Gość: Bill IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 08:23 Tomasz jest wielkim sportowcem i człowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wachowski sportowiec roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 14:33 drugie miejsce Adamek, trzecie Pudzianowski, szkoda że nie puszcza ognia d...ą, mógłby startować w "mam talent" Odpowiedz Link Zgłoś
qulag Re: sportowiec roku 27.09.10, 15:55 trzecie miejsce Pudzianowski?!?!? no niezłe jaja, żart roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: sportowiec roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 17:11 I tu mam problem dałbym p. Gollobowi 1 miejsce razem z Justyną Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna, jo Andrzej A jak tam problemy rodzinne tego pana? IP: *.chello.pl 27.09.10, 14:33 Jakiś czas temu żona i córka tego pana robiły szum w szmatławcach, że są bez środków do życia, a małżonkę jakoby nasz bohater zmusił do oszustwa kredytowego. I co z tymi rewelacjami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: A jak tam problemy rodzinne tego pana? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.10, 15:15 kluczowe słowa twojej wypowiedzi to: "szum w szmatławcach".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: Król Tomasz Pierwszy IP: 83.238.100.* 27.09.10, 14:36 a co z jego bita czy zastarszana zona i corka....o niej cicho.....czy o tym mamy nagle zapomniec ??? a moze juz sie pogodzili, bo kasa Tomkowi duza wpadla do kieszeni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Król Tomasz Pierwszy IP: 193.106.245.* 27.09.10, 14:46 nie moze byc glosno o czyms czego nigdy nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
d0oti Re: Król Tomasz Pierwszy 27.09.10, 14:47 Coś czuje, że nieszczęśliwa żona chciała kase od niego wydębić. Zresztą chwile, co prawda krótka, śledziłam te rewelacje nie było wokół tego AŻ tak wielkiego szumu jak można się było spodziewać. A Tomasz, cóż... Wielki Człowiek!! GRATULACJE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes_Ryba A jak tam żona pana Tomasz? IP: *.3s.pl 27.09.10, 14:49 A co z jego bratem, który ponoć jest mafiozem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Zawistnicy są jak widać wszędzie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 14:52 Plotkarzu wstrętny zachowujesz się jak baba. Masz jądra czy jajniki ??? Ty odpowiadasz za zachowanie swojego rodzeństwa ??? Jaki to ma związek ??? Chcesz plotek to odpal sobie Plotek.pl i tam się zrealizujesz gnomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy brat Bój się Prezesie Ryba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 14:55 Już po Ciebie jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-Klubie.pl Re: A jak tam żona pana Tomasz? IP: *.echostar.pl 28.09.10, 09:46 w-Klubie.pl nowy serwis dla Kibiców i Zawodników. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Lublin Gratulacje !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 14:50 Kariera Tomka Golloba zaczęła się DOKŁADNIE w tym samym momencie, kiedy moja "kariera" kibica. Jesteśmy już "ze sobą" 21 lat. Pamiętam DOSKONALE jego wszystkie występy i "występki". Był trochę jak nielubiany Nicki Pedersen. To jednak co go odróżnia od wszystkich innych żużlowców, co pozwala mu być tym jedynym, to PERFEKCYJNA TECHNIKA JAZDY wyrażająca się w sytuacjach "wjadę tam, gdzie nikt inny nawet nie pomyśli że da się wjechać", śliczna sylwetka na motocyklu, fantastyczny balans ciałem... aż trudno uwierzyć, że ktoś z takim wzrostem może tak IDEALNIE wyglądać na żużlowym motocyklu. Styl Tomka Golloba jest NIEPOWTARZALNY i nie do podrobienia. Jedynie niegdyś Hans Nielsen swoim stylem jazdy zachwycał mnie jak dzisiaj Tomek Gollob. Tomku... NAJSZCZERSZE GRATULACJE Z LUBLINA !!! Cieszę się bardzo, że mój związek z żużlem jako kibic przypadł właśnie na te lata, w których to Ty startujesz. Plech, Jancarz... to WIELKIE nazwiska polskiego speedwaya, ale Twoje jest NAJWIĘKSZE i co najważniejsze, w sposób szczególny zostanie wyryte w annałach światowego żużla. Twoje mistrzostwo świata nie jest przypadkiem - jak w przypadku /z całym szacunkiem/ Jerzego Szczakiela, który miał "dzień konia". Twoje mistrzostwo świata jest wynikiem 21 lat bycia NAJLEPSZYM żużlowcem w Polsce. I aż dziw, że przez te ponad 20 lat jedynie raz los umożliwił Ci stanięcie na najwyższym podium IMŚ. Szacun, respect i chapeabu pas ... Fan z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Król Tomasz Pierwszy IP: 91.150.198.