Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bułgaria - Polska

• Gość: jano Bułgaria - Polska IP: 57.66.195.* 01.10.10, 18:37
        nie przejmujcie sie kibice nasi teraz zaczeli kalkulowac
        • Gość: Sw.Patryk Re: Bułgaria - Polska IP: 92.19.216.* 01.10.10, 18:43
          Mialem to szczescie , ze ogladalem mistrzow swiata i mistrzow olimpijskich na zywo . Ot tak z odleglosci kilku metrow w 1974 roku . To byly oczywiscie inne czasy i inna siatkowka. Nie tak atletyczna, ale przeciez nai tak atletyczna dla wszystkich . I polska druzyna mial to cos , cos pozwalalo wygrywac. Przez kilka lat nie przegrywali w ogole. Ta reprezentacja ma potencjalne mozliwosci . Od zawsze slysze, ze maja potencjal . Ale nie maja takiego charakteru , jak Gosciniak , Gawlowski, Rybaczewski , Karbarz , czy Skorek i Wojtowicz. Po ostatnich meczach stracilem serce do nich. Po raz kolejny.
          Chcialbym,zeby wygrywali,ale zdaje sobie sprawe, ze to bedzie bardzo trudne.
      • yeti362 Bułgaria - Polska 01.10.10, 18:39
        Tak samo będzie za dwa lata przy okazji Euro 2012 w PN, czyli baty i tylko puste stadiony zostaną. Chyba, że skopiujemy regulamin od przewidujących makaronów.
      • Gość: MID Łolaboga biją naszych IP: 83.243.107.* 01.10.10, 18:40
        Łolaboga, łolaboga... wszyscy są przeciwko naszym... wszyscy kombinują, nasi nie... a na koniec dostają taki wpie...że nie ma co zbierać. A miało być tak pięknie, Gwno przeciweż napisało że po mistrzostwo świata jadą... a tutaj w meczu z Bułgarią siła ataku porównywalna do mistrzostw międzyszkolnych... łolaboga, biją naszych i się uwzięli...
      • Gość: beti Bułgaria - Polska IP: 94.240.48.* 01.10.10, 18:41
        Pokąż mi drużynę która miała gorzej niż my,żadna.No cóż byli słabsi i co się stało.Trudno.Jednak mam dużo pretensi do organizatorów , bo brzydko się bawią.Gdyby zdarzyło się to w Polsce to dopiero byłaby afera.Może niepotrzebnie jechali do Japoni, tylko że nie zawsze wszystko idzie i wystarczy małe zamieszanie , a impreza do kosza.Wszyscy o tym wiedzą.Dzisiaj byliśmy słabsi , ale to nieznaczy ,że możęmy osądzać ich od czci i wiary.Osobiście sama olałabym ten turniej.Wygląda to na nie chalo wsród działaczy, że na to pozwolili.Rozbili naszą drużynę, Szkoda .
        • maz-47 Re: Bułgaria - Polska 01.10.10, 19:27
          Masz rację, tylko że najgorsze jest to, że tak łatwo dajemy się złamać. To boli, bardzo boli...
      • Gość: miszuge Bułgaria - Polska IP: *.chello.pl 01.10.10, 18:43
        Masakra, dramat.....jak dzieci we mgle ze związanymi nogami!!!
        • Gość: kwitek Re: Bułgaria - Polska IP: 95.108.69.* 01.10.10, 18:44
          pojechali z nami jak z gównem, ale prawdą jest też, że trafiliśmy najgorzej
      • bulek3110 Bułgaria - Polska 01.10.10, 18:43
        Polskich sportowców, którzy mają jaja można wymienić na palcach jednej ręki. Ci ich nie mają. Wyglądali tak, jakby dopiero co wyszli spod maminej opieki.
        Kurek może ma i talent, ale pipką jest niesamowitą.
        • Gość: Olekk Szkoda gadać IP: *.net 01.10.10, 18:56
          Niestety polska drużyna to grupka zapłakanych dziewczynek, które na każdym kroku szukają usprawiedliwień i użalają się nad sobą. Jedyny facet z jajami - Bartman to za mało. Podejrzewam, że teraz winny wszystkiemu będzie system, ale jeśli przegrywa się w takim stylu to trudno marzyć o medalu. Te pomysły ze ściąganiem reprezentantów Polski do Plus Ligi to chyba było złe rozwiązanie. Wszyscy czują się tam jak gwiazdorzy (typowe dla Wlazłego) i przestają się rozwijać, a skutki widać w meczach z Brazylią i Bułgarią, a i z Niemcami mogło skończyć się zupełnie inaczej. W takiej lidze włoskiej czy rosyjskiej mogliby się czegoś nauczyć. Winiarski - szkoda gadać - jego pożegnanie z ligą włoską to nie zasługa działań działaczy Skry tylko jego beznadziejnej gry.
