.pl 21.09.10, 20:53 Cała Polska w Cieniu Śląska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrt Re: Świt Nowy Dwór Maz. - Śląsk Wrocław IP: *.chello.pl 21.09.10, 21:12 jestem z wroclawia no ale wybacz, takie teksty pisac w stosunku do aktualnej formy naszej druzyny pilki kopanej to zakrawa o parodie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Świt Nowy Dwór Maz. - Śląsk Wrocław IP: *.static.korbank.pl 21.09.10, 21:44 Ja też jestem z Wrocławia i jak przeczytałem "relacje live" to... ręce opadają! Przecież wygrali ledwo 0-1 z 2 ligowcem dawniej z 3 ligowcem! Nie Taraś musi odejść!! A teraz w piątek 4 obecnie zespół w tabeli czyli korona i to na wyjeździe.... i niech zgadnę taras dalej będzie na ławce i co?? Znów w plecy?? Z całym szacunkiem dla WKS ale trener się wypalił i ZMIANA MUSI BYĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic WKS Świt Nowy Dwór Maz. - Śląsk Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 21:19 powiem tak... wyniki nie są zadawalające ale Taraś dobrze prowadzi zespół i gra tak jak miał zacząć grać śląsk tzn ofensywnie ale jeszcze nie poukładał całej drużyny i mimo że grają ładnie i dobrze to i tak wynik jest nie satysfakcjonujący - z jagą czy legią... Odpowiedz Link Zgłoś