* 27.09.10, 14:55 Niezwykła jest zawiść w Polakach. Zamiast docenić, uznać czyjąś klasę najlepiej doszukiwać się wad i insynuować. Szkoda. Wie ktoś skąd to się bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Zbigniew Raniszewski IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 14:59 Najpierw powinni nagrać trochę historii tego sportu, np. dokument o Zbigniewie Raniszewskim i kulisach tego co tam się wyprawiało. Zresztą na Jego stronce wrzucili dokumentację www.raniszewski.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borja Wspaniały Tomek i świetny artykuł IP: *.centertel.pl 27.09.10, 15:00 Byłem tam, widziałem to! JEzu jak jak się cieszę. BRAWO TOMEK!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Megaloman!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 15:22 Szacunek za dążenie do celu, ale tekst "dziwne, że nikt nie nakręcił o mnie filmu" to megalomania! Mało to ciekawszych postaci do kręcenia filmów biograficznych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: Megaloman!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 15:31 Przeczytaj artykuł jeszcze raz, o filmie mówił Crump, a nie Tomek.... Odpowiedz Link Zgłoś
d0oti Re: Megaloman!!!! 27.09.10, 15:33 Gość portalu: Max napisał(a): > Szacunek za dążenie do celu, ale tekst "dziwne, że nikt nie nakręcił o mnie fil > mu" to megalomania! Mało to ciekawszych postaci do kręcenia filmów biograficzny > ch??? Proponuję przeczytać artykuł jeszcze raz. Gollob sam o sobie tak nie mówi, mówi tak o nim Jason Crump!! "Jason Crump, dotychczasowy żużlowy mistrz świata: - Nie znam żadnego żużlowca - a nawet chyba sportowca - który tak długo i tak cierpliwie dążyłby do zdobycia mistrzostwa. Dziwne, że nikt w Polsce jeszcze nie nakręcił o nim filmu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Megaloman!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 15:56 Analfabeta z Ciebie :) Prosty tekst a nie umiesz go zrozumieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Król Tomasz Pierwszy IP: *.smgr.pl 27.09.10, 15:22 Muszę przyznać, że straciłem wiarę w sukces Golloba gdy nastała era sztucznych torów - w ogóle mu na nich nie szło. Ale nauczył się jeździć i na nich. Panie Tomaszu - wyrazy szacunku z Grudziądza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Król Tomasz Pierwszy IP: *.ip.netia.com.pl 27.09.10, 15:32 a moze wywiad z nim przeprowadzal Komorowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpeedwayLublin Król Tomasz Pierwszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 15:40 Tomasz gratuluję z całego serca, opłacił się Twój upór i wiara w dążeniu do celu. Dokonałeś czegoś wspaniałego i nikt Ci tego nie zabierze. BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sliski_wacek Król Tomasz Pierwszy 27.09.10, 15:41 Nie przepdam za nim, i to wcale nie dlatego ze zawsze jezdzil u rywali. Nie podoba mi sie jego arogancja i wiele z jego wybrykow. Ale moze zmienilbym zdanie po paru piwach z nim (chetnie postawie) bo osobiscie go nie znam. Niezaleznie od tego nalezy mu sie najwiekszy szacunek za jego postawe wobes swoich fanow, jeszcze wiekszy za to ze po cichu wspiera innych no i oczywiscie za osiagniecia sportowe. Zloto nalezalo mu sie jak nikomu innemu od wielu wielu lat. Zdobycie go w Budgoszczy to bylo po prostu przeznaczenie. Najszczersze gratulacje Panie Tomku, i kolejnych sukcesow, choc teraz to juz nie wiem co Panu zostalo, moze serio pilka nozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Re: Król Tomasz Pierwszy IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 16:19 Filmu nikt nie nakręcił? Przecież w Polsce to oczywiste. Na pierwszym miejscu zawsze musi być jarek, jarek, jarek i po wsze czasy jarek k. (ale jaja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Król Tomasz Pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 16:03 youtube.com/watch?v=zaQLu8Jc_jE finał i hymn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Król Tomasz Pierwszy IP: *.chello.pl 27.09.10, 16:11 Charakter bardzo podobny do Kubicy. W motorsporcie trzeba być właśnie takim kozakiem, żeby coś osiągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ritchie Re: Król Tomasz Pierwszy IP: 77.79.236.* 27.09.10, 16:17 To sie jeszcze Kubica musi sporo nauczyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Król Tomasz Pierwszy IP: *.chello.pl 27.09.10, 23:00 Racja, racja. Jeśli chodzi o wybryki poza torem to Kubicki to święty w porównaniu z Gollobem. Ale w kwestiach sportowych jest dużo podobieństw. A jeśli chodzi o odpowiedzi na pytania dziennikarzy - tu są po prostu identyczni! :D Oby tylko w przypadku Roberta droga do Mistrzostwa Świata nie była taka długa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUBLIC_ENEMY_UK on ma zarzuty prokuratorskie redaktorku IP: *.chello.pl 27.09.10, 16:20 jak nie pojdzie siedziec to bedzie dobrze, ma zarzuty za wyludzenia pieniedzy z bankow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamwawa Re: on ma zarzuty prokuratorskie redaktorku IP: *.chello.pl 28.09.10, 16:31 widać żeś kretyn, że nie umiesz czytać tekstów ze zrozumieniem, dziwne, że nawet w super expressie są dla ciebie za trudne artykuły. Gollob nie ma zarzutów prokuratorskich. Prokuratura jest na etapie sprawdzania doniesienia żony Golloba. I nie wydała nawet postawienia o wszczęciu postępowania w tej sprawie. Do zarzutów jeszcze bardzo daleko. To taka informacja dla ciebie kretynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Król Tomasz Pierwszy IP: 88.220.82.* 27.09.10, 16:47 Zgadza się,ale film powinien tez pokazać jak rzuca zębatka od motocykla w ławki gdzie siedzieli kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
ankecenamon Król Tomasz Pierwszy 27.09.10, 17:15 Tomku , dla mnioe byłeś jestes i bedziesz najwiekszym sportowcem ! Nikomu nigdy tak nie kibicowałem i nie kibicuję jak Tobie .Jak odpadałeś z GP to wychodziłem ze stodionu , mimo ze dalej jeżdził inny Polak . Ale ja nie kibicuję Ci dlatego ze jestes Polakiem tylko dlatego ze masznajwiększy charakter ze wszystklich sportowców jakich znam . Zycze Ci byś przez jeszcze wiele lat nie oddał korony Mistrza Swiata . Odpowiedz Link Zgłoś
labeo To jest sportowiec ale i człowiek! 27.09.10, 18:02 Gollob jest najlepszym polskim żużlowcem, jest też wielkim sportowce, ale przede wszystkim jest człowiekiem z wadami i zaletami. Jako sportowca należy go cenić za to czego dokonał. Bez Niego polski żużel nie byłby taki jaki jest obecnie (w pozytywnym znaczeniu). Jako człowieka natomiast mogą go oceniać tylko osoby, które go znają prywatnie, a nie przez pryzmat brukowych artykułów, telewizji i plotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Ja go pamiętam z meczu w Lublinie, jak kopnął ... IP: *.enterpol.pl 28.09.10, 14:17 ... w koło Jurka Głogowskiego. Jurek się przewrócił, a młody Gollob wygrał wyścig - 1990 lub 1991 rok. Ale i tak bardzo gratuluję Mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-Klubie.pl Re: Król Tomasz Pierwszy IP: *.echostar.pl 30.09.10, 23:43 w-Klubie.pl nowy serwis dla Kibiców i Zawodników. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Król Tomasz Pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 17:16 Wielkie brawa dla Tomka! Gratuluję tytułu mistrza świata! Kibic ROW-u Rybnik Odpowiedz Link Zgłoś
bumerang-3 Re: Król Tomasz Pierwszy 16.10.10, 10:20 GRATULACJE! GRATULACJE! GRATULACJE! Latami czekałem na ten medal i wreszcie! I to w jakim stylu! Odpowiedz Link Zgłoś
bumerang-3 Re: Król Tomasz Pierwszy 16.10.10, 10:22 I jeszcze jedno: "wielkość" zawsze była przeciwnym biegunem "tempoty i chamstwa". To zresztą udowodniło to forum Odpowiedz Link Zgłoś