Gość: mhr IP: *.siedlce.vectranet.pl 12.11.10, 17:43 Nick, proszę, daj już spokój...testuj opony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bling.bling koszmar gazety 12.11.10, 18:11 Nie po raz pierwszy i pewnie nie po raz ostatni ale gazeta kompletnie się kompromituje. Pewnie przez słabe tłumaczenia ale najpewniej przez ignorancję piszących o tym redaktorów w tym żałosnym portalu. Heidfeld mówi że "That would be the best opportunity but it's far to say that it's obvious that it's not the only thing (that) they are looking for is talent, what you can give on the circuit. "They have Vitaly in the car, who has strong arguments but looking at his performance on track this year we know what those arguments are." Heidfeld mówi że pieniędzy nie ma ale talent z pewnością większy niż Witali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: koszmar gazety IP: *.chello.pl 12.11.10, 23:48 Uuu - no to się "tłumacz" GW popisał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAC Nic Hajpfelt - kandydat na pracownika myjni IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.10, 18:18 samochodowej na BP British Petrol. .. a o RENAULT & F1 zapomnij ty mały frajerze o0 ! Kubica już zadba o to, abyś się nie dostał w szeregi Renault. Przecież to oczywiste, że zespól zapyta Roberta: Robert, co sądzisz o Tym, aby Nick H. jeździł w Renault - CHciłbyś mieć Takiego partnera ? Odpowiedź Roberta Kubicy: Misters.. Nikt jest na pewno ambitnym i doświadczonym kierowcą. Za dużo o nim nie wiem. Jednakże popełnia stosunkowo dużo błędów. Ma bardzo gorący temperament. Nie zawsze rozumiał i respektował to, co próbowałem wnieść do zespołu BMW Sauber. Często kpił z moich pomysłów, a sam kompletnie nic nie wnosił. Taki z niego brzdać z gorącym temperamentem. Potrafi mieć zły dzień i obrazić się na cały zespół. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
strain Heidfeld potwierdza: Chcę jeździć w Renault 12.11.10, 18:40 Przykro mi, jestem na nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Heidfeld potwierdza: Chcę jeździć w Renault IP: *.centertel.pl 12.11.10, 18:55 Odp...l się, cholerny szkopski gnomie, od Renault i od Kubicy. Nic sam nie potrafisz osiągnąć, tylko leziesz wszędzie za Kubicą? Jakoś na początku sezonu szkopy kpiły z Renault i Kubicy, że to taki "Betrügerteam", że z Renault "kann man kein Blumentopf gewinnen" , że Kubica poszedł do Renault, bo tylko taki "Betrügerteam" go chciał, itp. Renault wzięło się ostro do pracy razem z Kubicą i osiągnęli sukces, którego przed sezonem NIKT się nie spodziewał. Z 9 miejsca w ubiegłym sezonie podciągnęli się na 5-te miejsce, a nawet mogliby zająć 4. te miejsce, gdyby nie słaby drugi kierowca. I teraz, gdy Renault pokazał, że jest dobrym teamem, szkopy już od wielu miesięcy przeprosili się do Renault. Już to nagle nie jest "Betrügerteam", tylko top team i ciągle chcą wepchnąć do Renault którąś z tych swoich szkopskich miernot: a to Srutila, a to Srajdfelda, a to Srulkenberga. Odpieprz się, cholerny szkopie, od Renault i od Kubicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Heidfeld potwierdza: Chcę jeździć w Renault IP: *.bredband.comhem.se 12.11.10, 19:31 Czym sie podniecasz? Petrov jest lepsza opcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Heidfeld potwierdza: Chcę jeździć w Renault IP: 178.56.95.* 13.11.10, 00:16 A co, jest tylko jedna jedyna alternatywa, Srajdfeld albo Petrov? Zachodnie źródła podają, że Renault rozmawia jeszcze z Sutilem, Glockiem i WEBBEREM (!) Webber do Renault, a nie jakiś Srajfeld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czosnek Heidfeld, Webber, może Glock lub dalej Pietrow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 19:30 Najlepsza opcją dla Renault byłby Mark Webber, w RBR sytuacja jest dość napięta, Mark jest kierowcą nr 2 - niezależni od tego co mówi Horner czy właściciel RBR. Świadczą o tym m.in. interpretacja winy w GP Turcji 50/50 z wskazaniem na Marka (ze powinien odpuścić) - mimo. iz to Vettel wykonał głupi manewr, Hasło Marka z GP UK "Nieźle jak na kierowcę nr 2" po zdobyciu P1 ze starym przednim skrzydłem na pokładzie (nowe przełożono do bolidu Vettela po tym jak swoje zepsuł), Ostatnie pretensje Marka po GB Brazylii, że Seb mu nie pomaga a powinien, do tego żądania Flavio Briattore dotyczące wsparcia Marka w walce o tytuł (Flavio jest managerem Marka). Myślę, że Mark lubi mieć jasną sytuację w sezonie więc albo zdecyduje się na rolę kierowcy nr 2 RBR ( w co wątpię) lub odejdzie do innego teamu (najbliżej mu do Renault). Wiadomym jest, że dla szefostwa RBR Vettel jest znacznie bardziej cenny jako mistrz niż Mark (Promocja produktów, rynek - po prostu facjata Vettela na puszcze Red Bulla bardziej im pasuje niż - Marka który w wieku 34 lat pewnie niedługo skończy karierę). W tej chwili Webber w RBR zarabia mniej niż Kubica. Dodatkowym warunkiem przejścia Webbera do Renault jest pozyskanie tytularnego sponsora (na miarę poprzedniego ING) takim sponsorem może być Proton malezyjski producent sportowych aut marki LOTUS. Wtedy Renault przemaluje się na LOTUS RENAULT F1 i nie będzie przejmować się brakiem kasy a co za tym idzie szukać kierowców typu Pietrow (małe jak na razie umiejętności - dużo sponsorów). Drugą dobrą moim zdaniem opcją dla Renault jest zatrudnienie Nicka Haidfelda - kierowca doświadczony, jeździ równo i szybko, dodatkowo w zespole budowanym wokół Roberta na pewno byłby traktowany jako kierowca nr 2 lub przynajmniej równo. Moim zdaniem cała "nienawiść" do Nicka ze strony kibiców bierze się z durnych artykułów w szmatławcach typu wupe czy łonet które nakręcały niezdrową atmosferę. Nie twierdzę, że problemu nie było - był problem ale raczej na linii Kubica - Thaissen który ciągnąl Nicka czasem na siłę. W Renault Nick musiałby się pogodzić z rolą kierowcy nr 2 (przypuszczam, że nawet mógłby mieć w kontrakcie tzw. "klauzulę Barichello"). Glock może przejść do Renault z racji tego, iż nasi przyjaciele Moskale weszli w Virgin ze swoją Marrusią (ruskie Ferrari :)) i pewnie porospychają się łokciami wkładając na fotel kierowcy wyścigowego np. Pietrowa lub Aljoszyna. Wtedy Glock - równy kierowca Toyoty mógłby pojeździć w Renault. Ostatnie opcja - w Renault zostanie Pietrow - decyzja czysto biznesowa - 15mln euro sponsorów - to dużo. To opcja na wypadek braku dużego tytularnego sponsora na sezon 2011. Co ciekawe dla Renault tydzień po wyścigu Aby Zabi opony pirelli testować będzie Kubica i dodatkowo Aljioszyn (nowy rusek zwycięzca Renault Series 3.5). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvatoua Re: Heidfeld, Webber, może Glock lub dalej Pietro IP: *.chello.pl 12.11.10, 19:51 @czasnek, a czosneczku opcji, że renault może zostać wykupione przez gasprom/Lada nie przewidujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: Heidfeld, Webber, może Glock lub dalej Pietro IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.10, 20:12 słusznie-pogonią bufona kubikę i zostanie nick i witalij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czosnek Re: Heidfeld, Webber, może Glock lub dalej Pietro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 21:31 turlaj dropsa! wysikaj dziurkę w śniegu - zrób coś! poczujesz się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czosnek Re: Heidfeld, Webber, może Glock lub dalej Pietro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 21:28 Możliwe, jak zamiast benzyny bolidy będą napędzane na gaz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Heidfeld, Webber, może Glock lub dalej Pietro IP: 178.56.95.* 13.11.10, 00:39 Moja niechęć do Heidfelda nie wynika z lektury polskich stron (rzadko czytam polskie strony), tylko niemieckich i słuchania/czytania jego wypowiedzi w oryginale. To mały, zawistny kurdupel, przypisujący swoje niepowodzenia zawsze innym, nigdy sobie. Zatrudnienie Heidfelda w Renault byłoby bez sensu, ponieważ Kubica i Heidfeld mają całkowicie odmienne style jazdy. Bolid, który pasował Kubicy, nie pasował Heidiemu i odwrotnie. Już w BMW to przerobiono i nie ma sensu tego powtarzać. Renault przygotowuje bolid wg wskazówek, życzen i stylu jazdy Roberta. To oznacza, że ten bolid najprawdopodobniej nie będzie pasował Heidfeldowi, a więc nadzieje na zdobywanie dużej liczby punktów przez Nikusia są płonne. Owszem, zdobyłby zapewne więcej punktów niż Petrov, ale nie tak znowu wiele więcej. Tak samo jak w tegorocznym Sauberze, gdzie miał podobno pokonać Kamuiego i pokazać, ile naprawdę można wycisnąć z tegorocznego bolidu Saubera. Tymczasem nie tylko nie wycisnął więcej z bolidu, ale regularnie dostaje baty od Kobayashiego. Jasne, nie jeździł przez 2/3 sezonu. Ale jest bardzo doświadczonym kierowcą, ma jakieś 180 wyścigów na koncie (jak nie więcej), zna team i zna też częściowo bolid (tegoroczna wersja jest podobno zmienioną wersją ubiegłorocznego bolidu), natomiast Kamui jest dopiero pierwszy pełen sezon w F1. Więc nie należy sobie tak znowu wiele po nim obiecywać. Jestem za przyjęciem Webbera do Renault. Dobry kierowca, lubią się z Robertem i do tego obaj są mniej więcej tego samego wzrostu, co będzie korzystne przy pracy nad bolidem i ustawieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Heidfeld, Webber, może Glock lub dalej Pietro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 00:53 Skoro WEB do Renault to kto w zamian do RBR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagarin Heidfeld potwierdza: Chcę jeździć w Renault IP: *.adsl.alicedsl.de 12.11.10, 22:49 A Kubicowski to cienias !!!!!!! jak kazdy polakus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x t b Re: Heidfeld potwierdza: Chcę jeździć w Renault IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 00:33 cienką to miała twoja stara szparę w tyłku, gdy nie chciao wejść w kakao ! (tak powstałeś) Co tam za odrą fra.jerz.yno ?! Płatki owsiane na obiad ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambitny Heidfeld potwierdza: Chcę jeździć w Renault IP: *.chello.pl 13.11.10, 00:23 Nie po to Putin jezdzil Renault, zeby teraz Niemiec sie pchal za kolko :) -------------------- Wygraj w konkursie F1 2010. Wiecej info: www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Heidfeld potwierdza: Chcę jeździć w Renault IP: *.chello.pl 13.11.10, 00:49 "Zwycięzca może być tylko jeden" - stwierdzenie równie odkrywcze, jak to, że ziemia jest okrągła... poje.bane pismaki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putin za duzo niemcow jest w f1......................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 01:01 z posrod heidfelda i pietrova wybieram tego drugiego z prostego powodu ZA DUZO NIEMIECKICH KIEROWCOW JEST W F1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihi nie moge uuuhahaha IP: *.c194.msk.pl 13.11.10, 02:24 Gość portalu: putin napisał(a): > z posrod heidfelda i pietrova wybieram łomatko .......z posrod Odpowiedz Link Zgłoś