        • Gość: gare Jesteście nienormalni..."Polacy"... IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 19:04
          ...mówie do was "kibice". I nie piszcie że to patałachy i szmaciarze dobra...bo śmieszni jesteście. Zajmijcie sie lepiej wpie*****niem kotletów i pierogów który jest dla was jedynym sportem i siedźcie cicho RAUS RAUS RAUSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ja_pier Bułgaria - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 18:44
        Polscy siatkarze to PiS - Patałachy i Szmaciarze
        • Gość: Johann Re:Ale szmaciarze ,uczcie sie od Niemcow IP: *.pool.mediaWays.net 01.10.10, 18:51
          Kolejna bajka obalona.Polacy sie do niczego w sporcie nie nadaja. A te 4000 tych idiotow tam na trybunach ,szukajacych samopotwierdzenia jacy to wy mocni i wspaniali.A qufno.
          • Gość: gre Re:Ale szmaciarze ,uczcie sie od Niemcow IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 18:55
            A tu kolejna baja potwierdzona, jacy WY Polacy jesteście frajerkami którzy tylko sukcesy potrafią doceniać. Masz jeszcze coś do powiedzenia frajerze???
            • Gość: ggrae Re:Ale szmaciarze ,uczcie sie od Niemcow IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 18:57
              Dodam jeszcze że jesteś mały jak KUTAFON. Spróbuj piłkę MIKASE tak odbić 90 km/h żeby wpadła w to POMARAŃCZOWE to wtedy sie udzielaj bo nic ze sobą nie reprezenetujesz MALUTKI CZŁOWIECZKU. Idź żryj chipsy i sie nie udzielaj.
              • Gość: Johann Re:Ale szmaciarze ,uczcie sie od Niemcow IP: *.pool.mediaWays.net 01.10.10, 19:05
                Taka radoche mam .A CO TO WSZYSTKO PISALO I MOWILO , ze zostana misztrzami. A to po prostu stare kmiotki i beztalencia. A teraz w tym sporcie to macie przerwe na nastepne 10 latek.A pewnie Niemcy beda na fali wznoszacej ,no bo maja dobrego trenera,ktorego umiejetnosci potrafia docenic.A wy do gnoja.
                • Gość: A. Re:Ale szmaciarze ,uczcie sie od Niemcow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 20:01
                  Niemców pokonaliśmy, więc morda w kubeł ślepaku... nie masz nic do powiedzenia.
                  • Gość: Johann Re:Ale szmaciarze ,uczcie sie od Niemcow IP: *.pool.mediaWays.net 01.10.10, 20:16
                    Ale nasze Niemcy graja dalej,polaczku.A wy juz nic nie znaczycie,jak zwykle zreszta.Ale mam radoche ,ze was zbito i skopano.
                    • Gość: haha :) Re:jakie "nasze" polski kloszardzie z niemieckiego IP: *.23.54.194.generacja.pl 01.10.10, 21:09
                      dworca? :DD
                      ciesz się że wyświetlili mecz na jakimś dworcowym telebimie, bo byś musiał grzebać pojutrze po dworcowych kubłach w poszukiwaniu jutrzejszej gazety by poznać aktualny wynik.
                • Gość: Jędrzej Re:Ale szmaciarze ,uczcie sie od Niemcow IP: *.chello.pl 02.10.10, 03:33
                  Gość portalu: Johann napisał(a):

> Niemcy beda na fali wznoszacej ,no bo maja dobrego trenera,ktorego umiejetnosci potrafia docenic.A wy do gnoja.

To jest ten sam trener Lozano, którego ty przez całe lata opluwałeś, gdy trenował Polaków; nazywałeś go "koboldem". Niezła z ciebie menda, schlonski naziolku.

PS Kiedy wrócisz do swego poprzedniego nicka "Schuja"? Nienajgorzej odzwierciedlał twój omierzły charakterek...
        • Gość: grse Re: Bułgaria - Polska IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 18:58
          A Polacy tacy jak TY to NIEPOLACY.
