Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Problem z kodem.

12.11.10, 18:22
    Ukradło mi kod...proszę o zwrot. Złotówka drogą nie chodzi... Nie chce przyjąć mi kodu mówiąc że już wykorzystany-owszem wpisałem i zatwierdziłem ale po wylogowaniu i zalogowaniu drużyna jest taka jaka była przed zmianami.
    Obserwuj wątek
      • ceyvol8 Re: Problem z kodem. 12.11.10, 21:16
        Ja z kolei miałem dziś inny problem - taki, który już wystąpił z miesiąc temu - system zatwierdził mi skład z 17 zawodnikami. Dla bezpieczeństwa kupiłem jeszcze 1 kod i go wykorzystałem, dokupując tego rezerwowego za 0,3, który "uciekł". Ale tak jak wcześniej zostało napisane: 1 punkt i 1 kod piechotą nie chodzą - wolałbym je odzyskać. Drużyna jest z loginu, którym piszę tę wiadomość.
        • ceyvol8 Re: Problem z kodem. 14.11.10, 23:13
          Podbijam, póki nie jest za późno.
          • ceyvol8 Re: Problem z kodem. 15.11.10, 16:49
            Wciąż podbijam!
            • akst1 Re: Problem z kodem. 15.11.10, 17:54
              Oj ceyvol, nieładnie. Może zamiast tego poczytaj sobie Kanta, bo tym, co robisz, to chyba tylko małe dzieci zmylisz. To ile drużyn należy do tej super-ligi? Kiedyś coś słyszłem o siedmiu setkach, ale mogę się mylić.
              • ceyvol8 Re: Problem z kodem. 15.11.10, 18:11
                akst1 napisał:

> To ile drużyn należy do tej super-ligi? Kiedyś coś słyszłem o siedmiu setkach, ale mogę się mylić.

1085 - jesień 2007.
            • marwi75 Re: Problem z kodem. 16.11.10, 08:22
              ceyvol8 napisał:

> Wciąż podbijam!

prezesie proszę takie sprawy załatwiać poprzez kontakt - musi być oficjalne zgłoszenie.
              • ceyvol8 Re: Problem z kodem. 16.11.10, 11:04
                marwi75 napisał:

> ceyvol8 napisał:
                >
                > > Wciąż podbijam!
                >
                > prezesie proszę takie sprawy załatwiać poprzez kontakt - musi być oficjalne zgł
                > oszenie.

Zostało właśnie wysłane oficjalne zgłoszenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka