Gość: hardkore IP: *.acn.waw.pl 13.11.10, 15:00 polonia rządzi wygrają 100 do zera ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antydebil Janas IP: *.chello.pl 13.11.10, 19:41 Janas - Ruch [wynik] Kibicowałem Polonii z Bakero. Teraz kibicuję wszystkim druzynom grającym przeciwko Janasowej myśli trenerskiej Odpowiedz Link Zgłoś
orchidust Polonia W. - Ruch 13.11.10, 19:51 oglądając ten mecz można by zacytować "płyń mój bluesie płyń" DO BOJU NIEBIESCY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Polonia W. - Ruch IP: 178.73.48.* 13.11.10, 19:59 Łojezuuu, co to było?! To ja się pytam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciecowsky Polonia W. - Ruch IP: *.lanet.net.pl 13.11.10, 20:08 Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymie! G... dostaną, a nie wypłate! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamo1 i kto powiedział że pieniądze szczęścia nie dają.. IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 20:08 i kto powiedział że pieniądze szczęścia nie dają.. RUCHU RUCHU RUCHU Ty czternaście Mistrzów masz, RUCHU RUCHU RUCHU na 15-sty nadszedł czas !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły zimy LECH Re: i kto powiedział że pieniądze szczęścia nie d IP: *.wtvk.pl 13.11.10, 20:48 ruchu ruchu ruchu ty 3:1 w pizde z polonią masz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Wywiadu Kibice Polonii - żenada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 20:44 Tylko słychać "Legia j...na jest"... Normalni kibice wspierają swoją drużynę i bawią się, a nie wyzywają inne drużyny...Brawo za kulturalny doping, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosna bo to są yntelygenci IP: *.home.aster.pl 13.11.10, 21:13 a tym bardziej żenada wyzywać drużynę, która w tym meczu nie bierze udziału. obsrani konfidenci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGB Re: bo to są yntelygenci IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 21:31 Obsrany jesteś ty i twoja rodzina NOŻOWNIKU z Ł3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Juve Ooo...to pewnie to jeden z tych "kulturalnych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 22:53 Wot i wyszła słoma z buta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Ooo...to pewnie to jeden z tych "kulturalnych IP: *.acn.waw.pl 14.11.10, 10:34 ciekawe,jaka kultura ty bys sie wykazal,gdyby sprzedano ci kose pod zebro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Juve A co ma piernik do wiatraka, matołku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 13:05 Jak paru idiotów się starło to teraz wszyscy kibice Legi, cała Legia, łącznie z zespołem to nożownicy? Weź się zastanów, człowieku! Prawda jest taka, że tym razem jedni mieli kosy, a następnym razem inni debile, z Polonii będą mieli kosy. I wtedy będziesz każdego kibica Polonii wyzywał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kibice Polonii - żenada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 00:10 Powiem tylko że tak beznadziejnego i wulgarnego dopingu nie słyszałam już dawno. To "coś" dzisiaj było po prostu żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Polonia W. - Ruch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 21:05 Chyba w przerwie, do szatni zajrzał prezes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jangcy w przerwie w szatni IP: *.acn.waw.pl 13.11.10, 21:19 to chyba głód zajrzał w oczy zawodnikom Polonii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzak Polonia W. - Ruch IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.11.10, 02:28 Zamiast piłkarzykom prezes zapłacił sędziemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon77 Re: Polonia W. - Ruch IP: *.chello.pl 14.11.10, 11:38 Cześć, Sprawa z rannymi kibicami Polonii jest bez wątpienia bulwersująca i kładzie się cieniem na Legii. Forma protestu jest jednak żenująco głupia i mówię to jako długoletni kibic Czarnych Koszul. Trzeba było protestować, wywiesić transparent, zorganizować konferencję prasową, nagłośnić w mediach akcję oddawania krwi na rzecz naszych kolegów po szalu itp. Bluzganie niczego nie zmieni i na pewno nikomu nie pomoże. Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców. Tych z zielonymi szalikami też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon77 Re: Polonia W. - Ruch IP: *.chello.pl 14.11.10, 11:49 Cześć, Sprawa z rannymi kibicami Polonii jest bez wątpienia bulwersująca i kładzie się cieniem na Legii. Forma protestu jest jednak żenująco głupia i mówię to jako długoletni kibic Czarnych Koszul. Trzeba było protestować, wywiesić transparent, zorganizować konferencję prasową, nagłośnić w mediach akcję oddawania krwi na rzecz naszych kolegów po szalu itp. Bluzganie niczego nie zmieni i na pewno nikomu nie pomoże. Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców. Tych z zielonymi szalikami też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogorzelczyk Polonia W. - Ruch IP: *.icpnet.pl 14.11.10, 11:46 To się Janek Wojciechowski chyba spuścił ze szczęścia:) Odpowiedz Link Zgłoś