      • kajaphoto Bułgaria - Polska 01.10.10, 18:52
        OGROMNY ŻAL... a było już tak dobrze :(
      • Gość: Dżek Bułgaria - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 18:53
        Siatkarze to POwskie ku.... Ch... im w dupy! Spadówka
      • Gość: gość portalu Bułgaria - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 18:55
        Ilu teraz ekspertów się odezwało. Wszyscy przed monitorem to po prostu mistrzowie w każdym calu. Nie zapominajcie, że Brazylia i Bułgaria to złoty i brązowy medalista poprzednich mistrzostw. Niestety nie mieliśmy w tej grupie Portoryko(jak Włosi), ani Egiptu(jak Rosja), czy też Kamerunu.
        Wynika z tego, że nie należało się pucować w pierwszej fazie, grać drugim składem. Wyjść z gorszej pozycji i mieć łatwiejsza drogę w dalszych fazach turnieju.
      • Gość: ehh Bułgaria - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 18:59
        nie wierze ze tak latwo oddali te mecze kur...... az mnie cisnie zeby poprzeklinac , lamusy mogli chociaz powalczyc a nie jak pizdy do bicia.
        • newill6 Re: Bułgaria - Polska 02.10.10, 08:52
          nie róbmy tragedii ,,,przypomnijmy sobie ostatni Mundial w piłce nożnej,jakie drużyny wczesnie pojechały do domu.....taki jest sport,nieprzewidywalny.
      • Gość: Poludnie Bułgaria - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 18:59
        CIOTY
      • Gość: Romi Bułgaria - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 19:00
        Tak to jest jak przecenia się własne siły.
        Reprezentacji Polski potrzebny jest psycholog i to od dawna.
        Zaden z zawodników nie zagrał na przyzwoitym średnim poziomie.
        Wlazły porażka , całkowicie bez formy.
        Cała reszta nadrabiała więcej butnymi wypowiedziami oscylującymi w złoto niż umiejętnościami na siatkarskim boisku.
        Zaskoczył mnie całkowity brak formy u Zagumnego co przekładało się na czytelne wystawy lub ich brak.
        Liga światowa pokazała ,że jest żle , a mistrzostwa świata dopełniły czarę goryczy.
        To nie regulamin zawinił lecz słaba psychika i gra naszych zawodników.
        Gratuluje dobrego samopoczucia trenerowi i całej drużynie. Czas wrócić na ziemie Panowie i pokazać dobrą grę z pełnym zaangażowaniem.
      • Gość: Lukasz Wiadomo kto winien IP: *.chello.pl 01.10.10, 19:01
        FIVB przecież tak ułożyła zasady rozgrywek, żebyśmy polegli z Bułgarią 3:0! Proponuję uznać nas moralnymi zwycięzcami! Od tygodnia na łamach m.in. tego portalu niósł się krzyk jak to nas celowo skrzywdzono. Dowodem na słuszność tej tezy jest dzisiejszy mecz. Gratulacje dla Panów Redaktorów!
      • Gość: Realista Tak kończą "honorowi "gracze IP: *.euronet.net.pl 01.10.10, 19:01
        Serbowie byli mniej "honorowi" ,ale za to dziś śmieją się nam w twarz.Cipy nie siatkarze,a tych specjalistów od szkolenia i taktyki powinni wy...ć od zaraz na zbity pysk.To kpina nie gra reprezentacji.
        • Gość: s1 Re: Tak kończą "honorowi "gracze IP: *.sta.asta-net.com.pl 01.10.10, 21:47
          Polacy nawet jakby grali drugi mecz z Portoryko, to ciężko byłoby im wygrać z takim nastawieniem. Ale cóż, następnym razem będzie lepiej
        • Gość: raul Re: Tak kończą "honorowi "gracze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.10, 21:48
          Wlazły - 1pkt, na ile prób?
          Może ktoś mi powie coś na temat ... skuteczności siatkarzy?
          Zagumny ... Żenujący. Takie wystawy ... I te ... wrzutki?
          Ignaczak ... czaił się za plecami blokujących kolegów,
          zamiast poza boiskiem wyłapywać niewyblokowane piłki.
          Tak jak w tenisie należy analizować, i korygować grę, ustawienia graczy II linii.
          Powinno się określać IQ zawodników reprezentujących RP!
          Bo miałem wrażenie, że grają bezmózgowcy.
          I szkoleniowcy ...
        • Gość: serwis... Z naszego serwisu śmieją się wszyscy!! IP: *.toya.net.pl 02.10.10, 00:38
          Czemu nikt u licha u nas nie potrafi serwować driven shotów?! O_O

Sorki, ale plasowany serwis to mogą sobie baby robić. Bułgarzy naszych rozstrzelali serwisem. Aż boję się myśleć co by było jakbyśmy na Rosjan trafili. Byśmy tego ostrzału nie przeżyli xD.

Panowie Zagumny and co. trenować serwis przed następnymi zawodami, bo tak to licho widzę nas gdziekolwiek :p.
      • Gość: Vincent Bułgaria - Polska IP: 68.67.4.* 01.10.10, 19:01
        Nie jestem fanem siatkowki, ale czytajac wczesniej wiadomosci sportowe mialem wrazenie ze nasi dziennikarze wylewja swoje frustracje i sa glodni sukcesu. Panowie a moze by tak troche umiaru na przyszlosc i nie uprzedzac wypadkow.
      • poloneza Bułgaria - Polska 01.10.10, 19:01
        Ja dziękuje Bogu że moja młodość przypadła na lata 70-te i mogłem oglądać wspaniałe mecze polskich sportowców.Byli to ludzie wolni,którzy rozwojali swoje zdolności a trener im w tym pomagał a nie krempował i zniwalał jak cały nasz system.Każdy był inny i niepowtarzalny a nie jak teraz np nasi siatkarze jakby byli skuci kajdankami,nie mogli swobodnie grać.Kajdanków na rękach i nogach nie mieli ale bedąc zniewolonym nie można wykazać się swoimi zdolnościami i pomysłem na grę.Jeśli nie będzie wolności nie będzie sukcesów.Sportowiec to musi być wolny człowiek który rozwija swoje zdolności a władze sportowe mu pomagają a nie go gnębią i zniewalają.
      • ateofi No i co Panie Gruszka?!!! 01.10.10, 19:02
        3 dni temu butnie zapewniał Pan, że interesuje Was tylko "złoto", a tymczasem skompromitowaliście się jak nigdy dotąd. Jesteście Mistrzami Europy i Wice mistrzami Świata!!!
        Rozumiem, że można przegrać, to tylko sport, ale TRZEBA WALCZYĆ I DAĆ Z Z SIEBIE WSZYSTKO NA BOISKU. Gdyba Ja zarabiała taką kasę ja Wy rozpieszczone pedałki, to bym skakała pod tą siatką wyżej niż Wy mimo moich skromnych 168 cm wzrostu.
      • Gość: GRA Re: Bułgaria - Polska IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 19:03
        AAAaaaale nikt nie chce tego słuchać wkurzony Polaczku!!! Niewiem, może jesteś Serbem albo Włochem, ale mentalnie Polakiem napewno nie jesteś. Jesteś jednym, szaro-burym widzem TV który nie wie co to SPORT WYCZYNOWY. Chyba że ruszanie japą i jedzenie czipsów oraz granie w CSa. Wiesz, polscy siatkarze którzy więcej potrafią niż ty - śmieją sie z ciebie i mają cie w d***. Bo dla nich jesteś nikim. O sporcie to oni między sobą rozmawiają a na ciebie to NAWET BY NIE SPOJRZELI, tyko charchnęli glutami i powiedzieli spadaj gó...arzu bo cie psem poszczuje.
      • Gość: an Bułgaria - Polska IP: *.skarzysko.vectranet.pl 01.10.10, 19:05
        po co Możdzonek...słaby na maxa, po co Bartman słaby na maxa, Wlazły tez bez formy. gdzie Bąkiewicz, czemuż Ruciak nie grał od poczatku. Ignaczak SŁABIZNA. Cóz na własne zyczenie powrót do domu szkoda mi ZAGUMNEGO:( pewnie jego ostatnie MŚ...krótko mówiąc ...staraszny zal:(
      • Gość: Kibolka Bułgaria - Polska IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.10, 19:05
        Szkoda, bo juz Mariusz nie wywalczy nam medalu. Nie skorZystano z jego talentu i nie pozwolono mu sie odblokowac.
        • Gość: siatkareczka Re: Bułgaria - Polska IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.10, 19:27
          Szkoda, szkoda!
      • Gość: seadoczka Bułgaria - Polska IP: 62.233.174.* 01.10.10, 19:12
        oglądałam wszystkie mecze,bo małż kazał. i co ja mu teraz powiem;(
      • Gość: klamen Jedyni polacy co nie umieja kombinowac? IP: *.range86-161.btcentralplus.com 01.10.10, 19:15
        SIATKARZE
      • Gość: bolek Re: Bułgaria - Polska IP: *.trzebinia.mm.pl 01.10.10, 19:15
        A takich Kozaków zgrywali. Teraz nie mogą nic zwalić na regulamin, z taką grą mogli tylko marzyć o medalach.
      • tornson No i nie było żadnej grupy śmierci, jeden kelner 01.10.10, 19:19
        i dwie dobre drużyny które spacerkiem oszczędzając siły przechodzą do następnej rundy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka