Gość: killer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:04 niby BOBO taki specu a dalej bezrobotny z tą kadrą co Groclin miał to i Wójcik byłby wicemistrzem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej Re: Bogusław Kaczmarek: Problem to boczni obrońcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:13 killer, to ze Kaczmarek jest fachura, pokazal juz wczesniej, w slabszych druzynach, jak Stomil czy GKS. A moze nie pracuje nigdzie, bo po prostu nie chce sie lapac byle czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Bobo - masz rację! IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 23:16 Kłos na prawą (ew. Żewłakow) a może na lewą Mila???? na pewno nie Kosowski, to by było zabawne :-)) Baszczyński znowu słabo... drugi Żurawski :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Znawca od 7 bolesci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:20 Niech leczy kadre...trener nie chciany.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Rząsa IP: *.cyberdom.pl 02.04.04, 00:05 Rzasa zagral na lewej obronie bardzo poprawnie. Nie pierwszy raz zreszta. To chyba najbardziej niedoceniany polski zawodnik. Owszem, mozna mu zarzucic mala kreatywnosc w konstrukcji ( co akurat dziwi, bo wychowywal sie i byl napastnikiem gdy byl juniorem), ale ze swoich zadan wywiazuje sie dobrze; bez artyzmu, rzemieslniczo, ale dobrze. Ja bym sie bardziej obawial o prawa strone, choc koncepcja z Klosem nie jest zla. Zakladajac pelna dyspozycyjnosc obrone widze w skladzie : Rzasa, Glowacki, Bak, Klos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Bobo - madrze mowisz:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 08:09 podzielam zdanie trenera Boba:) oczywiscie, kilka rzeczy nadaje sie do dyskusji, ale generalnie ciezko sie nie zgodzic. a kwestia braku w kadrze Maruisza Liberdy... no coz; Kazimierski doskonale pamieta, ze sam byl kims malutkim, wiec teraz leczy swoje kompleksy takimi metodami. nic to, ze powinien byc bezstronny, nic to, ze powinien trzezwo oceniac wartosc pilkarska; lepiej ugrzasc w typowym polskim bagienku zawisci i dziadostwa. panie Kazimierski; dawniej dno, teraz dno... pozdrowienia dla Boba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak bobo jest ok i troche racji ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 01:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrys LIberda ha ha ha IP: 213.241.91.* 02.04.04, 07:50 Liberda jako drugi bramkarz to tak jak Swit Lukullus nowym mistrzem polsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Independence Liberda na tak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 13:01 Gabrys, pokaż mi lepszego polskiego bramkarza po Dudku od Liberdy! Może genialny Nalepa? Ale mam lepszy pomysł. Ciebie mianujemy trenerem reprezentacji, skoro tak się znasz. Sukcesy gwarantowane! Szkoda, że dopiero teraz, po tylu latach niepowodzeń, doszliśmy do tak cudownego rozwiązania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Re: Liberda na tak! IP: *.enformatic.pl 02.04.04, 18:46 Zgadzam się, że Liberda jest nr 2, ale Nalepy nie trzeba krytykować, bo nawet nie dostał szansy popełnienia błędu. Natomiast upór Kazimierskiego przeciw Liberdzie dyskwalifikuje "reprezentacyjnego" trenera. Widać nie dorósł do swej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Bogusław Kaczmarek: Problem to boczni obrońcy IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 02.04.04, 16:37 No pewnie cofnijmy krzynowka i kosowskiego, to juz w ogole dupna ta druzyna bedzie. Kosowski i obrona?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Bobo!dlaczego kradniesz moje opinie? IP: *.enformatic.pl 02.04.04, 18:37 Oczywiście to żart, ale zgadzam się z Bobo (do sprawdzenia na forum). Z prawej strony tylko Hajto (czy ktoś wreszcie zauważy, że wielkie mecze Tomka w Schalke, to prawa obrona, dlaczego w reprezentacji pcha się go na środek?). Oczywiście wiem, że nie w pierwszych meczach eliminacji, wtedy na prawej Kłos. Środek obok Bąka zdrowy Głowacki albo profesor Zieliński (co za głupi zwyczaj zaglądania w metrykę: piłkarze dzielą się na dobrych i złych a nie starych i młodych)albo Kłos (to Baszczyński zablokował Amerykanom spalonego przy bramce- Kłos na środku zagrał dobry mecz). Założę się, że Wałdoch też by się przydał, zwłaszcza na Brytyjczyków (a tych w grupie dostatek). Żewłakow potrafi grać z lewej (to jest jak jazda na rowerze: jak się nauczysz, to już nie zapomnisz). Zdebel (jako defensywny!!!) jest lepszy od Sobolewskiego (to sprawdzenia jutro w Bundeslidze), tylko nie róbmy z niego Zidane'a. Co do reszty: w złości po meczu napisałem, że na stojaka to można... a my musimy z@pierd@l@ć. I to Panowie Piłkarze muszą sobie wbić do głów! Najlepiej niech obejrzą mecz z USA a potem z Włochami-sami zobaczą różnicę. A z Anglikami trzeba biegać dwa razy więcej niż z Włochami. Im trzeba siedzieć na plecach przy przyjmowaniu piłki, bo na radar to z nimi można.... jeszcze mniej niż z Amerykanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paduranu Re: Bobo!dlaczego kradniesz moje opinie? IP: 152.75.141.* 02.04.04, 19:32 Problem to cała ta pieprzona drużyna nieudaczników, ŁKS Szmacianka. Trawę siać, kury macać,banay prostować a piłkę zostawić tym, co się trochę na niej znają. Wystarczy jeden Bąk a śmierdzi na kilometr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody menager Re: Bogusław Kaczmarek: Problem to boczni obrońcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 22:38 Stuknij się pan w głowe! Na lewej Rząsa może być a Kłos powinien już zostać na prawej. I problem (którego zresztą nie było) rozwiązany. Odpowiedz Link Zgłoś