Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bogusław Kaczmarek: Problem to boczni obrońcy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:04
    niby BOBO taki specu a dalej bezrobotny
    z tą kadrą co Groclin miał to i Wójcik byłby wicemistrzem
    Obserwuj wątek
      • Gość: andrzej Re: Bogusław Kaczmarek: Problem to boczni obrońcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:13
        killer, to ze Kaczmarek jest fachura, pokazal juz wczesniej, w slabszych
        druzynach, jak Stomil czy GKS. A moze nie pracuje nigdzie, bo po prostu nie chce
        sie lapac byle czego?
      • Gość: adasiek Bobo - masz rację! IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 23:16
        Kłos na prawą (ew. Żewłakow) a może na lewą Mila???? na pewno nie Kosowski, to
        by było zabawne :-))
        Baszczyński znowu słabo... drugi Żurawski :-((
      • Gość: ccc Znawca od 7 bolesci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:20
        Niech leczy kadre...trener nie chciany..
      • Gość: Ja Rząsa IP: *.cyberdom.pl 02.04.04, 00:05
        Rzasa zagral na lewej obronie bardzo poprawnie. Nie pierwszy raz zreszta. To
        chyba najbardziej niedoceniany polski zawodnik. Owszem, mozna mu zarzucic mala
        kreatywnosc w konstrukcji ( co akurat dziwi, bo wychowywal sie i byl
        napastnikiem gdy byl juniorem), ale ze swoich zadan wywiazuje sie dobrze; bez
        artyzmu, rzemieslniczo, ale dobrze. Ja bym sie bardziej obawial o prawa strone,
        choc koncepcja z Klosem nie jest zla. Zakladajac pelna dyspozycyjnosc obrone
        widze w skladzie : Rzasa, Glowacki, Bak, Klos.
        • Gość: Bart Bobo - madrze mowisz:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 08:09
          podzielam zdanie trenera Boba:) oczywiscie, kilka rzeczy nadaje sie do
          dyskusji, ale generalnie ciezko sie nie zgodzic. a kwestia braku w kadrze
          Maruisza Liberdy... no coz; Kazimierski doskonale pamieta, ze sam byl kims
          malutkim, wiec teraz leczy swoje kompleksy takimi metodami. nic to, ze powinien
          byc bezstronny, nic to, ze powinien trzezwo oceniac wartosc pilkarska; lepiej
          ugrzasc w typowym polskim bagienku zawisci i dziadostwa. panie Kazimierski;
          dawniej dno, teraz dno...
          pozdrowienia dla Boba!
      • Gość: warszawiak bobo jest ok i troche racji ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 01:48
      • Gość: Gabrys LIberda ha ha ha IP: 213.241.91.* 02.04.04, 07:50
        Liberda jako drugi bramkarz to tak jak Swit Lukullus nowym mistrzem polsk
        • Gość: Independence Liberda na tak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 13:01
          Gabrys, pokaż mi lepszego polskiego bramkarza po Dudku od Liberdy! Może
          genialny Nalepa? Ale mam lepszy pomysł. Ciebie mianujemy trenerem
          reprezentacji, skoro tak się znasz. Sukcesy gwarantowane! Szkoda, że dopiero
          teraz, po tylu latach niepowodzeń, doszliśmy do tak cudownego rozwiązania...
          • Gość: cyg@nek Re: Liberda na tak! IP: *.enformatic.pl 02.04.04, 18:46
            Zgadzam się, że Liberda jest nr 2, ale Nalepy nie trzeba krytykować, bo nawet
            nie dostał szansy popełnienia błędu. Natomiast upór Kazimierskiego przeciw
            Liberdzie dyskwalifikuje "reprezentacyjnego" trenera. Widać nie dorósł do swej
            roli.
      • Gość: yoyo Re: Bogusław Kaczmarek: Problem to boczni obrońcy IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 02.04.04, 16:37
        No pewnie cofnijmy krzynowka i kosowskiego, to juz w ogole dupna ta druzyna
        bedzie. Kosowski i obrona??????????
      • Gość: cyg@nek Bobo!dlaczego kradniesz moje opinie? IP: *.enformatic.pl 02.04.04, 18:37
        Oczywiście to żart, ale zgadzam się z Bobo (do sprawdzenia na forum). Z prawej
        strony tylko Hajto (czy ktoś wreszcie zauważy, że wielkie mecze Tomka w
        Schalke, to prawa obrona, dlaczego w reprezentacji pcha się go na środek?).
        Oczywiście wiem, że nie w pierwszych meczach eliminacji, wtedy na prawej Kłos.
        Środek obok Bąka zdrowy Głowacki albo profesor Zieliński (co za głupi zwyczaj
        zaglądania w metrykę: piłkarze dzielą się na dobrych i złych a nie starych i
        młodych)albo Kłos (to Baszczyński zablokował Amerykanom spalonego przy bramce-
        Kłos na środku zagrał dobry mecz). Założę się, że Wałdoch też by się przydał,
        zwłaszcza na Brytyjczyków (a tych w grupie dostatek). Żewłakow potrafi grać z
        lewej (to jest jak jazda na rowerze: jak się nauczysz, to już nie zapomnisz).
        Zdebel (jako defensywny!!!) jest lepszy od Sobolewskiego (to sprawdzenia jutro
        w Bundeslidze), tylko nie róbmy z niego Zidane'a.
        Co do reszty: w złości po meczu napisałem, że na stojaka to można... a my
        musimy z@pierd@l@ć. I to Panowie Piłkarze muszą sobie wbić do głów! Najlepiej
        niech obejrzą mecz z USA a potem z Włochami-sami zobaczą różnicę. A z Anglikami
        trzeba biegać dwa razy więcej niż z Włochami. Im trzeba siedzieć na plecach
        przy przyjmowaniu piłki, bo na radar to z nimi można.... jeszcze mniej niż z
        Amerykanami.
        • Gość: Paduranu Re: Bobo!dlaczego kradniesz moje opinie? IP: 152.75.141.* 02.04.04, 19:32
          Problem to cała ta pieprzona drużyna nieudaczników, ŁKS Szmacianka. Trawę siać,
          kury macać,banay prostować a piłkę zostawić tym, co się trochę na niej znają.
          Wystarczy jeden Bąk a śmierdzi na kilometr!
      • Gość: mlody menager Re: Bogusław Kaczmarek: Problem to boczni obrońcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 22:38
        Stuknij się pan w głowe! Na lewej Rząsa może być a Kłos powinien już zostać na
        prawej. I problem (którego zresztą nie było) rozwiązany.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka